Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bugün benden başkası girmez artık
menümü yazıyorum
sabah
patatesli omlet
yarım dilim tahıllıekmek
1 kk peynir
1 zeytin
3 dilim karpuz

1 bardak tuzsuz ayran

3 yk bulgurla yaptığım diyet kısır
1 bardak ayran
marol turp vs

1 yeşilelma 1 şeftali

1 tabak patlıcan salatası(içindeki herşey közlenmişti)
1 bardak ayran

belki karpuzda yerim

35 dk bisiklet biraz mekik
2 lt su
2 bardak yeşilçay

kızlar
işte pcden kalktım, gittim mutfağa...
1 tencere domates çorbası ve küçük fırına sığacak şekilde yuvarlak sapsız tencerede 1 kt makarnadan yaptığım beşamel soslu makarnayı yaptım, salatayı yaptım, tepsiyi hazırladım
tabii arada da çay almış annemler farklı markaların deneme amaçlı hepsini karıştırıp kaplara doldurdum, en son da bulaşıkların bir kısmını makineye koydum kalanları elde yıkarken ve makarna da pişmemişti, annemler geldiler, işler bitmeden yakalandım yani
annem de yemek yoktu zaten dedi, çok sevindiler bi de yoğurtla komposto çıkardık çeşit olsun diye...
demin de işte sofrayı kaldırdık ya, bulaşıkları dizdim makineye, tepsiyi yıkadım, mutfağı topladım geldim kızlar...
ya her tarafım ağrımış zaten ayaklarım sızlıyordu hemen şişiyor ayakta...:26:
menüm de tüm gün k.hidrat oldu:26: berbat bişey yani daha tam diyet moduna giremedim bu Ramazan dolayısıyla... ama yarın başlıyorum geçen yıl dyt.e gidiyordum o da Ramazana uygun yazmıştı saatleri, ona göre uygulayacağım işte...
bu arada ben protein diyeti yapamam ama bu akşamdan itibaren ceviz suyuna tekrardan başlıcam bi de sabahları malum herkes oruçlu olcak, ben de yeşil çayımı demlicem onun çok faydasını görüyordum unide sabahları kahvaltıda yapıyordum her gün...
bi de kızlar günde 3lt su hedefliyorum gerçekten işe yaradı bende dr kontrolüne gittiğimde havalar sıcaktı 3-3,5lt içiyordum hemen yarım kg farketmişti

Son düzenleme:

ahh o bulaşıklar yokmu
benimde makinem bozuldu yaaa elimde yıkıyorum hepsini ama böyle daha temiz oluyor mutfağım
önceden makineye atılcakları atıp atılmayacakları yığıyordum kenara canım isteyince yıkıyordum
ama şimdi hepsini yıkıyıveriyorum bitiyor 3 gündür miss gibi mutfağım
ulen şu beşamel sosunu nasıl yapıyorsunuz birara denedim çökelek gibi olmuştu hahaha
bende ceviz suyunabaşladım bugün sabah içmiştim
suyu bu yazgünü içebiliğin kadar iç tatlım kışında su soğukdiye bahane ediyorsun
bende oruca başlayınca sahurda demleyip içcem tarçınlıyeşilçayımı
bide iftardan sonra içerim süper olur

kuzum su yine buz gibi:18: annemler ılık su içmiyorlar termosu kendilerine göre ayarlıyorlar ben de termosa koymuştum hem ölçmesi kolay olsun diye... ama işte... benm lafım geçmiyor habire dolabı aç ılık suyu serinlet bilmem ne uzun iş valla oda sıcaklığındaki de çok ılık be... diceksin ki bahane uydurma ama inan öle... soğuk içemiyorum boğazımı ağrıtıyor eee ılık da valla çay suyu gibi içilmiyor
işte o da beni sudan soğutuyor yoksa suyu çok severim
beşamel sosun dediğin gibi olması için ya sütün kesmesi lazım ya da unu fazladır ki süt ilavesi ve devamlı karıştırırak pişirmek bunu engeller zira bugun bnm de öyle oldu süt ekleyip çırpıcıyla karıştırırak pişirdim gayet de güzel kıvamlı oldu
valla gelişi güzel yaptım ölçüsüz falan ama oldu
annem eskiden çok yapardı, ben de bi ara okulda yemek dersinde yapmıştım işte, insan iş başa düşünce öğreniyor
unu biraz kavur kahverengi olsun, ya da altın sarısı demek daha doğru, sonra içine yağ koy karıştırarak pişir zaten o fokurduyor sonra yavaş yavaş süt ekle ama çırp ya da kaşıkla devamlı karıştır, kıvamı muhallebi gibi olana kadar pişir ama kaynaması lazım
sonra da istediğin şekilde kullanabilirsin misal haşlanıp tepsiye yayılan makarna üzerine dökebilirsin, en üstüne de kaşar rendesi, oh mis, afiyet olsun

acayip düşüşe geçmişti ki,regli oldum
3 gün oruç tutum gerçi bugün sayılmaz ama inanlmaz düşüşe geçmiştim....
dün iftara yakın tartılmıştım 54.1 çıktım...
bugün adet olduktan sonra bi tartılıyım dedim ki...şokkk 53.7

erken regli oldum oruç sebebi ile yeme düzenim değiştiği için olsa gerek...
nese saat 5 gibi regli oldum,sonrada dünyayı yedimm:26:

menü yazayım baya karışık oldu tabii...

sahurda
1 kase ayran çorbası
2 y.k fasulye yemeği
yarım dilim ekmek

saat 5 den sonra

suuu
suuu

1 tabak domates çorba
yarım kase ayranlı çorba
2 parça çikolata
1 küçük parça tavuk
1 dilim ekmek

son olarak saat 10

dondurma

amma karıştırmışım...

