Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

oğlumu uyuttum 45dk bisiklet bindim şimdi 5ibiyerde çayımı içiyorum gidip biraz kayısı toplıcam sonrada gelip ders çalışcam tabi efe uyanmazsa sonra yemek yapcam pooooooooooofffffff çok yoğunum yaaa yürüyüşe bile zamanım olmuyo

yaz geldi benim ameleliğim başladı(((

tadı güzel değil diyen bendim benim tarifimle güzel olmadı pembeden iste tarifi demiştim canuuuummmmm
kız niye bıraktın dukanı yaptın yaptın tam koruma dönemine geçtin bıraktın dukanı

haftasonu sıvalarım vardı annem sınavdan sonra tutturdu kahvaltıya gidelim diye e bende koca tabaktan bitek peynirimi yicem :) iki gün kaçamak yapınca bidaha dukana dönmeye üşendim devamını getireydim iyiydi ama zor ya dukan daha uğraşcak halim yoktu

bu dukan bezdiriyo demek ki adamı ya. çok kısıtlıyo sanki insanı. katzi de öyle olmuştu ya.

afiyet olsun cnm

cnm ben de bu aralar ekmeği arttırdım valla... normal yeme düzeni en güzeli... hem sen çok ekmek yemiyorsun ki gören de her gün 10dl ekmek yiyo sanır... öğünlerde 2şer dilimden 6 dl kadar yiyebiliriz

hımm biliyorum kahvaltıyla dukanı bozduğunu yorumlamıştım hatırlıyorsan
sağlık olsun en azından ikkat etde verdiğin kiloları geri alma geri 59 olma bebeğim

merhaba kızlar meyve dolu menümle karşınızdayım
sabah
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 haş. yum
1 çatal peynir
4 zeytin
domates salatalık nane

2 erik 3 kayısı

5 yk kabak
2 yk bulgur pilavı
1 dilim ekmek
salata

5 kayısı
5 ahududu

1 kase yoğurt+1 yk yulaf kepeği

öğlen çok yediğim için ve meyveleride çok yediğim için akşam yoğurt ve yulafkepeği ile geçiştirdim ama ilerleyen saatlerde karpuz yiyebilirim
45 dk bisiklet bindim
2 lt su 3 olur
2 bardak yeşilçay 1 bardak 5ibiyerde çay

bu konuda sana katılıyorum lilycim
bencede çok fazla ekmek tüketmiyoruz 2+2+2 yiyebiliriz tabi çorba yada pilav olursa ekmek yok

menümü yazayım ben de

sabah
2 dl esmer ekmek ile klasik kahvaltım. tek tek yazmiyim ezberlediniz artık

ara
1 dl diyet kek
şekersiz nescafe

öğlen
2 dl kadar dukan ekmeği
1 tabak yoğurtlu semiz otu yemeği

ara
meyve(kiraz,çilek)

akşam
çorba
sebzeli köfte-miktar olarak söylemem zor, köfte hamuru tepsiye yayık çünkü-
1 yemek kaşığı püre (ekmek yemiycem bunu yeme hakkım var sanırım )
salata

su: bardak bardak içtim miktar bilemiyorum ama 2ye yaklaşmıştır
yeşil çay: 2kupa gece de demleyebilirim

Son düzenleme:
kızlar moralim acayip derecede bozuk
öğle yemeğine yakın kardeşlerime kahvaltı hazırladım artık bıktım ya bi de arkalarını topla...
acıktım cnm bişey yemek istemedi kasedeki tahin pekmezi yedim yetmedi biraz daha yaptım yaklaşık 2 dl ekmekle onları bi güzel yedim ama doğru düzgün yemek cnm istedi yumurtasız menemen gibi yaptım 1 kk peynirle 1 dl ekmek yedim
tartılma öncesi iyi olmadı bu
pişman mıyım? o an değildim ama şimdi evet
bi de bi hafta sözde et yemicektim dün yedim bugun jeton düştü yuh dedim hem kendine söz ver hem unut olcak şey mi diye...
velhasıl moral sıfır şu an

ben de böyle kendime söz verip verip tutmuyorum. yerken nedense gözüm dönüyo pişman olmam sanıyorum ama sonradan öyle bi pişmanlık çöküyo ki seni çok iyi anlıyorum şu an

bu konuda sana katılıyorum lilycim
bencede çok fazla ekmek tüketmiyoruz 2+2+2 yiyebiliriz tabi çorba yada pilav olursa ekmek yok
çorba 2 kepçeyse ekmek 1 dl yenebilir ya da pilav 4 yk ise ekmek yok
o dengeyi iyi kurmak gerek ama kestirip ekmek yok denmemeli

selam kızlar akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz günler uzun 6da yiyince birde yatınca baya açlık oluyor da

ben de böyle kendime söz verip verip tutmuyorum. yerken nedense gözüm dönüyo pişman olmam sanıyorum ama sonradan öyle bi pişmanlık çöküyo ki seni çok iyi anlıyorum şu an

ya şu atamalar olmadı tecih kılavuzu bile açıklanmadı düşün... herşey son anda belli oluyor ve kısa zamana sıkıştırılıyor... yani bi işin bi prosedürü varsa bunu herkes bilmeli ama bi sınav yapıldı başvurular son anda belli oldu nasıl yapılcağı, zaman kısıtlıydı koştur dur sınav bitti 1,5ay geçti hala tercih kılavıuzu yayınlancak
ay sıkıldım evde hep aynı hep ayni... şimdi sıcaklar da bastırdı evde bile nefesim daralıyor bırakın dışarı çıkmayı, üstelik tüm cam kapı balkon her yer açık babam kızıyor kapatın kapılar çok çarpıyor diye ben dayanamıyorum havasızlığa... sıkıntılı havalara...
boğulcam ya...
biran önce gtmek istiyorum hem psikolojikman daralıyorum hem de artık evde dura dura kilo da veremiyorum, ben kısıtlamalara gelemem özgürlükçü bi yapım var kafese tıkılmış kuş gibi hissediyorum

selam kızlar akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz günler uzun 6da yiyince birde yatınca baya açlık oluyor da

cnm biz annemleri beklediğimizden ve onlar da 9 gibi geldiğinden, 9-9:30u buluo maalesef
ama 8gibi yenebilir, bi de gece 10-11gibi ara yapılırsa, 12-1gibi yatılır bu şekilde yapılabilir

menü güzel tatlım
meyveler de çok olmamış akşamı zaten hafif geçirmişsin

Fotolarımıza yeni fotoğraf ekledim ahanda bööön çekindim bikaç saat önce. Bakın bakem gerçi ayı gibi çıktım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…