Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ben daha önce de yazmıştım bu muhabbeti, gene deniz cigara iççem demişti, ben de cnm çekti demiştim falan da çok geçti üstünden unuttun ya da gözünden kaçtı herhal :)

ne tiryakisi kız,senede 1 gün

randomcum biri daha içiyordu ama kim olduğunu çıakramadım:44: bana ya pembe ya beyazbulut gibi geldi öyle düşündüm

günaydın hatunlar bugün tartılma günü ve daha kimse girmemiş sanırım herkesin durumu vahim girip yazmaya korkuyor

2 gün yememin sonucunda geri 65 olmuşum büyük ihtimalle ödem bi kısmı çünkü 64 e kadar düşmüştüm

ama sonuçda bugün 65 im

günaydin fistiklarimmm
cok yogunum bu aralar kusura bakmayin, sabah tartildim kilom hala ayni. degisim yok yani, hala 73im.
sinavlarim cogu gitti sadece iki tane kaldi allaha sükür, persembe son sinavim.
neyse ben kactim bebislerim görüsürüzzzz

Oncelikle dunku menume ek olarak gece gece 2 dilim pizzayi goturdugumu soylemek isterim sonrasinda makyaj muhabbetine dahil olup ruh halime gore makyaj yapmayi sevdgmi belirtmek isterim ehehehe fonfoten sevmiyorum cok gereksiz geliyo bana hic biseyi kapatmadigi gbi ciltte fazla goruntu olusturuyo fondoten kullancaksamda su tvlerde unlulerin kullandigi urunleri tercih ederim hem bebek gibi duruyo hemde hic belli olmuyo harikalar o urunleri biara baya arastirdimda snra bi turlu gidip almak kismet olmadi makyajda iddali rujlari cok seviyorum ve fume rengi farimi cok seviyorm gozlerimi direkt ortaya cikariyo golgeli makyaj yada goz ustune siyah kalem cekmeyide cok seviyorm tabi bu anlattiklarimin hepsini bianda yapmiyorum bi yeri abartmissam dier yerler sade oluyo:) bide bazen dogal guzellik olsun istiyosamda cok acik renk hafiftn simli bi goz kalemim var goz altina onu suruyorum tam velet gbi oluyorum:) sigara konusunada gelince topikcek ne cok benzioruz bende sigara kullanmiorm ama biri sigara deyince canim cekio ya da turk kahvesi iciosam falan direkt aklima gelio:) liliy dogru hatirlamis yani:) buarada isyerinde internetm hala yok telden girmek iskence umarim bugun olur ya cok daraldim:)

Kalbim ayiptir soylemesi yarin Tarkana uc tane biletim var ama gitmeyi dusunmuorm ahahahahah Istanbulda olsan verirdim biletleri sana gorurdun Tarkancigini

Kilo bildirimi yapmayi unutmusum 56.500 ciktim ustumdeki kiyafetlerin agirligi 300gr cunku dun bi ciplak bi giyinik tartlmstm fark 300 gr di ee bide tartildiktn snra tuvaletm geldi falan dunku pizzalarinda hala icimde oldugunu varsayarsam hicte morelim bozulmadi bence ben 55.800 falanim:)

pofff yaaa...
bu sabah tartıldım şok şokkkk
1 haftadır 55 bıçık çıkıyodum,bu sabah 55 800 çıktım yaff
ee çarşamba günü piknik ,perşembe günü 1 kurabiye üsütnede çiko yersem olcagı buydu,diger ögünlerle dengelemiştim ama:44:

ama piknikten beri tuvalete çıkmadım 3. gün bugün

inş. tuvalet yüzündendir,ödemdir ödem

valla şadoş inş. ödemdir...
yarını tartılcam gene,bugün tuvalete çıkarım artık,kaçamakda yapmassam
yarın 55buçuk altı görmeyi hedefliyorum

günaydın bebeğim özledik kızım seni
sınavların nasıl geçti bakalım
hadi son 2 sınavın kalmış onlarıda atlatırsın merak etme
hımmm pizzamı yedin bakalım gece gece
sen takma kafana 55.8 olmuşsundur
herkez inceldi ben yerimde sayıyorum yahu
3 gündür wc çıkmıyormusun ben çatlardım herhalde
çözümünü bulsana ben dayanamam yapmaığım şey kalmazdı herhalde
ödemdir ödemmm hemde wc dir sıkma canını
valla şadoş inş. ödemdir...
yarını tartılcam gene,bugün tuvalete çıkarım artık,kaçamakda yapmassam
yarın 55buçuk altı görmeyi hedefliyorum

inş tatlım yaaa atalım ödemlerimizi

selamlar sevgili günlük kardeşlerimmmmmmm
öncelikle herkese hayırlı Cumalar...
bugun malum tartı günü, ben de yerimde saymaktayım aslında bir eksilme bekliyorduma ma neyse almamak da iyi değil mi?
kilom: 74,8...
demek ki neymiş, metabolizmam sabitlenmiş... dr kontrolu dönüşü şu kalori arttırmayı ciddi ciddi düşünmem gerek...
Kalbim cnm hoşgeldin hadi inşallah çoğu gitti azı kaldı sınavların onları da ver gel
Gamze, seni de aramızda görmek güzel cnm... inşallah nette sorun çıkmaz da sen de bizden ayrılmazsın
Pembem, maşallahmakyajı güzel açıklamışsın valla füme far süper olur ben de birkaç kez gece yapmıştım gözler çok güzel belirginleşiyor...
Sadişim, sen de merak etme ödemdir şekerim düzeltirsin haftaya...
şimdilik kısa kısa bu kadar, sonra görüşürüz fıstıklar
sevgiler....

kilom aynı ama bugün delirmedim hayret dün nedense dellenmeler gelmişti...

bugün pek kaçamak havamda değilim, dün baya lüplettim çünkü... bugun kaçamak olarak sadece dün yaptığım diyet kurabiyemden yedim.. zaten içinde 1 çay bardağı şeker var topu topu, bi de çavdar unundan yaptım zaten... onun dışında bişey yemem.. yarın tekrar bozulcak ama kpss var çünkü sabahtan, ne yiyceğim belli olmaz...

şimdilik bu kadar bebişler

SELAM HATUNLAR
az önce bir tabak yoğurtlu makarnayı hüplettim
tek tesellim yağsız sade haşlanmış olmasıydı
bugün tartı günüymüş onutmuşum vallahi
ama yinede sabah tartıldım tabiki böyle öküz gibi yemeğe artış olması normal
malesef kilom 60.1
ama bende vc ye çıkamadım daha belki çıksaydım 59 küsürlü bişeyler görebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…