Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sadişim
hem hastasın hem iş yapmışsın diyorsun ama mecbur kalınca yapılıyor malesef
perdeler yıkamadan gelince camlar kirliykende asılmıyor
benim camlar çamur deryasıydı dışarısı görülmüyordu o derce kirliydi
silmek için perdelerin yıkanmasını bekliyordum,eeeeeee benim perdeler yere kadar camları silmişken
kapıları ve yerleride sildim mecburiyetten tabiiiii.ama öldüm bittim o gün ayakta duramıyordum.

bu suratlar bile durduramaz sanırım beni, dünden beri hayvan gibi yiyorum ya

bendeeeeeeeeeeee

bugün yenilmiyecek herşeyden yedim yazıyımmıııııııı

kızartma,çekirdek,çikolata hemde hoşbeşin büyük paketini önüme aldım tek başıma hepsini yedim,muz,kısır,kitkat,simit

daha aklıma gelmeyen birçok şey intihar girişimi

gördüğüm kadarıyla içimizde gene en iyisi sen ve sevgim
süpersin bebeğimmmmm

aynı durumda olduğumuzu bil istiyorum
gene sen az yemişsin bugün yediğim kaçamakları yazdım
bakda rahatla

tövbe yarabbim ya kilo almak isteyenler bölümünde 39 kilo bi kız konu açmış, boyu 1.75miş şok oldum yaaa... 12-13 yaş çocuk kıyafetlerinin içine girebiliyomuş.. herkesin de derdi başka hey allam ya :)

bi topluca gaza gelemiyoruz zaten ya sen ben deniz gaza geliyo lili cozutuyo ya da tam tersi :))

inan yazılanları okurken aynısını düşündüm ya dedim ben gofret yedim ona rağmen menüm genele bakarak iyi... ama bakıom da herkesin motivasyon sıfıra düşmüş
hadi anam gelin gaza yaaaaaa
tam kendimi düzenlemişken şimdi de siz bozdunuz ama
tamam bakın hergün ufak kaçamaklara izin verelim ama küçücük minnacık olsun, aynı sadişin bitter+kahve gibi
zaten günde 20g bitter yenebilirmiş dyt listeleri olan bi kitapçık vardı orda yazmışlar, kakao oranı yüksek olduğundan yenebilirmiş bi de bitter çikolata yüksek oranda antioksidan da içerio ya

sabah - 10:30
- 2 dl tb ekmeği
- 1-1,5kk peynir
- 5 yeşil zeytin
- bol domates-salatalık
- 2 bardak çay

öğle - 14:30
- 5 yk kuru fasulye (susuz kısmından)
- 1 küçük dl ekmek (yarım dl gibi)
- domates
- 1 bardak ayran

ara - 17:15
- 1 kase meyveli yoğurt (yarım kase yoğurt+1 şeftali+1 tatlı kaşığı ruşeym)

akşam - 19:30
- 3 kepçe tarhana çorbası
- 1 kase salata (birer tatlı kaşığı zeytinyağı ve nar ekşisi ekledim)

ara - 21:45
- 3 erik

ara - 1:10 (birazdan)
- 1 bardak tarçınlı süt (y.yağlı)

su - 2lt
spor - 10-15dk kadar pilates

1000-1100kcal...

Son düzenleme:

valla benim gaza gelceğim yok gibi

başarı öykülerinde gördüm kızın boyu 160 ve 52 kiloymuş allam bu bile beni gaza getirmiyo şu an. kız dediğim de bir anne yani... ben kalıbımdan utanayım..

ben pazartesiye kadar diyete ara veriyorum arkadaşlar... hafta sonu kpss var, sinirim iyicene tepeme çıkmasın sınav öncesi.. artık tahammülüm kalmadı, biraz kendimi tatile çıkarıyorum.. ne kadar dikkat etmeye çalışsam da olmuyo işte gitmiyo..

selam fıstıklar...
internet sorunu halloldu,bidahaki aya kadar

kısa özet geçim,geçen hafta diyetmi sıkı yaptım vede 56 kiloyu gördüm,düne kadar gayet iyi gidiyodum,
dün akrabalar arası kadınlar pikniği yaptık,kuzenler falan süper oldu
eee tabi kısırlar,kurabiyeler,dolmalar,poğçalar havada uçuştu
hepsinden yedim ama akşam yemeği yemedim accık olsada kurtasın dedim.

