Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ramazanin ilk gününden yapiyorum tatlim dün iftarda 2 dilim börek yemistim, bugün yine protein ve sebze var iftarda. fazla yaparsam ne olur ki:26::26:

sadişim ne yiyosun diye sormuştun. ben oruç tutmuyorum tatlım.

ramazanin ilk gününden yapiyorum tatlim dün iftarda 2 dilim börek yemistim, bugün yine protein ve sebze var iftarda. fazla yaparsam ne olur ki:26::26:

evet cnm 3 günden fazla yapma. kalbe zararı var. kolestrolü yükseltiyo çok fazla protein. 3 gün yeterli zaten merak etme. şimdi biraz normal diyetine dön. sonra tekrar protein yaparsın. ben de tekrar başlıycaktım ama iftara misafir falan gelicekmiş uğraşamam o yüzden çarşamba günü başlamayı düşünüyorum.

aboooowwwww tmm bugün normal diyetime geri dönüyorum o zaman..

bugün topik çok sessiz

ben halen rahatsızım bide boğaz ağrısı başladı
ilaç içmeye cesaret edemiyorum
bu halde bide yüzmeye gittim sırf kurs parası boşuna gitmesin diye
zaten haftaya adet olacam kursa gidemem o sırada dinlenirim artık

bugün hasta olduğum için yemeğime pek dikkat etmedim
akşam yemeğinde biraz kaçırdım ama ihtiyacım vardı midem çok boştu
yarın misafirliğe gidecez inşallah fazla kaçırmam

menümü sunayım

sabah
2 dilimden az fazla kepek ekmeği ve normal kahvaltılıklar

öğlen
akşam yemeği için bamya pişiriyordum bamyanın etlerinden birkaçtane ve bir parçacık ekmek

ara
1 armut

akşam
4-5 kaşık pirinç pilavı,belkide biraz daha fazla olabilir
2 kepçe bamya yemeği, bir parça ekmek

fazla su içemedim

spor
1,5 saat yüzme

bugün saçma sapan oldu biliyorum ama hasta olunca böyle oldu

selam kızlar
anca girebildim zaten sabahtan akşama evdeyima ma giremiyorum bana sıra gelmiyor bana sıra gelince de iftar sonrası oluyor o zaman da bende yazcak okuyacak kafa kalmıyor
bugun güzel geçirdim ama sabahtan beri ödem vardı karın bölgemde acayip bir şişlik ve rahatsızlık... hareket bile zordu
neyse işte...
yarın sabah girersem bakarım anck çünkü kafa kalmadı bugun bende
herkese iyi geceler...

merhaba kızlar
bugunu kk yaşamamış gibi oldu zira teknik bir sebepten dolayı yazılarımız silinmiş
aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz, bilgilerinize arz ederim

merhaba kızlar
bugunu kk yaşamamış gibi oldu zira teknik bir sebepten dolayı yazılarımız silinmiş
aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz, bilgilerinize arz ederim

Ben lik falan göremedimmm ne saçma bişey ya iki saattir ben buraya gözüm şişti ondan giremiyorum diye yazdım şimdi neden yok diye onu arıyorum bide kendimle çelişkiye düştüm acaba yazmadımmı acaba ne oldu diye iyice uyuz olmaya başladım kk ya he siz olmasnız umrmda olmick

ramazanda dönerciler gibi bizim topik de kapandı galiba :) valla ben de kaç gündür yazmıyorum ama çok telaş vardı evde. 2 akşam üst üste iftara misafir geldi öldüm öldüm dirildim resmen. dün 12 saat boyunca hep ayaktaydım koca gün yemek yapıp bulaşık yıkadım evi temizledim. bi yerde çalışıyo olsam ancak bu kadar yorulurdum sanırım. benim yanımda annem ve yengem de çok yoruldu. eee 12 kişi misafir ağırlamak kolay diil tabi :/ her neyse diyet de tabii 3 gündür çöpe atılmış durumda. misafirler için kek yapmıştım ayıptır söylemesi. çok da güzel yapmışım ya, kekim meşhurdur biraz neyse şımarmiyim işte kek güzel olunca ve ben bir tatlı canavarı olunca gelip geçerken kaç dl kek yedim belli diil. zaten dün akşam yemek yiyemedim servis yapmaktan. 12 kişiye çorba koy. yemeği bitene yemek koy. herkes başka bişey istiyo derken yemeğe oturmaya vakit olmadı. sağolsun kimse de siz yemek yemediniz demedi valla. saat 12ye doğru gittiler ve ben o saate kadar ayakta hizmet yaptım. sevgilimden bile trip yedim bu sayede. ne kadar meşgulsun bi msj bile atmıyosun diyo bana. ben önümü bile görmüyodum yani. bu sabah tartıldım işte kilom hala 60 ama bir iki gün daha öküzlüklerime devam edersem 61i görürüm. hemen toparlanmam ve protein diyeti yapmam gerekkkk

