Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kız çok şanslıymış sizin gibi en ince ayrıntısını düşünen aile çok az:)
haklısın insan karşılıklı aile yapısına uygun olmaya çalışıyor
bu arada gondolu unutmayın hehe

günaydın kızlar

bu sabah tartıldım
biraz eksilerde çıktım
çünkü tam 60 değildi
inşallah düşüşe geçmişimdir artık
bildirim tablosuna gene 60 yazılsın isterseniz
ya da 59.800 falan da olabilir
bir iki tık geride çıktım çünkü

vayy geçen hafta ben 64.5 muşum 1buçuk kilo gitmiş yanüüü süperr

Vay vayyy vayyy süperrrr tebrik ederim

Valla canım biz yıllardır bu anı bekliyoruz.Bide ablamla biz evlensek nasıl isteriz neler isteriz diye düşünüp kızada o şekilde yapmaya çalışıyoruz sonuçta o da abimi mutlu edicek. Kızıda sevdik ailesinide sevdik mütevazi insanlar mesela geçen erkek arkadaşımla konuşuoduk onun yengesinin ailesi nişanda dağıtılmak üzere 300 tane terlik 300 tane kolonya istemişler ne saçma ve aç köpek gibi davranmaktır bu zaten kendini bilen aile yapar yaniii

Gondolu ön istemede yaptırdık zaten şimdi bidaha gondol almak saçma olur harika bi çikolata yaptırıp süper süslü bi gümüş tepsi almayı düşünüyrz ayrca ilk gondl götrdüğümüzde annem kızın yengelerine bile gondol yaptırttı kaçırdınız abimi ahahahahaha

sonunda kırdın 60ı deseneeee bravoo canım azmin elinden kim kurtulmuş zaten sen bu sporla 60 bile kalsan 50 kilo skılığında olcaksınnn:) Allahım şu spor aşkını cümlemize verr amiiiiiiiin:):):)

neyse kilomuda yazyım bari
gerçi yazmaya değer bile değil

72.7 bir haftada 200gr bütün alkışlar bana
tabii ki alkışlar sana ve hepimizeeeee

cnm hava değişiminden üşütmüş olabilirsin aman dikkat et...
bi de tuzlu yemişsin ödem yapmış olabilir ondan düşündüğünden fazla çıkmış olabilirsin cnm
bence elbiise üzerinde gayet de hoş duracak emin ol

tamam kızartmaya hayır diyorum bundan sonra
bu arada bence de olcak bu sefer baya da azimliyiz maşallah bize bu gazla kesin zayıflarız amin amin amin
diyet psikolojisinin bende bıraktığı salak düşünceee ; Zayıflayan pembe yoktur zayıf ve şişman gösteren ayna vardır=)
aynalar suçlu değil tamamen algıyla alakalı ben kendimi zayıf hissediyorum bi bakıyorum belim aynı basen de aynı ama psikolojikman diyorum ki aman onlar yalan söylüyor ben zayıfladım diyorum
bazen duyguların düşünceleri yönetmesine izin vermeden düşüncenin duyguları yönetmesini sağlamak gerekiyor düşünce gücü yani
bence sen kodlamalarını değiştir ben gayet de güzel zayıfladım diye bak o zaman algın da değişecektir
bnm pc de arada donuyor bekliyorum sonra yazıyorum ondan geç yazmış gibi oluyor

Son düzenleme:

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel cümle kurmuşsunnn kızzzz:) yok ama bizim salonda bi ayna var orda manken gibiyim sonra ayakkabılığın aynasına geçiyorum ordada enine giden şişko mankenler gibiyim:) şort giyince salonda bacaklarım süper taş gibi aynı şortla ayakkabılık aynasında balina gibiyim:) hangisine inancamı şaşırdım:)

saol canım cumartesiye kadar ödem mödem gitse çok süper olcakkk fotoları eklemeyi sabırsızlıkla bekliyorum:)

ya sorma
geçen gün işte komşunun nişanı vardı bahçede müzikli falan
ben de hiç sevmem öyle tantanayı
anneme diyorum nişanımda az kişi olsun biz bi de karşı tarafın ailesi istesinler verdik gitti deyin yüzüğü takın oldu bitti hiç öyle yok falancanın kızı da gelsin vs uğraşılmasın el öpme konusunda zaten takıntılıyım hiç sevmem zaten bana öyle öpüşmek de sakıncalı hasta olmamak için ben de hastalığı bahane edeyim diyorum olmuyor işte
o yüzden böyle detaylar sıkıcı bana göre ya tamam evleniyorsun güzel şeyler ama bnm ailem de şimdi şunu çağırmasak olmaz demeye başladı hesapladım en az 10 aile yuh dedim bi de bunun karşı tarafı var ki ben 10 kişi olsa bile yeter diyorum
yani kısacası bu işler zor işler teferruatı fazla, bence gereksiz detaylar sonuçta 2 kişi evleniyor 1 milyar da masraf yapsan aynı 10 milyar da yapsan aynı
farklı kültüre gelince... her aile farklıdır önemli olan orta yolu bulmak bence, hem sen kapalı da olsa açık da olsa çok güzel olacaksın ben eminim

