Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ehehehe Hakan hoca number one
katılıyorm bayıldım resmen
keşke bu hocayı daha önce tanıştırsaydın benle yakışıklılığını bırak süper anlatıyor anlatımında bazı yerlerde gülmekden yarıldım resmen
2 defa tekrar yapsam bu videolarla tarihi yutarım sevgiiiimm
tşk ederim sana
biz de bu akşam ağabeyimlere çay içmeye gidicez. orda çeşitli kaçamaklar peşine düşebilirim
ohh ohh düş bakalım

ay herkes bi yerlere gidio ben de pazara gitcem annem bikaç bişey sipariş verdi al diye saat 8 olmuş

saat 8den sonra pazara gidilirmi kız çürüğü çarığı kalmıştır
en azından bizim buranın pazarlarında öyle oluyor

bu arada menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
patatesli yum az
4 zeytin
1 çtl peynir
domates salatalık

1 şeftali 1 avuç kiraz

y.mercimekli patlıcan yemeği
üstüne sarımsaklı yoğurt
semiz otu salatası
1 dilim ekmek

1 şeftali 1 minik muz

akşamda yemek yemeden gittim kınaya orda 1 avuç çerez yedim
az önce 1 şeftali daha yedim

30 dk yürüyüş 2 lt su 2 bardak yeşilçay

evli olmakla alakası yok kız, evli olunca beğenilmiycek misin alla alla :) sonuçta kadınız, beğenilmek hoşumuza gidicek tabiiiiiii

ben erkeklerden çok kadnların bana bakmasından hoşlanıyorum
bazı erkeklerin yiycek gibi bakması sinirimi bozuyo,hele yaşlı başlı adamlar bakınca çıldırasım geliyo

ayyy kızlar ya,dün dikkat etcektim sözde kolalar kurabiyeler havada uçuştu,poffff
1 kilo daha versem şöle 54 falan olsam süper olcak,

aslında bekarken 55 kilo idim,gayet iyi oluyodum,
dogumdan sonraki 55 ile bekarken ki 55 aynı olmuyo söliyim size

o bünyeye bağlı güzelim mesela benim vücudum bekar genç kız gibi sıkı değil ve o sıpsıkı yapcak egzersizler de bana yasak

hepinize güzel haftasonları sevgili günlük kardeşlerimmmmm
Randommmmmmmmm güzelim sınavda başarılar diliyorum
inşallah sen, sevgim, sadişim ve ben memure hanımlar olcaz tabii sınava gircek olan başka arkadaşlarımız varsa onlar da olsunlar...
ben bu aralar dikkat eksikliği yaşıyorum hatırladığım kadarıyla menülerimi de yazarım inşallah dün akşam beynim silinmiş gibiydi toplayıp da yazamadım menümü

bende sinir oluyorum yaşlı başlı adamlar bakınca yaşları yetmiş işleri bitmiş anca bakmayla yetiniyorlar ama öküz gibi içine düşecek gibi bakıyorlarr
senin boy 158 miydi canım
vallahi ben 60 olsam onada razıyım eheheh

pööööfffffff bugün zabıt katipliğinin atamalarla alındığını söyledi sevgimmmmm bana
gözlerimi üzücü bir haberle açtım yani şimdi daha çok çalışıp en az 80 yapmam gerek
ben 70i nasıl alırım diye düşünürken şimdi 80 yapmak için yırtınacam çok mutsuzum ağlamak istiyorum

Son düzenleme:
bugün annemlere gidiyoz,pazar akşamı döncez...
artık dikkat etcem ama kesin ipin ucu kaçacak,dengeleme çalışcam artık

sınava girecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyormmm

hepinize mutlu haftasonları esen kalın

yok beee nerde 155 benim boy,cüceden az uzun
aman biz sanki çokmu uzunuz 158 160 arası felanım
haksızlık etme kendine tatlım

özletme kendini anacımm

random seni görüyorum altda söyle bakalım sınav nasıl geçti sorular nasıldı:18:

evet cnm girdim ama yazamadım o an.

ya sınav iyiydi aslında ama ben adam gibi çalışmadığımdan boş bıraktığım sorular oldu. ama yaptıklarımdan %100 eminim nerdeyse.. türkçe sorularında şaşırtmacalar çok vardı yaa, kendime en çok güvendiğim alanda bile çelişkiye düştüm valla hayret bişey.. şaşırtmak için ellerinden geleni yapmışlar.. mesela I II III IV V diye cümleler falan oluyo ya soruda, şıklara da genelde A) I B) II şeklinde sırayla koyarlar ya, şaşırtma yapmak için sırasını karıştırarak koymuşlar falan... dikkat etmesen bi sürü soru gider öyle valla.. ben neyse ki 1 sorudan sonra farkettim o olayı..

