Elbisenin içinde nefesimi tutup duruyorum öyle asker gibi dimdik:) kız tarafı nişanı evde istediğinden ve biraz kapalı olduklarından elbisem ev nişanına uygun ve biraz kapalı diz altında ama herkes çok yakıştırdı seni hiç bu kadar ince görmemiştim dediler:) zaten foto çekilir eklerim saçımında önünü bombe yaptırıp toplatmayı düşünüyorum umarım kuaför iyidir.Farklı şehirden kız almak çok zormuş yaa farklı kültür farklı adet en basiti onlara göre giyinmek falan çk kasıntı işler:) ama gelinde aileside çok iyi Allah'tan bi an önce şu nişanı halletsekde yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başlasakk offf evlilikten soğudum herşey çok detaylınişan tepsisiydi nişan çiçeğiydi saçtı baştıı çok yorucu yaa ya da biz herşey mükemmel olsun istiyoruz
vayy geçen hafta ben 64.5 muşum 1buçuk kilo gitmiş yanüüü süperr
kız çok şanslıymış sizin gibi en ince ayrıntısını düşünen aile çok az:)
haklısın insan karşılıklı aile yapısına uygun olmaya çalışıyor
bu arada gondolu unutmayın hehe
kız çok şanslıymış sizin gibi en ince ayrıntısını düşünen aile çok az:)
haklısın insan karşılıklı aile yapısına uygun olmaya çalışıyor
bu arada gondolu unutmayın hehe
günaydın kızlar
bu sabah tartıldım
biraz eksilerde çıktım
çünkü tam 60 değildi
inşallah düşüşe geçmişimdir artık
bildirim tablosuna gene 60 yazılsın isterseniz
ya da 59.800 falan da olabilir
bir iki tık geride çıktım çünkü
tabii ki alkışlar sana ve hepimizeeeeeneyse kilomuda yazyım bari
gerçi yazmaya değer bile değil
72.7 bir haftada 200gr bütün alkışlar bana
cnm hava değişiminden üşütmüş olabilirsin aman dikkat et...Günaydın kızlarr
Haftasonu gelemedim gene malum haftaya nişanımız var kıyafetimi falan aldım dolandık durduk evede geç geldik pestilim çıkmıştı yattım uyudum diyede falanda dikkat edemedim.Off şuandada çok miğdem bulanıo sanki miğdemi üşütmüşümde kusucak gibiyim tartıda bugün sinirimi bozdu haftasonu tuzlu şeyler yedim ödemlere geldim heraldee bide tuvalte cıkamadım tam 57kilo geldimmmm yuhhhhhhhhh uyuz oldum.Bide bu hafta inanılmaz dikkat etmem lazım elbisemin içine zor giriyorum ve robot gibi duruyorum. 1 cm bile genişleyemem kabız olup şişemem ödem toplayamam patlar valla elbise:)
Kilo Bildirimim
57
tamam kızartmaya hayır diyorum bundan sonramenülerin ikiside sorunsuz canım afiyet olsun
şu kızartma olayınıda artık bırak rica ediyorum
banada 56,5 ideal kilon diyor
normal ideal kilodan hesaplayıncada oda 52 olman gerek diyor
ben ortasını bulup 55 olayım
hele bir 58 e düşeyimde sonrası olmasada olur
58 e düşeyim sonra 55 e çekeceğim hedefimi
bir 60ı devirseydim hayırlısıyla
vallahi bu sefer azimliyim bu kez olcak sanırım
vallahi benim batırık ne eksiyi göstertti ne artıyı sabit kaldım allahdan
abartmamıştım çünkü herzaman 2 3 kase içerdim bu sefer 1 kase içtim
sana göre tatlı olan herşey kaçamak olabilir ama bu zararsız tatlım
boşuna yapmamışlar dukanda
kızarmış ekmek bana çok lezzetli geliyor seyirde tahıllı ekmek yasak ama ben kızartıp yiyorm ve bir zararını görmedim şükür
bencede ideal belki 1 buçuk ayı bulmaz vermem inşallah amin amin amin
canım sen öncedende yavaş yavaş vermiyormuydun zaten
sıkma canını gram gramda olsa gidecek vercez kiloları
bak ben ocak ayından beri halen 63 65 arası gidip geliyorum nerdeyse 1 senedir aynıyım yanii
aynalar suçlu değil tamamen algıyla alakalı ben kendimi zayıf hissediyorum bi bakıyorum belim aynı basen de aynı ama psikolojikman diyorum ki aman onlar yalan söylüyor ben zayıfladım diyorumdiyet psikolojisinin bende bıraktığı salak düşünceee ; Zayıflayan pembe yoktur zayıf ve şişman gösteren ayna vardır=)
bnm pc de arada donuyor bekliyorum sonra yazıyorum ondan geç yazmış gibi oluyorayyy yok nalet olası bilg. dondu yorumsuz bırakırmıym yoksa
nasıl kaydetmiş şaşırdım
elbiseni çok merak ettim artık nişanda bolbol resim çektirip katarsın facemize
eminim taş gibi bir hatun olcaksındır
orda sanada talipler çıkargerçi senin yamuklun vardı
bence ödemdir ve sen bu hafta dikkat edip o elbisenin içine çok rahat girersin tatlım
tamam kızartmaya hayır diyorum bundan sonra
bu arada bence de olcak bu sefer baya da azimliyiz maşallah bizebu gazla kesin zayıflarız amin amin amin
aynalar suçlu değil tamamen algıyla alakalı ben kendimi zayıf hissediyorum bi bakıyorum belim aynı basen de aynı ama psikolojikman diyorum ki aman onlar yalan söylüyor ben zayıfladım diyorum
bazen duyguların düşünceleri yönetmesine izin vermeden düşüncenin duyguları yönetmesini sağlamak gerekiyor düşünce gücü yani
bence sen kodlamalarını değiştir ben gayet de güzel zayıfladım diye bak o zaman algın da değişecektir
bnm pc de arada donuyor bekliyorum sonra yazıyorum ondan geç yazmış gibi oluyor
tabii ki alkışlar sana ve hepimizeeeee
cnm hava değişiminden üşütmüş olabilirsin aman dikkat et...
