aynen yaaaaaa( fobi oldu resmen şu 63 sayısı bende. bi de 70'te böyle olmuştu. yırtınmıştım 69 olamadım diye.
benim de bozulcak bugun daha şimdiden belli yani. arkadaşımla görüşcem. edirne ciğeri yiyelim diyo dışarda. çok da severim ya. o yerken ben bakcak halim yok. yicem ben de. bari onu yiyene kadar hafif geçiriyim günü diyorum ama bakalım:26:
vallahi 63 den nefret ettim hele 64 den tiksindim
benimde haftasonu ablam ve 2 kuzenim gelcek pasta tatlı felan yapmam gerek gerçi kuzenimin biride diyette ama genede yapmam gerek hafif bişeler bulayım şu sütlü irmikli tatlı vardı ondan yaparım yeter başka çeşitde yapmam akşam yemeklerinede eşime ızgara tavuk yaptırırım yada fırında tavuk yaparım haha ben hafifden atlatırım yani bozmıcam diyetimi cumaya kadar 62leri görmem ama yaklaşırım genede
ben 2 kere 62,5 gördüm. bi daha da kayboldu gitti3 gündür 63 çıkıyorum gene.
bende 2 defa görmüştüm biri şubat ayıydı prinçlapası diyeti yaptığımda biride geçenlerde dukan yaptığımda
aaaaa fark ettimde ben şubatdan beri 64 63 kilo arasında gidip gidip geliyorum neyse almadığıma şükrediyorum
öyle artık fakir tesellisi almadığımıza şükredicez :)
ya bu dondurma işini napçez ya yaz dondurmasız geçemi amaaa
hehehe aynen öylee
sanırım ben 58 i bırak 60ları hiç göremicem(
Nabersiniz hatunlar biraz dışarı çıkayım dedim Allahım bu sıcakKesinlikle ya sabah yada akşam üstü gidilmeli telefonuma tl yükledim hemen eve kaçtım.
Akşam üstü düşünürüz bişiyler
Dondurma yemek istiyorum ama artık akşam yemeğinden önceki arada yerim.
Evde bir sürü tatlı var ve ben yemiyorum alla allakadın gibisinden sonra yemiyim dimi ama
canım haftada 1 kere meyveli dondurma yiyebilirsin. hiç yemeden olur mu insanın canı çekiyo.
offffff bende az önce oğluma dondurma almaya gidecektim ben yemem diyordum ama mutlaka yerdim ama eşim arabayla gezmeye götürdü efeyi dondurmadan kurtuldumNabersiniz hatunlar biraz dışarı çıkayım dedim Allahım bu sıcakKesinlikle ya sabah yada akşam üstü gidilmeli telefonuma tl yükledim hemen eve kaçtım.
Akşam üstü düşünürüz bişiyler
Dondurma yemek istiyorum ama artık akşam yemeğinden önceki arada yerim.
Evde bir sürü tatlı var ve ben yemiyorum alla allakadın gibisinden sonra yemiyim dimi ama
sormaaa nasıl geçecek haftada bir sade dondurma yesek yeter sanırımya bu dondurma işini napçez ya yaz dondurmasız geçemi amaaa
görürüz de yakın zamanda olcak gibi değil valla. bak pembe de aylarca 59da kaldı ama azim etti 56yı gördü kız.
canım şu doktor bozuntusunun laflarını sil kafandan ya. yemiyceksen kendin için yeme. o öyle dedi diye değil. boşver. doktor olmuş ama insan olamamış.
bir gün daha bitti lilycim sorularına değilde diyetin bende hissettirdiklerini yazmak istedim ben
diyet deyince herkeste olduğu gibi bendede otomatikman çok yeme isteği uyanıyor
birde benim şöyle bir sorunum varki düzenleme yeme işi beni kasıyor
yani 3 ana 3 ara öğün meselesi varya fazla sürdüremiyoorum açıkçası saatli yemek filan hiç bana göre değil
ve gece yeme olayı varya beni bitiren işte odur
normalde gündüz çok yemeyen bir insanım ama akşam olunca canım deli gibi atıştırmalık bişeyler istiyor
çekirdeğe dadanmıştım bir ara meyva filan kesmiyor osaatte beni ya
ama artık çok sıkıldım kilolu olmaktan en güzel zamanlarımı kilolu geçirmekten
artık kendime bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?