Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ayy inaşşalh olur işin canım anaokulundan çalışmak çok güzel olur hem veletlerin peşinde koşmaktan erirsin:) ayrıca varya zayıflamak istiyosanız garsonluk yapın ben 2007de ingilizcemi iletmek için otelde garsonluk yapmıştım öküz gibi yediğim halde tığ gibi olmuştummm:) mango ya da zaradada çalışabilirsiniz onlarda çok koşturuo

banada o alışverişe çıktığımda kabindeki aynada oluyor nefret ediyorum ordaki aynalardan
evde aynaya bakıyorum gayet fitim
kabinde pantolon giyerken acı gerçekle yüzleşiyorum

kabin aynaları iğrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeenççç florasan ışıklarından koyuyolar balina gibi gösterdiği gibi bide en ince detayına gözeneklerine selülit çatlaklarına kadar insanın herşeyini gösteriooo sonra gitte o mağazadan bişey al bakalımmm

yada lcwakikide bayram arefesinde orda çalışanları gördümde
gerçekten allah yardımcıları olsun

beni wcyy koşturmuyor ama açlık hissimi alıyor
bende emin değilim açıkçası ama sanki biyerlerde öyle okumuştum

ama belki filtre kahveyle türk kahvesi deişir ben filtre kahve içiyorum sabahları hem tuvalete çıkışı kolaylaştırıo hem ödem mödem bırakmıo hemde inanılmaz tok tutuo

ay sorma ya kendinden soğutuyorlar insanı alışveriş bir yana
günlerce yemek yiyesi gelmez insanın

aynen yaaaaaaaaaaa

yüzümdeki bütün sivilceleri görebiliyorum orda
giydiğim bişeyi de hiç yakıştırmıyorum kendime
cidden mağaza aynaları çok moral bozucu

ama belki filtre kahveyle türk kahvesi deişir ben filtre kahve içiyorum sabahları hem tuvalete çıkışı kolaylaştırıo hem ödem mödem bırakmıo hemde inanılmaz tok tutuo

olabilir canım ben genelde türk kahvesi içiyorum arada nescafenin sadelerinden alıp içine süt ekleyip içiyorum
dünde 2 fincan nescafe 1 fincan türk kahvesi
2 fincan çay içtim durdum yani

lily kahve su mu tutturuo benim bildiğim ödem attırır kahve beni habire wc ye koşturtuyo yeşilçay içmişim gbi oluyorum.

cnm aslında ikisi de... yani kafeinden dolayı çok wcye götürür ama aynı zamanda selülit de yapar selülit de yağ dokusunun içinde su birikmesi değil midir? yani bir yandan çok wc çıkartır bir yandan da vücutta su tutar

cnm hayırlısı olur inşallah
anaokulunda da güzel olur öğretmenlik
off ya benim bir cvmi bırakacağım yer bile yok yerel gazete aldım geçende, aşçı-komi arıyor yük taşıyacak eleman arıyor bir de gazete reklam bölümünde çalışacak insan arıyor ama dükkan dükkan gezip bize ilan verir misiniz diyecek eleman... ben o kadar ayakta kalabilsem tezgahtarlık yapardım zaten
öğretmenlik başvuru yaptığımda ise ingilizce tesol sertifikası istiyorlar

ben sekreterlik yaptığım halde zayıflamıştım gün içinde çay-kahve ikramı yapmak bile hareket etmeme neden oluyordu çok oturmuyordum o zaman

lily86,
BeyazBulut+,
karamelek01+,
randomlife+,
pembepalto+

wowwwwwwwww şimdi tam kadro olduk:1
:

Son düzenleme:
hani nirde
sen iyice dukancı oldun her :))))
bu tarifler süper yanlız diyetten sıkılmaz insan
tarife baktım süpre bişey ya
köfte zaten bildiğiniz gibi, ekmek de dukan ekmeği ya da burger ekmeği tarifi var ondan da yapılabilir içine bol salata malzemesi oh mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…