Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Kızlar nasılsınız?
İnternete giresimg elmiyor ya zaten pc de bozuk.
Nedense birden soğudum netten filan. Diyet aynı tas aynı hamam devam ediyor. Bakalım nereye kadar gidecek böyle...
Sıcaklardan mıdır nedir bunalıyorum sevgilimden ayrıldım depresyondayım zaar

iyi akşamlar fıstıklarım
öncelikle bu aralar ev yoğun kardeşim yarın ve haftaya pazar lysye gircek malum, herkes evde ve ben delirmek üzereyim
iş iş iş
üstelik pc boş durmaz, hava nemli sıcak nefes alamıyorum vs vs işte...
bi sürü şey...
kolumu kaldıramıyorum nem beni mahvediyor
diyet işi yattı bitti kül oldu, tartıda bugun 75,2 çıktım....
yemek düzeni kalmadı tüm düzenim şaştı, sabah 11lerde kahvaltı, akşam üstü yemek 2 öğün!
ara yapıyorum ama işte düzensiz oluyor ne de olsa.....
spor yapasım gelmiyor ztn oturduğum yerde yapış yapış oluyorm hareket etmeye mecalim kalmıyor
tüm gün ztn mutfaktan çıkmıyor gibi bişey... mutfak düzenli durmuyor ki giren çıkan çok....
bu arada kalbim epey vermişsin valla ben senin gibi olamıyorum gerçi ne diyet ne motivasyon hiç bişey kalmadı
spor ztn yapamıyorum leslie için pc lazım ben odama giremiyorum anca gece... ondan da ztn pestilim çıkmış oluyor
gamzecim hoşgeldin... kuzum ne şutlaması aşk olsun, o gün sadece durumdan bahsettim hani birbirimize daha sıkı tutunalım diye...
neyse cnm hoşgeldin sefa getirdin
kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar
ben bu aralar kendimi şoklamak için nedenler arıyorum tam başlıcam, ev müsait değil şimdi de... yoksa düzenim olsa devam etcektim

Sadişim kuzum cnmmmm çok çok geçmiş oolsun

neyse fıstıklar çıktım görüşürüz sonra
öpüldünüz güzellerim
sevgiler...

slm kızlar

efe ağlıyordu bir uyandım yavrum ateşler içinde yanıyor hemen duş aldırdım ateşdüşürücü şurup içirdim yavrum şimdi uyur uyanık 4 saat sonra biaha şurup içircem
eşimde hastanede o olsaydı daha güvende olurduk en azından ateşi düşmezse arabaya biner acile giderdik şimdi araba sürmesinide bilmiyorm ben neyapcam şimdi

ben de bi an gözümde elimde tavayla üzerine saldırıp kafasına geçirdiğimi hayal ettim zaten bi an domuzlar

dün bildirim günüymüş. ben 61.5tim tartıldıgımda. şu 5 gün 5 kilo olayını yaptım. ama hiç de 5 kilo filan veremedim. üstelik deli gibi aç gezdim. bazen kendime şaşırıyorum çelik gibi iradem varmış yemin ederim. çünkü her şey sınırsız olmasına ragmen o kadar bıkkınlık geliyor ki yiyemiyorsun bile...
ilk gün yumruk buyuklugunda 3 patates
2.gün 1 kucuk atom marulun yarısı
3.gün 3 konserve ton balıgı yedim.
bugunse meyve günü... meyve en sevdiğim seylerden biri allahtan... bitirince tekrarlamıycam bu diyeti... diyetin topiğine ise şöyle bi post girdim

durum bilgisi:
1.gün: 63.9
2.gün: 62.3
3.gün: 61.5
4.gün: 61.3
dün inanılmaz çok hareket etmiştim. saatlerce yürüdüm temizlik yaptım vs... ve bildiğiniz açtı karnım... sadece 200 gr gitmiş. ben kesin 60a düşmüşümdür diyordum. yazıklaar olsun! sanırım günler ilerledikçe kilo vermek yavaşlıyor.. bugün meyve günü. tansiyonum çok düşük. havalar da çok sıcak. ama dayanacağım. sabahın köründe kendimi verdim meyvelere yoksa bayılacaktım cidden. yumurta gününü nasıl yaparım bilmiyorum. hele bu sıcakta... alerji filan olabilirim yani... yumurta yerine baska bi sey yiyemez miyim?

çok fena azmettim yani bebişlerim. gidecek bu kilolar...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım benim kızımda aynı oldu gece yarısı götürmüştük acile boğaz enfensiyonu çıktı
antibiyotik kullanıyoruz şu an dün akşamda piknikteydik hava rüzgarlıydı şu an ikimizinde burunlar şırıl şırıl :2::2::2::2::2::2::2:

selam kızlar

dün gece abimlerde kaldım. obur abimin çenesi durmadı max aldık yedik ne yazık ki. kalorisi ne kadardır bilmiyorum ama gece yedim bi de 9dan sonra öfffffffff
amaaa bugün yengem tiramisu yapmıştı. onu başarıyla reddettim. akşam yediğim max dondurmaya sayıyorum artık dedim.
dün spor filan da yapmıştım gerçi:44:

neyse bugün eve gelince tartıldım tok karna. 62,5 çıktı. normalde tok karnına hep 1 kilo fazla çıkıyodum. hem de adetim oldukça yakın karnım ağrıyo akşamdan beri.
neyse inşallah iyiye delalettir. hemencecik düşerim inşallah 61e...

