Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yaa bu diyet yüzünden kafayı sıyırmakla alakalıydı bebişim.
ben ara ara deliriyorum, kızlar biliyo sen sık sık girmiyosun rastlamamışsındır :) onlardan bahsediyodum
ben de sıyırıyorum deliriyorum offfff
sen de sıkma bebeğim kendini ben anladım

ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh yaz geldi millet dışarda ben gene pc başındayım yaaa şuraya bile kimse girmez oldu pofffffffffffff

kızlarrrrrrr sizi inanılmaz özledim hep aklımdasınız ama buraya gircek zamanım hiç olmadı daha öncedende söyleediğim gibi şirkette işler inanılmaz yoğun.Salı günü seminerimiz var.Kayıtlar alınıyo ve yarın son kayıt günü kafamı kaşıcak vaktim olmuyo. Salı günüde seminerde görev alcam.Yani çarşamba aranızdayım bebişlerim.Diyet faalanda güme gitti yiyorum.Dukandan sonra 57 900 lere kadar çıktım.Ama meğer şişkinlik kabızlık falanmış.Birkaç gündür yinee 56yım. Yiyorum herşeyden ama daha çabuk doyuyorum.Su desenizz 1 litre bile içemiyorum.Belkide tempodan verdim biraz kkilo bilelmiyorum.Beni bekleyin anacım çarşamba yine beraberizzzz.Muuaaaaaaaaaaah hepinizi öpüyorum.

haşlanmış kabağı düşünemiyorum bile tadı nasılki
ne özelliği varmış bu diyetin detoks felanmı

kızlar ben çok kötüyüm yaa sürekli yiyorum ve pişmanlık duymuyorum habirede yiyorum sanırım 65 oldum geri kaçgündürde tartılmıyorum bu salıda yeni evlenen görümcem gelcek 1 hafta kalacak ozamanda yerim büyük bir ihtimalle artık 66 felan olurum(((((( ben nezaman kendimi geri toplıcam

haşlanmış kabağı düşünemiyorum bile tadı nasılki
ne özelliği varmış bu diyetin detoks felanmı

kilo duraklaması yaşandığı zamanlarda 1 günlük yapılan bi diyetmiş de ben gene yapmadım bunu. çok geç kalktım saat 1e geliyodu sanırım.
ben de dün light puding yapmıştım ondan yedim 1 kase. son 1 kase kaldı. aklım onda şu anda. evde yalnızım ve canım sıkılıyor. kalktığımdan beri deli gibi aranıyorum. ne zaman toparlanıcaz biz ya cidden. offffffffffffff

Hepimiz birden öyle saldıkki anlatamam
Yaz geldi biz nolcaz bilmiyorum
nesfit diyeti yapyım dedim bugün akşama yemeğe saldırıyorum
valla sonumuz hayrolsun :
27:

abimlere gittik milföyeden sucuklu börek yapmışlar
herkes yedi ben yemedim
o kadar canım çekti ki
bi lokma verdiler tat diye
yemedim ama sinirim bozuldu çok fena

selam hatunlar
epeydir uğramıyorum buraya
uğrasam ne yazacam yediklerimi yazsam beni anınde şutlarsınız
iştahım öyle açıkkı sormayın dünyayı önüme koysanız yerim o derece
milletin sıcaktan iştahı kapanır benimki açılıyor

aslında birazda sıcaklardan diyet yapamıyorum çünkü hemen tansiyonum düşüyor
şimdide seminer belası var o bitmeden diyet falan yapamam yoksa olduğum yerde bayılır kalırım
seminerler için 25 km uzaklıkta bir okul seçmişler
üstelik 250 öğretmeni bir okul kantinine tıkıp bu sıcakta seminer veriyorlar
hava ısısı günlerdir 40 derecenin üstünde
bugün bayılacaktım nerdeyse,imzamı atıp kaçtım dayanılacak gibi değildi
milli eğitim bakanının öğretmenleri toptan öldürme planı bu heralde
beyinsizler bi işide doğru yapsalar şaşıracam zaten

neyse seminer bitene kadar ben diyete ara verdim
1 temmuzdan sonra tekrar sahalara dönüş yapacam
şu an 60-61 kilo arasında gidip geliyorum 1 temmuzda kaç olurum bilmiyorum ama çokta takmıyorum artık
tekrar diyete girip 3-4 kilo daha verirsem yeter diyorum
evet hatunlar şimdilik böyle 2 hafta sonra aktif alarak görüşürüz öpüldünüz

selam şekerler
iyi haftalar diliyorum canlarım...
ben de aynıyım off off diyorum geçmişi okumadım şu an ailem evde, herşey sorun şimdilik, ama şükür ne diyelim...
sonra girer yorumlarım inşallah gerçi ben de diyetten uzaklaştım motivasyon falan kalmadı anacım bende
neyse sayfamız aktif olsun bari...
öpüldüzün güzellerim
sevgiler...

