Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ekmek kepeklimi

vallahi seni kıskanıyorum hergün değişik şeyler yiyorsunn
canım çektii

ekmek kepeklimi

vallahi seni kıskanıyorum hergün değişik şeyler yiyorsunn
canım çektii

evet canım kepekli bende ilk defa yedim dışardayken yiyebileceğimiz bi seçenek olarak yükledim fotoyu canını mc donalts istediğinde gönül raahtlığıyla yiyebilirsiniz ayrıca ekmeğide üç dilim kepek ekmeği anca eder hem kıskanılcak ne varki kız işyerindeyim yemek sepeti saolsun ordan bakıyorum bakıorm hangisi hafifse onu yiyorum normalde ev yemeği siparişi veriorum ev yemekçim bgn ağır yemekler yapmış ondan burdan verdim

valla ne güzel besleniyorsun ya. tebrik ederim seni. keske ben de senin gibi yapabilsem. ama yapamıyorum.:S

yahu sen kilo vercem diye uğraşmıyormusun? bak hala hayalde bile, eleştiride bile yemek diyo!!!!!

yemek dediysek koca bi sığırı kesip yemekten bahsetmiyoruz şekerim hani şu dergilerde gördüğümüz kuşbakışı resimleri çekilmiş olan hafif yemekler. kapiş ;D

aynen. ya neyimiz eksik!

ya sana bişiy diyim mi... bu cidden mükemmel bi yemek. hamburger görüntüsü cidden yanıltmasın kimseyi. kepekli ekmekten onun ekmeği içindeki de ızgara tavuk :) kalori değeri çok düşük ama besleyici bişey ayrıca.. yanında da salata-ayran filan süper olur.
afiyet olsun fıstıgım...

ben kaç gündür düzene girmeye çalışıorum canım ilk bikaç gün bocalamadan sonra insan düzene giriyo sende girersin akşam görcem menünüzü bakalım napıosunuz buarada o yaptığın yulaf kepeksiz krep cok hoşuma gitti nası yapıosun yağ koyuyomusun? Normal şartlarda hamburger görüntüsüne aldanıp acımasız yorumlar yapma potansiyeline sahibim ama menüyü dünya gözüyle gördükten sonra hiçte korkutucu olmadığını anladım.

yok. hiç yağ koymuyorum tatlım.
malzemeler: 1 tam yumurta +1 yumurta beyazı+ 1 tepeleme yemek kaşığı süt tozunu güzelce çırpıyorum. kıvamı koyu gibi gelirse birazcıcık süt koyulabilir. ama ben hiç koymadım simdiye kadar.
sonra tavaya 1 damla yag koyup peceteyle siliyorum ki yapısmasın. krep gibi pişiriyorum kısık ateşte. içine de gözleme gibi ne istersem koyuyorum işte. hem bol proteinli hem yagsız hem de dukana uygun.
bi keresinde light kaşarı hafif tavada erittim yumusattım koydum. jambonu da tavada şöyle biraz çevirdim. onu da koydum arasına.. biraz da maydonoz koydum. o kadar güzel ve dogurucu oldu ki.. saatlerce acıkmamıstım bile.

Son düzenleme:
ohhh yemek yapma derdi yok
ara yarım saat sonra gelsin
bugün avm ye gitcektim ama kargo bekliyorm
yarın gitcem gidince yerim belki

seninde onayını aldığımıza göre yenebilir
yedinmi yemeğini
yulaflı krep tarifinide verin bakalım
bende az önce yulaflı köfte yaptım tost makinasında pişirdim
mikemmel oldu afiyetle yedim yanında yoğurtla

Ooo dinlemesi bile iştahımı kabarttı saol cnm tarif için:) denerim bigün zaten süt tozumda boş boş duruyo işe yarar en azından

yedim tabi kaçarmııı:) sadece hamburgerini yedim başta doymamış gibi oldum ama sonradan üstüne yeşilçayımı yudumlayınca doydum tost makinasında köftemi olur bee hayal edemedim bian:) buarada yulaf kepegnin protein değeri yüksek oldugu gibi karbonhidrat değeride yüksek ölçülü yee hee

ben o krep malzemelerini kaçırmışım, şimdi pembe alıntı yapınca gördüm ve çok mantıklı geldi.
krebi çok seviyorum ama içinde un olduğu için yapamıyorum
ayrıca yulaf kepekli yaptım bi kere tovbe estağfurullah kusuyodum yani hiç mi hiç hoşuma gitmedi
ama süt tozu mantıklı geldi şimdi
ben de mutlaka deniycem
teşekkürler katzi!

