çıkıom anacım ya.... geçmişe şöyle göz attım daha okumadım bile...lily sen gelmişsin bebeğeem hadi gel azcık canlandıralım sayfamızıı
valla ben giremiyorum
ev kalabalık annemler bahçeye gitmedi kardeşim dershaneye gidio 2 saat sonra dönüo öbürü evde akşam işe gidio
valla çıldırmak üzereyim gitseler hepsi de biraz kafa dinlesem
diyet miyet yok bitti gittiiiiii
ya dün ütü yaptım evi topladım mutfaktaki dolap küf yapmış tüm bardakları makineye attım daha dolabı silemedim
şimdi de annemler evde iş yapasım yok, hadi ev işi yapmaktan bıktım da hevesim varken de kaçıyor......
valla bel ve sırt kemiklerim normalde de ağrır ama bu aralar çok ağrıyor
yani ne psikolojik olarak ne fizyolojik olarak iyi hissediyorum kendimi...
diyet spor düşüncek halim yok valla
vallahi canım benimde diyet yapasım hiç yok sürekli yemek istiyorum ama dikkat etmek zorundayım yoksa geri alcam verdiğim tüm kiloları zaten altıüstü 7 8 kilo verdim onuda bir bıraksam 1 ayda alırım
bende istiyorum başımı alıp gitmek tek başıma olmak hiç kimse olmasın yanımda sessiz sakin kafa dinlemek istiyorm ama nerdeeeeeee imkansız sadece rüyamda görürüm
çıkıom anacım ya.... geçmişe şöyle göz attım daha okumadım bile...
çıkcam, haber vereyim dedim
işin garibi yemek de istemiyorum bişey...
acıkınca da dünyayı yesem doymam gibi geliyor işte böle garip bi şekildeyim
hava sıcak nefes alamıyorum 2 haftadır evden dışarı bile çıkmadım şu an sanki güneşin altında kalmışım gibi gözlerim ağrıyor
iş çok herkesten bi ses... ben otomatik hizmetçi...
mutfak toplancak kaç kez girdim yok annem yemek yapıo yok babam karışıo.... off ya!!!!!!!
ooooooo random da gelmiş
ben geldim de bişey yazmadan çıktım moralim bozuk tıkınmaya gidiyorum şu an
topik öldü kimsede motivasyon yok nolcez biz büle
gruba foto koydum kızlar koşun :)
gördüm kız yorumumu yaptım süpersin elbisende çok cici
çok teşekkür ederim cnm
ya yaz geldi iyice pantolon çekilmiyo elbise istiyodum zaten öyle görünce de alayım dedim
reyondaki kız da 20 kilo vermiş. 64 kiloyum ben şu an dedi. ay dedim ben çok kilo verdim ama hala şişman görüyorum kendimi dedim. evet yaa o bende de var diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?