bi de tuzlu yemişsin ödem yapmış olabilir ondan düşündüğünden fazla çıkmış olabilirsin cnm
bence elbiise üzerinde gayet de hoş duracak emin ol
Elbisenin içinde nefesimi tutup duruyorum öyle asker gibi dimdik:) kız tarafı nişanı evde istediğinden ve biraz kapalı olduklarından elbisem ev nişanına uygun ve biraz kapalı diz altında ama herkes çok yakıştırdı seni hiç bu kadar ince görmemiştim dediler:) zaten foto çekilir eklerim saçımında önünü bombe yaptırıp toplatmayı düşünüyorum umarım kuaför iyidir.Farklı şehirden kız almak çok zormuş yaa farklı kültür farklı adet en basiti onlara göre giyinmek falan çk kasıntı işler:) ama gelinde aileside çok iyi Allah'tan bi an önce şu nişanı halletsekde yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başlasakk offf evlilikten soğudum herşey çok detaylınişan tepsisiydi nişan çiçeğiydi saçtı baştıı çok yorucu yaa ya da biz herşey mükemmel olsun istiyoruz
evet canım
yarım kilo varmıştır nasıl bir cümle ayolyarım kiloya yakın vardır yada yarım kilo vardır felan
olsun canım 300 grm 300 grm önceden hiç veremiyorduk şimdi ilerliyoruz işte yavaş yavaş
bide bu akşam gene tablomuzu yaparsın artık
oh oh süpersinvayy geçen hafta ben 64.5 muşum 1buçuk kilo gitmiş yanüüü süperr
tamam cnm 59,8 yazayım hem 59u görünce şevkin daha da artar çünkü sıkıldın biliyorum 60tangünaydın kızlar
bu sabah tartıldım
biraz eksilerde çıktım
çünkü tam 60 değildi
inşallah düşüşe geçmişimdir artık
bildirim tablosuna gene 60 yazılsın isterseniz
ya da 59.800 falan da olabilir
bir iki tık geride çıktım çünkü
bence çok saçma onu bunu istemek karşı taraf gerekli hassasiyeti gösterdikten sonra gereksiz detaylarda boğulmak yersizValla canım biz yıllardır bu anı bekliyoruz.Bide ablamla biz evlensek nasıl isteriz neler isteriz diye düşünüp kızada o şekilde yapmaya çalışıyoruz sonuçta o da abimi mutlu edicek. Kızıda sevdik ailesinide sevdik mütevazi insanlar mesela geçen erkek arkadaşımla konuşuoduk onun yengesinin ailesi nişanda dağıtılmak üzere 300 tane terlik 300 tane kolonya istemişler ne saçma ve aç köpek gibi davranmaktır buzaten kendini bilen aile yapar yaniii
Gondolu ön istemede yaptırdık zaten şimdi bidaha gondol almak saçma olur harika bi çikolata yaptırıp süper süslü bi gümüş tepsi almayı düşünüyrz ayrca ilk gondl götrdüğümüzde annem kızın yengelerine bile gondol yaptırttı kaçırdınız abimi ahahahahaha
aaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsonunda kırdın 60ı deseneeee bravoo canım azmin elinden kim kurtulmuş zaten sen bu sporla 60 bile kalsan 50 kilo skılığında olcaksınnn:) Allahım şu spor aşkını cümlemize verr amiiiiiiiin:):):)
alsana süper bir motive elbisenin içine sığabilmek için kaçamak yapmazsın :)))Günaydın kızlarr
Haftasonu gelemedim gene malum haftaya nişanımız var kıyafetimi falan aldım dolandık durduk evede geç geldik pestilim çıkmıştı yattım uyudum diyede falanda dikkat edemedim.Off şuandada çok miğdem bulanıo sanki miğdemi üşütmüşümde kusucak gibiyim tartıda bugün sinirimi bozdu haftasonu tuzlu şeyler yedim ödemlere geldim heraldee bide tuvalte cıkamadım tam 57kilo geldimmmm yuhhhhhhhhh uyuz oldum.Bide bu hafta inanılmaz dikkat etmem lazım elbisemin içine zor giriyorum ve robot gibi duruyorum. 1 cm bile genişleyemem kabız olup şişemem ödem toplayamam patlar valla elbise:)
Kilo Bildirimim
57
hahaha süper ya aynen katılıyorum bu fikre bencede şişman sevgi yok şişman gösteren aynalar vardiyet psikolojisinin bende bıraktığı salak düşünceee ; Zayıflayan pembe yoktur zayıf ve şişman gösteren ayna vardır=)
