heee ben 2 günde 2 kilo versem daha ne isterim ki, şıp diye 59 oluveririm işteeeeheheh tam bizlik randomcum
sen sabah sapıtmışsın, ben de öğlen götürdüm valla makarnaları karpuzları pehhhhhhmenümüde yazayım
sabah
hatrısayılır biçimde sıcak pide
aynı şekil peynir
aynı şekil karpuz
1 üçgen peynir
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim karpuz
akşamı yedim bitti ilerleyen saatlerde açıkırsam yulaflı yoğurt yerim
30 dk bisiklet bindim
1 buçuk lt su 3 ü tamamlarım 2 bardak yeşilçay
kızlar,
ben öğle yemeğinde kavun yedim midem daha iyi gibi, kavun peynir ekmek üçlüsünden yedim:26:
ama ardından da kalan 4 gofreti yedim
sonra biraz tv seyrettim sabah erken kalktığımdan 1-2 saat kadar uyumuşum
ya beni de hastane stresi sardı ya bişey çıkarsa diye... korkuyorum kötü bişey olcak diye
ha diceksiniz ki iyi düşün iyi olsun öyle tabii... ama benm için hastaneye gitme fikri hep böyle telaşeli oluyor olumsuz bişey çıkcak diye ödüm kopuyor çünkü azıcık olumsuzluk demek aylarca hastanede yatmakla eşdeğer:18::18::18::18::18::18::18::18::18:başka şeyler de var da yazıp da belayı çağırmış olmak istemem
Allahım inşallah kötü bişey çıkmaz kızlar dua edin haftaya Cuma ama beni şimdiden afakanlar bastı
random,
cnm ben demiştim değerlerin düzelmiştir diye bak nerden bildin de hadi bakiiimmmm
belli şekerim, metabolizman kilo verdikçe olması gereken şekle girdi
bu arada sevgim liste güzelmiş ama ben bu araalr tırstım kendime bişey olcak diye
sadişim kız senin de menü epey azmış, inşallah yarın iyi çıkar sonuçların
pembem senin neyin var cnm bnm???:44:
işte böyle düşünüpde belayı çağırma tatlımkızlar,
ben öğle yemeğinde kavun yedim midem daha iyi gibi, kavun peynir ekmek üçlüsünden yedim:26:
ama ardından da kalan 4 gofreti yedim
sonra biraz tv seyrettim sabah erken kalktığımdan 1-2 saat kadar uyumuşum
ya beni de hastane stresi sardı ya bişey çıkarsa diye... korkuyorum kötü bişey olcak diye
ha diceksiniz ki iyi düşün iyi olsun öyle tabii... ama benm için hastaneye gitme fikri hep böyle telaşeli oluyor olumsuz bişey çıkcak diye ödüm kopuyor çünkü azıcık olumsuzluk demek aylarca hastanede yatmakla eşdeğer:18::18::18::18::18::18::18::18::18:başka şeyler de var da yazıp da belayı çağırmış olmak istemem
Allahım inşallah kötü bişey çıkmaz kızlar dua edin haftaya Cuma ama beni şimdiden afakanlar bastı
ama bayağı pide yedim canım yarım pideden fazlaydı ehehehheee ben 2 günde 2 kilo versem daha ne isterim ki, şıp diye 59 oluveririm işteee
sen sabah sapıtmışsın, ben de öğlen götürdüm valla makarnaları karpuzları pehhhhhhhaa bi de sabah pide yemişsin ama gün içinde kayda değer bişi göremedim ki ben üzülme o kadar. ben makarnanın üstüne çayla petibör yedim bi de ahahah utanmadan da söylüyorum di mi:))))))))))
kızzzzzz noluyo sakin ol bakiyim, bişeycik çıkmaz merak etme. şimdiden stres yapma kendineeeee
random,
cnm ben demiştim değerlerin düzelmiştir diye bak nerden bildin de hadi bakiiimmmm
belli şekerim, metabolizman kilo verdikçe olması gereken şekle girdi
bu arada sevgim liste güzelmiş ama ben bu araalr tırstım kendime bişey olcak diye
sadişim kız senin de menü epey azmış, inşallah yarın iyi çıkar sonuçların
pembem senin neyin var cnm bnm???:44:
kızlar.........
aaaaaaa
benden sonra bi sadişim uğramış
ben bugun tempolu yürüdüm demin işte 15dk kadar önce de yemekten kalktık:26:
kızlar bir akraba var evi 15-20dk uzaklıkta yürüyerek... onun bi kabı vardı içine reçel koyduk bi de bahçeden annemlerin getirdiği bişeylerden de doldurdum, epey ağırdı, yürüme bahanesi olsun diye ben götürürüm demiştim akşam 8e doğru çıktım bi de ağır gelmesin diye poşeti düğümleyip elimde tepsi taşır gibi taşıdım evde değillermiş bi de geri döndüm kol kaslarım eğer ağrıyor
eve geldim tişörtim resmen makineden çıkmış gibi...
