Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Günaydın kızlarr

Dünki Menüm

Sabah: Yoğurdun içine çıtır elma koydum yedim

Öğlen: Beğendili tavuk yemeği,Süzme mercimek Çorba,Yoğurt,Cola Zero

Akşam: Menemen ve öğlen yemeğinden kalan salatam 2 kk beyaz peynir

Ara: Tam yattım saat epey geç olmuştu bi baktım komşu etli sarma yollamış sıcak sıcak onlardan yedim 10 taneye yakın ama minik minikti

Su: yazmaya utanıyorum resmen ama 800ml 1 litre bile değil yani

Kilomda 57 çıktı ama düşünsenize tüm bu yediklerim içimdeydi sonuçta eheeheheh biri benim içimi ferahlatsınnnn:):):)

He bide annemin dolabında 26 beden kot vardı bakyim içine giricekmiyim diye denedim zarla zorla girdim ama bütün kemiklerim ağrıdı 27 bedende çok rahat oluyo acaba 27 38 bedene mi tekabül ediyo bilen varsa parmak kaldırsın

günaydııııııııııııııııııııııııınnnn
hepinize hayırlı Cumalar...
öncelikle bildirim yapayım : kilom 74,8...
pazartesi günkü 75,9dan sonra şu an acayip mutluyum
5 günde o 1kiloyu verdim ya şükür...
ama vermem lazım ya sıkıldım artık hep aynı hep aynı...

menüyü sonra yazıcam ztn berbattı

beyazbulutcum aynı derken sayıyla da yazarsan memnun oluruz hani

pembecim ben kot bedenelrini bilmiyoum şekerim, ama eksik çıkmana sevindim

sonra görüşrüz kızlar...
sevgiler......

menün güzel şekerim ama şey dicem, bu kekle kahve içmişsin ya kahve su tutabilir ödem yapabilir yani aklınızda bulunsuzn hanımlar...

slm kızlar dün akşam misafirim geldi onlarla 1 sade türkkahvesi 1 avuç çerez ve 2 kayısı yedim

kilomda 63.5 o 65i gördükden sonra bu 63.5 beni havalara uçurdu resmen

Son düzenleme:

canım kot bedenleri normal bedenlerden 10 sayı aşağıda oluyo. yani şöyle ki seni giydiğin 27 beden pantolon 38 bedene denk geliyo demektir. 27+10 gibi düşün yani.
ya da mesela 32 beden giyiyosan kotta, normal bedenin 42 demektir. ben de netten araştırmıştım da ordan biliyorum.

günaydın kızlar

dün çok kötü bi gece geçirdim. deprem oldu burda duymuşsunuzdur. ben pcdeydim ve acayip salladı yerimden fırladım resmen. saat nerdeyse 4'e kadar sevgiyle konuştuk facede yatamadım ya resmen saat 5 e kadar uyku girmedi gözüme.

neyse bu sabah umutsuz bi şekilde tartıya çıktım ki ne göriyim: 62. çok şaşırdım ama akşamın stresi var hala üstümde. sevinemedim bile adam gibi. 1 aydan fazladır 63tüm. inşallah geçici değildir ya. kırılmıştır belki şu kilo direncim.

tbrkler tatlım
ben hiç duymadım deprem olduğunu kaç şiddetinde oldu
bizim burdada olmuştu üstünden kaç sene geçti ama halen insan tedirgin oluyor korkusu oluyor
allah hepimizi korusun

menün güzel şekerim ama şey dicem, bu kekle kahve içmişsin ya kahve su tutabilir ödem yapabilir yani aklınızda bulunsuzn hanımlar...

bebeem ya ikidir bu yorumu görüyorum cevap vercem vercem unutuyorum bende tam tersini biliyorum kahve su tutmak yerine ödem attırıyo yani çay gibi ben ne zaman kahve içsem ikidebir wcdeyim

Saol canım sanada hayırlı cumalar oh bir kilo gitmiş ne güzel dikkat etde alma gittikçe azalsın menünü merakla bekliorm

tühh gene 38 bedende kaldık deseneee:) ama 26da oluyo bitek kemiklerimi sızlatıo ehehehe ara beden oldum hiç güzel deil 38 bol geliyo 36 dar geliyo :) geçende kotona gittim x small elbise aldım ehehehehehe bu markayı çok seviniyorm tombişler kendilerini mutlu hissetsinler diye büyük bedenler küçük etiketlerle donatılmış:) elbisemde pembiş pembiş size foto çekilip koycam en kısa zamanda:):):) buarada deprem konusunda ben inanılmaz ödleğim yani psikolojini okadar iyi anlıyorum ki allahtan ben hissetmedim yanı bi sallantı gibi bişey hissettim ama baş dönmesi sandım tırsmadım yoksa bütün gene gözümü avizeye diker uyuyamazdım gene kız sen tekirdağdaydın dimi istanbula gelmiyomusun gelsende sevgiyide alsak buluşsak şu uzak memlekettekileri çatlatsak ahahahaha

random tebrikler canım 62 gördün sonunda
lilycim sabah tartıldım 71.8 geldim 100 gr erimişim gııı

he bide ben biaralar 31 bedendim şimdi umarım 26 bol falan gelir ya da tam olurda sefasını sürerim inşallah aminnnn

Ayy randomcumda en son foto eklemiş sahildeee bii içimm suuu bayıldımmm kendini şişko sananan psikolojin utansın bebeeem

Kız sevgi sende gayet güzel çıkmışsın niye beğenmiyosun kendini 150 kilo karılar lokum gibi çocukları kapıyolar koca totolarıyla sadece biraz özgüvenleri sayesinde kendini sakın çirkin görme görüyosanda senin psikolojinde utansınnn

Batsın bu kendimizi kötü hissettiren psikolojilerimiz

Buaralar bunu yiyorum cip gibi gelio çok hoşuma gidiyo çıtır çıtır diadan aldım sadece 75krş migrostada satılıyo belkim denemek istersiniz tam dışardayken yencek ara öğünn:) ayy sanki benim sponsorum çıtır elma amma övdüm heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…