evet ilk kuralı ben koyuyorum
herkes hergün sayfaya girip en az 3 mesaj yazmak zorunda
ikinci kural
yazılan her menüye yorum yapmak zorunda
üçüncü kural beyeni yapmak yok beğendiysen yaz anacım
nasıl ama türkan şoray kanun ları gibi oldu
yakmışmısın kız sen bunu
nerden bulabiliyoruz tatlandırıcıyıtatlım pahalı ya.. şaka maka pahalı yani... ben takita formtat alyorum tatlandırıcı olarak 17tl fiyatı.
ama bi de splenda var o en güzeli. daha dogal tadı var ve isal yapmıyor bildiğim kadarıyla. o daha pahalı 25e alan da var 30 a alan da... ama bir aldıgında uzun süre yetiyor. ben hiç ekmek yapmadım da. krep yapıyorum yulaf kepeğiyle ya da krep hakkım bitmişse kepeksiz krep yapıyorum. arasına jambon-peynir-biraz maydonoz koyup sarıyorum. börek gibi oluyor. hatta dur bak fotosunu yüklemiştim bloga. umarım link çıkar.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8x812V85Z1qdnm8ao6_1280.jpg
bunun tadını seviyorum. bi de dondurma yaptım yogurttan. o harikaydı işte. tüm tatlı krizini çözüyor.
hımmmm janbon yerine salam koyarım ben hehehe
nerden bulabiliyoruz tatlandırıcıyı
uzun süre gidiyorsa 1 defa alınabilir
krebe gelince çok güzel gözüküyor ama yakmışsın anam bunu
hımmmm janbon yerine salam koyarım ben hehehe
janbon pahalı
ehaıohoeşwıho evet yaa yandı. ama yedim vallatadı kötü değildi. light salam olabilir.
tatlandırıcı migrosta var fıstık.
splenda da eczanede bildiğim kadarıyla.
ama toz tatlandırıcı bu bahsettiklerim. tablet olanlardan değil.
Herkese selamlar
Diyet günlüklerinde uzun zamandır topiği olan bizler, herkesin topiğini ziyaret etmek istiyoruz ama tabii bu uzun bir zaman gerektiriyor
Bu nedenle bu topiği açıp birbirimizi buradan takip edeceğiz bundan sonra, zaten hiçbirimiz belli bir liste uygulamıyoruz, herkes kendince kendi beslenme düzenini ayarlıyor
Hepimizin az çok birbirini tanıdığını varsayarak bu topiği açmış oluyorum
Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah
Bu topiğin yazarları şu şekildedir:
- Lily86
- Sevgi_meleği
- Pembepalto
- Karamelek01
- Denizeliklim
- KalbimEllerinde
- Randomlife
Biz beraber bu yolda bu şekilde devam etmeye karar verdik, hem zayıflayacağız hem eğleneceğiz
herkese sevgilerimle...
kızlar gerçekten elele verip bunu yapmak çok güzel çünkü bizi biz anlarız zayıflken asla anlamazdım kilolu insanlar neker çekiyor şimdi ise çok iyi anlıyorum
fıstıgım benim koydugum resim kendi blogum. diyetle alakası yok benimkisinin. yani çok nadir olarak diyetle ilgili yazıyorum ben.katzi hangi blog bu canm
yulaf kepeeenden mi o krep katzi
yaa oğlunu yerim.kıyamam :)) al tabi. çık gez dolas. magazalara da şöyle bi bak... gaza gel iyice.anladım canım bana gene avm yolu göründü hehe
zaten sıkılıyorm yarın oğlumuda alayım bir forum yapayım
içinnde migros vardı orda bakarım artık
bu listede ben yokumkızlar gerçekten elele verip bunu yapmak çok güzel çünkü bizi biz anlarız zayıflken asla anlamazdım kilolu insanlar neker çekiyor şimdi ise çok iyi anlıyorum
aynen ben de. yolda ve spor salonunda kilolu bi insan görünce gözlerim doluyo valla
yaa oğlunu yerim.kıyamam :)) al tabi. çık gez dolas. magazalara da şöyle bi bak... gaza gel iyice.
bu listede ben yokum
aynen ya... cidden bu çok önemli bişey. cogu insan empati kuramıyor malesef bu konuda. onların da yüzlerine tüüü diyroum artık ne diyeyim!
ya çok mal insan var napcan işte. yemeseydin de almasaydın diyolar. ağzını kırdıklarım yaaa
aynen ben de. yolda ve spor salonunda kilolu bi insan görünce gözlerim doluyo valla
yaa oğlunu yerim.kıyamam :)) al tabi. çık gez dolas. magazalara da şöyle bi bak... gaza gel iyice.
bu listede ben yokum
aynen ya... cidden bu çok önemli bişey. cogu insan empati kuramıyor malesef bu konuda. onların da yüzlerine tüüü diyroum artık ne diyeyim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?