ayy site sapıttı yaa yapılan alıntıları göremiyorum neyse
sabah spora gidemedim gene iş arama peşinde koşmaktan
babamla cv bırakmaya gittik bi yere
sonra da bi anaokulundan aradılar ingilizce öğretmeni lazımmış
oraya gittim görüşmeye
eve geldim karnım acıkmıştı
yemek yedim şimdi
midem biraz insin de kalkıp spora gidicem
hiç sevmiyorum bu saatte ama aksatmamam lazım
lily kahve su mu tutturuo benim bildiğim ödem attırır kahve beni habire wc ye koşturtuyo yeşilçay içmişim gbi oluyorum.
banada o alışverişe çıktığımda kabindeki aynada oluyor nefret ediyorum ordaki aynalardan
evde aynaya bakıyorum gayet fitim
kabinde pantolon giyerken acı gerçekle yüzleşiyorum
ayy inaşşalh olur işin canım anaokulundan çalışmak çok güzel olur hem veletlerin peşinde koşmaktan erirsin:) ayrıca varya zayıflamak istiyosanız garsonluk yapın ben 2007de ingilizcemi iletmek için otelde garsonluk yapmıştım öküz gibi yediğim halde tığ gibi olmuştummm:) mango ya da zaradada çalışabilirsiniz onlarda çok koşturuo
beni wcyy koşturmuyor ama açlık hissimi alıyor
bende emin değilim açıkçası ama sanki biyerlerde öyle okumuştum
kabin aynaları iğrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeençççflorasan ışıklarından koyuyolar balina gibi gösterdiği gibi bide en ince detayına gözeneklerine selülit çatlaklarına kadar insanın herşeyini gösteriooo sonra gitte o mağazadan bişey al bakalımmm
kabin aynaları iğrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeençççflorasan ışıklarından koyuyolar balina gibi gösterdiği gibi bide en ince detayına gözeneklerine selülit çatlaklarına kadar insanın herşeyini gösteriooo sonra gitte o mağazadan bişey al bakalımmm
ama belki filtre kahveyle türk kahvesi deişir ben filtre kahve içiyorum sabahları hem tuvalete çıkışı kolaylaştırıo hem ödem mödem bırakmıo hemde inanılmaz tok tutuo
lily kahve su mu tutturuo benim bildiğim ödem attırır kahve beni habire wc ye koşturtuyo yeşilçay içmişim gbi oluyorum.
ayy site sapıttı yaa yapılan alıntıları göremiyorum neyse
sabah spora gidemedim gene iş arama peşinde koşmaktan
babamla cv bırakmaya gittik bi yere
sonra da bi anaokulundan aradılar ingilizce öğretmeni lazımmış
oraya gittim görüşmeye
eve geldim karnım acıkmıştı
yemek yedim şimdi
midem biraz insin de kalkıp spora gidicem
hiç sevmiyorum bu saatte ama aksatmamam lazım
ayy inaşşalh olur işin canım anaokulundan çalışmak çok güzel olur hem veletlerin peşinde koşmaktan erirsin:) ayrıca varya zayıflamak istiyosanız garsonluk yapın ben 2007de ingilizcemi iletmek için otelde garsonluk yapmıştım öküz gibi yediğim halde tığ gibi olmuştummm:) mango ya da zaradada çalışabilirsiniz onlarda çok koşturuo
ben spora gidiyorum kızlar mucuk
Herkes buradayken az önce yapıp yediğim dukanburgerimin
resmini koyayim dedim
facete aranıyordun gördümHerkes buradayken az önce yapıp yediğim dukanburgerimin
resmini koyayim dedim
lily86,
BeyazBulut+,
karamelek01+,
randomlife+,
pembepalto+
wowwwwwwwww şimdi tam kadro olduk:1:
tarife baktım süpre bişey yahani nirde
sen iyice dukancı oldun her :))))
bu tarifler süper yanlız diyetten sıkılmaz insan
evet bi o yok o da okuldadır zatendeniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?