ayy oha yaa ne demek belin kalın. insanlarda hiç nezaket denen bişey kalmamış. sanki herkes 45 kilo olmak zorunda. çok sinir oldum şu an.
ya 1-2 dl yersen bişey olmaz tatlım ama abartma sakın. karpuzda şeker var dediğin gibi. 2 dl yenebiliyo benim bildiğim.
slm kızlar
efe ağlıyordu bir uyandım yavrum ateşler içinde yanıyor hemen duş aldırdım ateşdüşürücü şurup içirdim yavrum şimdi uyur uyanık 4 saat sonra biaha şurup içircem
eşimde hastanede o olsaydı daha güvende olurduk en azından ateşi düşmezse arabaya biner acile giderdik şimdi araba sürmesinide bilmiyorm ben neyapcam şimdi
slm kızlar
efe ağlıyordu bir uyandım yavrum ateşler içinde yanıyor hemen duş aldırdım ateşdüşürücü şurup içirdim yavrum şimdi uyur uyanık 4 saat sonra biaha şurup içircem
eşimde hastanede o olsaydı daha güvende olurduk en azından ateşi düşmezse arabaya biner acile giderdik şimdi araba sürmesinide bilmiyorm ben neyapcam şimdi
dün bildirim günüymüş. ben 61.5tim tartıldıgımda. şu 5 gün 5 kilo olayını yaptım. ama hiç de 5 kilo filan veremedim. üstelik deli gibi aç gezdim. bazen kendime şaşırıyorum çelik gibi iradem varmış yemin ederim. çünkü her şey sınırsız olmasına ragmen o kadar bıkkınlık geliyor ki yiyemiyorsun bile...
ilk gün yumruk buyuklugunda 3 patates
2.gün 1 kucuk atom marulun yarısı
3.gün 3 konserve ton balıgı yedim.
bugunse meyve günü... meyve en sevdiğim seylerden biri allahtan... bitirince tekrarlamıycam bu diyeti... diyetin topiğine ise şöyle bi post girdim
durum bilgisi:
1.gün: 63.9
2.gün: 62.3
3.gün: 61.5
4.gün: 61.3
dün inanılmaz çok hareket etmiştim. saatlerce yürüdüm temizlik yaptım vs... ve bildiğiniz açtı karnım... sadece 200 gr gitmiş. ben kesin 60a düşmüşümdür diyordum. yazıklaar olsun! sanırım günler ilerledikçe kilo vermek yavaşlıyor.. bugün meyve günü. tansiyonum çok düşük. havalar da çok sıcak. ama dayanacağım. sabahın köründe kendimi verdim meyvelere yoksa bayılacaktım cidden. yumurta gününü nasıl yaparım bilmiyorum. hele bu sıcakta... alerji filan olabilirim yani... yumurta yerine baska bi sey yiyemez miyim?
çok fena azmettim yani bebişlerim. gidecek bu kilolar...
kızlar beni silin listeden girmek istemiyorum
beceremiyorum çünki olmuyor
diyet kilo kelimelerini duymak istemiyorum artık
inşaşllah hepiniz ideal kilolarınıza ulaşırsınız..
kızlar haftasonu malum..
kaçamak yapmayalım diyemicem,kesin ben yapcam annemlere gitcez birazdan...
genede kendimi kısıtlamaya çalışcam,
öpüldünüz güzeller
dün bildirim günüymüş. ben 61.5tim tartıldıgımda. şu 5 gün 5 kilo olayını yaptım. ama hiç de 5 kilo filan veremedim. üstelik deli gibi aç gezdim. bazen kendime şaşırıyorum çelik gibi iradem varmış yemin ederim. çünkü her şey sınırsız olmasına ragmen o kadar bıkkınlık geliyor ki yiyemiyorsun bile...
ilk gün yumruk buyuklugunda 3 patates
2.gün 1 kucuk atom marulun yarısı
3.gün 3 konserve ton balıgı yedim.
bugunse meyve günü... meyve en sevdiğim seylerden biri allahtan... bitirince tekrarlamıycam bu diyeti... diyetin topiğine ise şöyle bi post girdim
durum bilgisi:
1.gün: 63.9
2.gün: 62.3
3.gün: 61.5
4.gün: 61.3
dün inanılmaz çok hareket etmiştim. saatlerce yürüdüm temizlik yaptım vs... ve bildiğiniz açtı karnım... sadece 200 gr gitmiş. ben kesin 60a düşmüşümdür diyordum. yazıklaar olsun! sanırım günler ilerledikçe kilo vermek yavaşlıyor.. bugün meyve günü. tansiyonum çok düşük. havalar da çok sıcak. ama dayanacağım. sabahın köründe kendimi verdim meyvelere yoksa bayılacaktım cidden. yumurta gününü nasıl yaparım bilmiyorum. hele bu sıcakta... alerji filan olabilirim yani... yumurta yerine baska bi sey yiyemez miyim?
çok fena azmettim yani bebişlerim. gidecek bu kilolar...
geçmiş olsun canım yaaa...
çocugun hasta olması çok fena,kendim olsam keşke derim,oğlum hasta oldugu zamnlar...
inşallah daha iyiye gidiyodur
iyi demişsin güzelim,hakkaten fosss çıkmış diyet...
bu sıcakta yumurtayı deneme derim,
iğrenç olur pöfff
kızlar beni silin listeden girmek istemiyorum
beceremiyorum çünki olmuyor
diyet kilo kelimelerini duymak istemiyorum artık
inşaşllah hepiniz ideal kilolarınıza ulaşırsınız..
kızzzz niye böyle yapıyosun bakiyim sen?
sanki bizim çok oluyo. bi ileri bi geriyiz hepimiz baksana.
aranızda en iradeli bendim. ben bile sapıttım gittim.
pes etmiycez.
bugun ben de yaptım kacamak. ev arkadasımın annesi poacaları börekleri getirmiş. löp löp yedim. zaten kaç gündür açtım.ben bugun kaçamak yapmadım. sadece 1 lokma kandil simidi yedim kaçamak olarak. o kadar çok uykum var ki yemek yiycek halim dahi yok
bu diyetle cidden 5 günde 5 kilo veren var mı yahu?
hayatta dayanamam var ya.... ben meyve yiyince midem kazınıyo hemen. bütün gün meyve yediğimi düşünemiyorum.
ben de yarın için tek günlük şok diyet yapmayı düşünüyorum hızlandırmak adına. ama sadece bi gün dayanabilirim sanırım
ıyy düşünmesi bile kötü ya:S haklısın... zaten bırakmak istiyodum. ne spor yapacak halim kalıyor ne de baska bir sey.
haah! sonunda birimiz kafa yemeye basladı. bu gidişle hepimiz böyle olacağız vallahi görürsünüz bak. günlük kardeşler diye başladılar tımarhane kardeşleri olup çıktılar diye de gazetelere manset atarlar demedi demeyin.
bugun ben de yaptım kacamak. ev arkadasımın annesi poacaları börekleri getirmiş. löp löp yedim. zaten kaç gündür açtım.
valla veren var da onlar baya kilolu kişiler... ben 4.günde 63kusurdan 61e düştüm sadece. ama nasıl aç kaldım nasıl fenalastım nasıl yürüyemez halde geldim anlatamam. dukanda bile bu kadar zorlanmamıstım
amannnnnnn az önce bi sürü şey yazdım yollamadı mal internet
çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?