Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhaba kızlar bugün misafirlerim vardı o yüzden kkya giremedim
bugün gene diyetim güm olduu
gene az az yedim ama ps ye uygun değil tabiki(
napim öğlen böyle oldu akşamda canım bişe istemiyo isterse tonbalıklı salata yerim
bu sabah 62yi ucundanda olsa görmüştüm:) 62.9düm
ama yarın sabah 64e yakın çıkacağım kesin
neyseki yarın protein günüm protein günümde ödem mödem hepsi gidiyor

iğrenç menümmm

sabah mısır gevreği ve süt

öğle mercimek yemeği bir dl etimek yoğurt

ara bir elma

akşam bir tabak dolusu makarna

3çatal kek

çok iradesizim ben kendimi çok kötü hissediyorum
miyde bulantısıda cabasıı
yapmıcam yapmıcam diyorum
yine yiyorum
kendime olan güvenimi yitiriyorum her seferinde
halbuki söz vermiştim kendime

bende iğrenç menümü paylaşayım (biz gene kendimizi salmayamı başladık neee)
ps günüm
sabah
yarım omlet
yarım dilim kızarmış ekmek
yarım haş yum.
yarım kk peynir
2 dilim kaşar
domates maydanoz

1 fincan sade türkkahvesi

1buçuk kase batırık(açıklamam altta)
2 parça salatalık turşusu

1azşekerli türkkahvesi daha

tonbalıklı salata

spor bisiklet bincem binince yazarım
bugün kahvaltıya komşum geldi ps günümdiye bugün aldım öğlen kızı okuldan geliyordu eve gidecekti benm bahçedeki lahanayı görünce illa batırık yapak dedi bende yok diyemedim bu haftaki kaçamak hakkımı kullanmış oldum p.tesiye kadar kaçamak yapmayı düşünmüyrm bugün negüzel 62leri görmüştüm tekrar yükselmek istemiyorm
suyuda fazla içemedim
yeşilçayda 1 bardak

kızlarrrrrr
bugun bnm de diyet güm oldu
dolapta kalan son dl pudingli keki yedim yetmedi 5 tane çikolatalı tofi şeker yedim bayramlık şekerlerden
çikolata krizim tuttu:26:
neyse sonra kendimi dizginlemek için ara olarak ceviz yedim
neyse işte sonuç fiyasko bugun bnm için
bir de sabah da tartıda fazla çıktım nedenine gelince de sanırım menüleri arttırınca otomatikman tartıya yansıyor ama az yersem de giden kilolar aynı hızla geri geliyor kısır döngü yani... neyse birkaç gün deneyeceğim bakalım en azından güzel bir dzen kurayım tartı aynı kalsa da sorun etmiyorum bu hafta için... yeter ki artış olmasın

o sözler bazen tutulmuyor canım önemli olan bir kaçırdınmı onun arkasından hemen devam edebilmek
bu ögün bozdum diyeti hadi gideyim çikolatada yiyeyim tatlıda yiyeyim hadi ekmek arası bişelerde yiyeyim hadi bide çekirdek yiyeyim dersen ozaman kötü
1 ögün bozulduysa hemen arkasından devam et diger gün bozma böylece dengeleriz
napalım bizde allah kuluyuz canımız çekiyor insan yemek istiyor
arada kaçamaklarımız olcak
menünde akşama kadar iyiymiş akşam bozulmuş canını sıkma tatlım yarın düzeltirsin

pehhh peehhh pehhhh herkez 1 ögünde güm yapmış
topikçek gümlettik desenize
vallahi siz böyle yaptıkça benimde canım taşkadayıf tatlısı istiyr ama bırakmıcam şurda 28 gün zamanım kaldı idare edeceğim

evet önemli olan devam edebilmekte
ama insan bir iki hafta düzenli olurda ondan sonra bir öğün kaçamak yapar ben hemen günletiyorum
kendime öyle kızıyorumki bazennn

evet önemli olan devam edebilmekte
ama insan bir iki hafta düzenli olurda ondan sonra bir öğün kaçamak yapar ben hemen günletiyorum
kendime öyle kızıyorumki bazennn

canım hepimiz öyle değilmiyiz bak bende çok sözler veriyorm kendime kim gelirse gelsinnereye gidersem gideyim bozmıcam diyetimi diyorm ama olmuyor
mutlaka irademe yeniliyorm iradem zayıf çıkıyor
ben bazen tek ögünle kalmıyorm ogün bozdum diye yatana kadar evde ne varsa yiyebiliyorm
saysay bitmez inan

karameleğim,
inan yazılarını okurken çok hoşuma gitti, karşımda bir psikolog yazmış gibi hissettim bi an
ya hakkaten, bugun bozduk diye komple salarsak arkası da geliyor ve hepten güm oluyor bizim diyetler ama mesela ben akşam yemeğini 6 gibi yedim 1 tabak dolusu fasulye yedim ama susuz kısmından, hem karnım hem gözüm doydu hem de az kalorili koskoca tencereye bir tahta kaşığı yağ koymuştum o da suyunda kaldı zaten
yani al sana ceza yemiceksin demektense, bir sonraki öğünde biraz daha dikkat edip dengeleyeyim dersen moral de bozulmuyor diyet de...

tatlım face fotonu şimdi gördüm yorumumu da yaptım fıstık gibi olmuşsn hedefe az kaldı

hehe tşk ederim
bugün bendede gümledi yaa canımın sıkıntısından yazdım kendimi avutuyorm işte:)
evet 1 ögün bozduğumuzda tekrar diyete devam ettiğimizde tartıda sadece 100 200 grm fark görüyorz
artık 1 gün çabalayıp diger gün geri düşüşlere geçeceğiz

sadiş fotonu gördüm sen çok incelmişsin ya
son koydugun fotoyla baya fark var aralarında
bu arada sen 62 mi oldun ben niye bilmiyorum kaçırdım mı acaba:/
random kadar zayıf gördükleri için teşekkür etmişsin kız sadece 2 kilo var aramızda deli

ya ben batırdım diyeti bugun offffffff
annemin günü falan yorgunluktan saldım gitti bugun valla
tatlıdan da yedim ne yazık ki
meyve tatlısıydı gerçi ama tatlı işte yaaaaaa çok moralim bozuluyo
napcamı şaşırdım artık ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…