bozma moralini canım yaaa,insanın günü gününü tutmuyo,sen gayet iyikilo verdin
kendini kasma,kasdıkçadapsikolojini bozma,biraz ara ver liliy dedi gibi ama abartma sakın,ne ver ne al ,modunda ol
bende bi ara 57 den aşagı düşmüyodum,ne alıyo ne veriyodum.sürekli kaçamak yapıyodum ama sonraki öğünde dengelemeye çalışııyodum.
kendini salma yeterrr
azevvel kandil simidi yedim 2 tane:26:
valla canım çok düzenli bi diyet yapamadım,yani saati saatine yiyemedim.
sabah erken kahvaltı yaptıysam ara öğün yaptım,geç kaldıysam yapmadım.
öğleni geç yediysem yada ağır yediysem akşam yemedim.
1 porsiyon meyva yada fındık yedim.
aralarda cozuttumuzda oldu biliyosun
düzenli spor yapamadım arada egzersiz falan yaptım.aslında spor yapsam süper olur sıkılaşırım,
dogumdan sonra karnım çok yumuşadı
evde pişen yemek yerine kendine tamamen yağsız,yada 1 2 yk. yağla yemek pişirirsen acayip işe yarıyo.ben kilomun büyük kısmını bu şekilde verim.
mesela karnıbahar haşladım üzerine yogurt sarmık döküp yedim,koca bi tabak.
patlıcan,kabak,ıspnak karışık sebze yemeği yaptım kafama göre içene 1 parçada tavuk koyuyodum lezetlide oluyodu.
şimdi böle yapmıyorum kilom baya düşdüğü için
offffff topiğe bi geliyim dedim gene psikolojim bozuldu ya
pembe 56 kilo, gamze 55. ben ne zaman gorcem o 5 sayısını acaba
Aslına bakarsan beslenme tarzın benim gibi bi öğün abartınca öbür öğün bende dikkat etmeye çalışıorum ama işte bünye meselesi mesala benim öyle yeme stilim zayıflamaya deilde kilo krumaya yönelik oluyo oldugum kiloda kalıorm metabolizma meselesi işte neyse cnm umarım almazsn sabitlersin
kızzz arıza bizi baz alıp niye tribe giriyosun sen şıpır şıpır yağları atarken ben olduğum yerde sayıyoddum hatırlamıomusun kaç ay 59da kaldım ayrıca 1 yldır bu kilolara inmeye çalışıorm 1 kocaa yıll yaa kolay deilkiii zorluklarını sende çok iyi biliosun kızlarında dediği gibi takma umursama pozitif düşün ben kilo almam de ben seminer sürecinde hiç dikkat etmediğim karbonhidratlar abuk sabuk saatler havalarda uçuştu amaa almamışım aslında öyle kilo almakta iki günde olmuyo sadece yediklerin bikaç gün ağırlık yapıo 2 gün dikkat edince hemen iniyosun gene abartmadan ye gene bebişim
evet bebiş biliyorum sen baya kaldın 59da ama işte sabahları bana böyle bi sinir geliyo, her sabah eksilmişimdir umuduyla kalkıp bi oynama olmadığını görünce azcık sıyırıyorum :) bi de buraya geldim, siz öyle 55 56 falan deyince bi kötü oldum :/ ama gün içinde kendime geldim, bi de kendime diyet kurabiye yaptım bol meyveli, arandıkça onlardan atarım ağzıma birer tane artık. zaten bu gidişle 55 ya da 56 olmam benim de 1 seneyi bulur sanırım.
