anacım buraya kimse uğramıyınca bende bir derdim var topiğine sardım
ama dertleri okuya okuya iyice bir derttlendim
offf bu ne ya içim daraldı vallahi
ben kalkıp yatıyorum zaten bu saate kadar oturmam hata
bende oyun bölümüne sardım saçma saçma oyunlar oynuyorm kk da
bakıyorum giriyorum kimse gelmiyor az bekliyim diyorm oyuna griyorm ama kimse gelmiyoo
selamın hello kızlar gene kimsecikler yokk bende çiş eğitim bölümüne uğrarım ozaman
kızım napim kimse girmiyor bende burda çocuklarawc eğitimi sayfasına ve oyun sayfalarına takılıyormahahahahahha delisinnnn sen yaa kopardın gene beni:)
Sitemize sadece kurumsal e-posta adresine sahip(xxbankasi.com.tr, trendyol.com, vestel.com.tr gibi) üyeler kabul edilmektedir. Buna ek olarak tüm evlerde TTNET, SOL veya KABLONET olduğu düşünülürse ev kullanıcılarıda bu servis sağlayıcıların verdiği e-posta ile üye olabilirler. Hotmail, Gmail, Yahoo, Yandex, Mynet vb. hiçbir adres yeni üyelik sistemine kadar kabul edilmemektedir.
Ücretsiz Üye olmak için burayı tıklayın.
BU Ne yaa siteye giriş yapmadan önce bu yazı çıkıo nasıl yani illa kurumsal bi mail mi almak gerekio yeni üye olmak için
Sitemize sadece kurumsal e-posta adresine sahip(xxbankasi.com.tr, trendyol.com, vestel.com.tr gibi) üyeler kabul edilmektedir. Buna ek olarak tüm evlerde TTNET, SOL veya KABLONET olduğu düşünülürse ev kullanıcılarıda bu servis sağlayıcıların verdiği e-posta ile üye olabilirler. Hotmail, Gmail, Yahoo, Yandex, Mynet vb. hiçbir adres yeni üyelik sistemine kadar kabul edilmemektedir.
Ücretsiz Üye olmak için burayı tıklayın.
BU Ne yaa siteye giriş yapmadan önce bu yazı çıkıo nasıl yani illa kurumsal bi mail mi almak gerekio yeni üye olmak için
Evet artık kurumsal mailli üyeler kabul ediyoruz :))
o ne demek ya ben biraz cahilim kusura bakmayın
bizim üyeliğimiz ne oldu iptalmi yani
Belki giremem,
Şimdiden bayramınız mübarek olsun kızlar.
ben de kkdaydım ama yazmamışım:26:ben burdayım denizde kk da sevgide kk da lily facede gelinde sohbet edelim hatunlar
ben de kkdaydım ama yazmamışım:26:
bu arada herkesin bayramı mübarek olsun, şeker tadında geçirmeniz dileğiyle...
güle güle git gel inşallah cnm, hayırlı yolculukslm kızlar
bayramınız mübarek olsun
akşam adanaya gidiyorum 2 gün giremem
herkesi öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?