Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bugün son sınavıma giriyorum nihayet. sonrasına allah kerim. 2 foto cektim yükledim gruba. fark yok ama 1bucuk sene önce o elbise çok bol geliyordu. 6 ay önce hiç sığmıyordum. şimdi sığıyorum ama yapışıyo

haklısın canım hele buranın sıcağı hiççekilmiyor bide nem oranı çok yüksek olduğu için yapış yapış terletiyor

kolay gelsin canım allah zihin açıklığı versin
çok sevindim 1 kilo daha gitti darısı bana

resmini görüdm canım yorumumuda yaptım şahanesin bence daha fazla zayıflamana gerek yok böyle şahanesin

merhaba fıstıklarım
bu aralar giremiyorum aslında akşam gircektim ama kkya girince nedense donuyor ekran:44:
ztn oğlanlar evde annemler de bu aralar evde oluyorlar gündüz pcye giremiyorum
akşam da net yavaş oluyor takılıp kalıo pc
valla diyet miyet yok gibi
yemek saatlerim bozuldu gerçi meyveye saldırdım 2 gundur paso şeftali yiyorum
bakalım yarın nolcak:44:
neeyse şimdi çıkıyorum akşam oldu malum annemler gelirler yemek yeriz
görüşürüz sonra, eğer girebilirsem
öpüldünüz fıstıklarımmmm
beni özleyin anacım, bayyyyyy

bugün çok yoğun bir gündü ev işlerim hiç bitmedi menüme gelince gayet düzenliydi
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım omlet
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık yeşillik

1 salatalık

1 dilim tahıllıekmek
salata
cacık

1 elma
1 soda

1 tabak kurufasülye
yarım dilim ekmek
salata

1 dilim kavun

15 dk yürüdüm hemen ardında 30 dk bisiklet bindim
3 lt su 3 bardak yeşilçay

iyi geceler

bu ara iyice boşladık sayfamızı yaa... ama bende motivasyon denen bişey kalmamıştı. bu sabah annemin laflarıyla irkildim.
sende demir gibi irade vardı, noldu sana saldın kendini, ekmekleri götürüyosun, bugunden itibaren kesiyosun herşeyi dedi veeee bugun süper dikkat ettim.
inşallah böyle devam edicem. arada gene bozulur biliyorum ama eften püften sebeplerle diyet bozdum kaç gündür. sporu iyicene bıraktım zaten ama toparlanmam lazım.

Ben artık o kadar dikkat ediyorum ki yemek yemeyi unutuyorum.
Abim spor salonuna yazıldı. Hergün düzenli gidiyor. Adam bir diyet yapıyor yer yarılsa da ben içine girsem diyorum.
Sanki aynı anadan babadan fırlamadık. İradelerimizi karşılaştırsak 0-10 yenilirim resmen.
Valla 110 kilodan 89a düştü zaten boyu uzun. Ailede en kısa benim. Öf öf...
Birkaç gündür akşamları yürüyorum. Dün çıkamadım ama yarın çıkarım artık. Çok sıcak var ve ben hiç dayanamıyorum hemen halsizleşiyorum ev daha serin..
Neysem yarın kaç çıkacağız merak ediyorum. Hadi yüzümüz gülsün inşaAllah :))
Random o takıntı bende de var. Hala kendimi obez zannediyorum

ben de aynaya bakınca kendimi kocaman görüyorum nedense... ama bana herkes fazlan var filan diyor onun da etkisi olabilir. geçen gün cocugun biri belin kalın dedi. geyiğe vurdum ama bozuldum yani ne yalan söyliyim. bu yeni nesil alıştı sıfır beden kızlara tabi... normal insan olunca abes geliyor paşalarıma!
burda olsaydınız da bi alışverişe çıksaydık keşke =( ne giyeceğimi bilemez haldeyim. ne zayıfım ne de şişman. bulamıyorum kafama göre...

günaydin lokumlarimmmm.
dün aksam arkadasa davetliydik baya kalabaliktik film izledik hep beraber.
kiz baya hazirlik yapmis börek, kisir, makarna salatasi, normal salata, profiterol, kek, en sonada misir patlatti.
ama bennn hic bisey yemedimmm sadece elma suyu ictim bir bardak kendimle gurur duyuyorummm
arkadaslarim nasil dayanabiliyorsun felan diye sordular bana ve ben öylelikle iyice gaza geldim yemedim hic bisey
neyse bugün tartilma günümüz, dün tartilmistim 73 kiloyum hala
72 olmak istiyorum hemennn

kizlar bisey sorcam, son bi kac gündür aksamlari karpuz yiyorum, kilo yapmaz dimi? hani sekeri varya o bakimdan..
kilo alacam diye ödüm patliyor ya

selam kızlar bende artık menülerimi düzenli yazıcam bugünden itibaren
facedeki sayfadaki maydonoz kürünede başladım bugün
15 gün yapıcam bakalım fark edicekmi belki vücudumdaki ödemi atar

ayy oha yaa ne demek belin kalın. insanlarda hiç nezaket denen bişey kalmamış. sanki herkes 45 kilo olmak zorunda. çok sinir oldum şu an.
kizlar bisey sorcam, son bi kac gündür aksamlari karpuz yiyorum, kilo yapmaz dimi? hani sekeri varya o bakimdan..

ya 1-2 dl yersen bişey olmaz tatlım ama abartma sakın. karpuzda şeker var dediğin gibi. 2 dl yenebiliyo benim bildiğim.

korkarak girdim foruma kesin tekmeyi yemişimdir dedim
artık kıdemli misafir olmayada razımyım.haftada 1 kez girmekle günlük kardeşliği olmaz demi....napalım.
bilgasayar açmaya vaktim yok inanın.açtıgımdada ilk girdiğim site burası zaten

bugün cuma tartı günümüz...
ben halen 57 kg im...
yemeklerime dikkat etsemde arada ,hatta sürekli kaçamk yaptımiçin
ne alıyom ne veriyomm
o kdar kilo verdim şu 2 kiloyu vermeyi beceremedim,yuh bana
şimdi sayfalarda gezinimm bakalım ben yokken ne yemişiniz

allah yardımcın olsun canım,dikkat et ders çalışırken insan neyi ne kadar yedini bilmiyo

bu hafta fulll bende temizlik yaptım,sıcaktan o kadar çok terledim ki kesin yarım kilo veririm demiştim.
ibre banamısın demedi

karpuza dikkat et,fazla yersen tabi kilo aldırır.1 porsiyondan çok yeme tatlım

ay şu söylediklerimi bende yapsam

kızlar kilo ölçümlerinizi merakla bekliyorum...
verdiniz mi aldınız mı?
yada benim gibi yerinizde mi sayıyonuz

sabah tartıldım bende 72.7
neyse morel bozmak yok
vericem inşallah
ben menümü yazayım şimdiden ama akşama
piknik var kızlar elimden geldiğince dikkat edicem

sabah 2dilim tam buğday ekmeği beyaz peynir dometes ssalatalık

ara yarım şeftali

şimdide 4 yk kabak yemeği ve yoğurt yedim

bütün gün dışardaydım su anca bir litre :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…