merhaba kızlar az önce avm ye gittik geldik eşimle kendime kotondan 2 tane kot pantolon aldım
biri hafif bol paçalı 40 beden
diğeride dar paça 28 beden bu neye eşit bilmiyorum
bide hamburger menü yedim hemde büyük boy eheheh bunu söylemeden geçmek istemedim
tartılma canım öyle hergün şişlik oluyo tuvalete çıkmamış oluyoruz falan ağır çıkıp tribe giriyoruz bozma sinirini sıkma canını bikaç gün aklında kalan yyeceklerden ye dondurma falan ye aklında ne kalıcaksa ondan sonra toparlarsın sende 28 kilo verdin kolaymı zaten çok az kaldı bak denizinde az kilosu kaldı gayet dellenmiyo sakin yiyo içiooo sonra bikaç gün sonra toparlanıo devam ediyo bizim yaptıgımız aslında diyet deil yaşam tarzımızı deişmek
bu arada söylemek istedim kiloluyken ne saçlarımı açabiliyordum ne düzleştirebiliyordum nede bukle yapıyordum
saçlarımı açtığım zaman dahada kilolu gözüküyordum
ama şimdi saçlarımı rahatlıkla açıp istediğim şekli veriyorum ve yaptığım makyaj yakışıyor
yolda dönüp bakıyorlar ve en önemlisi eskisi kadar terlemiyor ve pişik olmuyorum
kızzzzzzzz seni yerimmmmmmmmm 40 bedenini sevsinler buaralar alışveriş aşkın tuttu seninde benim gibi istanbulda olsan bide daıtırdık burayı :) şuan istanbulda alışveriş festivali var bir dünya mağaza %50 indirimli nine west çanlarda süper indirim var dibim düştü hepsini istiyorummmmm 1 yıldır adam gibi bişey almadım şimdi acaip aç gözlülüğüm var
o pişikten çok çekmişliğim var benim de ya. geçen yaz denizden ağlayarak gelmiştim eve. tuzdan bacaklarım yanmıştı birbirine sürtünmekten.
selam hatunlar nasılsınız bakalım
bugün gelmem biraz geç oldu kusuruma bakmayın
birsürü aksilik yaşadım
akşam üstü görümceme gitmiştim kızım orda oynarken düştü kafasını çarptı
çok korktum apar topar eve geldik,neyse şimdi iyi allaha şükür.
yemek yaparken közlenmiş biberleri soyarken elim biberlerden yandı ve saatlerce geçmedi
bütün gün elim yoğurt kasesinde durdu da anca rahatladım
akşam yemeği için ekmek siparişi vermiştim fırıncı bizi onutmuş ekmeksiz kaldık
eşim akşam ekmek almaya çıktı dönüşte elektirikler kesildi adam asansörde kaldı
bide onu kurtarmak için uğraştık.bugün stresten mideme ağrılar saplandı
gündüz yemek olayını fazla kaçırmadım ama akşam da stresten yemek iyesim gelmedi
1 kase cacık ve 1-2 çatal yağsız haşlanmış makarna yedim
az öncede midem kazındı 1 lokmacık ekmek attım ağzıma
çok stresli bir gündü şükür şimdi sakinleştim
bide kızımı tuvalete alıştırmaya çalışıyorum
o da beni çok yoruyor bütün gün ev içinde çiş temizliyorum
sinirlenmemeye çalışıyorum o da beni geriyor
neyse çok söylendim kısaca bugün çok gerginim
bu sene süperim vallahi çokda güzelim saçlarımda uzadı makyaj yapıyorum süper oluyor önceden terden yaptığım makyaj suratımda durmuyor siliyordum makyajda gidiyordu
amanda aman havanı yesinler
vallahi bende makyajsız dışarı çıkmam
ama benim makyajım klasiktir sadece göz kalemi ve ruj kullanırım
yüzüme pek bişe sürmem sadece özel günlerde far ve allık kullanıyorum
onun dışında doğal güzelliğimi kullanıyorum
geçmiş olsun canım aksilikler birbirini kovalamış resmen
sen sinirden yememişsin iyi ki bak
ben olsam olayları bahane eder bi güzel yerdim :)
ben de öyleyim :) hatta ruj sürmeye bile son 2 yılda falan alıştım, ruj sürünce herkes bana bakıyo gibi gelirdi... ama ruj olmayınca makyaj çok eksik duruyo, şimdi sürüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?