kız noliyiiii elbiseyi unuttun sanırım
bak az kaldı diyorum
nişan diyorum
elbise diyorummmmm
o sözler bazen tutulmuyor canım önemli olan bir kaçırdınmı onun arkasından hemen devam edebilmekiğrenç menümmm
sabah mısır gevreği ve süt
öğle mercimek yemeği bir dl etimek yoğurt
ara bir elma
akşam bir tabak dolusu makarna
3çatal kek
çok iradesizim ben kendimi çok kötü hissediyorum
miyde bulantısıda cabasıı
yapmıcam yapmıcam diyorum
yine yiyorum
kendime olan güvenimi yitiriyorum her seferinde
halbuki söz vermiştim kendime
kızlarrrrrr
bugun bnm de diyet güm oldu
dolapta kalan son dl pudingli keki yedim yetmedi 5 tane çikolatalı tofi şeker yedim bayramlık şekerlerden
çikolata krizim tuttu:26:
neyse sonra kendimi dizginlemek için ara olarak ceviz yedim
neyse işte sonuç fiyasko bugun bnm için
bir de sabah da tartıda fazla çıktım nedenine gelince de sanırım menüleri arttırınca otomatikman tartıya yansıyor ama az yersem de giden kilolar aynı hızla geri geliyor kısır döngü yani... neyse birkaç gün deneyeceğim bakalım en azından güzel bir dzen kurayım tartı aynı kalsa da sorun etmiyorum bu hafta için... yeter ki artış olmasın
evet önemli olan devam edebilmekte
ama insan bir iki hafta düzenli olurda ondan sonra bir öğün kaçamak yapar ben hemen günletiyorum
kendime öyle kızıyorumki bazennn
ben senin olduğunu anlamıştım
bence çok iyisin
karameleğim,
inan yazılarını okurken çok hoşuma gitti, karşımda bir psikolog yazmış gibi hissettim bi an
ya hakkaten, bugun bozduk diye komple salarsak arkası da geliyor ve hepten güm oluyor bizim diyetler ama mesela ben akşam yemeğini 6 gibi yedim 1 tabak dolusu fasulye yedim ama susuz kısmından, hem karnım hem gözüm doydu hem de az kalorili koskoca tencereye bir tahta kaşığı yağ koymuştum o da suyunda kaldı zaten
yani al sana ceza yemiceksin demektense, bir sonraki öğünde biraz daha dikkat edip dengeleyeyim dersen moral de bozulmuyor diyet de...
tatlım face fotonu şimdi gördüm yorumumu da yaptım fıstık gibi olmuşsn hedefe az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?