Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tarife baktım süpre bişey ya
köfte zaten bildiğiniz gibi, ekmek de dukan ekmeği ya da burger ekmeği tarifi var ondan da yapılabilir içine bol salata malzemesi oh mis gibi

hehe aranıyordum daha önce görmüştüm ps günümde yaparım demiştim ama benimki kymalı değil tavuğu robotdan çektim tavukla yaptım
çok harika oldu birtek ketçap ve mayonez eksiktii
çok lezzetli oldu
süper hemde sağlıklı afiyet olsun şekerim

sağol canımm çok güzeldi tavsiye ederim çok masraflıda değil
mesela kızına evde kendin yapabilirsin
bu hamburgerciler çok kazıkçıymış en azından kendimiz yapsak içinde ne olduğunu bilirz
sen kızına unlada yapabilirsin tam tahıllı un alsan kendine bile yaparsın 3 yk un giriyor çünkü içine

evet bence de denenebilir
bu arada ha tavuk ha kıyma o da burger sonuçta
seninki tavuk burger olmuş

kzıalr ben çıkıyorum hem acıktım hem dekardeşime yemek hazırlıcam bi de evi toplayım sonra gelirim görüşürüz canlarım hoşçakalın

evet denenebilir yanlız benim kız öyle şeyleri pek sevmiyor et tavuk düşmanı vejateryanmı olucak ne

neden ki cnm bnm?

ay valla hiç bilmiyorum canım sıkılıyor yapıcak bişey yok
gidecek kimse yok
öle boş boş oturuyommm

Son düzenleme:
bence sen 59.8 say
artık kırdın 60ı

bu arada altta görüyorum bi random giriyor karamelek çıkıyor bi o çıkıyor beyazbulut giriyor hep beraber girsek olmaz mı kızlar
ben bir ara cepden girdim çıktım resmi yüklemek için ondan öyle görmüşsünüzdür
lily kahve su mu tutturuo benim bildiğim ödem attırır kahve beni habire wc ye koşturtuyo yeşilçay içmişim gbi oluyorum.
ben su tutuyor diye biliyorm
ben normalde türkkahvesini çooookk yoğun severim acı olcak ve sıfır şeker
ama dukana başlayalı sütlükahve yapıyorum içine çaykaşığının ucuyla katıyorm
aynen yaaaaaaaaaaa

yüzümdeki bütün sivilceleri görebiliyorum orda
giydiğim bişeyi de hiç yakıştırmıyorum kendime
cidden mağaza aynaları çok moral bozucu
evet yaa kollarımda çatlaklar varmış bende görümcemin düğününde fark ettim
kendi evimdeki aynaların hiçbiri öyle göstermiyorduu
hani nirde
sen iyice dukancı oldun her :))))
bu tarifler süper yanlız diyetten sıkılmaz insan
evet inan hiç sıkılmadım
canım tatlı istiyor yapıyorum hamburger istiyor yapıyorum
puding istiyor yapıyorm
zaten ben etçil bir insanım
tam damağıma hitap ediyor
evet tavukbuger oldu:d
kzıalr ben çıkıyorum hem acıktım hem dekardeşime yemek hazırlıcam bi de evi toplayım sonra gelirim görüşürüz canlarım hoşçakalın

görüşürüz canım
belki bende akşam olmayabilirim görümcemlerin arabası bozulmuştu dün servise vermişlerdi bizde kendi arabamızı verdik onlara
akşam onlar gelmezse biz gitcez eşimle arabalarını götürüp arabamızı alcaz ilçede oturuyorlar yaa gezmek için gitcez

evet yaa efede tavuğu ve balığı seviyor ama eti kıymayı yemiyor
tavuguda balık balık diyerek yiyor
seni kendime benzetiyorm
benimdegitcek kimsem yok öyle evde boşboş oturuyorm

Hastanedeydim sabah... Babam 1 senedir rahatsız allah korusun kalp krizi geçirdi sandık .6 saat müşade altındaydı.. yazamadım Allaha şükür kalp krizi değilmiş ama daha ne olduğunu anlamadılar. Yarın daha geniş tetkik yapılacakmış ama panik atak olabilir dediler.. Biraz olsun rahatladık Panik atağa bile sevindik. Ben eksiklerimi tamamlayayımm bugün tartı günüydüü tabiki tartıldım ama sabah tartılamadım malum gözümü açıp hastaneye gitmek zorundaydık eve geldim açtım bişey yememiştim sadece su içtim. Normalde 74 kilo çıkıyordum bugün gözüme inanamadım görünce moralim çok bozuldu.75.5 çıktım inanamıyorum Belki periodum yakın ondan yada bilmiyorum çok moralim bozuk tabiki ayrıca kilo veren tüm bayanları hatta tartıda aynı bile çıksalar tebrik ediyorummm.. Bende bugun şok diyete başlıyorum 3 gün sürücek bu aralar kendimi çok aç bıraktım ondan da kilo almış olabilirim isterseniz şok diyetimi sizinlede paylaşabilrim .Ama yasak olup olmadığını bilmiyorum ..

yasak değil merak etme
herkes yaptığı diyeti nasıl olduğunu yazıyor
arada bizde yapıyoruz şok diyetler
bu arada babana geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

laaaaaaannnnnnn bugün hafta sonu değiiiiiiiiillllll

Yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoşgeldin aramıza öyle yasak falan yok şok diyet için arasıra hepimize lazım oluyo metblizmayı arada şaşırtmak gerekli ama böle sağlığı olumsuz etkilecek şok diyetlerdende yapma tansiyonun düşer bayılır kalırsın (mesela elma diyeti gibi ıykkk)

Ayy buarada babana geçmişler olsun umarım kalpte değildir panik atakta değildir öyle stresten olmuştur geçer gider inşallah sende kendinisıkma bende bugün 1 kilo fazla çıktım ödem oluyo kabızlık oluyo vucut bize oyunlar oynayabiliyo bikaç güne normale dönersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…