Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu akşam kaynımın nişanı var
bir restoranda yemekli olacak
bende geçen hafta kuzenimin düğününde giydiğim elbiseyi giymeyi düşünüyorum
zaten bugün nişana gideceklerden kimse elbisemi görmemişti
ama önümde kocaman şiş bir göbek var ve elbisem likralı
of ya akşama kesin hamile gibi görünecem

ya benim telefonumdan niye bağlanamıyorum ben
telefonumun vifi özelliği var
okulda ve kaynanamlarda kablosusuz ağdan rahatça wifi ye bağlanıyorum
ama evdeki kablosuz hattan girişi kabul etmiyor
ne saçma ya şifreyi de doğru yazıyorum halbuki

Kızlar bugün dışarıdaydım. Banka ödemeleri vs vardı. İşimi bitirdim dönüyordum. Önümde yürüyen bir tane çift vardı. Kızın sevgilisi dikti gözlerini bana bakıyor. Kız farketti ona niye baktın diye kavga ettiler
Sanki rüya idi bu yaşadığım Allam bir kız beni sevgilisinden kıskandı Yanlış anlaşılma olmasın. Kendimle alakalı birşey. Önceden kimse dönüp yüzüme bakmazdı benim
Sonracıma otobüse bindim eve geliyorum. Bir adet boylu poslu yağuşuklu bana bakıyor Geldi yanıma oturdu. Bakıp bakıp durdu yüzüme ama ben hiç bakmadım.
Ehehehe aman göbeğimin katları görünmesin aman basenimi çantamla kapatayım diyen sevgi ne hale geldi. Özgüven çok güzel bişeymiş

randomcum iyi yapmışsın afiyet olsun kurabiyen de yeterince diyetmiş zaten takma o kadar kafan rahat olnca belki daha rahat verirsin
denizcim, kaynın için hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm

kızlar ben de dünden beri yiyorum yaaaa
ha öyle kaçamak değil de yemek yiyorum
dünkü menümü de sonra yazcam şimdi biraz işim var, sonra görüşürüz
sevgiler....

randomcum iyi yapmışsın afiyet olsun kurabiyen de yeterince diyetmiş zaten takma o kadar kafan rahat olnca belki daha rahat verirsin
denizcim, kaynın için hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm

kızlar ben de dünden beri yiyorum yaaaa
ha öyle kaçamak değil de yemek yiyorum
dünkü menümü de sonra yazcam şimdi biraz işim var, sonra görüşürüz
sevgiler....

lilyşim sen gayet iyi spor yaptın ve dikkat etmiştin neden gene aynı çıktınki şaşırdım doğrusu

randomcum sende bırakda bu hafta aynı kal yemelerimizin sonucu tatlım şaşırmamak lazım

denizcim sende açıklamanı yapmışsın zaten bu arada benim tlfda wifi özelliği var kablosuz heryerden bağlanıyorum şifresini yanlış giriyor olmayasın

sevgim bencede beğenilmek çok güzel birşey nekadarda evli olsam yoldan geçenlerin dönüp bana bakmasını isterim hoşuma gidiyor napiiiiiiiiimmmmmmmmm

ben hala yadırgıyorum yaa... niye bakıyo lan bu bana oluyorum bi erkek bana baktığı zaman konduramıyorum ama şu an anlıyorum seni yani, gerçekten insan kendini çok iyi hissediyo. ben de bugun sınav giriş belgesinin çıktısını almaya gittim. çocuk bi ilgilendi benimle şaşırdım, gitmiyim diye bi sürü soru falan sordu. ilk defa mı giriceksin falan filan hohoho

kuzum ben sana hep diyorum sen çok güzel bir kızsın, çok güzel duru bir güzelliğin var, maşallah eee gördün mü bakalımmeleğim

aslında sporu az da olsa yaptım 3-4 gün... ama aynıyım işte sebebini buldum dedim ya kalori miktarını arttırmam lazım diye...
ama işte bunu ancak dr konrolünden sonra yapabilirim çünkü tam başlıyorum bişey çıkıyor ara veriliyor verim alamayınca da üzülüyor insan...

evli olmakla alakası yok kız, evli olunca beğenilmiycek misin alla alla :) sonuçta kadınız, beğenilmek hoşumuza gidicek tabiiiiiii

hahahahahaha
oh oh maşallah hayırlı işler kızlar
cnm sana sınavda başarılar diliyorum inşallah iyi puan alıp atanırsın oh oh
ne güzel yaaaa

hahahahahaha
oh oh maşallah hayırlı işler kızlar
cnm sana sınavda başarılar diliyorum inşallah iyi puan alıp atanırsın oh oh
ne güzel yaaaa

sevgim anlatınca aklıma geldi benim de ehehehe

saol cnm yaaa inşallah iyi bi puan alırım, çok çalışmadım gerçi ama belki bildiğim şeyler denk gelir, her şeyin hayırlısı......

Kızlar ama gerçekten çok haince bir histi. Herkesin zamanında bana burun kıvırdığını düşününce ( hemcinslerimin yani) oh olsun demeden de edemiyorum hani
Ama randomun da dediği gibi otobüste ki yağusuklu bana bakınca dedim acaba yüzümde bişeymi var

vallahi kızlar 3kilo 5 kilo 10 kilo herneyse işte insan kendini iyi hissediyor kendine güveni geliyor
burnun havada yürüyorsun bi hava bir işve bir cilve ooooooohhhhhhhh
insanın yüzü gülüyor beaaaa

akşam kınaya gitcez kızlar bilginiz olsun

bu arada kan tahlillerimin sonucunu almıştım ama size söylemeyi unuttum herşeyim temiz çıktı idrarım kanım böbrek ciger romatizma değerlerim herbişeyim iyi çok şükür

kızlar ben saat 7 ye kadar yağuşuklular yağuşuklusu hakan dedenin videosunu izleyip tarih bilgilerimi tazeliycem malüm ilk 5 ünitede bırakmıştım

7den sonrada hazırlanır kınaya giderim

biz de bu akşam ağabeyimlere çay içmeye gidicez. orda çeşitli kaçamaklar peşine düşebilirim

ay herkes bi yerlere gidio ben de pazara gitcem annem bikaç bişey sipariş verdi al diye saat 8 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…