53 leri rüyamda görürüm artık

ramazan bana olumlu yönde yarıcak inş....
gerçi 8 9 gün devre dışı oldum
tamda alışmıştı bünyem...
yeniden başlıcam artık.

merhaba kızlar ben bugün çok kötüyüm
bütün gece uyuyamadım karın ağrısı mide bulantısı,kusma ne isterseniz var
sabaha kadar lavaboyla yatak arasında mekik dokudum
sanırım ilaç zehirlenmesi oldu
dün sabah kulak ağrısıyla acile gitmiştim
dış kulak iltahaplanması varmış,ağrı kesici ve antibiyotik yazdı
sabah ve akşam 1 er tane içtim akşam içtikten 1 saat sanra karnım kasılıp ağırmaya başladı üstelik dün hiç birşey yememiştim aç karna içtim ilaçları öğle böyle değil ağrıdan ağlıyacak kadar 1 saat sonrada mide bulantıları başladı
halen ara ara bulanıyor bu ilaçları ilk defa kullanıyorum
sanırım dokundular,daha öncede başka ilaçlardan zehirlenmiştim
demekki bünyem ilaçlara karşı hassas bundan sonra minoset dışında ilaç ağzıma sürmem.

Son düzenleme:
lilyşim sendede bahane binbeşyüz yani
1buçuk lt su dışarda bırak 1buçk lt suda dolaba koy sonrada içerken bardağın yarısını dışardan yarısını dolabdan koy
bende dolabdan su içemem bardağın yarısını çeşmeden yarısını dolabdan katıyorum
hımmm beşamel sos cısss yani hele senin verdiğin tarif dahada cıss
ama közlenmiş patlıcanın üstüne güzel olur

neee 53.7
vallahi iftara yakın süper zayıf çıkılıyor bide karın beline yapışıyor resmen incecik gözüküyorsun
vallahi yemek iyide aburcubur olmamış hadi dondurma neysede çikolata yeme tatlım
ramazan bana olumlu yönde yarıcak inş....
gerçi 8 9 gün devre dışı oldum
tamda alışmıştı bünyem...
yeniden başlıcam artık.
inş banada
benim bitti sanırsam bugün iyice azaldı
yarın tutmaya başlarım inşallah
canıııııııııımmmmmmmm çok geçmiş olsun
kulak iltihabın yüzüyorsun yaa kulağına su kaçmıştır ondan olmuştur
genelde öyle oluyor yaa
dikkat et kendine içme bari o ilaçları tekrar doktara gitseydin keşke
bende birdefasında sabah majezik içip akşamda 2 kadeh şarap içmiştim ve sonuç senle aynı

slm kızlar
okadar iradeli gidiyorumki kendime şaşırıyorum
dün eşimle oğlumu parka götürdük illa tutturdu kerebiç alalım diye kerebiç mersine özgü bir tatlı genelde ramazanda yenir daha önce anlatmıştım meyanköküyle felan yapılıyor şerbetsiz diye anlatmıştım yaa ondan inat ettim aldırmadım
oruç tutacağım ilkgün alırsın yarım kilocuk yeriz dedim yarım kilodada anca 5 6 tane oluyor

dün koltukta uyuya kalmisim beni güzel misssss gibi kokular uyandirdi mutfaga gittim baktim annem yufka böregi yapmis. offf bi canim cektiiii, iftarda 2 dilim yedim artik ödül olsun diye
sabah sahurda yemedim ama savastim yine kendimle
sahur menüm: 1,5 dilim kepek ekmek, 1 kk mozarella peynir, domates- salatalik, 1 cay kasigi recel, cok az sürme peynir ve seftalili diyet yogurdum ve 3 hurma

canim cok tatli cekiyordu bende hurmayi yedim

iftarda annem benim icin yine proteinli yemekler yapacak :)))

benimde ıspanağım var ve bende yufka böreği düşünüyorum ama oruçtutacağım zaman yapcam belki su tıkar ve yiyemem diye
menünde çok güzelmiş canım kaçamak yok süpersin
proteini kaçgün yaptın 3 günden fazla yapma oldumu

aynen canım dondurma ve çiko yemenin ödülünü aldım....
bu sabah 54.4 ile uyandım,demiştim rüyamda görürüm anca 53 küsürleri...

oruç tutarken insanın damarlarındaki su bilem çekiliyoo...
bu yüzden 53.7 çıktım zatenn...
ama 53 leri görmek bile güzeldiii

kendimi çok halsiz hissediiyorum,çok hafif ellerim titiriyoo...
oruçluyken daha iyidimm:26:
en iyi gidip bişeyler yiyeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…