Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu bir tehditmi?

hayır cnm neden tehdit olsun ki?
yanlış anlama lütfen
geçenlerde birileri yazdı, biz dedik ilk sayfadakiler bu topikteyiz
ama sitemler aldık
üstelik bu topiği açmadaki amaç birlik olmaktı ama 13 kişiyle başlanan yolda toplasan 8kişi kaldık
çalışmalarından dolayı az giren oluyor ama en azından biliyoruz ki geliyor
Cuma bildirimlerine, aradaki muhabbetlere katılıyor menü paylaşıyor
bi ara topikçek bir karar aldık ve dedik ki bundan sonra kimseyi almıyoruz, gelenler gelir devam eder gelmeyenleri de sileriz
ama biz hiçbir arkadaşımızı saf dışı bırakmak istemiyorz bu da bir gerçek
o yüzden soruyorum canım
özelden de yazabilirdim ama bilinsin tüm arkadaşlarımız da görebilsin ki istemeden yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim
yoksa tehdit etmek de ne demek? arkadaş arkadaşı tehdit eder mi aşk olsun

valla hakılısınız ne diyeyim
en azından tamamen kovmuyosunuz.
internette sorun olmasaydı bu kadar arayı açmazdım.
yarından itibaren daha düzenli olarak aranıza gelcem inş.

öyle espirik olsun dedim hayatım...
yoksa ne tehdidi haklısınz ayrıca.
topiğimize sahip çıkalımm demi...

valla hakılısınız ne diyeyim
en azından tamamen kovmuyosunuz.
internette sorun olmasaydı bu kadar arayı açmazdım.
yarından itibaren daha düzenli olarak aranıza gelcem inş.

Gamzecim aşk olsun ne demek öyle kovmak biz burda birliğiz valla biz lilyle ortak günlük açalım dedik ama kıyamadık topiğimize sizi çok seviyoruz

günayyyyydıııııınnnnnn sevgili günlük kardeşlerimmmmmm
hepinize mutlu güzel ışıl ışıl bir haftasonu diliyorum

en son ben uğramışım topiğe hayret
uzun zamandan sonra ilk kez
neyse şekerler.... topiğimizi aktifleştirme şansına nail olma şerefini bana verdiğiniz için teşekkürler
ben hemen son iki günlük menümü aklımda kaldığınca yazayım inşallah:44:

sabah - 09:00
- 2 dl tb ekmeği
- 1 kk peynir
- 5 zeytin (tuzu alınmış yağsız)
- domates-salatalık
- çay

ara - 11:30
- 1 şeftali

öğle - 13:15
- 7 yk makarna
- 6yk kavrulmuş kabak (biraz yağlı geldi)
- 5-6yk yoğurt

ara - 16:00:26:
- 1,5kupa kakaolu süt (balla yaptığımdan)

akşam - 21:00 (babamı bekledik gerçi yemek öncesi birkaç paça yemeğin patatesinden atıştırdım:26:)
- 1 but+bir servis kaşığı küp patates
- 1 tahta kaşığı pilav
- salata

ara - 22:00
- kiraz

su - 1,5-2lt
spor - yok (annemler evdeydi pcye çok giremedim)

helloooooo

nerdesiniz uleyn sizz???????

bugün baktım baktım kimse gelmeyince yazasım gelmedi valla

o değil de ben iyi ki 62'ye düştüm. dünden beri hayvan gibi yiyorum. bugün de kısır yaptık annemle. :18::18: yarın da pazar iyicene yalan olucak diyet işi.
dukan ekmeğim bu sabah bitti. akşam tekrardan yaptım.
yalnız yulaf kepeği sadece migrosta mı var ya? bu akşam kipadan baktım. doğalsan marka her şey var. nohut unu bile var, ilk defa gördüm ama yukaf kepeği yok!!!!! bizim eve yakın migros da yok. minibüse falan binip almam gerek.

bende arada baktım ama yazamadım
uğraşacak çok işim vardı
bu diyet işini sıkıya almam gerek
eşim temmuz bir gibi tatile gidebilirz filan dedi :18::18::18::18::18:
düşük ihtimal ama

iyi geceler
ben de iki gündür deli gibi tıkınıyorum yaaaa
bu arada benden sonra bi random bi beyaz girmşş noluozzzz bakiiiimmmmhaftasonu diye mi asıonuz yoksa
en çok da ben yazmışım ama sayfa ilerlememiş topik
neyse şekerler ben çıkıom
görüşürz
iyi geceler

herkese iyi pazarlar dilerim kızlar

bugün gene kimse uğramıycak gibi duruyo.

hiç iştahım yok ya, bi acayip hissediyorum bugün kendimi. sanki enerjim düşmüş gibi...

işleri bitirdim yemeği yaptım geldim
eşim çalışıyor bugün sıkıcı bir pazar yani
havada çok güzel şöyle sahil keyfi yapmak isterdim şimdi

selam kızlarr cuma akşamından beri fenalardayım çok yedim heleki cumartesi neler neler yedim hep karbonhidrattı

Sabah: koca dilim kepek ekmeğine tost
Sabah: annemlerle kahvaltıya gittik sanki tost yememişcesine tekrar kahvaltı ettim yine birsürü ekmek yedim bal kaymak falan yedim
Öğlen: kuafördeydim acıktım tost yaptırdım yedim
Akşam: Bebek parkında şenlikler vardı oraya gittik en uygun yiyebileceğimiz şey mc ti ve ordan bi menü yedim şenliklerden lokma tatlısı almıştık bitane lokma yedim yani rezil ötesi bişeydiii buarada şenlik alanına birsürü tezgahlar kurmuşlar kıyafetler falan neler neler satılıyodu ama size etiketleri söyliyim bir gömlek 340 TL bi tane incecik yüzük 40 tl teneke gibi ipinceydi:) bi çanta 180 TL ya bildiğiniiz kermes alanı gibi aynı elbiseyi kadıköyle 20 liraya alırken hatta yüzüne bile bakmadgn en uyduruk elbiseler orda 60 lira bide tipleri görmenizi isterdim bi şort giymişler popoları gözüküyo ahahaah çok eğlenceliydi ama onlara bakmak:)

Bugünde kahvaltıdan once günü çikolaatayla açtım ve kilomda gittikçe artıo bgn spor yapcam bol bol

kız sen sapıtınca benden beter sapıtıyosun
bu kaçamaklar da nedense hep aynı güne denk geliyo ya. ben de cumadan beri biraz salmış durumdaym. 62yii görmek yaramadı bana
cuma günü kpss denemesine giricektik. karnımız acıktı. arkadaş da pizza yiyelm dedi. ben daha o sabah düşüşü görmüşüm durur muyum olur yiyelim dedim. allahmmmm 2 dl pizza nuggetler soğan dilimleri. yedikten snra öyle bi pişmanlık çöktü kiiiii sınavda bile konsantre olamadım yaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…