Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

irmik helvası nasıl oluyo bebeğim? tüm tarifleri topluyorum şu an

bu arada köfteye sirke... denemeye değer bak canım çekti şimdi :)

senden öğreneceğim çok tarif var katzi
farklı tarifler varsa yapalım
özellikle tavukla

tamam canım
bakarım ben tşk ederim

ohaaa irmik helvasıdamı oluyor hemde dukana uygun

şimdi fıstıklarım.. tabi ki irmik kullanılmıyor ama yulaf kepeğiyle de aynı etkiyi vermek mümkün. hiçbir farkı olmuyor inanın. sadece kullandıgınız yulaf kepeği markasına baglı olarak kimisi irmik helvası gibi oluyor kimisi un helvası gibi... ama tadı mmmmmh enfes!
gelelim helvaya..
2 yemek kaşığı yulaf kepeği +1 çay kaşığı sıvıyağı güzelcene kavurun... o kokusu mis gibi ya kavrulurken. kavurun kavurun.. korkmayın. yakmadan ama ben her şeyi çok yakıyorum nedense elimin ayarı yok neyse... kavrulduktan sonra 1 yemek kasıgı toz tatlandırıcıyı atıp 1-2 kez çevirin... içine sütü ekleyin sonra da... sütün miktarını ben hep göz kararı koyuyorum. kepek emene kadar işte sütü. güzelce emsin. işte helvamız hazır.. isterseniz vanilya aroması ve tarcın da ekleyebilirsiniz tabi. harika oluyor ya. umarım becerebilirsiniz. ilk seferde tarifler olmazsa korkmayın. insan cidden alışıyor.
ayrıca lily demiş.. dukaniche diye. harbi öyle bi blog varmıs simdi baktım. güzel seyler var. fotolu filan.

irmik helvası nasıl oluyo bebeğim? tüm tarifleri topluyorum şu an

bu arada köfteye sirke... denemeye değer bak canım çekti şimdi :)

senden öğreneceğim çok tarif var katzi
farklı tarifler varsa yapalım
özellikle tavukla

tamam canım
bakarım ben tşk ederim

ohaaa irmik helvasıdamı oluyor hemde dukana uygun

şimdi fıstıklarım.. tabi ki irmik kullanılmıyor ama yulaf kepeğiyle de aynı etkiyi vermek mümkün. hiçbir farkı olmuyor inanın. sadece kullandıgınız yulaf kepeği markasına baglı olarak kimisi irmik helvası gibi oluyor kimisi un helvası gibi... ama tadı mmmmmh enfes!
gelelim helvaya..
2 yemek kaşığı yulaf kepeği +1 çay kaşığı sıvıyağı güzelcene kavurun... o kokusu mis gibi ya kavrulurken. kavurun kavurun.. korkmayın. yakmadan ama ben her şeyi çok yakıyorum nedense elimin ayarı yok neyse... kavrulduktan sonra 1 yemek kasıgı toz tatlandırıcıyı atıp 1-2 kez çevirin... içine sütü ekleyin sonra da... sütün miktarını ben hep göz kararı koyuyorum. kepek emene kadar işte sütü. güzelce emsin. işte helvamız hazır.. isterseniz vanilya aroması ve tarcın da ekleyebilirsiniz tabi. harika oluyor ya. umarım becerebilirsiniz. ilk seferde tarifler olmazsa korkmayın. insan cidden alışıyor.
ayrıca lily demiş.. dukaniche diye. harbi öyle bi blog varmıs simdi baktım. güzel seyler var. fotolu filan.

hmmm güzelmiş ama denemek lazım
bi an yulaf kepeği ve tatlı durumunu bi arada düşünemedim ama olur heralde
yulaf kepeğinden krebi de çok heveslenerek yaptım ama tam bir hayal kırıklığı oldu
bugun 3 tarif öğrendim
pazartesiden itibaren denerim artık bunları
sınav da geçmiş olcak
zaten ev kızıyım bol bol denerim

bu arada dün ücretli öğretmenliğe başvurdum
ev kızı deyince aklıma geldi
dua edin de çıksın kızlar
bu kışı da oturarak geçirmek istemiyorum :/

