- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
random hedefine son 5 kendini nasıl hissediyorsun duygularını alalım :))
:)
valla canım hissettiğim şey tamamen bıkkınlık :) çünkü 2 aydır aynı kilodayım ve az kaldı dedikçe gitmez oldu... 30 kiloyu veren ben değilim sanki. ama mutluyum şu anki halimden. onu söyleyebilirim. zaman zaman kafayı yesem de istediğimi alıp giyebiliyorum artık.
hadi bakalım bütün dualarımız seninlebu arada dün ücretli öğretmenliğe başvurdum
ev kızı deyince aklıma geldi
dua edin de çıksın kızlar
bu kışı da oturarak geçirmek istemiyorum :/
menün güzel olmuş canımneyse menüme gelirsek iyimi kötümü bilemicem
az yedim ama acıkmadım işin garibi :44:
kahvaltı bir tane haşlanmış yumurta ve bir bardak süt
öğlen haşlama tavuk ve yoğurt
akşam bir kase yoğurt
arada türk kahvemi içtim ama onsuz yapamam
su bir litrebiliyorum çok az yatana kadar en az bir litre daha içmeye çalışıcam
menün gayet güzel canımiyi ya da kötü menüleri yazıcaz dedik, yazayım bari ben de... kaçamaklı menü ama olsun
sabah
2,5 dl çavdar ekmeği
omlet
peynir, zeytin vs
yeşil çay
köz kırmızı biber
ara
siyah üzüm.. küçük bi salkım diyim miktar nasıl vericem bilemedim
öğlen
yoğurtlu biber ve patlıcan karışımı.. patlıcanlar közlenmiş, biberler de az yağda kavrulmuş
1 dl ekmek
ara
1 dl kek
1 muz
akşam
4-5 yk menemen
1 kepçe çorba
menüm kötü amaaa bütün gün ders çalıştım. çok stresliyim. son şansım geçmem lazım şu 2 dersii.....
senin menünde güzel canımbenim menümde şöylee
sabah
1,5 haş yum
yarım kk peynir
1 dilim salam
1 fincan tarçınlı süt
köfte
yoğurt
1haş.yum
köfte
2 bardak ayran
birazdan bisiklet bincem 30 dk
su 3 lt yeşilçayda 2 bardak
senin menünde güzel canım
kaç gün yapıcaksın sen
benim menümde şöylee
sabah
1,5 haş yum
yarım kk peynir
1 dilim salam
1 fincan tarçınlı süt
köfte
yoğurt
1haş.yum
köfte
2 bardak ayran
menün çok güzel canım valla normal bi diyet listesinden daha iştah açıcı, özellikle köfte kısmı
ben de köfte yapıcam proteine başlayınca. dolaba atıcam, çıkarıp çıkarıp kızartırım. tavuk tavuk nereye kadar.
hadi bakalım bütün dualarımız seninle
menün gayet güzel canım
kek yada muz olmasaymış iyiymiş
spora gitmedin sanırım bugün
tşk ederim canım
inan tavuk+yoğurt ikilisinden böğğ geldi resmen
yarında tavuklu yimeklerden yaparım
katzi bize tavuk tarifide verse ne süper olur
neyse menüme gelirsek iyimi kötümü bilemicem
az yedim ama acıkmadım işin garibi :44:
kahvaltı bir tane haşlanmış yumurta ve bir bardak süt
öğlen haşlama tavuk ve yoğurt
akşam bir kase yoğurt
arada türk kahvemi içtim ama onsuz yapamam
su bir litrebiliyorum çok az yatana kadar en az bir litre daha içmeye çalışıcam
hatta şimdi kalktım yarım litrelik bardağımla aldım suyumu yanıma
buarada bende regliyim
yarın bildirim yapılıcak mı
iyi ya da kötü menüleri yazıcaz dedik, yazayım bari ben de... kaçamaklı menü ama olsun
sabah
2,5 dl çavdar ekmeği
omlet
peynir, zeytin vs
yeşil çay
köz kırmızı biber
ara
siyah üzüm.. küçük bi salkım diyim miktar nasıl vericem bilemedim
öğlen
yoğurtlu biber ve patlıcan karışımı.. patlıcanlar közlenmiş, biberler de az yağda kavrulmuş
1 dl ekmek
ara
1 dl kek
1 muz
akşam
4-5 yk menemen
1 kepçe çorba
menüm kötü amaaa bütün gün ders çalıştım. çok stresliyim. son şansım geçmem lazım şu 2 dersii.....
bende bir fincan kek tarifi var tencerede pişiyor
ocakta kahve fincanlarında süper oluyor bir tanesi kalorisi 179 arada canımız çok çektiğinde yapılabilir aslında
:)
valla canım hissettiğim şey tamamen bıkkınlık :) çünkü 2 aydır aynı kilodayım ve az kaldı dedikçe gitmez oldu... 30 kiloyu veren ben değilim sanki. ama mutluyum şu anki halimden. onu söyleyebilirim. zaman zaman kafayı yesem de istediğimi alıp giyebiliyorum artık.
benim menümde şöylee
sabah
1,5 haş yum
yarım kk peynir
1 dilim salam
1 fincan tarçınlı süt
köfte
yoğurt
1haş.yum
köfte
2 bardak ayran
güzel uygulama.ben 3 gün yapıp sonra
1 gün sebze+protein 1 gün protein olarak devam etcem
tşk ederim canım
inan tavuk+yoğurt ikilisinden böğğ geldi resmen
yarında tavuklu yimeklerden yaparım
katzi bize tavuk tarifide verse ne süper olur
valla doyduysan sıkıntı yok. Kaçamaksız güzel bi şekilde noktalamışsın günü. Aç da kalmamışsın. Mis gibi işte
o litrelik bardaklara bayılıyorum bende de var süslü süslü bir sürü. Su içmesi daha zevkli onlarla :d:d
bildirim ptesi ye alındı diye biliyorum ama.. Yanlıs yönlendirmek istemem yine de..