nese diyete devam ediyorum gayet istikrarlıyım aslında,dün sayılmaz tabi.karnım halaa şiş yaw:26
:[/SIZE]

oooo pembişim sende burdasın,
ehhh bende 56 oldum kızz
aslında 55 buçuk çıktım bu sabah ama emin deyilim otursun kilom bakalım,o yüzden hep 56 diorum

Selam kizlar dun bende sizler gbi cozutt aslinda aksama kadr hersey guzeldide ne olduysa aksam oldu ama pes etmek yok
Sabah: ayran corbasi
Oglen: menemen ve iki dilim kepek ekmegi
Aksam: burger kingten menu ve 4tane Sogan halkasi aslinda canimda istemiodu ama arkadasim istedi diye bende eslik ettm ne sacmalik

Birde sunu soylemek istiyorum ki yemek yemege spor yapmamaya okadar guzel bahaneler buluyoruzki bide yememeye bahane bulsak cok super olucak.Uyuz oluyorum kendime cirkin ama zayif kizlar ortalikta guzel elbileseleriyle salinsin bizde pis bogazlik yuzunden yaglarimizi saklicak kiyafetler giymek zorunda kalip mutsuz olalim.Keske dukani birakmasaydim gene iki ileri bir geri olmuyo boyle ama inat ettim gorucem 55i

oooo pembişim sende burdasın,
ehhh bende 56 oldum kızz
aslında 55 buçuk çıktım bu sabah ama emin deyilim otursun kilom bakalım,o yüzden hep 56 diorum

Vaaay supersin canim azmine hayran kaldim spor yaptinmi peki nasil beslendin ara ogun falan yaptnmi buarada telden giriyorm o yuzden besyuz saatte gorup besyuz saatte cevap yollayabiliyorum

Vaaay supersin canim azmine hayran kaldim spor yaptinmi peki nasil beslendin ara ogun falan yaptnmi buarada telden giriyorm o yuzden besyuz saatte gorup besyuz saatte cevap yollayabiliyorum

valla canım çok düzenli bi diyet yapamadım,yani saati saatine yiyemedim.
sabah erken kahvaltı yaptıysam ara öğün yaptım,geç kaldıysam yapmadım.
öğleni geç yediysem yada ağır yediysem akşam yemedim.
1 porsiyon meyva yada fındık yedim.

aralarda cozuttumuzda oldu biliyosun

düzenli spor yapamadım arada egzersiz falan yaptım.aslında spor yapsam süper olur sıkılaşırım,
dogumdan sonra karnım çok yumuşadı
evde pişen yemek yerine kendine tamamen yağsız,yada 1 2 yk. yağla yemek pişirirsen acayip işe yarıyo.ben kilomun büyük kısmını bu şekilde verim.
mesela karnıbahar haşladım üzerine yogurt sarmık döküp yedim,koca bi tabak.
patlıcan,kabak,ıspnak karışık sebze yemeği yaptım kafama göre içene 1 parçada tavuk koyuyodum lezetlide oluyodu.
şimdi böle yapmıyorum kilom baya düşdüğü için

offffff topiğe bi geliyim dedim gene psikolojim bozuldu ya
pembe 56 kilo, gamze 55. ben ne zaman gorcem o 5 sayısını acaba

selam kızlar
bugun biraz geç kalktım, ondan sabahım da geç oldu ama napalım idare etcez artık
sonrasında bulaşıkları makineye koydum gerisini elde yıkadım ocağı sildim, mutfak tertemiz oldu
salonu ve odamı topladım az sonra da yemek yiyip ütülere el atcam işte çalış çalış çalış
yani tüm bunlardan dolayı anca girebildim...