sadiş yulaflı köfte nasıl oluyo kız?
yulaf kepeğiyle mi yaptın nasıl nasıl nasıl :)

vallahi güzel oldu incecik yaptım köfteleri
altlı üstlü pişince müükemmel olduu
yulafkepeği hakkındada söyledikleirni dikkate alcam
zaten 2 yk yulaf koymak zorunda kaldım
süt tozunun bir markası varmı
yani yarın gitcem yaa bakarım fiyatları uygun gelirse alırım artık

sadiş yulaflı köfte nasıl oluyo kız?
yulaf kepeğiyle mi yaptın nasıl nasıl nasıl :)

kıymanın içine 2 yk yulaf kepeği, 1 soğan doğradım incecik incecik, 1 yumurta kırdım baharat attım azcıkda salça koydum iyice yoğurdum

sonra yuvarlak yuvarlak incecik yaptım tost makinasında pişirdim teflondada olur

ama kızartmak istemediğim için makinada yaptım

kıymaya yulaf kepeği koymaya cesaret edemem güzel olmazsa annem beni vurur kıymanın kilosu kaç para senin haberin var mı diye aşdldhdgaksşs

köfteleri tavukları tost makinesinde yapmaya bayılıyorum ben de. ızgara gibi oluyor. ama tost makinem bozuldu

rica ederim fıstıgııım... ya yulaf kepekli krebi de çok seviyorum ben ama yulaf kepeğini daha çok irmik helvası olarak yapıp tüketiyorum. o nedenle bu tip şeyleri kepeksiz yapmaya çalışıyorum... yapa yapa elim alıştı kendi kendime tarif üretmeye başladım zaten.
bi kaç kez daha denesen bence daha güzel gelebilirdi tadı yulaf kepekli olan krebin de bebeğim.

ohh afiyet olsun. köfteye salça koyulduğunu hiç duymamıştım bi dahakine ben de deneyeyim. dukanda 1 çay kaşığı salça serbest. benim de dukana uygun yaptığım bi köfte var. yine aynı seninki gibi. yarım kilo kıymaya orta-kucuk boy soğanı rendeliyorum. karabiber tuz 1yemek kaşığı yulaf kepeği ekliyorum. hepsini yoguruyorum güzelce. en son 1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu ve 1 tatlı kaşığı sirke ekleyip biraz daha yoğuruyorum. puf puf oluyor hazır köfteler gibi. yanına da süzmeyoğurtlu-sarımsaklı ve çok az dereotlu hatta bazen içine 1 minik kornişon turşuyu incecik kıyıp koyuyorum sos yapıyorum. yanına da coca cola zero... harika oluyor.

aşkı memnunun son bölümü oynuyor

sırf son bölümünü izlemek için günlerdir bekliyorm

diğer bölümlerini izlemedim

aynen ya.. ama zart diye bitti matmazel tam söyleyecekken adnana bihter ölemedi yarın artık

kıymaya yulaf kepeği koymaya cesaret edemem güzel olmazsa annem beni vurur kıymanın kilosu kaç para senin haberin var mı diye aşdldhdgaksşs

azcık kıymadan dene bi begenirsen çok kıymadan yaparsın

bebişim süt tozu pınarın süt tozu. yeşilimsi bi paketi var. çıtçıtlı paketlerden. bayatlamıyor hem güzel bi ambalaj.

irmik helvası nasıl oluyo bebeğim? tüm tarifleri topluyorum şu an

bu arada köfteye sirke... denemeye değer bak canım çekti şimdi :)

Son düzenleme:
senden öğreneceğim çok tarif var katzi
farklı tarifler varsa yapalım
özellikle tavukla
bebişim süt tozu pınarın süt tozu. yeşilimsi bi paketi var. çıtçıtlı paketlerden. bayatlamıyor hem güzel bi ambalaj.
tamam canım
bakarım ben tşk ederim
irmik helvası nasıl oluyo bebeğim? tüm tarifleri topluyorum şu an

bu arada köfteye sirke... denemeye değer bak canım çekti şimdi :)

ohaaa irmik helvasıdamı oluyor hemde dukana uygun

selam kızlar
geçmişi okudum ama çıkcam şimdi öğle yemeği yemedim sabah da 12de yedim ztn:26:
bu arada ben de size tvden bahsedecektim sadiş demiş
valla 2 kanalda hazal kaya oynuyor aynı anda garip oluyor kanal d'de nihal, showda feriha rolunde bi de aşkı memnudaki hizmetçi kız cemile öbür tarafta da istenmeyen eş duurmdaki gülsüm... yani aynı kişileri farklı karakterlerde ama aynı anda görmek acayip oluyor
yarın cuma ya son bölüm oynar

gelelim bana...
dün iyi gittim bugun de fena diil işte... menüleri yazarım
pembenin menüsündeki yumurta bnm de dikkatimi çekmişti de random sormuş o da cevaplamış ztn ful protein olmuştur bu arada pembem 3lt su harika

katzime de maşallah dukan tarifleri havada uçuşmuş
dukaniche diye bir blog var googledan aratın güzel tarifler var orda... ben de blog açtım ya wordpresste ordan biliom

neyse anam ben daha sonra gelip dünkü menümü yazcam şimdilik hoşçakalın
sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…