Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tarifin güzelmiş...
bu arada kiloda fazla çıkman tamamen şişlikle alakalıdır cnm çok canını sıkma
boşluğu doldurdum eheheh
bizim evde müstakil bizde kafamıza göre herşeyi yapabiliyorz
mangala bende asla hayır demem
regl olcaksındır belki ondan dolayı fazla çıkıyor olabilirsin
ben de mangal taraftarı değilimdir sebebi de etin yanması... en güzeli ızgara aslında ama fırında... ya da elektrikli olanlarda... en azından kömür sinmiyor üstüne yiyeceklerin

menün gayet dengeli ama suyu en az 1,5lt yap olur mu

hasta oluyorummm
genizlerim burnum yanıyor :2::2::2::2:
dikkat et cnm mevsim değişikliği ya ondandır meyveye sebzeye saldır bu arada kilo veremedim deme bakiyim kötüye şartlandırma kendini

kızlar ben normal ekmek yeriine
şu kızarmış etimeklerden yemeğe karar verdim
hem daha küçükler hemda daha az kalori varmış

ekmeği kızartmak kalorisini düşürürmüş ama ben bir ara kızarmış ekmekten bıkmıştım o yüzden ekmeğin normal tadında yemek daha doğru geliyor tabii damak tadı biraz da... zaten kızarmış ekmek 35kcal normali 55kcal (ikisi de esmer ekmek ama)- 20kcal fazla bişey değil yani...
etimeklerin tanesinde 39-40kcal var cnm ama beyaz ekmeğin kızartılmışı

kızlar az önce dukan testimi yaptım aşağı yukarı 30 ekimde 58 kilo olacakmışım
süper bir şey sadece 40 günüm var
sabredersem 1 buçuk ayda işlem tamam
1,5 ayda 6kg... süper ideal bir tahmin en sağlıklısı da bu zaten ayda 4kg vermek

Son düzenleme:
kızlar ben gece geç girince anca yorumlarım bitti malum evde insan olunca bana ancak gece sıra geliyor
bu arada yaptığım yorumları gönderiyorum bi sonraki yoruma bakıyorum aynısı yapılmış inanın tamamen tesadüf
yarın tartı günü inşallah herkes geöen haftaya göre incelmiş çıkar
şimdilik hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
sevgiyle kalın canlarım...

bende sürmedim vallahi evde akşam bir paket çekirdek 3 paket cips küçük kare bir koli gofredo dolu paket
kardeşim gelmiş 3tane çikolatada o getirmiş kayınvalidemde getirmiş ev abur cubur doluydu akşammmm
bir tane bile almadımmm:18::18:
teşekkürler canım güzel tarif bende bikaç poşet yapıp atmak istiyorum
kışın nerde bulucaz böyle taze sebzeyi hepsi sera
kızlar az önce dukan testimi yaptım aşağı yukarı 30 ekimde 58 kilo olacakmışım
süper bir şey sadece 40 günüm var
sabredersem 1 buçuk ayda işlem tamam
vovvv güzel zaman bence sık dişini ekimde ideal kilona kavuş
biliyorum canım sıfır hatayla yapıyorum ama yok bişe çıkmıyor kafayı iyecem
acaba kilomumu az buldu bu hatun yeteri kadar fit ne uğraşıyon mu diyor bana acep
bence aynen düşündüğün gibi boyuna göre kilonu normal kabul ediyordur

menüler iyi lilycim bgün dikkat et ama tatlıyı çok kaçırma

neyse kilomuda yazyım bari
gerçi yazmaya değer bile değil

72.7 bir haftada 200gr bütün alkışlar bana

Günaydın kızlarr

Haftasonu gelemedim gene malum haftaya nişanımız var kıyafetimi falan aldım dolandık durduk evede geç geldik pestilim çıkmıştı yattım uyudum diyede falanda dikkat edemedim.Off şuandada çok miğdem bulanıo sanki miğdemi üşütmüşümde kusucak gibiyim tartıda bugün sinirimi bozdu haftasonu tuzlu şeyler yedim ödemlere geldim heraldee bide tuvalte cıkamadım tam 57kilo geldimmmm yuhhhhhhhhh uyuz oldum.Bide bu hafta inanılmaz dikkat etmem lazım elbisemin içine zor giriyorum ve robot gibi duruyorum. 1 cm bile genişleyemem kabız olup şişemem ödem toplayamam patlar valla elbise:)

Kilo Bildirimim

57

Son düzenleme:
menülerin ikiside sorunsuz canım afiyet olsun
şu kızartma olayınıda artık bırak rica ediyorum

bende de 57 ben 155im 57 ideal kilommuş:44:
banada 56,5 ideal kilon diyor
normal ideal kilodan hesaplayıncada oda 52 olman gerek diyor
ben ortasını bulup 55 olayım
hele bir 58 e düşeyimde sonrası olmasada olur
58 e düşeyim sonra 55 e çekeceğim hedefimi
bir 60ı devirseydim hayırlısıyla
vallahi bu sefer azimliyim bu kez olcak sanırım
vallahi benim batırık ne eksiyi göstertti ne artıyı sabit kaldım allahdan
abartmamıştım çünkü herzaman 2 3 kase içerdim bu sefer 1 kase içtim
sana göre tatlı olan herşey kaçamak olabilir ama bu zararsız tatlım
boşuna yapmamışlar dukanda

kızarmış ekmek bana çok lezzetli geliyor seyirde tahıllı ekmek yasak ama ben kızartıp yiyorm ve bir zararını görmedim şükür
bencede ideal belki 1 buçuk ayı bulmaz vermem inşallah amin amin amin
neyse kilomuda yazyım bari
gerçi yazmaya değer bile değil