Randomcum, cnm sen kendine azcık ara ver, bak seninki psikolojik biliyorsun, kafana bu diyet ve zayıflama işini çok takıyorsun o da motivasyonunu bozuyor, bence sen bir müddet ara ver tabii ipin ucunu kaçırmadan, ama yerken düşünme bana kilo aldırcak diye, ne düşün bak biliyor musun, şimdi ben bunu yicem bu da zayıflatcak de... ya da bugun yedim yarın dikkat ederim de ama mutlaka kendince seni üzmicek, yorumucak şekilde yap ya da 3-5 gün cozut sonra yine gaza gelir dersin zaten ay çok cozuttum diye hem motive de olursun belki... sınav öncesi kendini çok kasma rahat ol hatta istersen sana 1 haftalığına tatil verelim topiğe de uğrama moralin bozulmasın ne dersin?
hani seni çok seviyoruz ve sensiz bu topik eksik kalır biliyorsun ama inan ki senin iyiliğini de düşünmek zorundayız güzel topik kardeşimmmm sen bize lazımsın hem ruhen hem bedenen iyi olmalıyız ki yaptığımız işlerden başarı sağlayalım
ha diceksin ki söyleyene bak, maalesef bazı şeyler tam olmasını istediğimiz gibi değil ama napalım idare ediyoruz yaşıyoruz bi şekilde, ben nasıl üzüntülerimi size anlatıp rahatlıyorsam en azından benim içimi döktüğüm arkadaşlarım var diyorsam aynı şey hepimiz için geçerli o yüzden sen biraz kafa dinle, rahat ol, biraz kendini özgür hisset, ondan sonra ne zaman canın isterse gelirsin nasılsa burası senin de mekanın

gamzem cnm hoşgeldin maşallah iyi kilo veriyorsun
tabii pembem de...
kızlar ben aslında az yağlı ve tusuz besleniyorum menülerimi de görüyorsunuz işte sebzemi yoğurdumu salatamı yiyorum ha cozuttuğum dönemler de olmuyor değil ama menülerim artık klasikleşti gibi... ama kilo veremiyorum bir haftadır aynıyım
tartı şu an halının üstünde ama hiç kıpırdamadı yerinden ve düz zemindeki ile aynı tartıyor o yüzden ben de kaldırmadım, hani güven olmaz diye düşünülebilir ama aynı gösterdiği için güveniyorum ha en fazla 200-300g oynama oluyor o da o kadar önemli değil yani ben şu an 1 haftadır aynı yerdeyken tartılıyorum
pek fark yok 100g aşağı yukarı oynuyor işte
yediklerim de yaklaşık 1000-1200kcal arası... demek ki kalori miktarını arttırmam gerek...işte sabah erken kahvaltı etsem artcak da... olmadı bi türlü... sabah karatay aba vardı starda ama tam izleyemedim 1 haftadır star göstermiyor arada çekiyorsa işte öle ancak izleniyor ama hemen bozuluyor diğer kanallarda sorun yok ama uyduda mı sorun starda mı anlayamadım:44:
neyse işte... karatay ablamız ekmeği önermiyormuş sebebi de işleniyor olması... aslında mantıklı gibi ama her gün avuç avuç ceviz bademi nerden bulcaz:44: ha bu arada ceviz suyunu unuttum bugun yaaaaa
işte sonuç olarak şu dr kontrolüm geçsin, kalori miktarını arttırcam şekerler, çünkü olmuyor böle, demek ki metabolizmam bu şekilde ancak sabit kalabiliyor, spor yapsam da yapmasam da... hızlanması için kaloriyi de sporu da arttırmak lazım

neyse çok yazdım ben çıkıyorum kızlar hepinize sevgilerrrrr

offffff topiğe bi geliyim dedim gene psikolojim bozuldu ya
pembe 56 kilo, gamze 55. ben ne zaman gorcem o 5 sayısını acaba

bozma moralini canım yaaa,insanın günü gününü tutmuyo,sen gayet iyikilo verdin
kendini kasma,kasdıkçadapsikolojini bozma,biraz ara ver liliy dedi gibi ama abartma sakın,ne ver ne al ,modunda ol

bende bi ara 57 den aşagı düşmüyodum,ne alıyo ne veriyodum.sürekli kaçamak yapıyodum ama sonraki öğünde dengelemeye çalışııyodum.
kendini salma yeterrr
azevvel kandil simidi yedim 2 tane:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…