ölü evi gibi olmuşuz yaww...
çok sıcak bide ramazan normaldir...

bizde 2 gündür iftara davetliydik
bugün evdeiz ama perşembe cuma bende misafir alcam...
durum feci yani bu sabah tartıldım tam 55 çıktım:18:
2 gündür tatlı madlı derken yeniden 55 gördüm
nese toparlarım inş....

herkese hayırlı iftarlar

merhaba güzeller
valla ben gircem de ev kalabalık olunca bana sıra da gelmio evin işleri de bitmio... ben iş yapcağım zaman sessiz sakin olsun isterim kafamı toplayıp güzelce yapmak için ama 2 kardeşim annem babam derken zor oluyor
şimdi Ramazan diye evdeler öyle olunca pcye girmek de sorun göze batıo hep nettesin diye halbuki biliosunuz ben ne zamandır adam gibi giremiyorum günde 1 kere zar zor merhba yazıp çıkıyorum ama işte öyle görünmüyor bazılarına...
ben de 2 gundur güzel gidiyordum pzartesi iyi bi başlangıç yapmıştım geç de kalkmış olsam... ama bugun akşam kaçamak yapcam zira kardeşimin doğum günü... ama bugun aç kaldım resmen sabah nesfit öğlen çorba sonra ikindi gibi pilav-yoğurt yedim akşam iftarda ne varsa sonra da...... kaçamak...
menülerimi aklımda kaldığınca yazarım inşallah iftardan sonra girebilirsem tabii...:44:
bu arada pembem, ben linki kopyaladım ama yapıştır yapmamışım link şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...gimiz-teknik-sorun-sebebi-4.html#post25646971

dün ben depresyondaydım senin de gözün şişmiş mikrop kapıp da... yorum da yazmıştım hatta... ama gitti hepsi

ya topik ölmedi kızlar sadece ben pek giremiyorum siz de az girebiliyorsunuz herhalde ondan...ama girdikçe en azından bişeyler yazalım ki topik terkedilmiş gibi olmasın

bu arada randomum, güzelim valla sen yorulmuşsun baya... ama anlattıkların o kadar normal geliyor ki bana... aslında epey uzun iş ve yorucu da... ama ben kanıksamışım herhalde hergun aynı modda olunca
valla bu Ramazan hiç Ramazan havasını tadamadım, geçen yıllarda biz de evimize çağırırdık, hem servis yap hem tabakları topla makineye diz, çay servisi et tatlı koy vs vs derken dediğin gibi 12 oluyordu ve genelde hep ben yapardım annem de misafirlerle ilgilenirdi yani zor iş...ama tatlı telaş sonuçta Ramazan'ın tadı da başka hani
neyse fıstıklar günün bildirimi kısaca bu şekilde...
sonra girersem yazarım
öpüldünüz
sevgiler...

iyi akşamlar güzellerim
benden sonra giren olmamış ama olsn bugun de ben aktif tutayım bari
menümü yazcam kızlar, evet kaçamaklıydım ama genelde bu saatlerde 76 hatta küsürlü bile çıkıyordum ama şu an 76,0 gösteriyor tartı yani kaçamağın negatif bir etkisi olmamış inşallah da olmaz

menüm:

sabah - 10:30
- 5-6yk nesfit
- 160ml yarım yağlı süt

öğle - 14:15
- 1,5 kepçe domates çorbası

ara - 17:15 (2. öğle de denebilir)
- 4yk pilav
- 4-5yk yoğurt

akşam - 20:45
- 2,5 kepçe şehriye çorbası
- 1 küçük parça tavuk
- 4-5 küçük küp patates
- salata

ara - 22:00 (yani kaçamak)
- 1 dl pasta
- 5-6 tane yağlı gevrek (tuzlu kuru pasta gibi olanlardan)
- çay