Günaydın canımmm hoşgeldin ve kolay gelsin:)
hoşbulduk sağol
menün harika valla afiyet olsun su özellikle süper önceden bende 3 ltreyi deviriyordum ama şimdi içemiyorum ya zorlaya zorlaya 2 lt anca

haydi bakalım allah kolaylık versin :)

ayrıca iletini hiç beğenmedim. burda negatif şeylere izin vermiyorum artık haberiniz olsun :)

akşam menünü yaz bakalım neler yedin merak ediyorum
çok güzelmiş bu diyet ben normalde diyetin ilk günleri açlıktan ve tatlı krizinden deliriyorum
ama bunda hiç acıkmadım az yememe rağmen
iletime gelince doğru ama ne yapayım buarala avatarımdaki hatun gibiyim paçoz paçoz dolanıyorum ortalıkta
50kilo taş gibi arkadaşlarım var halada diyet yapıolar göbeklerinde bir santim yağ var diye:) ağızlarına hela terliğiyle bi koycannnnn
sorma ya o arkadaşlardan bir tanede bende var
2 çocuğu var 50 kilo zayıflama haplarıyla uğraşıyor kilo aldım diye diye delirtiyor beni
hatta bana dediki geçen gün sanada alalım bu haplardan

zayıflama hapı mıııııııııı
sen bakma onlara canım boşver
zayıflama hapıyla olsaydı o işler...

neyse menüme gelirsek iyimi kötümü bilemicem
az yedim ama acıkmadım işin garibi :44:

kahvaltı bir tane haşlanmış yumurta ve bir bardak süt

öğlen haşlama tavuk ve yoğurt

akşam bir kase yoğurt

arada türk kahvemi içtim ama onsuz yapamam
su bir litre biliyorum çok az yatana kadar en az bir litre daha içmeye çalışıcam

zayıflama hapı mıııııııııı
sen bakma onlara canım boşver
zayıflama hapıyla olsaydı o işler...

hayatta almam hatta eşim bile dedi alalım istersen diye
ona vereceğime parayla pazardan otu doldurum eve bir hafta ot yerim yine aynı kiloyu veririrm dedim

neyse kızlar görüşürüz akşam gelemezsem menülere yarın yorum yaparım artık

güzelll ama akşam öyle bir kase yoğurtla olmaz canım keşke yanında tavuk falan yeseydin
çok da aç bırakma vücudu sonra intikamı acı oluyo :)
zaten protein diyetinde sınırlama yok, acıktıkça protein olan herhangi bişeyi tüketebilirsin
yarın biraz daha fazla ye, güçten düşersin sonra
onun dışında menü iyi
2 gün daha böyle gidersen 1 kilo düşmen garanti

valla acıkmadımki
bide ne yiyecemki yaa
tavuk yumurta süt yoğurt
mis gibi dere otlu kabak yemeği yapmıştım
kabakta portein yokmudur acep

iyi ya da kötü menüleri yazıcaz dedik, yazayım bari ben de... kaçamaklı menü ama olsun

sabah
2,5 dl çavdar ekmeği
omlet
peynir, zeytin vs
yeşil çay
köz kırmızı biber

ara
siyah üzüm.. küçük bi salkım diyim miktar nasıl vericem bilemedim

öğlen
yoğurtlu biber ve patlıcan karışımı.. patlıcanlar közlenmiş, biberler de az yağda kavrulmuş
1 dl ekmek

ara
1 dl kek
1 muz

akşam
4-5 yk menemen
1 kepçe çorba

menüm kötü amaaa bütün gün ders çalıştım. çok stresliyim. son şansım geçmem lazım şu 2 dersii.....

valla acıkmadımki
bide ne yiyecemki yaa
tavuk yumurta süt yoğurt
mis gibi dere otlu kabak yemeği yapmıştım
kabakta portein yokmudur acep

evet ne yazık ki sınırsız olsa da pek seçenek yok :)
ben paso tavuk yemiştim yaptığımda
gene öyle olucak sanırım
köfte yapabilirsin bak bu arada
hem lezzetli
yanına da ayran oh mis

aslında çok kötü değil bence menün sadece 2.ara fazla olmuş okadar ya muz yada sadece kek olsaymış daha iyi olabilirmiş
tam yazlık beslenmişsin közde patlıcam biber menemen süper

aslında çok kötü değil bence menün sadece 2.ara fazla olmuş okadar ya muz yada sadece kek olsaymış daha iyi olabilirmiş
tam yazlık beslenmişsin közde patlıcam biber menemen süper

annem çay yapmıştı da, kek de koymuş yanına, hayır diyemedim :)

evet ne yazık ki sınırsız olsa da pek seçenek yok :)
ben paso tavuk yemiştim yaptığımda
gene öyle olucak sanırım
köfte yapabilirsin bak bu arada
hem lezzetli
yanına da ayran oh mis

evet köftede süper olur bugün dışarı çıkmadım hiç
yarın çıkarsam kasaba uğrarım
aslında tavuğu severim ama haşlaması bana pek cazip gelmiyor
ızgarada olsa yemekten bıkmazdım
alıcam bitane eve dumansız ızgara
kızartma yiyeceğimize ızgara daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…