afiyet olsn cnm
hehe aranıyordum daha önce görmüştüm ps günümde yaparım demiştim ama benimki kymalı değil tavuğu robotdan çektim tavukla yaptımtarife baktım süpre bişey ya
köfte zaten bildiğiniz gibi, ekmek de dukan ekmeği ya da burger ekmeği tarifi var ondan da yapılabilir içine bol salata malzemesi oh mis gibi
süper hemde sağlıklı afiyet olsun şekerim
neden ki cnm bnm?çok sıkıldım ben bugün
evet bence de denenebilirhehe aranıyordum daha önce görmüştüm ps günümde yaparım demiştim ama benimki kymalı değil tavuğu robotdan çektim tavukla yaptım
çok harika oldu birtek ketçap ve mayonez eksiktii
çok lezzetli oldu
sağol canımm çok güzeldi tavsiye ederim çok masraflıda değil
mesela kızına evde kendin yapabilirsin
bu hamburgerciler çok kazıkçıymış en azından kendimiz yapsak içinde ne olduğunu bilirz
sen kızına unlada yapabilirsin tam tahıllı un alsan kendine bile yaparsın 3 yk un giriyor çünkü içine
evet denenebilir yanlız benim kız öyle şeyleri pek sevmiyor et tavuk düşmanı vejateryanmı olucak nehehe aranıyordum daha önce görmüştüm ps günümde yaparım demiştim ama benimki kymalı değil tavuğu robotdan çektim tavukla yaptım
çok harika oldu birtek ketçap ve mayonez eksiktii
çok lezzetli oldu
sağol canımm çok güzeldi tavsiye ederim çok masraflıda değil
mesela kızına evde kendin yapabilirsin
bu hamburgerciler çok kazıkçıymış en azından kendimiz yapsak içinde ne olduğunu bilirz
sen kızına unlada yapabilirsin tam tahıllı un alsan kendine bile yaparsın 3 yk un giriyor çünkü içine
neden ki cnm bnm?
ay valla hiç bilmiyorum canım sıkılıyor yapıcak bişey yokevet bence de denenebilir
bu arada ha tavuk ha kıyma o da burger sonuçta
seninki tavuk burger olmuş
bence sen 59.8 saygünaydın kızlar
bu sabah tartıldım
biraz eksilerde çıktım
çünkü tam 60 değildi
inşallah düşüşe geçmişimdir artık
bildirim tablosuna gene 60 yazılsın isterseniz
ya da 59.800 falan da olabilir
bir iki tık geride çıktım çünkü
ben bir ara cepden girdim çıktım resmi yüklemek için ondan öyle görmüşsünüzdürbu arada altta görüyorum bi random giriyor karamelek çıkıyor bi o çıkıyor beyazbulut giriyor hep beraber girsek olmaz mı kızlar
ben su tutuyor diye biliyormlily kahve su mu tutturuo benim bildiğim ödem attırır kahve beni habire wc ye koşturtuyo yeşilçay içmişim gbi oluyorum.
evet yaa kollarımda çatlaklar varmış bende görümcemin düğününde fark ettimaynen yaaaaaaaaaaa
yüzümdeki bütün sivilceleri görebiliyorum orda
giydiğim bişeyi de hiç yakıştırmıyorum kendime
cidden mağaza aynaları çok moral bozucu
evet inan hiç sıkılmadımhani nirde
sen iyice dukancı oldun her :))))
bu tarifler süper yanlız diyetten sıkılmaz insan
evet tavukbuger oldu:devet bence de denenebilir
bu arada ha tavuk ha kıyma o da burger sonuçta
seninki tavuk burger olmuş
kzıalr ben çıkıyorum hem acıktım hem dekardeşime yemek hazırlıcam bi de evi toplayım sonra gelirim görüşürüz canlarım hoşçakalın
evet denenebilir yanlız benim kız öyle şeyleri pek sevmiyor et tavuk düşmanı vejateryanmı olucak ne
ay valla hiç bilmiyorum canım sıkılıyor yapıcak bişey yok
gidecek kimse yok
öle boş boş oturuyommm
Hastanedeydim sabah... Babam 1 senedir rahatsız allah korusun kalp krizi geçirdi sandık .6 saat müşade altındaydı.. yazamadım Allaha şükür kalp krizi değilmiş ama daha ne olduğunu anlamadılar. Yarın daha geniş tetkik yapılacakmış ama panik atak olabilir dediler.. Biraz olsun rahatladık Panik atağa bile sevindik. Ben eksiklerimi tamamlayayımm bugün tartı günüydüü tabiki tartıldım ama sabah tartılamadım malum gözümü açıp hastaneye gitmek zorundaydık eve geldim açtım bişey yememiştim sadece su içtim. Normalde 74 kilo çıkıyordum bugün gözüme inanamadım görünce moralim çok bozuldu.75.5 çıktım inanamıyorum Belki periodum yakın ondan yada bilmiyorum çok moralim bozuk tabiki ayrıca kilo veren tüm bayanları hatta tartıda aynı bile çıksalar tebrik ediyorummm.. Bende bugun şok diyete başlıyorum 3 gün sürücek bu aralar kendimi çok aç bıraktım ondan da kilo almış olabilirim isterseniz şok diyetimi sizinlede paylaşabilrim .Ama yasak olup olmadığını bilmiyorum ..
laaaaaaannnnnnn bugün hafta sonu değiiiiiiiiillllll
Hastanedeydim sabah... Babam 1 senedir rahatsız allah korusun kalp krizi geçirdi sandık .6 saat müşade altındaydı.. yazamadım Allaha şükür kalp krizi değilmiş ama daha ne olduğunu anlamadılar. Yarın daha geniş tetkik yapılacakmış ama panik atak olabilir dediler.. Biraz olsun rahatladık Panik atağa bile sevindik. Ben eksiklerimi tamamlayayımm bugün tartı günüydüü tabiki tartıldım ama sabah tartılamadım malum gözümü açıp hastaneye gitmek zorundaydık eve geldim açtım bişey yememiştim sadece su içtim. Normalde 74 kilo çıkıyordum bugün gözüme inanamadım görünce moralim çok bozuldu.75.5 çıktım inanamıyorum Belki periodum yakın ondan yada bilmiyorum çok moralim bozuk tabiki ayrıca kilo veren tüm bayanları hatta tartıda aynı bile çıksalar tebrik ediyorummm.. Bende bugun şok diyete başlıyorum 3 gün sürücek bu aralar kendimi çok aç bıraktım ondan da kilo almış olabilirim isterseniz şok diyetimi sizinlede paylaşabilrim .Ama yasak olup olmadığını bilmiyorum ..
Yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin canım nerelerdesin yahuuuu
iş kadınıyım ben anam çalışıyorum boş vakit buldukça geliyorum ayy deminde yazdım sonra dedim şu markafniye bi bakıyım bakmaz olaydımmm elbiseler beğendim alsammı almasammıyı yaşıorum şuan:)
hadi yaa bende getirttip şuan hangileri bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?