aaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler neler okuyorum şu an?
tek tiryaki deniz sanırdım ooooo herkes sigaracıymış
ben kokusunu 1 km öteden alırım o derece rahatsız eder beni... sakın sakın ciğerlerinize yazık, biri de paketi de aynı
karrnım acayip şiş beaa
bugün fazlada yemedim.ne bu ya,dünyayı yemiş gibiyim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler neler okuyorum şu an?
tek tiryaki deniz sanırdım ooooo herkes sigaracıymış
ben kokusunu 1 km öteden alırım o derece rahatsız eder beni... sakın sakın ciğerlerinize yazık, biri de paketi de aynı
randomcum biri daha içiyordu ama kim olduğunu çıakramadım:44: bana ya pembe ya beyazbulut gibi geldi öyle düşündüm
cnm senmişsin ben onlardan biri sanıyordum yani muhabbet geçti demiştin ya ondan dedim, sen olduğunu düşünmedim dedimbilmiyorum ki ben de cnm
cnm ben gizledim hem senin mesajında hem denizin ve altına da üye isteği diye belirttim sonuçta özel bilgi... yerine de no salladımhaberiniz olsun
günaydın hatunlar bugün tartılma günü ve daha kimse girmemiş sanırım herkesin durumu vahim girip yazmaya korkuyor
2 gün yememin sonucunda geri 65 olmuşum büyük ihtimalle ödem bi kısmı çünkü 64 e kadar düşmüştüm
ama sonuçda bugün 65 im
günaydın bebeğim özledik kızım senigünaydin fistiklarimmm
cok yogunum bu aralar kusura bakmayin, sabah tartildim kilom hala ayni. degisim yok yani, hala 73im.
sinavlarim cogu gitti sadece iki tane kaldi allaha sükür, persembe son sinavim.
neyse ben kactim bebislerim görüsürüzzzz
hımmm pizzamı yedin bakalım gece geceKalbim ayiptir soylemesi yarin Tarkana uc tane biletim var ama gitmeyi dusunmuorm ahahahahah Istanbulda olsan verirdim biletleri sana gorurdun Tarkancigini
Kilo bildirimi yapmayi unutmusum 56.500 ciktim ustumdeki kiyafetlerin agirligi 300gr cunku dun bi ciplak bi giyinik tartlmstm fark 300 gr di ee bide tartildiktn snra tuvaletm geldi falan dunku pizzalarinda hala icimde oldugunu varsayarsam hicte morelim bozulmadi bence ben 55.800 falanim:)
3 gündür wc çıkmıyormusun ben çatlardım herhaldepofff yaaa...
bu sabah tartıldım şok şokkkk
1 haftadır 55 bıçık çıkıyodum,bu sabah 55 800 çıktım yaff
ee çarşamba günü piknik ,perşembe günü 1 kurabiye üsütnede çiko yersem olcagı buydu,diger ögünlerle dengelemiştim ama:44:
ama piknikten beri tuvalete çıkmadım 3. gün bugün
inş. tuvalet yüzündendir,ödemdir ödem
valla şadoş inş. ödemdir...
yarını tartılcam gene,bugün tuvalete çıkarım artık,kaçamakda yapmassam
yarın 55buçuk altı görmeyi hedefliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?