asso diye bi marka var 7 liraya 15 liraya elbiseler gömlekler var ama herzamanki gibi en güzelleri bitmiş:)
ürün başkasının sepetinde diyor onlarmı senin kızzz heheh
geçen bende getirttirdim biraz kısalar ama kışlık getirtirdiklerim bende kalın siyah çorapla giycem ve çizmelerle
ben bitane krem rengi elbise aldım o renk bana yakışıo diye artık çoraplar hırkayla falan hertürlü giyilir yaniii yeterki alışveriş olsun bana:) geçendede gömlek siparişi verdim ama hala yollamadı adiler:)
ben bitane krem rengi elbise aldım o renk bana yakışıo diye artık çoraplar hırkayla falan hertürlü giyilir yaniii yeterki alışveriş olsun bana:) geçendede gömlek siparişi verdim ama hala yollamadı adiler:)
netten nasıl güvenip alıyosun yahu
üstüne tam olmazsa falan napıyosun
üstüne olmazsa iade edebiliosun canım yoksa bende güvenip alamam yani hem en kötü birine verrim zaten pahalı değil hem çok pahalı şeyleri netten almam o riski göze alamam ama çok beğenmişsem kod numarasını alıp gidip mağazasından alıyorum ya da mesela fırsat sitelerinden bişey alcam olduki fırsat kaçtı arıyorum o firmayı ben sizden şu fırsatı alcaktım ama kredi kartımda sistemsel bi sorun oldu alamadım aynı fiyattan ordan gelip nakit alabilirmiyim diorum seve seve kabul ediolar:) bi keresinde 20 tl ye 10 seans manikür aldım süperdi hemde lüks bi yerden:):):)
netten nasıl güvenip alıyosun yahu
üstüne tam olmazsa falan napıyosun
şu markafoniye ben de bakayım ya
bi arkadaşım da o siteden bişeyler alıp duruyo
bnm arkadaş da mağazada deniyo hangi bedeni oluyosa bakıyo
ya da ayakkabıyı mağazada deniyo önce
sonra gidiyo internetten ucuza alıyo
çok çakalsınız valla
selam menümü yazıp çıkıcam kızlar
sabah form çayı
kahvaltı 2 etimek dometes biber birtane az yağda pişmiş yumurta beyaz peynir bir bardak süt
ara sütlü türk kahvesi
öğle 2 küçük kabak dolma yoğurt
ara bir salkım üzüm küçüktü
akşama hamsi buğulama var henüz yemedim ama yanındada salata
su henüz 1.5 lt
deniz yok
Hastanedeydim sabah... Babam 1 senedir rahatsız allah korusun kalp krizi geçirdi sandık .6 saat müşade altındaydı.. yazamadım Allaha şükür kalp krizi değilmiş ama daha ne olduğunu anlamadılar. Yarın daha geniş tetkik yapılacakmış ama panik atak olabilir dediler.. Biraz olsun rahatladık Panik atağa bile sevindik. Ben eksiklerimi tamamlayayımm bugün tartı günüydüü tabiki tartıldım ama sabah tartılamadım malum gözümü açıp hastaneye gitmek zorundaydık eve geldim açtım bişey yememiştim sadece su içtim. Normalde 74 kilo çıkıyordum bugün gözüme inanamadım görünce moralim çok bozuldu.75.5 çıktım inanamıyorum Belki periodum yakın ondan yada bilmiyorum çok moralim bozuk tabiki ayrıca kilo veren tüm bayanları hatta tartıda aynı bile çıksalar tebrik ediyorummm.. Bende bugun şok diyete başlıyorum 3 gün sürücek bu aralar kendimi çok aç bıraktım ondan da kilo almış olabilirim isterseniz şok diyetimi sizinlede paylaşabilrim .Ama yasak olup olmadığını bilmiyorum ..
iboya bak iboyaa heyttt beee nasılda yan yan ekmeğini yiyo ahahahahahahha
evet iadesi var bende alıyorm l bedenim şuan l yada 40 getirtiyorm hepsi güzel oluyorüstüne olmazsa iade edebiliosun canım yoksa bende güvenip alamam yani hem en kötü birine verrim zaten pahalı değil hem çok pahalı şeyleri netten almam o riski göze alamam ama çok beğenmişsem kod numarasını alıp gidip mağazasından alıyorum ya da mesela fırsat sitelerinden bişey alcam olduki fırsat kaçtı arıyorum o firmayı ben sizden şu fırsatı alcaktım ama kredi kartımda sistemsel bi sorun oldu alamadım aynı fiyattan ordan gelip nakit alabilirmiyim diorum seve seve kabul ediolar:) bi keresinde 20 tl ye 10 seans manikür aldım süperdi hemde lüks bi yerden:):):)
nereye kaçıyon kızselam menümü yazıp çıkıcam kızlar
sabah form çayı
kahvaltı 2 etimek dometes biber birtane az yağda pişmiş yumurta beyaz peynir bir bardak süt
ara sütlü türk kahvesi
öğle 2 küçük kabak dolma yoğurt
ara bir salkım üzüm küçüktü
akşama hamsi buğulama var henüz yemedim ama yanındada salata
su henüz 1.5 lt
hahah senin arkadaş bayağı bayağı çakalmışşşu markafoniye ben de bakayım ya
bi arkadaşım da o siteden bişeyler alıp duruyo
bnm arkadaş da mağazada deniyo hangi bedeni oluyosa bakıyo
ya da ayakkabıyı mağazada deniyo önce
sonra gidiyo internetten ucuza alıyo
çok çakalsınız valla
kurabiyeci seniiben bugün saçmaladım biraz önce işyerinde tüm rejim yapanlar olarak kurbiye partisi verdik hepimiz bozduk valla diyeti aaman zaten sabah yememiştim öğlende çok az yemiştim migdem kötüydü iyi geldi:) akşamıda geçiştirrim ne yicem şimdi bilmiyorum
ıııyyyyyyggggggggg şu adamı görünce iştahım kesiliyor vallahiiboya bak iboyaa heyttt beee nasılda yan yan ekmeğini yiyo ahahahahahahha
lily tabloyu paylaşmadı canım geçen haftayı yayınladı tekrardanselam kızlar anca gelebildim
bütün gün dışardaydım ve şu an çok yorgunum
okul dönüşü oğlumun okuluna uğradım sonra kızımı almaya kaynanamlara gittim
dönüşte annem aradı hasta ziyaretine gidecekmiş beni alırmısın dedi
yorgunluktan ölüyordum ama mecbur gittim
iki ayrı eve hasta ziyaretine gittik
annemi evine bırakıp geldim yemek hazırlığı çocuklarla uğraş derken anca bu saatte girebildim
ben kilo bildirimi yapmamıştım lili geçen haftaki kilomu yazmış ama doğrusunu yapmış
çünkü geçen haftayla aynıyım 59,5 civarı bişeyim
bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına peynir,domatesli sandaviç,çay
ara
1 bardak az şekerli çay (hademe çayları karıştırmış bende geri göndermedim)
öğlen
közlenmiş patlıcan,biber,domates salatası,1 parçada ekmek(ekmekler kepekli tandır ekmeğiydi yaklaşık 1 veya 1,5 dilim)
ara
hasta ziyaretlerinde 1 sade türk kahvesi,çeyrek bardak gazos,2 çatal kavun
akşam
3 patlıcan dolmasının dış kabukları(içlerini çocuklar yedi), 2 adet çok minik yaprak sarma
gün boyu dışardaydım eve anca akşam girebildim bu sebeple pek su içemedim
herkesin evinde tuvalete girmekten hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?