Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

evet ilk kuralı ben koyuyorum
herkes hergün sayfaya girip en az 3 mesaj yazmak zorunda
ikinci kural
yazılan her menüye yorum yapmak zorunda
üçüncü kural beyeni yapmak yok beğendiysen yaz anacım

nasıl ama türkan şoray kanun ları gibi oldu

ahah ben çok begeniyorum ya facebook el alıskanlıgı olmuş. her seyi önce tık begeniyorum filan bildirim geliyor ama çok haklısın

nerden bulabiliyoruz tatlandırıcıyı
uzun süre gidiyorsa 1 defa alınabilir
krebe gelince çok güzel gözüküyor ama yakmışsın anam bunu

hımmmm janbon yerine salam koyarım ben hehehe
janbon pahalı

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 6 ziyaretçi)

denizeliklim, katzi, karamelek01+, randomlife, ardita_arban

nerden bulabiliyoruz tatlandırıcıyı
uzun süre gidiyorsa 1 defa alınabilir
krebe gelince çok güzel gözüküyor ama yakmışsın anam bunu

hımmmm janbon yerine salam koyarım ben hehehe
janbon pahalı

ehaıohoeşwıho evet yaa yandı. ama yedim valla tadı kötü değildi. light salam olabilir.
tatlandırıcı migrosta var fıstık.
splenda da eczanede bildiğim kadarıyla.
ama toz tatlandırıcı bu bahsettiklerim. tablet olanlardan değil.

anladım canım bana gene avm yolu göründü hehe
zaten sıkılıyorm yarın oğlumuda alayım bir forum yapayım
içinnde migros vardı orda bakarım artık

kızlar gerçekten elele verip bunu yapmak çok güzel çünkü bizi biz anlarız zayıflken asla anlamazdım kilolu insanlar neker çekiyor şimdi ise çok iyi anlıyorum

katzi hangi blog bu canm
fıstıgım benim koydugum resim kendi blogum. diyetle alakası yok benimkisinin. yani çok nadir olarak diyetle ilgili yazıyorum ben.

Garip Garip İşler ve i just wanna be okay

ama eğer dukanla ilgili bi blog soruyorsan google da bi arat bununla ilgili biiiiir sürü çıkıyor blog çok faydalı şeyler var. sürekli takip ettiğim bi tanesi yok yani bu konuyla ilgili

yulaf kepeeenden mi o krep katzi

yok bebişim kepeksiz krep o. kepek hakkını tükettiğimde onu kullanıyorum. ve inanılmaz tok tutuyor.
1tam yumurta ve 1 yumurtanın beyazı + 1 kaşık süt tozunu güzelce çırpıyorum. biraz koyu olursa azcıcıck süt koyulabilir. krep seklinde tavada pişiriyorum. arasına ne istersen koy ye.

anladım canım bana gene avm yolu göründü hehe
zaten sıkılıyorm yarın oğlumuda alayım bir forum yapayım
içinnde migros vardı orda bakarım artık
yaa oğlunu yerim.kıyamam :)) al tabi. çık gez dolas. magazalara da şöyle bi bak... gaza gel iyice.

kızlar gerçekten elele verip bunu yapmak çok güzel çünkü bizi biz anlarız zayıflken asla anlamazdım kilolu insanlar neker çekiyor şimdi ise çok iyi anlıyorum
bu listede ben yokum

aynen ben de. yolda ve spor salonunda kilolu bi insan görünce gözlerim doluyo valla

aynen ya... cidden bu çok önemli bişey. cogu insan empati kuramıyor malesef bu konuda. onların da yüzlerine tüüü diyroum artık ne diyeyim!

ya çok mal insan var napcan işte. yemeseydin de almasaydın diyolar. ağzını kırdıklarım yaaa

ya çok mal insan var napcan işte. yemeseydin de almasaydın diyolar. ağzını kırdıklarım yaaa

küfrederim! vallahi ağız burun dalarım beni delirtmesinler. ya insanların hayatları hakkında bi halt bilmeden yorum yapıyorlar ya kıçlarının üstünde oturup. inan deli oluyorum ya. belki bi hastalık geçirdi. belki bişey oldu. hem belki yedi de aldı. sana ne lan!

nooluyo laaa kovulduk mu!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…