bi de üstüne 7,5dk burcu ile pilates videosundan bacak hareketleri ile gerinme hareketleri yaptım sonra da soğuk duşa girdim işte ondan annemler gelince de yemek yedik
slm kızlar yarın yokum belki merak edersiniz diye yazıyorum
yarın diplomamı almaya adanaya gideceğim sağolsun annemler evin içinde diplomamı kaybetmişler
okuluma gidip aslı gibidir alcam
kpss parasını yatırdım bankaya ama başvuru yapmak için diploma lazımmış
ondan dolayı gidip alıp gelcem akşama evde olurum
yarın tek takılcam efeye babası bakacak tek gidecem gelcem yarın benim günüm ehehehe
kız arayıp gitseydin keşke kötü olmuş:18:
günaydın kızlarrr
hepimizin MÜBAREK BERAAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN....İNŞALLAH BU AKŞAM ELLERİNE BERAATİNİ ALAN KİŞİLER ARASINDA OLURUZ...
Affınıza sıqınırak bu mübarek geceye istinaden 1-2 kelam etmek istiyorum kızlar..kişi doqmadan önce kaderi belirlenir yazılır çizilir diye biliriz...halbuki bu böyle deqildir...beraat kandilinde listeler hazırlanır...mesela o sene içinde ölecekler listesi doqacaklar listesi vs...bu listeler Mevlamıza melaike-i kiram tarafından teslim edilir...Allahta taaki kadir gecesine kadar listeleri bekletir...bu geceden itibaren kadir gecesine kadar ettiqimiz dualara bakar...yani en basitinden ismimiz mesela kaza yapacaklar listesindeyse bizde kadir gecesine kadar ettiqimiz duada başımıza gelecek kazalardan bizi muhafaza buyur diye dua ettiysek Rabbimiz ismimizi o listeden çıkarabilirmiş...ve kadir gecesinde listelere mühür vururmuş...o mühür vurulduktan sonra listede yazılanlar kesinlikle deqişmezmiş...taaki diqer beraat kandiline kadar...işte onun için bu akşam beraat ismini almış..yani temize çıkma...inşallah o kullardan oluruz..birde bu akşama özel 100 rekat hacet namazı var...her rekatta fatihadan sonra 10 ihlas-ı şerif okunuyor...ben bir kaseye 50 fasulye yada nohut koyuyorum...her selam verdiqimde bir tanesini alıyorum...2 rekatte bir selam verildiqi için 50 fasulye bitince 100 rekat bitmiş oluyor...ve bu 100 rekat namazı kılanlar bu yıl içinde ölürse Rabbimiz şehitlik mertebesini nasip ediyor...onun için herkese kılmak nasip olmazmış..benim gibi yanii reqliyimmm
biz çocukken annem bizi bu namazı kılmaya teşvik etmek için o geceye özel bizim sevdiqimiz şeyleri hazırlardı..ve derdiki ilk 30 rekat bitince pizza yicez...hevesle kılardık..pizzaları yerdik hep beraber...sonra 60 rekat bittiqinde dondurmalu puding yicez derdi...bir hevesle 60 rekatı kılardık...hep bu şekilde süslerdi namazımızı...hatta geçen kandil köydeydik o zamanda 100 rekat namaz vardı..aslında 12 rekat ama 100 kılanlar namaz borçlusu olarak gitmicekmiş...gündüzden hazırlanmaya başaldı annem..kim ne seviyorsa akaşama kadar onalrı yapmakla uqraştı...yine aynı usul namaz aralarında çaylar demlendi cısslar yendi sohbetler edildi ve namz tamamlandı şükürler olsun....bunalrı sizlere yazmak istedim aqaç yaşken eqilir mantıqıyla belki sizlerde çocukalrınıza bu tür süprizler yapmak istersiniz diye..inşallah bu namazı kılanlardan ve beraatini eline alanlardan oluruz kızlar..bnm içinde dua ederseniz sevinirim dediqim gibi kılamıyorum malesef reqliyim
merhaba hatunlar
bengeldim ama kimsecikler yok hiçkimse uğramamış
kızlar 3 4 gündür pc başında çok zaman harcıyorum birde ders çalışıyorum hiç hareket etmiyorum hareketim yemek yap otur ev temizle otur bide günlük yarım saat bisiklet biniyorum hiç iyi olmuyor böyle pc başındaki zamanımı azaltmam gerek bu aralar 2 siteye taktım girip saatlerce bluz pantolon ve ayakkabı inceliyorum eheheh onu azaltmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?