Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

inşallah iyi çıkar cnm sonuçlarınız ikinizin de
dyte yönlendirmez cnm seni, sen ztn kilo verdin..hem kilo çok değil artık ideal sınırlar içinde
dyt.e yönlndirme için 70in üstünde olman gerekirdi senin boya göre...

ben sabah batırdım ama diger ögünlerimi dengelemeye çalışcam zaten azda yesem dengelide yesem hep fazla çıkıyorum
inşallah canım normal çıkar benim pek korkum yok yaa şükür
ben 73 kiloykende yaptırmıştım test bişe çıkmamıştı
ama busefer idrar tahlili verdim idrarında iltihap var bol su iç dicek doktor bilmiyorki ben günde enaz 2 lt su içiyorum

menün şahane kekde ölçülü olmuş tatlım reçel ve fıstık ezmesinide ölçülü yediysen mükemmel bir menüymüş

yok o ztn bişey demeden kılını bile kıpırdatmaz da... ben kendim gönderir misiniz demeyi düşünüyorum... ben bu kiloda mutlu değilim ya of:18:

ben de bugun idrar tahlili yaptırcaktım ama sekreter kızı sinirlendirdiler. sıraya girmiyolar herkes birbirinin önüne geçmeye çalışıyo. kızın kafasını karıştırdılar yaa salak insanlarımız... kız da idrar tahlili yazmayı unutmuş

evet yaa bizim insanlarımız böylee onun için kolay kolay devlet hastanesine gitmem

1. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

2. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

NOT: Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.

Sizi gidi yaramazlar sizi doktora gittim hastayim triplerine girip nazlaip hemen gidip yemek yemissininben herhafta doktora gidip kan aldirip ayni kani totoma vurduruyorum banane banane en cok nazlanmayi ben hakediyorum:) en cok benim yemem lazim buarada gecen gun annemin arkadasina gitmistik orda tartildim cok fazla kabizlik vardi aksam yemisti ve giyiniktim 2 kilo fazla ciktim bu normalmi yksa bizim tarti bir kilo eksikmi tartio triplere girdim valla depresyondayimMmmm. Bana tavukkk getirin yiyip zayifliycimmmm

hep aynı tartıda tartılmak gerek kuzummm canını sıkma
ben de başka yerlerde tartılınca hep 1 kilo fazla çıkıyorum ama ben kendi tartımı baz alırım her zaman
valla hastaneyi de bahane ettim, diyetten de fenalık geldi yedim valla bugun.. pişmanlığım da geçiyo yavaş yavaş, işin enteresan kısmı o :)
hatta birazdan çay demliycem yanında neler neler götürcem belli diil ahahahah

kızlar hastaneden geldim, tüm değerlerim normal çıktı. bu kadar kilo verilmez, kansız kalırsın, güçsüz düşersin diyenlere inat her bişeyciğim normal çıktı valla demek ki kendimi aç bırakmamışım, vücudum da bana küsmemiş eheheh tiroidim falan da normal seviyelerde çıktı çok şükür... haa bu arada doktora kilo olayını söyledim, daha vermeli miyim dedim, ben onu bilemem diyetisyenle görüşceksin dedi. tisadüfe bak ki devletimin hastanesinde diyetisyen yokmuş neyse gitmeme gerek de yok zaten kan değerlerim de normal çıkıyosa yanlış bişiy yapmıyorum demek ki...

enemmm sabah sabah meyve adamın içini baymaz mı yaaa

hahaha vallahi ben sabah öğle yedim ama yediğimde öğlendi
bugünü 2 ögün yaparak kapattım akşam yemeğimide çoookk hafiften atlattım
bu saatden sonrada yopurtdan başka bişe yemem
senniye totona kan vurduruyon kızzz anlamadım
sana tavsiyem başka tartılarda tartılsanda sen kendi tartına güven bebeeğeeeem

ohhh gözün aydın tatlım ben yarın 10dan sonra alcam sonuçlarımı
sağlık ocağındaki doktorumuz çok kafa adam gidince oturtup bi kahve ısmarlamadığı kalıyor
kan değerlerin normalse boşver diyetisyeni sen 58 e felan düş yeter sana aslında boyumuz 160.
160 a en iyi kilo 53 55

Yok kız ben eskiden sabahları taze taze sıkardım içerdim çok dinç tutuyor aslında :)

hmmm bilmiyorum o zaman :) ama ben sabahları tatlı bişey yeyince kafa gidiyo benim, buna meyve de dahil... aslında serin serin güzel olur ama iştee... bu diyet 2 kilo mu verdiriyomuş? detoks gibi bişiy galiba bu.

ahhhhhhh en iyisi 55 ama işte baksana göremiyoz bi 60ın altınııııııı

ben böyle listeleri anca eşim gittikden sonra yaparım ozamanda dikkat ederim heralde
sonuçda yanımda çerez tatlı sıcak pide ekmek felan yiyen biri olmıcak alırım tahıllı ekmeğimi başkada ekmek girmez eve

ben evde yalnızken daha çok bozuyorum ya diyeti... evde biri olunca utanıyorum ahahah

menümüde yazayım
sabah
hatrısayılır biçimde sıcak pide
aynı şekil peynir
aynı şekil karpuz

1 üçgen peynir
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim karpuz

akşamı yedim bitti ilerleyen saatlerde açıkırsam yulaflı yoğurt yerim
30 dk bisiklet bindim
1 buçuk lt su 3 ü tamamlarım 2 bardak yeşilçay

kızlar,
ben öğle yemeğinde kavun yedim midem daha iyi gibi, kavun peynir ekmek üçlüsünden yedim:26:
ama ardından da kalan 4 gofreti yedim
sonra biraz tv seyrettim sabah erken kalktığımdan 1-2 saat kadar uyumuşum
ya beni de hastane stresi sardı ya bişey çıkarsa diye... korkuyorum kötü bişey olcak diye
ha diceksiniz ki iyi düşün iyi olsun öyle tabii... ama benm için hastaneye gitme fikri hep böyle telaşeli oluyor olumsuz bişey çıkcak diye ödüm kopuyor çünkü azıcık olumsuzluk demek aylarca hastanede yatmakla eşdeğer:18::18::18::18::18::18::18::18::18:başka şeyler de var da yazıp da belayı çağırmış olmak istemem
Allahım inşallah kötü bişey çıkmaz kızlar dua edin haftaya Cuma ama beni şimdiden afakanlar bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…