irmik helvası nasıl oluyo bebeğim? tüm tarifleri topluyorum şu an
bu arada köfteye sirke... denemeye değer bak canım çekti şimdi :)
senden öğreneceğim çok tarif var katzi
farklı tarifler varsa yapalım
özellikle tavukla
tamam canım
bakarım ben tşk ederim
ohaaa irmik helvasıdamı oluyorhemde dukana uygun
irmik helvası nasıl oluyo bebeğim? tüm tarifleri topluyorum şu an
bu arada köfteye sirke... denemeye değer bak canım çekti şimdi :)
senden öğreneceğim çok tarif var katzi
farklı tarifler varsa yapalım
özellikle tavukla
tamam canım
bakarım ben tşk ederim
ohaaa irmik helvasıdamı oluyorhemde dukana uygun
şimdi fıstıklarım.. tabi ki irmik kullanılmıyor ama yulaf kepeğiyle de aynı etkiyi vermek mümkün. hiçbir farkı olmuyor inanın. sadece kullandıgınız yulaf kepeği markasına baglı olarak kimisi irmik helvası gibi oluyor kimisi un helvası gibi... ama tadı mmmmmh enfes!
gelelim helvaya..
2 yemek kaşığı yulaf kepeği +1 çay kaşığı sıvıyağı güzelcene kavurun... o kokusu mis gibi ya kavrulurken. kavurun kavurun.. korkmayın. yakmadan amaben her şeyi çok yakıyorum nedense elimin ayarı yok neyse... kavrulduktan sonra 1 yemek kasıgı toz tatlandırıcıyı atıp 1-2 kez çevirin... içine sütü ekleyin sonra da... sütün miktarını ben hep göz kararı koyuyorum. kepek emene kadar işte sütü. güzelce emsin. işte helvamız hazır.. isterseniz vanilya aroması ve tarcın da ekleyebilirsiniz tabi. harika oluyor ya. umarım becerebilirsiniz. ilk seferde tarifler olmazsa korkmayın. insan cidden alışıyor.
ayrıca lily demiş.. dukaniche diye. harbi öyle bi blog varmıs simdi baktım. güzel seyler var. fotolu filan.
hoşbulduk sağolGünaydın canımmm hoşgeldin ve kolay gelsin:)
menün harika valla afiyet olsun su özellikle süper önceden bende 3 ltreyi deviriyordum ama şimdi içemiyorum ya zorlaya zorlaya 2 lt ancaGünaydın bebişler bakıorumda menü yazan yok ben yazıyım baride bütün yorumları ben kapıyim hehehe dünkü menüm şu şekilde
Sabah: 1 kase kellogs special K ve süt
Ara: filtre Kahve
Öğlen: Sebzeli tavuk sote,Salata,Ezogelin çorbası
Ara: Öğlen yemeğimden kalma cacığı arada yedim
Akşam: 2 haşlanmış yumurta,1 salatalık,3 fırında köfte,1kk beyaz peynir,3 ince dilim salam
Annaaa dün hiç ekmek yememişim şimdi farkettim ama yokluğunuda hissetmedim yemeden olmaz bugün yiyim bari
Su: 3 Litre (Sözümü tutarımmmm:):):))
İçtiğim çaylarında haddi hesabı yok bir bardakta yeşilçay sıkıştırdım araya normalda bu yemeğe bugn baya az çıkmam lazımdı ama 56,500 çıktım ya regly olcam ondan ya da baya baya kilo almışım
haydi bakalım allah kolaylık versin :)
ayrıca iletini hiç beğenmedim. burda negatif şeylere izin vermiyorum artık haberiniz olsun :)
akşam menünü yaz bakalım neler yedin merak ediyorum
sorma ya o arkadaşlardan bir tanede bende var50kilo taş gibi arkadaşlarım var halada diyet yapıolar göbeklerinde bir santim yağ var diye:) ağızlarına hela terliğiyle bi koycannnnn
hoşbulduk sağol
menün harika valla afiyet olsun su özellikle süper önceden bende 3 ltreyi deviriyordum ama şimdi içemiyorum ya zorlaya zorlaya 2 lt anca
çok güzelmiş bu diyet ben normalde diyetin ilk günleri açlıktan ve tatlı krizinden deliriyorum
ama bunda hiç acıkmadım az yememe rağmen
iletime gelince doğru ama ne yapayım buarala avatarımdaki hatun gibiyim paçoz paçoz dolanıyorum ortalıkta
sorma ya o arkadaşlardan bir tanede bende var
2 çocuğu var 50 kilo zayıflama haplarıyla uğraşıyor kilo aldım diye diye delirtiyor beni
hatta bana dediki geçen gün sanada alalım bu haplardan
zayıflama hapı mıııııııııı
sen bakma onlara canım boşver
zayıflama hapıyla olsaydı o işler...
neyse menüme gelirsek iyimi kötümü bilemicem
az yedim ama acıkmadım işin garibi :44:
kahvaltı bir tane haşlanmış yumurta ve bir bardak süt
öğlen haşlama tavuk ve yoğurt
akşam bir kase yoğurt
arada türk kahvemi içtim ama onsuz yapamam
su bir litrebiliyorum çok az yatana kadar en az bir litre daha içmeye çalışıcam
güzelll ama akşam öyle bir kase yoğurtla olmaz canım keşke yanında tavuk falan yeseydin
çok da aç bırakma vücudu sonra intikamı acı oluyo :)
zaten protein diyetinde sınırlama yok, acıktıkça protein olan herhangi bişeyi tüketebilirsin
yarın biraz daha fazla ye, güçten düşersin sonra
onun dışında menü iyi
2 gün daha böyle gidersen 1 kilo düşmen garanti
valla acıkmadımki
bide ne yiyecemki yaa
tavuk yumurta süt yoğurt
mis gibi dere otlu kabak yemeği yapmıştım
kabakta portein yokmudur acep
aslında çok kötü değil bence menün sadece 2.ara fazla olmuş okadar ya muz yada sadece kek olsaymış daha iyi olabilirmişiyi ya da kötü menüleri yazıcaz dedik, yazayım bari ben de... kaçamaklı menü ama olsun
sabah
2,5 dl çavdar ekmeği
omlet
peynir, zeytin vs
yeşil çay
köz kırmızı biber
ara
siyah üzüm.. küçük bi salkım diyim miktar nasıl vericem bilemedim
öğlen
yoğurtlu biber ve patlıcan karışımı.. patlıcanlar közlenmiş, biberler de az yağda kavrulmuş
1 dl ekmek
ara
1 dl kek
1 muz
akşam
4-5 yk menemen
1 kepçe çorba
menüm kötü amaaa bütün gün ders çalıştım. çok stresliyim. son şansım geçmem lazım şu 2 dersii.....
aslında çok kötü değil bence menün sadece 2.ara fazla olmuş okadar ya muz yada sadece kek olsaymış daha iyi olabilirmiş
tam yazlık beslenmişsin közde patlıcam biber menemen süper
evet ne yazık ki sınırsız olsa da pek seçenek yok :)
ben paso tavuk yemiştim yaptığımda
gene öyle olucak sanırım
köfte yapabilirsin bak bu arada
hem lezzetli
yanına da ayran oh mis
annem çay yapmıştı da, kek de koymuş yanına, hayır diyemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?