oh oh topik sabah sabah ne güzellllll
pembişle beyaz bulutu görmek ne mutlu valla yaaaa....
pembişim nasılsın kız? valla birimiz eksik olalım topiğin havası eksik kalıyor
beyazım şekerim, sen nasılsın bakalım.... valla ne iyi ettin de tekrardan döndün aramıza...
ben de dedim ztn bu dukandan çok normal bi menüye benzio diyeGünaydın bebişşler Dün menümü yazamamıştım bari bugün yazıyım
Sabah: kepek ekmeğine domates ve beyaz peynirli tost
Öğlen: mantarlı köfte,salata,ezogelin çorbası,Cola zero
Akşam: akdeniz salatası yaptım içinede dil peyniri ve lor peyniri koydum yidim:)
Ara: Kayısı ve şeftali yedim
Su:1 litre bile olmamıştır işyerinde tuvalete gitcek vaktm bile yok ondan içemiyorum buara normal diyetime döndüm ama tam diyet yapıyorum hee tatlı matlı yemeği düşünmüyorum bu haftasonu kaçamak falan yapmak istemiyorum.Umarımda yapmam
valla ben de özledim uzun uzun gün içinde yazışmayı...pc formatlandı şimdi daha iyi gibi... imkan buldukça gircem artıksaol canım iyiyim sen nasılsın özledim valla sizle konuşmayı akşam giricektim ama nezaman bilgisayarı ben açmaya kalksam açılıo sonra kapanıo bikaç denemeden sonra açamayınca sıkılıp bırakıorum:) işlerim hafifleyince yine tüm gün geyiğe devam yaparız:)
ben de dedim ztn bu dukandan çok normal bi menüye benzio diye
güzel olmuş cnm afiyet olsun
valla ben de özledim uzun uzun gün içinde yazışmayı...pc formatlandı şimdi daha iyi gibi... imkan buldukça gircem artık
bu arada kızlar yeşilçayım demlemede... domates salatalık doğradım valla dolu görününce insanın karnından önce gözleri doyuyor
tost yaptım cnm çekti napayımkahvaltımı ediyorum işte bi yandan da...
Dukanı bıraktım ya canım olmuyo öyle habire protein ne ben ne bütçem dayanmadı artık gerçi 3. evreye geçiodum ne güzel ama napıyım haftasonu kaçamagımdan sonra bidaha başlamak istemedm sanada afiyet olsun canım
Allah iyiliğini versinbıraktın mı kız dukanı? hadi hayırlısı olsun. en azından 56ya düştün ya çok da iyi dayandın bence bu kadar zaman. şimdi kilo koruma gibi olur seninki. zaten senin boyun 1.65 falandı sanki di mi? bi 55e düşsen fıstık olursun fıstık(41)
Allah iyiliğini versin
parantes içinde 41 ha?
koptum
belli oluyoreheheheheh sana atıfta bulundum bebişim
dukan ekmeğimi yaptımmmm
kızlar çok da güzel oldu var ya, tadı mısır ekmeğine çok benzedi valla. gayet ekmek yiyomuşum gibi oldum. tadı da benziyo mısır ekmeğine. yapımı da çok basit. oleyyyyy ekmekten kurtuluyorummmmmmm
Sürekli o kadar para verilmezki ama ya :s
bıraktın mı kız dukanı? hadi hayırlısı olsun. en azından 56ya düştün ya çok da iyi dayandın bence bu kadar zaman. şimdi kilo koruma gibi olur seninki. zaten senin boyun 1.65 falandı sanki di mi? bi 55e düşsen fıstık olursun fıstık(41)
dukan ekmeğini yaptım, şu anda pişiyo fırında :26: pembe tadı pek güzel değil demişti ama heves ettim bakalım belki ekmek yerine ondan yemeyi başarabilirim:44:
dukan ekmeğimi yaptımmmm
kızlar çok da güzel oldu var ya, tadı mısır ekmeğine çok benzedi valla. gayet ekmek yiyomuşum gibi oldum. tadı da benziyo mısır ekmeğine. yapımı da çok basit. oleyyyyy ekmekten kurtuluyorummmmmmm
Bıraktım pazartesi yazdım size ama beni tınlamadınız:) saolasın 41için eheheheh boyumda 1.60-1.62 arası bişey nerde ölçülsem farklı cıkıorum:) buarada 56da kalmadığımı 56.900 olduğumu belirtmek isterim:)
Bebişim yanlış hatırlıosun tadı güzel değil demedim aksine tadı çok güzel mısır ekmeğine benziyo yedim sadece krebine güzel değil sevmiyorum dedim bide sadişin samanıyla dalga geçmiştim okadar eheheh:) ekmeğin tadı hem harika hem pratik hemde doyurucu ama öyle aha bu dukan ekmeği nasıl olsa zayıflatıyo diye istediğin kadar yeme ben günde 2 dilim yiyodum 1 tanesinide iki ye bölp sandviç yapıodum güzel oluyodu.Buarada pahalı demişsiniz ama bir kerelik birşey değilki kaç tane ekmek çıkıyo ondan yine migrostan iyi almışsın ben aktardan 8liraya alıodum kazıklıodu beni:) buarada ben 1 ay 1 haftada falan 1 buçuk paket bitirdim olsun olsun ayda 10 lira olsun yine çok deil
Bıraktım pazartesi yazdım size ama beni tınlamadınız:) saolasın 41için eheheheh boyumda 1.60-1.62 arası bişey nerde ölçülsem farklı cıkıorum:) buarada 56da kalmadığımı 56.900 olduğumu belirtmek isterim:)
Bebişim yanlış hatırlıosun tadı güzel değil demedim aksine tadı çok güzel mısır ekmeğine benziyo yedim sadece krebine güzel değil sevmiyorum dedim bide sadişin samanıyla dalga geçmiştim okadar eheheh:) ekmeğin tadı hem harika hem pratik hemde doyurucu ama öyle aha bu dukan ekmeği nasıl olsa zayıflatıyo diye istediğin kadar yeme ben günde 2 dilim yiyodum 1 tanesinide iki ye bölp sandviç yapıodum güzel oluyodu.Buarada pahalı demişsiniz ama bir kerelik birşey değilki kaç tane ekmek çıkıyo ondan yine migrostan iyi almışsın ben aktardan 8liraya alıodum kazıklıodu beni:) buarada ben 1 ay 1 haftada falan 1 buçuk paket bitirdim olsun olsun ayda 10 lira olsun yine çok deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?