olsunnn ne güzel işteeeneden görüşmüyosunuz siz?
Görüşüyoruz anacım görüşmez miyiz. normalde de telefonda akşamları nette iletişim halindeyiz. Onunda benimde yeni çekinmiş fotomuz yoktu ona istinaden yani
hmmm anladım. sen sanki görüşemiyoruz gibi bi şey demiştin de ondan sordum bebiş.
ben burdayım heheiyigeceler bir bakıyım dedim ama kimsecikler yok tabi
menümü yazayım ben de
sabah
2 dl esmer ekmek ile klasik kahvaltım. tek tek yazmiyim ezberlediniz artık
ara
1 dl diyet kek
şekersiz nescafe
öğlen
2 dl kadar dukan ekmeği
1 tabak yoğurtlu semiz otu yemeği
ara
meyve(kiraz,çilek)
akşam
çorba
sebzeli köfte-miktar olarak söylemem zor, köfte hamuru tepsiye yayık çünkü-
1 yemek kaşığı püre (ekmek yemiycem bunu yeme hakkım var sanırım)
salata
su: bardak bardak içtim miktar bilemiyorum ama 2ye yaklaşmıştır
yeşil çay: 2kupa gece de demleyebilirim
Günaydın kızlarr
Dünki Menüm
Sabah: Yoğurdun içine çıtır elma koydum yedim
Öğlen: Beğendili tavuk yemeği,Süzme mercimek Çorba,Yoğurt,Cola Zero
Akşam: Menemen ve öğlen yemeğinden kalan salatam 2 kk beyaz peynir
Ara: Tam yattım saat epey geç olmuştu bi baktım komşu etli sarma yollamış sıcak sıcak onlardan yedim 10 taneye yakın ama minik minikti
Su: yazmaya utanıyorum resmen ama 800ml 1 litre bile değil yani
Kilomda 57 çıktı ama düşünsenize tüm bu yediklerim içimdeydi sonuçta eheeheheh biri benim içimi ferahlatsınnnn:):):)
He bide annemin dolabında 26 beden kot vardı bakyim içine giricekmiyim diye denedim zarla zorla girdim ama bütün kemiklerim ağrıdı 27 bedende çok rahat oluyo acaba 27 38 bedene mi tekabül ediyo bilen varsa parmak kaldırsın
günaydın kızlar
dün çok kötü bi gece geçirdim. deprem oldu burda duymuşsunuzdur. ben pcdeydim ve acayip salladı yerimden fırladım resmen. saat nerdeyse 4'e kadar sevgiyle konuştuk facede yatamadım ya resmen saat 5 e kadar uyku girmedi gözüme.
neyse bu sabah umutsuz bi şekilde tartıya çıktım ki ne göriyim: 62. çok şaşırdım ama akşamın stresi var hala üstümde. sevinemedim bile adam gibi. 1 aydan fazladır 63tüm. inşallah geçici değildir ya. kırılmıştır belki şu kilo direncim.
menün güzel şekerim ama şey dicem, bu kekle kahve içmişsin ya kahve su tutabilir ödem yapabilir yani aklınızda bulunsuzn hanımlar...
günaydııııııııııııııııııııııııınnnn
hepinize hayırlı Cumalar...
öncelikle bildirim yapayım : kilom 74,8...
pazartesi günkü 75,9dan sonra şu an acayip mutluyum
5 günde o 1kiloyu verdim ya şükür...
ama vermem lazım ya sıkıldım artık hep aynı hep aynı...
menüyü sonra yazıcam ztn berbattı
beyazbulutcum aynı derken sayıyla da yazarsan memnun oluruz hani
pembecim ben kot bedenelrini bilmiyoum şekerim, ama eksik çıkmana sevindim
sonra görüşrüz kızlar...
sevgiler......
canım kot bedenleri normal bedenlerden 10 sayı aşağıda oluyo. yani şöyle ki seni giydiğin 27 beden pantolon 38 bedene denk geliyo demektir. 27+10 gibi düşün yani.
ya da mesela 32 beden giyiyosan kotta, normal bedenin 42 demektir. ben de netten araştırmıştım da ordan biliyorum.
günaydın kızlar
dün çok kötü bi gece geçirdim. deprem oldu burda duymuşsunuzdur. ben pcdeydim ve acayip salladı yerimden fırladım resmen. saat nerdeyse 4'e kadar sevgiyle konuştuk facede yatamadım ya resmen saat 5 e kadar uyku girmedi gözüme.
neyse bu sabah umutsuz bi şekilde tartıya çıktım ki ne göriyim: 62. çok şaşırdım ama akşamın stresi var hala üstümde. sevinemedim bile adam gibi. 1 aydan fazladır 63tüm. inşallah geçici değildir ya. kırılmıştır belki şu kilo direncim.
Eki Görüntüle 440087
Buaralar bunu yiyorum cip gibi gelio çok hoşuma gidiyo çıtır çıtır diadan aldım sadece 75krş migrostada satılıyo belkim denemek istersiniz tam dışardayken yencek ara öğünn:) ayy sanki benim sponsorum çıtır elma amma övdüm heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?