geçmiş olsun canım yaaa...
çocugun hasta olması çok fena,kendim olsam keşke derim,oğlum hasta oldugu zamnlar...
inşallah daha iyiye gidiyodur

iyi demişsin güzelim,hakkaten fosss çıkmış diyet...
bu sıcakta yumurtayı deneme derim,
iğrenç olur pöfff

kızlar haftasonu malum..
kaçamak yapmayalım diyemicem,kesin ben yapcam annemlere gitcez birazdan...
genede kendimi kısıtlamaya çalışcam,
öpüldünüz güzeller

kızlar beni silin listeden girmek istemiyorum
beceremiyorum çünki olmuyor
diyet kilo kelimelerini duymak istemiyorum artık
inşaşllah hepiniz ideal kilolarınıza ulaşırsınız..

kızzzz niye böyle yapıyosun bakiyim sen?
sanki bizim çok oluyo. bi ileri bi geriyiz hepimiz baksana.
aranızda en iradeli bendim. ben bile sapıttım gittim.
pes etmiycez.

kızlar haftasonu malum..
kaçamak yapmayalım diyemicem,kesin ben yapcam annemlere gitcez birazdan...
genede kendimi kısıtlamaya çalışcam,
öpüldünüz güzeller

ben bugun kaçamak yapmadım. sadece 1 lokma kandil simidi yedim kaçamak olarak. o kadar çok uykum var ki yemek yiycek halim dahi yok

bu diyetle cidden 5 günde 5 kilo veren var mı yahu?
hayatta dayanamam var ya.... ben meyve yiyince midem kazınıyo hemen. bütün gün meyve yediğimi düşünemiyorum.
ben de yarın için tek günlük şok diyet yapmayı düşünüyorum hızlandırmak adına. ama sadece bi gün dayanabilirim sanırım

ıyy düşünmesi bile kötü ya:S haklısın... zaten bırakmak istiyodum. ne spor yapacak halim kalıyor ne de baska bir sey.

kızzzz niye böyle yapıyosun bakiyim sen?
sanki bizim çok oluyo. bi ileri bi geriyiz hepimiz baksana.
aranızda en iradeli bendim. ben bile sapıttım gittim.
pes etmiycez.

haah! sonunda birimiz kafa yemeye basladı. bu gidişle hepimiz böyle olacağız vallahi görürsünüz bak. günlük kardeşler diye başladılar tımarhane kardeşleri olup çıktılar diye de gazetelere manset atarlar demedi demeyin.

ben bugun kaçamak yapmadım. sadece 1 lokma kandil simidi yedim kaçamak olarak. o kadar çok uykum var ki yemek yiycek halim dahi yok
bugun ben de yaptım kacamak. ev arkadasımın annesi poacaları börekleri getirmiş. löp löp yedim. zaten kaç gündür açtım.

valla veren var da onlar baya kilolu kişiler... ben 4.günde 63kusurdan 61e düştüm sadece. ama nasıl aç kaldım nasıl fenalastım nasıl yürüyemez halde geldim anlatamam. dukanda bile bu kadar zorlanmamıstım

amannnnnnn az önce bi sürü şey yazdım yollamadı mal internet

selam güzellerim
öncelikle hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
bir de bugun kandil, hepinizin kandili mübarek olsun, Allahım tüm duaları kabul etsin fıstıklarım

Sadişim oğluşun hasta olmasına üzüldüm kuzum yaaa, çok çok geçmiş olsun yaaaa

Beyazbulut ve Gamze, kimseyi listeden falan silmiyoruz, biz bir takımız ne demek yaaaaa iyi kötü başlıcaz ben sanki çok iyi gidiyorum da...:26: ama olsun nolursa olsun bırakmak yok tamam yapamayanlara tavsiyem imkan buldukça takip edin bi slm verin o bile yeter yavaş da olsa motive olcaz ben inanıyorum
ben de şoklayım diom haftasonundan mı ne başlayamadım gitti ben de mi acep 5 günlük yapsam diom tabii et gün, hariç malum düşük proteinle beslenmem lazım...
bnmki de 4 gün oluverir hehe 2kg versem yeter ya, gerisi ztn gelir maksat vücut şaşsın...
benm iradem de sıfır bu aralar demin 1 kase tuzu alınmış yağsız suda bekletilmiş yarım kase yeşil zeytin ve 2 bitterli gofret yedim bi de süt yaptım 1 çay kaşığı bal ve kakaoyla:26: ama öğle yemeği yemedim onun yerine saydım
akşam da nesfit yiyip dengelicem ztn evde yemek yok hehe kardeşime makarna patates yapcam ben yemicem ben nesfit yicem bi de sonrasında meyvemi yerim oh mis

kız Katzi, sende de maşallah irade süpermiş valla takdir ediom kuzum seni
Randomcum valla sendeki iradeye de hayranım maşallah katziyle ikinize...

ben sanırım pazartesi ile birlikte gaza gelirim bu arada bu sabah 74,8çıktım, dünden yarım kilo eksik
bende durumlar bundan ibaret...
bu arada pembe ne zamandır yok:44::44::44: nerelerde acep:44:
deniz de...:44:
inşallah en kısa zamanda uğrarlar...
neyse fıstıkları şimdilik bu kadar
hepiniz öpüldünüz canlarım...
hoşçakalınnnnn, sevgiler....

Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su

kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze

Kuşluk : 1 elma

Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak
1 su br yoğurt
salata

ıkindi :1 şeftali 2 tam ceviz

Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata

gece :1 elma
Bunu sadece 1gün yapmalıymış..

yarın evde annemle yok! bu listeyi yapmayı düşünüyorum kendimi şoka sokmak adına.
evde şeftali yok. ben onun yerine başka meyveler koyarım.
tek bir günmüş zaten. 62yi kırsam yeter bana.
pazartesi tekrar kendi düzenime dönücem zaten.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…