tadı güzel değil diyen bendim benim tarifimle güzel olmadı pembeden iste tarifi demiştim canuuuummmmm
kız niye bıraktın dukanı yaptın yaptın tam koruma dönemine geçtin bıraktın dukanı
haftasonu sıvalarım vardı annem sınavdan sonra tutturdu kahvaltıya gidelim diye e bende koca tabaktan bitek peynirimi yicem :) iki gün kaçamak yapınca bidaha dukana dönmeye üşendim devamını getireydim iyiydi ama zor ya dukan daha uğraşcak halim yoktu
afiyet olsun cnmdukan ekmeğimi yaptımmmm
kızlar çok da güzel oldu var ya, tadı mısır ekmeğine çok benzedi valla. gayet ekmek yiyomuşum gibi oldum. tadı da benziyo mısır ekmeğine. yapımı da çok basit. oleyyyyy ekmekten kurtuluyorummmmmmm
valla öyle canım da ben napıcamı şaşırmış durumdayım artıkevet 6,45 çok ama bi kere de bitmiyo ki o paket. ben 9 yemek kaşığı koydum mesela. geriye baya da kaldı. o kalandan en az 3 kere daha ekmek yapabilirim yani. öyle düşünürsen esmer ekmekler de çok ucuz değil:44: siz ekmek yemeden yapabiliyosunuz ama benim zaafım var resmen şu ekmeğe ya. tatlıdan bile vazgeçebiliyorum yeri gelince. şu 63 kırılana kadar deniycem en azından. zaten sürekli yapamam ki onu.
haftasonu sıvalarım vardı annem sınavdan sonra tutturdu kahvaltıya gidelim diye e bende koca tabaktan bitek peynirimi yicem :) iki gün kaçamak yapınca bidaha dukana dönmeye üşendim devamını getireydim iyiydi ama zor ya dukan daha uğraşcak halim yoktu
afiyet olsun cnm
cnm ben de bu aralar ekmeği arttırdım valla... normal yeme düzeni en güzeli... hem sen çok ekmek yemiyorsun ki gören de her gün 10dl ekmek yiyo sanır... öğünlerde 2şer dilimden 6 dl kadar yiyebiliriz
kızlar moralim acayip derecede bozuk
öğle yemeğine yakın kardeşlerime kahvaltı hazırladım artık bıktım ya bi de arkalarını topla...
acıktım cnm bişey yemek istemedi kasedeki tahin pekmezi yedim yetmedi biraz daha yaptım yaklaşık 2 dl ekmekle onları bi güzel yedimama doğru düzgün yemek cnm istedi yumurtasız menemen gibi yaptım 1 kk peynirle 1 dl ekmek yedim
tartılma öncesi iyi olmadı bu
pişman mıyım? o an değildim ama şimdi evet
bi de bi hafta sözde et yemicektim dün yedim bugun jeton düştü yuh dedim hem kendine söz ver hem unut olcak şey mi diye...
velhasıl moral sıfır şu an
çorba 2 kepçeyse ekmek 1 dl yenebilir ya da pilav 4 yk ise ekmek yokbu konuda sana katılıyorum lilycim
bencede çok fazla ekmek tüketmiyoruz 2+2+2 yiyebiliriz tabi çorba yada pilav olursa ekmek yok
ben de böyle kendime söz verip verip tutmuyorum. yerken nedense gözüm dönüyo pişman olmam sanıyorum ama sonradan öyle bi pişmanlık çöküyo ki seni çok iyi anlıyorum şu an
selam kızlar akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz günler uzun 6da yiyince birde yatınca baya açlık oluyor da
merhaba kızlar meyve dolu menümle karşınızdayım
sabah
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 haş. yum
1 çatal peynir
4 zeytin
domates salatalık nane
2 erik 3 kayısı
5 yk kabak
2 yk bulgur pilavı
1 dilim ekmek
salata
5 kayısı
5 ahududu
1 kase yoğurt+1 yk yulaf kepeği
öğlen çok yediğim için ve meyveleride çok yediğim için akşam yoğurt ve yulafkepeği ile geçiştirdim ama ilerleyen saatlerde karpuz yiyebilirim
45 dk bisiklet bindim
2 lt su 3 olur
2 bardak yeşilçay 1 bardak 5ibiyerde çay
merhaba kızlar meyve dolu menümle karşınızdayım
sabah
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 haş. yum
1 çatal peynir
4 zeytin
domates salatalık nane
2 erik 3 kayısı
5 yk kabak
2 yk bulgur pilavı
1 dilim ekmek
salata
5 kayısı
5 ahududu
1 kase yoğurt+1 yk yulaf kepeği
öğlen çok yediğim için ve meyveleride çok yediğim için akşam yoğurt ve yulafkepeği ile geçiştirdim ama ilerleyen saatlerde karpuz yiyebilirim
45 dk bisiklet bindim
2 lt su 3 olur
2 bardak yeşilçay 1 bardak 5ibiyerde çay
Fotolarımıza yeni fotoğraf ekledim ahanda bööön çekindim bikaç saat önce. Bakın bakem gerçi ayı gibi çıktım ama
eniştemize foto yolladın mı bakiim
Ay sorma kız şimdi bakınca görürsün zaten çekip göndermiş bulundum ama pek bi rüküşümliseli gibi fotoğraflaşıyoruz biz haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?