Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sen boşa konuşmazsın zaten hatun

teşekkür ederim bebek
aslında bu konuda pek bilgim yoktur ama bir ara burda pembe bu konuda bişeyler yazmıştı ordan hatırlıyorum
yoksa o yazan senmiydim iyice karıştırdım :44::44: en iyisi ben gidip yatıyım

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
maşallah topik epey ilerlemiş bıdı bıdıcılar sizi
ben de bugun akşam yemeğinde deli gibi yedim, sarma yediim ekmek de... kızartma da yedim, diyet yemeğimden de...
ama öyle ekstradan kaçamağım yok tatlı namına birtek meyvem var
bu arada ben makyajı çok severdim, hatta farları gölgeli yapardım tabii abartı değil ama gölgeli severdim, hayatımda hiç allık fondoten pudra kullanmadım belki 1-2 o da ya arkadaş yapmıştır ya kuaför...
örtündükten sorna yapmaz oldum ama bu örtünmeyle alakalı değil kendime vakit ayırmamakla alakalı... unide bile yapmazdım ancak çok heves edersem, son zamanlarda bir arkadaş beni yanına çekip lily sen güzel bir kızsın neden saldın kendini dedi ki o zaman kötü bir dönemdeydim, sonra onu dinledim kendime geldim her gün kalem çekerdim, kırmızı ruj vazgeçilmezim aslında ama yapmıyorum ne zamandır
Deniz, kız okurken yoruldum anacım valla tam aksiyon filmi gibi sadişin de dediği gibi bir olay bitmeden diğerine geçiyorsun
valla biber yanığı nedir çok iyi bilirim eli insanın suya bile değmiyor, közlenmiş biber mi ne yapmıştık galiba ordan biliyorum dokunamıyordum bişeye...
ay Allahtan tatil yani... yoksa çekilmesi zor valla...

ye kız nolcak armuttan, zaten akşam yemeği yememişsin adam gibi

demi ya bir armuttan bişe olmaz
zaten dolapta da bitanecik armut kalmış gidip onu mideye indireyim
ama şöyle bir durum var ben kalkıp mutfağa gidersem eşim pc yi alacak ve yatana kadarda bırakmıcak
ikisi arasında karar vermem lazım ya armut ya pc
sizceeeeeee

eşin almasın ama pc yi yaa, asansörde kalmamış mıydı o bugun korkmuştur yatsın uyusun :)

ben armuta karar verdim ardındanda 1 cigara içip yatacam
hepiniz öpüldünüz şekerler
iyi geceler

bu ikilemi ben hemen hergün yaşıyorum kalkarsam kardeşlerimden biri oturcak ama mecbur kalkıyorum yemek bana bakıyor, ocak açıksa, ya da wc geliiyor ya da su alıp geliyorum bi dönüyorum pc işgal...
hadi sen de aç kalma cnm olsun pcye sonra girersin

çok acıktım yaaaa
midem kazınıyor mutfakta haşlanmış makarna var
bu saatten sonrada yenmezki ya
offff ne yesem acabaaaaaaaaa

az evvel kurabiyeyi götürdüm,yarın kaçı görcem bakalım tartıda

amma kaynatmışsınız heee,geç kaldım yaff
misafirim vardı,kış için buzluga muska böreği attık

az evvel kurabiyeyi götürdüm,yarın kaçı görcem bakalım tartıda

amma kaynatmışsınız heee,geç kaldım yaff
misafirim vardı,kış için buzluga muska böreği attık

aaaaaaaaaaaa yarın tartı günüüüüüüüüüüüüüü

ben bugun neler neler yedim hoho sorsan listesini bile çıkaramam :=)

sigara kullanmıyorum aslında,ayda yılda bi içiyorum,bişecik olmaz o kadardan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler neler okuyorum şu an?
tek tiryaki deniz sanırdım ooooo herkes sigaracıymış
ben kokusunu 1 km öteden alırım o derece rahatsız eder beni... sakın sakın ciğerlerinize yazık, biri de paketi de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…