Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bence artık şu en baştaki listenin üstüne bi çizik atalım ben vardım sen yoktun muhabbeti olmasın
kim yazıyorsa, bildirim yapıyorsa kurallarımıza uyuyorsa bizimledir liste miste hikaye
listedekiler gelip yazacak diye bekliye bekliye topik ölme aşamasına geldi

Son düzenleme:
kızlar muhabbete doyum olmaz valla
benim artık derse başlamam gerek
beni pazartesiye kadar mazur görüceksiniz
şu açık öğretim sınavlarını atlatayım tam gaz aranızdayım merak etmeyin

fıstıklarım ben de biraz kaçayım okumam gereken makaleler var. yine gelirim sonra. hepinizi öpüyorum bıdıklarım..

bu kurallar güzel gerçekten...
giren en az 3 mesaj yazsın zaten birkaç menü olcak onlara yorum yaparken günlük 3 mesaj hakkını da doldurmuş olur

kızlar bence hazır topik moda girmişken şimdilik yeni kişilere ihtiyaç yok gibi ama bakın kendimize bir aylık mühlet verelim baktık topik hakkaten ölme aşamasına gelirse tekrardan, bu konuyu düşünelim çünkü ben hala düşüncemde kararlıyım
ilk sayfa işine gelince... daha önceden topikte olanlar zaten bu topiğin üyeleri...
ha siz protein diyeti yapalım demişsiniz yapın anacım sonuçta gaza gelmek için hangi yöntem uygun olcaksa o denenmeli değil mi? maksat hep birlikte gaza gelip zayıflamak...
ama ben hala biz bize gayet de güzel gaza gelebiliriz gibime geliyor
ama şunu yapabiliriz,
eleştirilerimizi sıkı tutalım mesela şu olmamış bundan bi daha yeme gibi... hani başta olduğu gibi ne dersiniz?
giren mutlaka yazsın bişeyler
menüsünü yazabilir, okuduğu güzel bişeyden not alabilir maksat muhabbet sürsün
eğer baktık ki misal 1 aylık süre sonunda hala topik ölü gibi, o zaman 1-2 kişi almayı düşünebiliriz aramıza, ne dersiniz?

Kurallar şu şekildedir (Denizin yazdıklarını da ekledim):

1. Herkes sayfaya her gün girip en az 3 mesaj yazacak
  2. Menüler iyi de olsa kötü de olsa yazılacak ve diğer menülere de yorum yapılacak.
  3. Beğen yapan aynı zamanda yorum da yapacak, tek başına beğenmek yok.
  4. Bildirimler Pazartesi günü yapılacaktır. (Sadece bu haftaya özgü hem Cuma hem Pazartesi yapalım da bari geçen Cuma'dan bugune noldu bilelim sonra Pazartesiye dönelim)
  5. Zaman zaman sağlıklı beslenmeyle ilgili yazılar okuduğumuzda topiğimizde de paylaşalım.

başka maddeler eklenmesini ekleyen varsa yazsın ve son halini devamlı güncelleyelim bu da bizim topiğin devamlı kuralları olsun ne dersiniz?
:44:

olabilir bana herşey uyar yeterki zayıflıyalım

Beyazbulut hoşgeldin kız nerelerdesin? facete takılıon maşallah yemek tarifleri falan

selam kızlar ben döndüm dolaştım aranıza geldim yine yüz karası kilolarımla
biliyorsunuz 2.çocuğu düşünüyorum hamile kalmadan biraz kilo vermek istiyorum
yoksa bu gidişle tostombalak olucam doğumdan sonra emzirme filan derken daha çok kilo almaktan korkuyorum
sizi yarı yokla bıraktım hep biliyorum
tekrar gelebilirmiyim aranıza

hoşgeldin tekrardan
ne güzel topik gene canlanmaya başladı
kızlar toplu olarak protein ağırlıklı beslenerek kilo verelim diyorlar ne dersin?
ben fazla proteinli beslenemiyorum ama hep beraber olcaz ya önemli olan bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…