ay cümle hatası yapmışım pardon:26:
akşam yaparım tabii tablomuzu tabii herkes bildirimi yaparsa zaten bi tek random mu kaldı
vayy geçen hafta ben 64.5 muşum 1buçuk kilo gitmiş yanüüü süperr
oh oh süpersin

tamam cnm 59,8 yazayım hem 59u görünce şevkin daha da artar çünkü sıkıldın biliyorum 60tan
bu arada annem ceviz almış ayıklamış ben de şu ceviz suyuna başlıyorum artık gerçi dün gece unuttum ama dün de ceviz yedim zaten
bence çok saçma onu bunu istemek karşı taraf gerekli hassasiyeti gösterdikten sonra gereksiz detaylarda boğulmak yersiz
ha yapmazlarsa o ailenin düşüncesizliği olur ama şahsen ben isteyemem herhalde

tüh kaçırdık Allah mutlu etsin cnm herkesi sahibine bağışlasın
sonunda kırdın 60ı deseneeee bravoo canım azmin elinden kim kurtulmuş zaten sen bu sporla 60 bile kalsan 50 kilo skılığında olcaksınnn:) Allahım şu spor aşkını cümlemize verr amiiiiiiiin:):):)
aaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar

bu sabah tartıldım
biraz eksilerde çıktım
çünkü tam 60 değildi
inşallah düşüşe geçmişimdir artık
bildirim tablosuna gene 60 yazılsın isterseniz
ya da 59.800 falan da olabilir
bir iki tık geride çıktım çünkü

alsana süper bir motive elbisenin içine sığabilmek için kaçamak yapmazsın :)))
diyet psikolojisinin bende bıraktığı salak düşünceee ; Zayıflayan pembe yoktur zayıf ve şişman gösteren ayna vardır=)
hahaha süper ya aynen katılıyorum bu fikre bencede şişman sevgi yok şişman gösteren aynalar var
ya ben dün çok fazla çay ve kahve içtim şekersizdi ama kahve suyu tutarmışya vücutta yoksa ben tığ gibi hatunum ayoll
abinin nişanında bukadar yorukdun bide düşün kendi nişanında nasıl olucaksın allah kolaylık versin ev kurmak kolay değil
amiiiiiiinnnnnn

akşam eşim diyorki azim et ver kiloları söz için sana süper bir elbise alayım garibim beni motive etmek için elinden geleni yapıyor

:18::18:

ayna konusunu okudum da.. pembeye katılıyorum bu konuda ya. spor salonundaki aynada kendimi çok zayıf ve uzun görüyorum. eve geliyorum evdeki aynada şişmanlıyorum sanki birden :) ama aslında tamamen psikolojik yani. kendimi zayıf görmek istiyosam o gün aaa diyorum biraz göbeğim inmiş galiba falan :)

bence yakın çekim her zaman kilolu gösterir ama tam doğru değildir mesela aynadan ben bile bakarken biraz geri çekilerek bakarım o zaman karşında bir insan varmış gibi değerlendiriyorsun yakından olunca direkt kendini görüp şişman hissediyorsun
bu arada cümleyi beğenmişsin teşekkür ederim bu ara düşünce gücü takılıyorum ondan heral linkini atayım

http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...inizi-degistirecek-ask-olumlamasi-9829-a.html
sadece aşk değil her türlü olumlama yapıyoruz burda

saol canım cumartesiye kadar ödem mödem gitse çok süper olcakkk fotoları eklemeyi sabırsızlıkla bekliyorum:)

biz de o güzelliği görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz şekerim

bu arada altta görüyorum bi random giriyor karamelek çıkıyor bi o çıkıyor beyazbulut giriyor hep beraber girsek olmaz mı kızlar

ayy site sapıttı yaa yapılan alıntıları göremiyorum neyse

sabah spora gidemedim gene iş arama peşinde koşmaktan
babamla cv bırakmaya gittik bi yere

sonra da bi anaokulundan aradılar ingilizce öğretmeni lazımmış
oraya gittim görüşmeye

eve geldim karnım acıkmıştı
yemek yedim şimdi
midem biraz insin de kalkıp spora gidicem
hiç sevmiyorum bu saatte ama aksatmamam lazım

lily kahve su mu tutturuo benim bildiğim ödem attırır kahve beni habire wc ye koşturtuyo yeşilçay içmişim gbi oluyorum.

banada o alışverişe çıktığımda kabindeki aynada oluyor nefret ediyorum ordaki aynalardan
evde aynaya bakıyorum gayet fitim
kabinde pantolon giyerken acı gerçekle yüzleşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…