Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

vallahi 63 den nefret ettim hele 64 den tiksindim
benimde haftasonu ablam ve 2 kuzenim gelcek pasta tatlı felan yapmam gerek gerçi kuzenimin biride diyette ama genede yapmam gerek hafif bişeler bulayım şu sütlü irmikli tatlı vardı ondan yaparım yeter başka çeşitde yapmam akşam yemeklerinede eşime ızgara tavuk yaptırırım yada fırında tavuk yaparım haha ben hafifden atlatırım yani bozmıcam diyetimi cumaya kadar 62leri görmem ama yaklaşırım genede

ben 2 kere 62,5 gördüm. bi daha da kayboldu gitti 3 gündür 63 çıkıyorum gene.

ben 2 kere 62,5 gördüm. bi daha da kayboldu gitti 3 gündür 63 çıkıyorum gene.

bende 2 defa görmüştüm biri şubat ayıydı prinçlapası diyeti yaptığımda biride geçenlerde dukan yaptığımda

aaaaa fark ettimde ben şubatdan beri 64 63 kilo arasında gidip gidip geliyorum neyse almadığıma şükrediyorum

öyle artık fakir tesellisi almadığımıza şükredicez :)

Nabersiniz hatunlar biraz dışarı çıkayım dedim Allahım bu sıcak Kesinlikle ya sabah yada akşam üstü gidilmeli telefonuma tl yükledim hemen eve kaçtım.
Akşam üstü düşünürüz bişiyler
Dondurma yemek istiyorum ama artık akşam yemeğinden önceki arada yerim.
Evde bir sürü tatlı var ve ben yemiyorum alla alla kadın gibisinden sonra yemiyim dimi ama

canım şu doktor bozuntusunun laflarını sil kafandan ya. yemiyceksen kendin için yeme. o öyle dedi diye değil. boşver. doktor olmuş ama insan olamamış.

offffff bende az önce oğluma dondurma almaya gidecektim ben yemem diyordum ama mutlaka yerdim ama eşim arabayla gezmeye götürdü efeyi dondurmadan kurtuldum
bozmak istemiyorum şu diyeti yaa
dondurmasızda geçermi yaazzz
ya bu dondurma işini napçez ya yaz dondurmasız geçemi amaaa
sormaaa nasıl geçecek haftada bir sade dondurma yesek yeter sanırım
görürüz de yakın zamanda olcak gibi değil valla. bak pembe de aylarca 59da kaldı ama azim etti 56yı gördü kız.

haklısın deniz de öyleydi sonunda hedeflerine ulaştılar artık sıkcaz dişimiziiii

oğluşumu uyuttum çamaşırları astım oğluşum uyanana kadar ders çalışacağım ve sonrada kabak yemeği yapacağım sanırım 6ya kadar uyanmaz 6 gibi yemek yapar engeç 7dede yerim geç olmaz sanırım. bugün gene yürüyüş yalan oldu( bundan sonra yemeklerimi öğlen yapacağım...........

ama 35 dk bisiklet binmiştim

Son düzenleme:
merhaba hanımlar
dün giremedim kardeşim format atcam dedi dün baya uğraşmış bugun de gündüz bi açtım ekran bomboş
formatlamış ama programları yüklememiş, demin bitti işi ben de soluğu burda aldım tabii ki de
birazdan kaşm ayemeği hazırlığına girişcem maşallah topik epey ilerlemiş gelince bakıcam yorumlıcam inşallah
bnm dünkü menüm iyi gibiydi demiştim annem kızartma yapcaktı diye.. akşam yedim:26: ama pişman değilim sonuçta sebze yicem dedim et yemedim tabii geç kalktım vs derken ideal güzel bi menü olmadı spor da yok ama iyi gibiyim şükür...
bugun ise bomba gibiyim şimdiye kadar 2lt su+1,5kupa yeşilçayımı içmiş bulunmaktayım daha su içerim 2,5-3 olur inşallah
bu arada demin meraklanıp tartıya çıktım aslında biliyorsunuz öyle tartı takıntısı olan biri değilim ama merak işte... 75,6çıktım
düşünün pazartesi aç karnına bile daha fazla çıkmıştım oh şükür düzelme var... menüm de güzel, akşam da güzel olcak inşallah
pilav var yemicem ama pirinçli iç pilavı olan enginar dolması yemeyi planlıyorum onun pilavı da 1-2yk kadardır ama en azından sebzeli ve z.yağlı... yanına kanat ve salata, belki biraz da taze fasulye yemeği yerim bilmiyorum henüz:44: çorba var ama yemicem pilav olunca...
işte bende durumlar böle fıstıklarım
sanırım siz de iyisiniz ki topik aktif baya, 7-8sayfa ilerlemiş

arkadaşlar bugun size bişeyler sormak istiyorum, malum diyet yapıyoruz ama bu süreçte psikolojimiz de çok önemli bizim için
bu sorular aklıma diyetle ilgili bir kitap okurken geldi tabii dünkü Sevgimin diyetisyeninin dedikleriyle beraber düşününce kendime de sordum size de sormak istiyorum, tabii birden fazla soru olabilir şimdi yazdıkça artacaktır diye düşünüyorum

