katılıyorm bayıldım resmenehehehe Hakan hoca number one
ohh ohh düş bakalımbiz de bu akşam ağabeyimlere çay içmeye gidicez. orda çeşitli kaçamaklar peşine düşebilirim
ay herkes bi yerlere gidio ben de pazara gitcem annem bikaç bişey sipariş verdi al diye saat 8 olmuş
evli olmakla alakası yok kız, evli olunca beğenilmiycek misin alla alla :) sonuçta kadınız, beğenilmek hoşumuza gidicek tabiiiiiii
o bünyeye bağlı güzelim mesela benim vücudum bekar genç kız gibi sıkı değil ve o sıpsıkı yapcak egzersizler de bana yasakben erkeklerden çok kadnların bana bakmasından hoşlanıyorum
bazı erkeklerin yiycek gibi bakması sinirimi bozuyo,hele yaşlı başlı adamlar bakınca çıldırasım geliyo
ayyy kızlar ya,dün dikkat etcektim sözde kolalar kurabiyeler havada uçuştu,poffff
1 kilo daha versem şöle 54 falan olsam süper olcak,
aslında bekarken 55 kilo idim,gayet iyi oluyodum,
dogumdan sonraki 55 ile bekarken ki 55 aynı olmuyo söliyim size
bende sinir oluyorum yaşlı başlı adamlar bakınca yaşları yetmiş işleri bitmiş anca bakmayla yetiniyorlar ama öküz gibi içine düşecek gibi bakıyorlarrben erkeklerden çok kadnların bana bakmasından hoşlanıyorum
bazı erkeklerin yiycek gibi bakması sinirimi bozuyo,hele yaşlı başlı adamlar bakınca çıldırasım geliyo
ayyy kızlar ya,dün dikkat etcektim sözde kolalar kurabiyeler havada uçuştu,poffff
1 kilo daha versem şöle 54 falan olsam süper olcak,
aslında bekarken 55 kilo idim,gayet iyi oluyodum,
dogumdan sonraki 55 ile bekarken ki 55 aynı olmuyo söliyim size
hepinize güzel haftasonları sevgili günlük kardeşlerimmmmm
Randommmmmmmmmgüzelim sınavda başarılar diliyorum
inşallah sen, sevgim, sadişim ve ben memure hanımlar olcaz tabii sınava gircek olan başka arkadaşlarımız varsa onlar da olsunlar...
ben bu aralar dikkat eksikliği yaşıyorum hatırladığım kadarıyla menülerimi de yazarım inşallah dün akşam beynim silinmiş gibiydi toplayıp da yazamadım menümü
bende sinir oluyorum yaşlı başlı adamlar bakınca yaşları yetmiş işleri bitmiş anca bakmayla yetiniyorlar ama öküz gibi içine düşecek gibi bakıyorlarr
senin boy 158 miydi canım
vallahi ben 60 olsam onada razıyım eheheh
yok beee nerde 155 benim boy,cüceden az uzun
aman biz sanki çokmu uzunuz 158 160 arası felanımyok beee nerde 155 benim boy,cüceden az uzun
bugün annemlere gidiyoz,pazar akşamı döncez...
artık dikkat etcem ama kesin ipin ucu kaçacak,dengeleme çalışcam artık
sınava girecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyormmm
hepinize mutlu haftasonları esen kalın
random seni görüyorum altda söyle bakalım sınav nasıl geçti sorular nasıldı:18:
evet cnm girdim ama yazamadım o an.
ya sınav iyiydi aslında ama ben adam gibi çalışmadığımdan boş bıraktığım sorular oldu. ama yaptıklarımdan %100 eminim nerdeyse.. türkçe sorularında şaşırtmacalar çok vardı yaa, kendime en çok güvendiğim alanda bile çelişkiye düştüm valla hayret bişey.. şaşırtmak için ellerinden geleni yapmışlar.. mesela I II III IV V diye cümleler falan oluyo ya soruda, şıklara da genelde A) I B) II şeklinde sırayla koyarlar ya, şaşırtma yapmak için sırasını karıştırarak koymuşlar falan... dikkat etmesen bi sürü soru gider öyle valla.. ben neyse ki 1 sorudan sonra farkettim o olayı..
iyi akşamlar hanımlar...
randomcum soğuk su ben içemiyorum ama yemekten 10-15dk önce su içerim ve inanılmaz iştah kesiyor da ben zaten az yiyorum kilo vermem için arttırmam lazım yediklerimi
diğer yazıları okumadım sonra girip okurum menüleri de yazcam ztn
görüşürz
cnm sen daha iyi bilirsin de bence yediklerini artır ama şekerli şeyleri kes biraz.. ufak ufak da olsa sürekli kaçamak yaptığımız için kilo veremiyoruz bence.. şu kaçamaklardan vazgeçsek bi her şey yoluna giricek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?