bu bir tehditmi?
valla düzenli olmasını temenni ediyoruz çünkü inan ki ayrı gayrı olmuyor
bir de ilk sayfadakilerin istikrarlı devamını istiyoruz az gelenleri kadrodan çıkartıp kıdemli misafir yapma niyetimiz var zira arada girip de topikte ilk sayfadakiler nerde diye sitemelr alıyoruz
hayır cnm neden tehdit olsun ki?
yanlış anlama lütfen
geçenlerde birileri yazdı, biz dedik ilk sayfadakiler bu topikteyiz
ama sitemler aldık
üstelik bu topiği açmadaki amaç birlik olmaktı ama 13 kişiyle başlanan yolda toplasan 8kişi kaldık
çalışmalarından dolayı az giren oluyor ama en azından biliyoruz ki geliyor
Cuma bildirimlerine, aradaki muhabbetlere katılıyor menü paylaşıyor
bi ara topikçek bir karar aldık ve dedik ki bundan sonra kimseyi almıyoruz, gelenler gelir devam eder gelmeyenleri de sileriz
ama biz hiçbir arkadaşımızı saf dışı bırakmak istemiyorz bu da bir gerçek
o yüzden soruyorum canım
özelden de yazabilirdim ama bilinsin tüm arkadaşlarımız da görebilsin ki istemeden yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim
yoksa tehdit etmek de ne demek? arkadaş arkadaşı tehdit eder mi aşk olsun
valla hakılısınız ne diyeyim
en azından tamamen kovmuyosunuz.
internette sorun olmasaydı bu kadar arayı açmazdım.
yarından itibaren daha düzenli olarak aranıza gelcem inş.
valla hakılısınız ne diyeyim
en azından tamamen kovmuyosunuz.
internette sorun olmasaydı bu kadar arayı açmazdım.
yarından itibaren daha düzenli olarak aranıza gelcem inş.
eeeeeeeeeeeeeee... ne diyelimöyle espirik olsun dedim hayatım...
yoksa ne tehdidi haklısınz ayrıca.
topiğimize sahip çıkalımm demi...
sana da kıziyi geceler fıstıklar...
lilyş iyi geceler kıs...
selam kızlarr cuma akşamından beri fenalardayım çok yedim heleki cumartesi neler neler yedim hep karbonhidrattı
Sabah: koca dilim kepek ekmeğine tost
Sabah: annemlerle kahvaltıya gittik sanki tost yememişcesine tekrar kahvaltı ettim yine birsürü ekmek yedim bal kaymak falan yedim
Öğlen: kuafördeydim acıktım tost yaptırdım yedim
Akşam: Bebek parkında şenlikler vardı oraya gittik en uygun yiyebileceğimiz şey mc ti ve ordan bi menü yedim şenliklerden lokma tatlısı almıştık bitane lokma yedim yani rezil ötesi bişeydiii buarada şenlik alanına birsürü tezgahlar kurmuşlar kıyafetler falan neler neler satılıyodu ama size etiketleri söyliyim bir gömlek 340 TL bi tane incecik yüzük 40 tl teneke gibi ipinceydi:) bi çanta 180 TL ya bildiğiniiz kermes alanı gibi aynı elbiseyi kadıköyle 20 liraya alırken hatta yüzüne bile bakmadgn en uyduruk elbiseler orda 60 lira bide tipleri görmenizi isterdim bi şort giymişler popoları gözüküyo ahahaah çok eğlenceliydi ama onlara bakmak:)
Bugünde kahvaltıdan once günü çikolaatayla açtım ve kilomda gittikçe artıo bgn spor yapcam bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?