• diyet yaparken kendinizi nasıl hissediyorsunuz? yani bişeylere uymak zorunda olmak ya da belli sınırlar içinde yemek yemek sizi nasıl etkiliyor?
  • kaçamak yaptığınızdaki hisleriniz neler?
  • diyelim ki menüde kızartma var ama aynı zamanda da sebze yemeği var. ama canınız kızartma yemek istiyor. ne yapardınız? hangisini yerdiniz?
  • seçtiğiniz sebze diyelim... sağlıklı bir seçim yaptınız ama canınız kızartma çektiği için tatminliğiniz ne derecede olur? oh iyi ki kızartma yemedim mi derdiniz yoksa canımın çektiğini mi yeseydim keşke diye ikileme mi düşerdiniz?
  • kızartma yediniz dersek eğer, sebze yemeğini yemediğiniz için pişmanlık duyar mıydınız? ah keşke sebze yeseydim kızartma yedim kötü ettim her canımın çektiğini yemek zorunda mıyım sanki mi derdiniz?

bu örnekler uzatılabilir tabiii... hani pastayla meyve arasında tercih yapmak olabilir ya da başka bişey...
bu soruların cevabını ben de vericem, dün menüde kızartma olduğundan ben ondan yedim ve ordan yola çıkarak örneklendirdim
asıl mesele, diyette psikolojiniz nasıl onu merak ediyorum tabii ben önce kendimi sınıyorum ama aklımıza takılan şeyleri kendimizde saklamak yerine paylaşmanın daha iyi olacağını düşündüğümden yazıyorum

• mesela bu süreçte kendinizi hangi yönden eksik hissediyorsunuz?
  • neler diyet yaparken moralinizi bozuyor? vs vs sorular çoğaltılabilir sizler de bunları yanıtlarken aklınıza takılabilecek şeyleri hem kendinize sorup hem bu soru listesine ekleyebilirsiniz, hatta süper olur biz de kendimize sorarız

işte şimdilik bu kadar....aklıma gelenleri paylaşma gereği duydum
zayıflama süreci sadece diyetle sporla olcak iş değil bir de bunun psikolojisi var tabii...
cevaplarınızı bekliyorum şekerler...
hadi şimdilik ben kaçtım,
hoşçakalın
öpüldünüz
sevgiler.........

Son düzenleme:
bir gün daha bitti lilycim sorularına değilde diyetin bende hissettirdiklerini yazmak istedim ben
diyet deyince herkeste olduğu gibi bendede otomatikman çok yeme isteği uyanıyor
birde benim şöyle bir sorunum varki düzenleme yeme işi beni kasıyor
yani 3 ana 3 ara öğün meselesi varya fazla sürdüremiyoorum açıkçası saatli yemek filan hiç bana göre değil
ve gece yeme olayı varya beni bitiren işte odur
normalde gündüz çok yemeyen bir insanım ama akşam olunca canım deli gibi atıştırmalık bişeyler istiyor
çekirdeğe dadanmıştım bir ara meyva filan kesmiyor osaatte beni ya
ama artık çok sıkıldım kilolu olmaktan en güzel zamanlarımı kilolu geçirmekten
artık kendime bakmak istiyorum

menümüde yazayım
sabah bir lokma kek ve tost
ara 2 kayısı kızımın tostundan kalan 2 lokma
öğlen çorba ve az bulgur pilavı
ara kayısı
akşam bir kase çorba

benim diyet psikolojisi denen bi şeyim kalmadı artık benimki direk psikolojik bozukluk. millet ne kadar güzel olmuşsun dedikçe benim inanasım gelmiyo hala kendimi şişman hissediyorum. ve en önemlisi de kaçamaklar benim için büyük pişmanlık. içime oturuyo resmen.

cnm aslında illa ki her birini cevaplandırmak zorunda değilsin bnm demek istediğim tam da yazdıklarındı...
kısaca diyet psikolojini nasıl etkiliyor?
şimdi sen listelere gelemiyorsun galiba benm gibi
listeyse o liste bnm kafama göre olmalı mantığındasın aynı ben
ama sağlıklı beslenmen gerektiğinin de bilincindesin, gerçekten bilinçli birisin kendini geliştiriyorsun boş bi ev hanımı değilsin gerçi bu topikte hepimiz öyleyiz ayrım yapamam, maşallah bize
tabii burda okudukça yazdıkça bilgimiz çok artıyor tabii önce merak o yoksa napsak boş
sana döncek olursak,
öncelikle psikolojikman hazırlaman lazım kendini
akşama doğru atıştırma ihtiyacın hem psikolojik hem fizyolojik...
günüz yemediğin için ve akşam da çekirdek yeme alışkanlığından dolayı hem kendini psikolojik olarak ona odaklıyorsun hem de açlığını onla bastırmaya yöneliyorsun
şu an diyet falan yapma
ama gel burda paylaş menünü
sana eleştiri yapmak yerine yanlışlarını söyleyelim kendince psikolojik olarak hazırlanırken, aynı zamanda önerilerimizi de dikkate almaya çalış zamanla hep birlikte yanlışlarımızdan kurtulalım olur mu cnm?
hadi bizi bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…