72.7 bir haftada 200gr bütün alkışlar bana
canım sen öncedende yavaş yavaş vermiyormuydun zaten
sıkma canını gram gramda olsa gidecek vercez kiloları
bak ben ocak ayından beri halen 63 65 arası gidip geliyorum nerdeyse 1 senedir aynıyım yanii

diyet psikolojisinin bende bıraktığı salak düşünceee ; Zayıflayan pembe yoktur zayıf ve şişman gösteren ayna vardır=)

selam kızlar
ilaçlarımı eczaneden yazdırdım geldim huzurunuzdayım
ben de sabah kalktım ama göbeğimde şişlik hissediyordum sanki:26:
tartı da bi acayip bugun kaç kez çıktım hepsinde farklı gösterdi 73,8-74,2 arası değerler ben de ortada buluşturuyorum 74,0 kiloyum canlarım
beğen yaptım birçoğnu geri dönüp alıntılasam mı dedim ama hangi biirne yorum yapayım şaştım valla

Beyazbulutcum,
canım bir haftada 200g vermişsin ve bence küçümseme en azından eksilme var artış yok
bunu ben züğürt tesellisi olarak görmüyorum sen de görme azar azar da olsa gidecek bu kilolar başka alternatifi yok
bu hafta 200 verdin belki haftaya 1,2 verirsin bilemeyiz ödem, adet öncesi olmak, wc çıkmamış olmak vs vs herşey etkili...
mesela ben hep tartı günü şiş oluyorum sanırım psikolojik:44:
moral bozmak yok

Karamelek,
cnm tamam kızartmayı bırakıyorum zaten dolapta ve ben yemedim sadece dün sabah yedim bi daha yüzüne bakmadım
evet zararlılardan uzak duracağım canımın istediği şeylerden de kısıtlı yiyip dengeleyeceğim ama bunu haftada 2den fazla yapmayacağım zaten meyveyi ekleyince cısssslara dokunmama gerek kalmaz

ayyy yok nalet olası bilg. dondu yorumsuz bırakırmıym yoksa
nasıl kaydetmiş şaşırdım
elbiseni çok merak ettim artık nişanda bolbol resim çektirip katarsın facemize
eminim taş gibi bir hatun olcaksındır
orda sanada talipler çıkar gerçi senin yamuklun vardı
bence ödemdir ve sen bu hafta dikkat edip o elbisenin içine çok rahat girersin tatlım

şşşşşştttt alıntı yapmışssın yorum yapmamışsın yoksa sen bana şşişkomu demek istedin heee
hehe yukarda nalattım fıstık
diyet psikolojisinin bende bıraktığı salak düşünceee ; Zayıflayan pembe yoktur zayıf ve şişman gösteren ayna vardır=)

aynen bende görümcemin düğününde alışverişe çıktığımızda aynışeyi söylüyordum
bu ayna kilolu gösteriyor diye bahane işte

geçen haftaya göre nekadar verdin bakalım
benimde bugün reglimin son günü belki bendede ödem vardır ben kendimi şiş hissetmiyorm ama
tamam canım p.tesiye kadar dukana benzer beslencem diyordun oldu işte en azından vücut şaşırmıştır
şimdi eski düzene devam

evet ucundan kıyısından yakaladım sanki dukanı
en azından proteine ağırlık verdim biraz
kız verdim ya yarım kilo varmıştır hemen geçmişe bakayım

maalesef 300g:26:
neyse biraz zenginleştireceğim artık menüleri böyle az yemek beni yorgun bırakıyor sanki:44:

Elbisenin içinde nefesimi tutup duruyorum öyle asker gibi dimdik:) kız tarafı nişanı evde istediğinden ve biraz kapalı olduklarından elbisem ev nişanına uygun ve biraz kapalı diz altında ama herkes çok yakıştırdı seni hiç bu kadar ince görmemiştim dediler:) zaten foto çekilir eklerim saçımında önünü bombe yaptırıp toplatmayı düşünüyorum umarım kuaför iyidir.Farklı şehirden kız almak çok zormuş yaa farklı kültür farklı adet en basiti onlara göre giyinmek falan çk kasıntı işler:) ama gelinde aileside çok iyi Allah'tan bi an önce şu nişanı halletsekde yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başlasakk offf evlilikten soğudum herşey çok detaylı nişan tepsisiydi nişan çiçeğiydi saçtı baştıı çok yorucu yaa ya da biz herşey mükemmel olsun istiyoruz

evet ucundan kıyısından yakaladım sanki dukanı
en azından proteine ağırlık verdim biraz
kız verdim ya yarım kilo varmıştır hemen geçmişe bakayım
evet canım
yarım kilo varmıştır nasıl bir cümle ayol yarım kiloya yakın vardır yada yarım kilo vardır felan

maalesef 300g:26:
neyse biraz zenginleştireceğim artık menüleri böyle az yemek beni yorgun bırakıyor sanki:44:

olsun canım 300 grm 300 grm önceden hiç veremiyorduk şimdi ilerliyoruz işte yavaş yavaş

bide bu akşam gene tablomuzu yaparsın artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…