ööfff menüne hayran kaldım çok güzel olmuş gerçekten afiyet olsun. Kek muz biraz fazla olmuş demişler de. Olsun o kadar artık. Diyetin ilk zamanlarında değilsin ne de olsa. O yüzden biraz rahat tut içini. Yavaş yavaş ve saglıklı bi sekilde verdin cunku kilolarını. Benim gibi saglıksız verip de kilonu sabitlemeden kaçamak yapsaydın hemen fazlasıyla geri alırdın. Ertesi gün. Afiyet bal şeker olsun fıstık.
o keki annem de yapıyodu ya. Aşığım ben o keke :d
ya ben ne zaman ideal kiloma yaklaşsam bi garip haller basıyor beni :d delirmiş gibi yiyorum kilo verdim diye :d ama anormal şekilde yiuorum yani :d sen çok sabırlısın. Bi de senin yerinde olsam deli gibi alışveriş yapardım.
Ya insan zayıfken zayıflıgının degerini bilmiyor sürekli gözüne baska seyler batıyor. Ben öyleydim en azından. Habire şikayet ederdim fiziğimden. Oysa ne güzelmişim. Işte insan kaybedince anlıyor değerini. 48 kilolardan 76 ya çıkınca aklım basıma geldi benim de:d şuan 66 filanım ama eskisi kadar şikayet etmemeye çalışıyorum. Buna da şükür... Beterin beteri var malum.:2::2:
harika olmuş bebişko. Tebrik ederim seni de..
güzel uygulama.
ayy bebişlerim ben tavuktan nefret ederim ya :d inanır mısınız bilmem ama ben dukanı yaparken hiç tavuk kullanmadım:d bi de şu tavuklarla ilgili haberler çıkmıştı hatırlarsınız. Bir midem bulandı bi daha yiyemedim. Paket fırında poşet tavuk sosları olur bilirsiniz... Dukanda serbest mi değil mi onlar bilmiyorum ama... O sosların barbekü sosu olanı bir harika. Fiyatı da uygun. Maggininki 1.60 tl gibi bişeydi. 1 kilo tavuğa 1 paketi kullanıp fırına atıyorsunuz hem pratik hem de tadı enfes. Onun dısında ben asla tavuk yiyemem.
Dukanı uygularken de hep balık-köfte-et-tonbalıgı-jambon filan kullandım.
Bunların dışında size söylemek istediğim bişi daha var.biliyorsunuzdur belki ama... Evlisiniz kocalarınız ne der bilmiyorum da :d:d
soğan ve sarımsak inanılmaz metabolizma çalıştıran şeyler. Yoğurdun içinde salatanın içinde filan tüketebilirsiniz. Hatta 2 sene önce ben yutuyordum kokusu olmasın diye sarımsagı :d ama sonra taş gibi tıkamıştı bagırsaklarımı da babam olan lafı söylemişti ''sarımsak yutulur mu kafayı mı yedin sen!çok güçlü bişey o sindirilmesi zaten zor sen gitmiş yutmuşsun bir de'' diye. Ama işe yarıyordu:d
bir de bugün aktarcım olan adama gittim. Malum memleketteyim her haliyle sömürüyorum :d zaten canım da sıkılıyor bana da eğlence çıkıyor işte. Bu adamın verdiği karışımları hep sevmişimdir. ödem atmak için bir tarif verdi bana.
önce suyu kaynatıyoruz. Sonra şu otları kaynamış suyun içine atıp 6-7 dk kadar demlendiriyoruz. Sonra süzüyoruz cam bir sürahi gibi kavanoz gbi bir şeye boşaltıyoruz ve 1-2 ince limon dilimi atıyoruz içine. Sogumasını bekliyoruz. Soguyunca da buzdolabına kaldırıyoruz. Içerken de biraz bu karısımdan biraz da su ekleyip soğuk olarak içiyoruz. Herhangi bir sınırlama yok. Gün içinde istediğiniz kadar içebilirsiniz. Hem ödem atıyor hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de kabızlık sorunu varsa ona yardımcı oluyor.
1 yk nar çiçeği(hibisküs)
1 yk yeşilçay
1 yk kuşburnu
1 yk biberiye
1 tane çubuk tarçın
1 tutam karanfil
gelelim benim menüme.
Sabah: 1,5 yk yulaf kepeğinden krep-1 parça peynir- 3 yaprak taze fesleğen(annem balkonda saksılarda feslegen maydonoz vs yetiştiriyor ya ahahah :d =
ara: şekersiz türk kahvesi. (fal bile kapattım :d )
öğle: 1 minik parça fırında tavuk-göğüs kısmından ( nasıl yuttum bilmiyorum ama öğlen baya baya aç kaldım yani. Cidden tavuk yiyemiyorum bu şekilde. Kokuyor gibi geliyor midem almıyor:s) yanında da yoğurt
ara:yoğurt
akşam: Köfte-yoğurt-soğanın cücük kısmı :d
şimdi de şu size tarifini yazdıgım ödem attırıcı nar çiçekli şey
spor olarak da 1 saat tempolu yürüyüş. 5.1 km yürüdüm 209 kalori yaktım.
Zaman zaman elim tatlılara gitti. Ama tuttum kendimi işte =/
bişe daha sorcam
süt tozu şu nescafenin içine atılandan değilmii
hani sarıpaketi var ondan alsak olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?