su - 2-2,5lt
spor - 2 saat yürüyüş

bugun hem eczaneye ilaç almak için gittik hem de alışveriş yaptık annemle, valla 2 saat! sıcaktan bayılcak gibi oldum başım çok döndü oturcak yer de yoktu ayak tabanlarım şişti eve geldim yarım saat kadar dinlendim ki ayakalarım hala ağrıyor, ondan sonra kardeşime pasta yaptım işte arasına konan kremasını muhallebi gibi yaptım hazır kek tabanı aldık, krem şantiledik üstüne bi de şeftali koyduk biraz meyveli olsun diye
velhasıl bugun yoruldum, yemekten sonra b. makinesini boşalttım yenilerini koydum, şimdi de çay bulaşıkları duruyor bari yatmadan koyayım da sabaha kalmasın valla otomatiğe bağladım gidiyorum temizlik yemek vs akşam üstü makineyi doldurdum kalanalrı elde yıkadıktan sonra anneme dedim anne ben biraz dinlencem diye... Allahtan o yemekleri salatayı sofrayı hazırlamış...
neyse işte güzellerim, bugun de böyle geçti
kilom hep aynı ona canım sıkılıyor gerçi ceviz suyunu hep unutuyorum bari birazdan mutfağa gidince yapayım, genelde uyuyakalıyorum ondan heral:44:
neyse geçmiş iki günün de menülerini paylaşasım var hem topik şenlensin hem de ben kaytarmak istemyorum sallarsam unuturum yarına...

dün aslında az yedim sayılır, malum cnm sıkkındı hatta size yazdığımda saat 16:30du ve daha öğleyi yememiştim (tabii teknik sorundan dolayı gitti yazılar)
neyse işte... zafiyet geçirdim diyebilirim Allahtan sabah güzel bi kahvaltı yapmıştım

sabah - 11:00
- 2,5dl tam buğday ekmeği
- yumurtasız menemen (domates-soğan-biber-salça-zeytinyağı)
- 2 küp peynir
- birazcık tahin pekmez
- zeytin yedim mi hatırlamıyorum:44:
- çay

öğle - 16:40 (öğle işte çaktırmayın)
- yumurtasız menemen (sabahtan kalmıştı biraz da...)
- 5 tatlı kaşığı çökelek
- 1 büyük dl tam b. ekmeği

ara - 17:30
- 1 şeftali

akşam - 20:30
- 2 kepçe şehriye çorbası
- 2 parça tavuk (1 küp patates de vardı:26:)
- salata
- 2 yk pilav

su - 2-2,5lt
spor - yok

kızlar aklımda kaldığınca pazartesi menümü de yazayım
bi tek sabah konusunda emin değilim onu da hatırladığım kadar yazarım

sabah - 10:30
- 1-2 dl t.b ekmeği
- peynir
- 5-6 zeytin
- domates-salatalık
- çay

öğle - 13:45
- 2 kepçe domates çorbası
- 4-5 yk patlıcan yemeği
- 4-5 yk yoğurt
- domates-salatalık

ara - 16:30
- 1 şeftali

akşam - 20:00
- 3-4 yk patlıcan yemeği
- 2-3 yk makarna
- 3 parça tavuk (kanat büyüklüğünde)
- 2 yk kadar patates kavurması (az yağlı teflonda yaptım)

su - 2,5lt
spor - yok

başka arada bişey yedim mi hatırlamıyorum belki ayran+grisini yapmış olabilirim tam emin değilim ama öle bişey yedim gibi:44:
akşam da kardeşlerime dolu dolu tabak yaptım ben küçük tabağa koydum işte onlara beşamel soslu makarnadan koydum kendime de tencerenin dibindekileri koydum az olsun diye böle işte...

merhaba kızlar
bakıyorum herkes birbirine yakınıyor ama herkesde aynı şeyi yapıyor
2 gündür bilgisayarsızdım ve yazamadım
ceptlfnu ile takip ettim ama ceptlfnundan giriş yapıp cevap yazamadım
bilgisayarıma flashbellekden virüs bulaştı eşimde sinirlendi yaptırmıcam dedi
gene ben baskın çıktımda yaptırdı eheheh

bu arada 2 gündür oruç tutuyorum
dün akşam küçük bir kase sütlaç yedim ama bu akşaaam
2 tane taşkadayıf tatlı yedim(
yemeğe davetliydik kendimi tutamadım
ama oruç tutmadan öncede okadar dikkat etmiştimki faydasını gördüm
şimdi tıkabasa tok karnına 65i bile görmüyorm tabi çıbıldak
iftara yakın 63.3 felan çıkıyorum

Son düzenleme:
sadiş kız hoşgeldin
valla kadınlar istediklerini yaptırır derler sen de ölesin bakıyorum
bi ben öle değilim heral kimse benm dediğimi yapmaz
dediğin gibi herkes şikayetçi ama kimse de uğramaz olmuş ben kendim yazıom kendim okuyom bugun
ben de bugun tatlı yedim işte... aynıyım tabii ben kıyafetle tartılıyorum odamda özelim de olmadığından

bebeğim evlenirsem emin ol eşine herşeyi yaptırırsın
2 gün hiç konuşmadım bile küstüm bide çok sinirlenmişti
sinirinin yatışmasını bekledim sonra bugün tepesine bindim yaptırdiye
yaptırdık bu akşam sonra misafirlikden gelir gelmez hemen kk ya girdim heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…