haklısın canım hele buranın sıcağı hiççekilmiyor bide nem oranı çok yüksek olduğu için yapış yapış terletiyorçok teşekkür ederim cnm
ya yaz geldi iyice pantolon çekilmiyo elbise istiyodum zaten öyle görünce de alayım dedim
reyondaki kız da 20 kilo vermiş. 64 kiloyum ben şu an dedi. ay dedim ben çok kilo verdim ama hala şişman görüyorum kendimi dedim. evet yaa o bende de var diyo :)
kolay gelsin canım allah zihin açıklığı versinfistiklarimmmm dün tartildim veee gözlerime inanamadimmmm 73 kilo olmusummm
cok mutluyum anlatamammmmm yippyyy yippyyyy
kaldi 8 kilooooo
bu aralar cok yogunum fazla giremiyorum, sürekli ders calisiyorum sinavlar yaklasti 2 hafta kaldi dua edin bana canlarimmm
hepinizi cok seviyorum bebislerimm
bugün son sınavıma giriyorum nihayet. sonrasına allah kerim. 2 foto cektim yükledim gruba. fark yok ama 1bucuk sene önce o elbise çok bol geliyordu. 6 ay önce hiç sığmıyordum. şimdi sığıyorum ama yapışıyo
ben de aynaya bakınca kendimi kocaman görüyorum nedense... ama bana herkes fazlan var filan diyor onun da etkisi olabilir. geçen gün cocugun biri belin kalın dedi. geyiğe vurdum ama bozuldum yani ne yalan söyliyim. bu yeni nesil alıştı sıfır beden kızlara tabi... normal insan olunca abes geliyor paşalarıma!
burda olsaydınız da bi alışverişe çıksaydık keşke =( ne giyeceğimi bilemez haldeyim. ne zayıfım ne de şişman. bulamıyorum kafama göre...
kizlar bisey sorcam, son bi kac gündür aksamlari karpuz yiyorum, kilo yapmaz dimi? hani sekeri varya o bakimdan..
kilo alacam diye ödüm patliyor ya
allah yardımcın olsun canım,dikkat et ders çalışırken insan neyi ne kadar yedini bilmiyofistiklarimmmm dün tartildim veee gözlerime inanamadimmmm 73 kilo olmusummm
cok mutluyum anlatamammmmm yippyyy yippyyyy
kaldi 8 kilooooo
sen 8 kg de verirsin hayatımm
bu aralar cok yogunum fazla giremiyorum, sürekli ders calisiyorum sinavlar yaklasti 2 hafta kaldi dua edin bana canlarimmm
hepinizi cok seviyorum bebislerimm
bugün çok yoğun bir gündü ev işlerim hiç bitmedi menüme gelince gayet düzenliydi
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım omlet
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık yeşillik6
1 salatalık
1 dilim tahıllıekmek
salata
cacık
1 elma
1 soda
1 tabak kurufasülye
yarım dilim ekmek
salata
1 dilim kavun
15 dk yürüdüm hemen ardında 30 dk bisiklet bindim
3 lt su 3 bardak yeşilçay
kizlar bisey sorcam, son bi kac gündür aksamlari karpuz yiyorum, kilo yapmaz dimi? hani sekeri varya o bakimdan..
kilo alacam diye ödüm patliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?