Son düzenleme:

desene canımıza okuyacaklar((
çok çalışmak lazım çoooooookkkkk
inşallah iyi bir sonuç alırsın canım

kimse yok ama menüşkomuda yazayım
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta oml
4 zeytin
yarım kk peynir
kavun

1 elma 1 avuç kiraz

1 tabak yoğurtlu patlıcan yemeği
1 tabak salata
1 dilim beyaz ekmek

1 elma yarım muz

yoğurtlu haşlanmış kabak(denizeliklim usulü)
1 domates

şimdi 30 dk bisiklet bincem
2 lt geçti suyum 3 ü geçerim
2 bardak yeşilçay oda 3 olur

kızlar size az yemek yemek için bi yöntem söyliycem: soğuk su!!! yemeğe başlamadan hemen önce bi bardak soğuğa yakın su için. iyice buz gibi olmak zorunda değil. ama ısısı düşük olsun. resmen iştah kesiyo ya. akşam yemeğine otururken çok açtım, başlamadan bi su içiyim dedim, resmen yemek yiyemedim. annem zorla soktu ağzıma, fırında tavuk vardı, zararı yok onun ye dedi. tvde de duymuştum ben bunu, soğuk su midenin kasılmasına sebep oluyomuş, bu yüzden de fazla yedirmiyomuş.

iyi akşamlar hanımlar...
randomcum soğuk su ben içemiyorum ama yemekten 10-15dk önce su içerim ve inanılmaz iştah kesiyor da ben zaten az yiyorum kilo vermem için arttırmam lazım yediklerimi
diğer yazıları okumadım sonra girip okurum menüleri de yazcam ztn
görüşürz

artık ufaktan menülerimi yazmaya başliyim ben de uzun zamandır yazmıyodum.. pazartesiden sonra tekrar doğru düzgün dikkat etmeye başlıycam..

sabah
2 dl kepek ekmeğinin arasında domates peynir(sınav menüsü)
3 limonlu light bisküvi
bi kaç fındık ve badem

öğlen
1 tabak yağsız ton balıklı makarna
2 dl karpuz

ara
1 bardak limonata(tatlandırıcılı)
1 galete
1 tane diyet kurabiye

akşam
1 kpç çorba
fırında tavuk but(2taneye yakın yedim)
bütüne yakın küçük bi patates onlar da tavuklarla pişti

cnm sen daha iyi bilirsin de bence yediklerini artır ama şekerli şeyleri kes biraz.. ufak ufak da olsa sürekli kaçamak yaptığımız için kilo veremiyoruz bence.. şu kaçamaklardan vazgeçsek bi her şey yoluna giricek..

evet cnm haklısın bizi bitiren şey arada yaptığımız kaçamaklar maalesef

bugun saçma sapan oldu sabah geç kalktım ama gece de sıcaktan tam uyuyamadım öğlen uyudum gerçi sıcaktan debelenmek demek daha doğru olur kalkınca da bişeyler yedim akşamı da annemlerle 10da yedik dedim ya saçma sapan oldu

sabah - 11:00
- tost (2 dl ekmek + beyaz peynir)
- 10-15 yeşil zeytin

öğle - 17:30 ..(öğle denmez ya işte)
- 1 portakal büyüklüğünde kavun (annemler bahçeden getirdiler 1 porsiyon meyve saydım hehe)
- 1,5kk peynir
- 2 küçük dl ekmek

akşam - 21:45
- 1 tabak karışık kızartma (yağsız domates sosuyla yapmış annem - patates+kabak+patlıcan+biber)
- 1 dl ekmek

su - 2lt
spor - yok bugun hareket etmek bile zordu sıcaktan

1000-1200kcal (kızartmayı yüksek kaloriden saydım)

NOT: ekmek tam buğday direkt ekmek yazıyorum ya anlayın hani bnm için klasikleştiğinden, yoksa beyaz olsa beyaz ekmek diye belirtirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…