Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

random,
cnm ben demiştim değerlerin düzelmiştir diye bak nerden bildin de hadi bakiiimmmm
belli şekerim, metabolizman kilo verdikçe olması gereken şekle girdi
bu arada sevgim liste güzelmiş ama ben bu araalr tırstım kendime bişey olcak diye
sadişim kız senin de menü epey azmış, inşallah yarın iyi çıkar sonuçların
pembem senin neyin var cnm bnm???:44:

eheheh tam bizlik randomcum
heee ben 2 günde 2 kilo versem daha ne isterim ki, şıp diye 59 oluveririm işteee
sen sabah sapıtmışsın, ben de öğlen götürdüm valla makarnaları karpuzları pehhhhhh haa bi de sabah pide yemişsin ama gün içinde kayda değer bişi göremedim ki ben üzülme o kadar. ben makarnanın üstüne çayla petibör yedim bi de ahahah utanmadan da söylüyorum di mi:))))))))))

kızzzzzz noluyo sakin ol bakiyim, bişeycik çıkmaz merak etme. şimdiden stres yapma kendineeeee

Son düzenleme:

valla düzelmiş sanırım lilicim yaaa... çok şükür diyelim... tiroidim konusunda biraz endişeliydim, ne zamandır ölçtürmedim çünkü... kesin bişi çıkıcak diyodum ama çıkmadı... sen de ferah tut içiniiiiiiiiiii

işte böyle düşünüpde belayı çağırma tatlım
bütün dualarımız seninle bebeğim üzme kendini
o gofretin markası ne yaa ben bitterli gofret hiç görmedim hoşbeşmi nee

ama bayağı pide yedim canım yarım pideden fazlaydı eheheh
şimdide gofret pedibör diyorsunuz canım kakaolu hoşbeş istiyor
yada eşime söyliyeyim akşam beni dondurma yemeye götürsün maraşdondurması

menüm az gözüksede çok fazla dediğim gibi sabah çok fazla pide yedim

kızlar 3 4 gündür pc başında çok zaman harcıyorum birde ders çalışıyorum hiç hareket etmiyorum hareketim yemek yap otur ev temizle otur bide günlük yarım saat bisiklet biniyorum hiç iyi olmuyor böyle pc başındaki zamanımı azaltmam gerek bu aralar 2 siteye taktım girip saatlerce bluz pantolon ve ayakkabı inceliyorum eheheh onu azaltmam gerek

sadişim o bitterli gofret tekli satılıyor cnm ben üstüne bi de büyük paketlerdeki kakaolu olandan da yiyorum yani farklı ikisi de...:26:
kızlar ben hastane zamanı öyle oluyorum inanın kontrolüm olmasın hergün hastane önünden geçsem bişey hissetmem ama ne zaman kontrol yaklaşır ben birkaç hafta öncesinden strese girerim hastane sendromu gibi bişey bu...üstümden atamıyorum bu korkuyu, bir de dünden beri dikişlerim acıyor ondan tırsıyorum aslında, bişey olcak diye bi de siz bugun tahlil falan yaptırdınız ya iyice gerildim psikolojik biliyorum ama işte yılllardır hala alışamadım
şimdi evi biraz toplayım, sonra bi akrabamız var kabı vardı geçenlerde reçel koymuştu biz de ona koyduk yeni yaptığımızdan hem onu götürcem hem bi vesile yürüyüş yapmış olurum 15 dk falan alıyor gitmesi, eee 2 laf ederiz dönene kadar 45dk-1 saati deviririm
hadi ben kaçtım şimdilik inşallah akşama görüşürz

kızlar.........
aaaaaaa
benden sonra bi sadişim uğramış
ben bugun tempolu yürüdüm demin işte 15dk kadar önce de yemekten kalktık:26:
kızlar bir akraba var evi 15-20dk uzaklıkta yürüyerek... onun bi kabı vardı içine reçel koyduk bi de bahçeden annemlerin getirdiği bişeylerden de doldurdum, epey ağırdı, yürüme bahanesi olsun diye ben götürürüm demiştim akşam 8e doğru çıktım bi de ağır gelmesin diye poşeti düğümleyip elimde tepsi taşır gibi taşıdım evde değillermiş bi de geri döndüm kol kaslarım eğer ağrıyor
eve geldim tişörtim resmen makineden çıkmış gibi...
bi de üstüne 7,5dk burcu ile pilates videosundan bacak hareketleri ile gerinme hareketleri yaptım sonra da soğuk duşa girdim işte ondan annemler gelince de yemek yedik