ya ben dün çok fazla çay ve kahve içtim şekersizdi ama kahve suyu tutarmışya vücuttaselam kızlar
ilaçlarımı eczaneden yazdırdım geldim huzurunuzdayım
ben de sabah kalktım ama göbeğimde şişlik hissediyordum sanki:26:
tartı da bi acayip bugun kaç kez çıktım hepsinde farklı gösterdi 73,8-74,2 arası değerler ben de ortada buluşturuyorum 74,0 kiloyum canlarım
beğen yaptım birçoğnu geri dönüp alıntılasam mı dedim ama hangi biirne yorum yapayım şaştım valla
Beyazbulutcum,
canım bir haftada 200g vermişsin ve bence küçümseme en azından eksilme var artış yok
bunu ben züğürt tesellisi olarak görmüyorum sen de görme azar azar da olsa gidecek bu kilolar başka alternatifi yok
bu hafta 200 verdin belki haftaya 1,2 verirsin bilemeyiz ödem, adet öncesi olmak, wc çıkmamış olmak vs vs herşey etkili...
mesela ben hep tartı günü şiş oluyorum sanırım psikolojik:44:
moral bozmak yok
Karamelek,
cnm tamam kızartmayı bırakıyorum zaten dolapta ve ben yemedim sadece dün sabah yedim bi daha yüzüne bakmadım
evet zararlılardan uzak duracağım canımın istediği şeylerden de kısıtlı yiyip dengeleyeceğim ama bunu haftada 2den fazla yapmayacağım zaten meyveyi ekleyince cısssslara dokunmama gerek kalmaz
abinin nişanında bukadar yorukdun bide düşün kendi nişanında nasıl olucaksın allah kolaylık versin ev kurmak kolay değilElbisenin içinde nefesimi tutup duruyorum öyle asker gibi dimdik:) kız tarafı nişanı evde istediğinden ve biraz kapalı olduklarından elbisem ev nişanına uygun ve biraz kapalı diz altında ama herkes çok yakıştırdı seni hiç bu kadar ince görmemiştim dediler:) zaten foto çekilir eklerim saçımında önünü bombe yaptırıp toplatmayı düşünüyorum umarım kuaför iyidir.Farklı şehirden kız almak çok zormuş yaa farklı kültür farklı adet en basiti onlara göre giyinmek falan çk kasıntı işler:) ama gelinde aileside çok iyi Allah'tan bi an önce şu nişanı halletsekde yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başlasakk offf evlilikten soğudum herşey çok detaylınişan tepsisiydi nişan çiçeğiydi saçtı baştıı çok yorucu yaa ya da biz herşey mükemmel olsun istiyoruz
amiiiiiiinnnnnnsonunda kırdın 60ı deseneeee bravoo canım azmin elinden kim kurtulmuş zaten sen bu sporla 60 bile kalsan 50 kilo skılığında olcaksınnn:) Allahım şu spor aşkını cümlemize verr amiiiiiiiin:):):)
bence yakın çekim her zaman kilolu gösterir ama tam doğru değildir mesela aynadan ben bile bakarken biraz geri çekilerek bakarım o zaman karşında bir insan varmış gibi değerlendiriyorsun yakından olunca direkt kendini görüp şişman hissediyorsunvayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel cümle kurmuşsunnn kızzzz:) yok ama bizim salonda bi ayna var orda manken gibiyim sonra ayakkabılığın aynasına geçiyorum ordada enine giden şişko mankenler gibiyim:) şort giyince salonda bacaklarım süper taş gibi aynı şortla ayakkabılık aynasında balina gibiyim:) hangisine inancamı şaşırdım:)
saol canım cumartesiye kadar ödem mödem gitse çok süper olcakkk fotoları eklemeyi sabırsızlıkla bekliyorum:)
ayna konusunu okudum da.. pembeye katılıyorum bu konuda ya. spor salonundaki aynada kendimi çok zayıf ve uzun görüyorum. eve geliyorum evdeki aynada şişmanlıyorum sanki birden :) ama aslında tamamen psikolojik yani. kendimi zayıf görmek istiyosam o gün aaa diyorum biraz göbeğim inmiş galiba falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?