Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menün gayet güzel cnm bnm dengelemişsin de benim de yarın arkadaşlarım gelcekler, hem de taa çocukluk arkadaşlarım birine geçenlerde gitmiştim yazlığı yakın, diğeri de manisada okuyordu o da gelcek inşallah dediler bize kek pasta yap:26: bari az şekerli bol meyveli bir kurabiye yapayım, bi de kek falan yaparım yanına da kısır falan yapabilirim ya da patates salatası:44: öğlen öyle olur büyük ihtimal ama yarını hafif geçirmem lazım:44:

yok beee nerde 155 benim boy,cüceden az uzun

aaaaaaaaaaaaaaa kızarım bak
ben de 155im ama hiç kısayım kendimi kısa görüyorum demem, cüce hiç demem
öyle düşünme lütfen tatlım, hem biraz normalden kısa olmak daha avantajlı daha genç görünürsün öyle düşün

kız random gel gel, gözüm böle oldu
aşağıda
lily randomlife (2 üye 19 ziyaretçi)
yazıo

kızlar geçmişi okudum

gamzem, çok özletme kendini güle güle git hemen dön gel

karamelek, cnm senin menün çok güzel sporun da maşallah (41 kez yapmadım bu sefer)
valla ben bi şu yeşilçayı ayarlayamadım limonlu yeşilçay seviyorum ama onu da sabahları 9dan önce içmem gerek limonlu olduğundan...
neyse inşallah düzene koycam
bu arada kpss için de üzülme katiplik için 70 de yetmiyor her zaman, inşallah atanırsın kuzum

randomcum, sınav zormuş şekerim hele Türkçe için kazık diyorlar ben de faceteki kpss sayfasından gördüm, arkadaşlar da girmişti ordan biliyorum inşallah atanırsın cnm

bi ara ben google a bişey yazmıştım, kakao ile zayıflamaydı sanırım. bizim topik çıkmıştı direk

evet oymuş, denedim çıkıyo valla 4. sırada :))

kız sorma, ben bile google amcada iyice deşifre olmuşum:26:
bnm bloğa bakıom googleda var mı diye, bu topik çıkıo
yani google amca da tanıo bizi

yemekten sonra kaçamak yapmayı düşünüyodum ama yapmadım hayrettttt

su içmekle yetindim, yazın bunu bi kenara :82::86:

merhaba kızlarr
sabahdan beri temizlik yaptım semiz otu yemeği yaptım nekadar güzel bir yemek tadına doyamadım ve semizotu yemeğini ben bu sene keşfettim
2 tabak yedim oohhhhh mis miiiiissssssssss

ben de çok güzel bi öğle menüsü yaptım..

5 köfte
1 domates
1 dl ekmek

pek de doydum valla çok şükür

aaaaaa deniz "beğen" yapmış hayret

Bi kere daha hayret çünkü deniz bişiy yazmadan çıkmış

he he aslında beğen yapmayı hiç beğenmiyorum
ama su olayı gerçekten doğru beğenilmeyi hakkettin diye düşündüm
bide yazacak durumda değildim kızım tepeme binmişti oğlum mızmızlanıp duruyordu beğenip kaçtım hemen

merhaba kızlarr
sabahdan beri temizlik yaptım semiz otu yemeği yaptım nekadar güzel bir yemek tadına doyamadım ve semizotu yemeğini ben bu sene keşfettim
2 tabak yedim oohhhhh mis miiiiissssssssss

hemen tarif bekliyorum
ben pazı ve ıspanaktan başka ot yemeği yapmayı bilmiyorum
repertuarımı genişletmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…