kız arayıp gitseydin keşke kötü olmuş:18:

kızlar menümü yazıp cıkıcam uykum geldi valla uzanıodum dedim kalkp yazıp öyle cıkıyım

sabah:menemen , 2 küçük dilim kepek ekmeği anca bir dilim eder ikisi ekmeğin ucuydu ve ince kesmiştim
Öğlen: Yoğurdun içine 1 dilim kepek ekmeği doğrayıp yedim
Akşam: 1 kase ayran çorbası,3 balık kraker,3 çubuk kraker,5 badem saçma oldu ama cnm çekti:)

Su:1,5 litre

slm kızlar yarın yokum belki merak edersiniz diye yazıyorum
yarın diplomamı almaya adanaya gideceğim sağolsun annemler evin içinde diplomamı kaybetmişler
okuluma gidip aslı gibidir alcam
kpss parasını yatırdım bankaya ama başvuru yapmak için diploma lazımmış
ondan dolayı gidip alıp gelcem akşama evde olurum
yarın tek takılcam efeye babası bakacak tek gidecem gelcem yarın benim günüm ehehehe

Son düzenleme:

okulu ara öle git

günaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevgili günlük kardeşlerimmmmm
hepinizin kandili mübarek olsun!!!!!!

yeni bir güne merhaba.................
yarım saat kadar önce kalktım şimdi ceviz suyumu da içtim
kahvaltıya kadar bari pilates yapayım
hadi kalkın artııııkkkkkkkkkkkkkkkkk uykucu güzeller
öpüldünüz şekerler

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz tembeller hadi gelin artık yoksa kandil diye oruçlu musunuz? ama 2 laf ederdik yaaaaaaaaaaa
bugun kandil vesilesiyle 100 rekatlık namaz varmış ama ben tam bilmiyordum, Sevgim akşam anlattı biraz ama aslını Sena abla topiğinde paylaşmış kılabilenler ya da kılmak isteyenler için kopyaladım, aşağı eklicem,
Rabbim inşallah bugun tüm dualarınızı/dualarımızı kabul etsin, manen arınma nasip etsin
sevgiler canlarım

sabah - 9:30
- birkaç çatal menemen
- 1 kk peynir
- kavun (mutfak buram buram koktu ben de sofraya koydum)
- çay

öğle - 14:00
- kavun
- peynir
- 1 dl tam buğday ekmeği

ara - 15:00 (tıkınma, kaçamak modundaydım)
- 1 bitterli+3-4 kakaolu gofret

ara - 19:30
- 2 kepekli grisini
- 1 bardak ayran

akşam - 21:30
- 3-4 çatal yoğurtlu semizotu
- 5-6yk tavuklu bamya
- 1 dl tam buğday ekmeği
- 3-4 çatal salata

su - 2-2,5lt
spor - 40-45dk
- 35dk yürüyüş
- 7,5dk pilates

yaklaşık 1000kcal civarında...
başka ara yaptım mı onu hatırlamıyorum ama yapmadım sanırım
:44:

EVET BENCEDE DİĞER SİTEYİ BIRAK BİZİM SİTEYE TAM GAZ DEVAM

selam hatunlar
bir nceki gün rahatsızım diye yazmıştım,kan kaybından mıdır nedir bilemedim ama iştahım tavan yapmış durumda
dün çocuklar şeker pare istediler,hiç üşenmedim yaptım,yapmaz olaydım
dünden bugüne 10 tane yemişimdir heralde,söylemesi ayıp çok güzel yapmışım tadına doyamadım
zaten tatlı krizine girmişim dolapta görünce gözüm dönüyordu resmen,şükür bitti de kurtuldum
ondan önceki günde oğlum patatesli köfte istedi,hemen kalktım yaptım
nede olsa evdeyim okul zamanı yapamıyordum kıyamadım çocuğa
ondanda hatırı sayılır miktarda yedim,bugünde ekmek krizine girdim
sabahtan bu yana 1 tane kepekli lavaş bitirdim

hertürlü azarı hakkettim biliyorum ama adet olduğum zamanlar malesef böyle cozutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…