denizim ve lilyşiiiiiiimmmmmm
bende sizdeniz 1 gün iyi gidiyorum 2 gün kötü gidiyorum
sürekli yemek istiyorum kendimi zapdedemiyorum
sürekli bir misafir geliyor bu hafta görümcemde gelip gitcek sonra gene ramazana kadar planlarımız adanaya yaylaya ve 2 günlük denize gitcez ozamanda eminim sınır tanımam kendimi biliyorum dua ediyorumda bu günleri atlattıkdan sonra tekrar diyete başlayabileyim çünkü çooooookkkkk soğudum diyetten(((((((

selam güzellerim
sadişim valla bnm iştah aslında az ama işte diyet modunda olunca, ne bulursam hele ki kaçamak dencek ne varsa insanın yiyesi geliyor
bugun iyi gittim valla:)
menümü yazcam
ama spor yok
işte idare etcek kadar...
sabah iyice yaptım kahvaltımı, sonrasında hafif gittim

Sabah - 11:00
- 2-3 küçük dl kepek ekmeği
- yarım kk beyaz peynir
- domates
- birkaç lokma biber kızartması
- birazcık fıstık ezmesi ile ahududu reçeli

öğle - 15:30
- 1 tabak nesfit (yarım yağlı sütle küçük tabakta ölçmedim)

ara - 17:45
- 2 şeftali

akşam - 19:30
- 2.5 kepçe tavuk suyuna şehriye (yağsız sadece tavuğun yağı)
- 1 domates

su - 2lt falan
spor - yok

napıcaz kızlar yaaa kimsede motivasyon denen bişey kalmadı, hani yazın kilo vermek kolaydı ya. hiç de değil valla.
canım sürekli bişeyler yemek istiyo ve kendimi zor frenliyorum.
meyveyi falan da hiç ölçüyle yemiyorum artık. canım bişeyler yemek istedikçe meyveye saldırır oldum. annemler de köyden taze kayısı getirmişler. gidip gelip atıyorum ağzıma bi tane.
bugun regl oldum zaten tamamen sapıtmış durumdayım.
3-4 gündür de tartılmıyorum.
tartılma günümüzde tartılmıştım sanırım en son, 62idim. adetliyken tartılıp fazla çıkmıyim bi de şimdi.
cuma günü tartılırım artık.
şöyle bi mucize olsa da 61 çıksam cuma günü. ahahah hayale bak spor da yapmıyorum nahhh 61 çıkarım cuma günü.
neyse canlarım gene kendi kendime saçmalar moddayım.
en kısa zamanda kendimize gelmek dileğiyle diyorum artık.

yapmayın yaaa...insan psikolojisi saldıkça salıyoruz,bunuda yiyim ,hadi bunuda derken
böyle sürüyo...napsak yaaa
temmuzda tatile gitcez 55 olmam lazım 1 ay kaldı

kısıtladık kısıtladık,şimdi de patlama yaşıyoruz
kızlar ya offff...

ne hikmettir bilmem,haftasonu o kadar kaçamak yaptıgım halde tartıda 200gr eksik çıktım
bu yüzdende bugün,gaza geldim...

hiç kaçamak yapmıcam(inşallah)

akşama raporumu veririm....

hadi bakalım herkesi gaza getirecek bi haber veriyorum kızlar
bu sabah tartılayım dedim o da ne gördüğüme inanamadım ya 61
adetli olmama rağmen 61 çıktım kızlar, mutluluğumu görmeliydiniz.
bu hafta çok da kaçamak yapmamıştım zaten. spor yapmadım sadece ama demek ki ben kilo verme duraklaması yaşıyodum ya, onu atlattım artık.
gene hızlanmaya başladı bakın çok da dikkat edemediğim halde.

hadi kızlar yılmak yok. bugünden itibaren çok güzel dikkat edelim gene. salı malı hiç farketmez. ben diyete cuma günü akşam başlamıştım
61i görünce 55 olacağıma dair inancım daha da arttı.
63e takıldığımda bi daha hiç inmiycek sandım ama görüyosunuz ki bunun bi kırılma noktası var kızlar.
ben 70te de böyle olmuştum. 69a inmedim inmedim. sonra gene böyle birden inmeye başlamıştım.
adetim bitsin spora da hız vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…