Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Pudingli zımbırtıyı yesemeydin harika bi diyet menüsü olabilirmiş ama dediğin gibi çok kaçmışş zaten kendini şartlamıştın yicem diye hafta başından gaz almış ol vee bu haftayı süper geçir canım :) afiyet olsun

bak bak değişiyim diye ellerinden geleni yapıolarr iyi beee pasta resmi koyiyimde görün ehehehe

ben 7 tl ye almıştım takitanın içeriğine hiçde bakmadım eheheh
karamelek: Hamile fotonu yeni gördüm ve bayıldım ne tatlı hamileymişsin kız sennn
tşk ederim tatlımm
hımmm vallahi ozaman daha güzeldim saçlarım çok güzeldi upuzun pırıl pırıldı ve çok gürdü şimdi incecik kaldılar
hamileliğimdede çok kilo almamıştım öncesinde kilo aldım

evet cnm şartlanmıştım hatta özellikle pazartesiye kadar kendimi tutmuştum:26: neyse artık ben bu gazla giderim
avatara gelince, nerden bulabilirim dedin ya ben de kendi avatarımı hareketli avatardan bulmuştum ordan hatırladım hem belki diğer arkadaşlarımıza da yarar

karamelek: Hamile fotonu yeni gördüm ve bayıldım ne tatlı hamileymişsin kız sennn
ben hatırlamıyorum belki bakmışımdır kimbilir:44: neyse bi ara facebooka girince bakayım merak ettim:44:
elma beni çekmiyo kurabiye falan olcaktıkii ne yerdim amaaa:)
elma nedense kimseyi çekmio
ben de ara yapcam ama evdekiler yemek hazırlar diye bekliyorum arası olmalı yemekle ara öğünün ama sanırım aramı yapcam çünkü 4 saat oldu yemek yiyeli acıktım

menü vasat bende bugün kurabiye yedimmm
canım menün güzel aslında pudingle kek bir dilim olsaymış bence daha iyi olurmuş

bende menümü yazyım

sabah bir kuru kayısı
az yağda pişmiş bir yumurta
2dl etimek
2 ince dl kaşar peyniri
bir tane kurabiye
form çayı

ara 3 tatlı kaığı yoğurt
bir şeftali

öğle yeşil mercimek yemeği 2 küçük kepçe
2dl etimek yoğurt

ara avuç içi kadar fındık

akşam dünden kalan hamsi buğulamayı ısıttım fırında yanınadada salata
ama dayanamadım birbuçuk dlmde tam buğday ekmeği yedim

su henüz bir litre ikiye tamamlarım

menü vasat bende bugün kurabiye yedimmm

canım menün güzel aslında pudingle kek bir dilim olsaymış bence daha iyi olurmuş
evet cnm 1dlmle sınırlayamadım işte

bu arada kızlar baktım yemek hazırlığı yok ben de demin 2 gün kurusu kayısı arasına yarımşar cevizle aramı yaptım bakalım akşamı ne zman yeriz:44:

üfffffffffff birsürü alıntı yapmıştım yanlışlıkla sayfayı kapadım
tabikide hepsi gitti saalak kafa işte

neyse kısaca hepsini özetlersek
bende kurabiye yedim hemde 3 adet +1 bardak meyve suyu+1 dilim revani
bugünkü diyetimi böylece çöpe atmış oldum akşama belki bişe yemem
evde bamya -pilav var belki sadece bamya yerim
belkide hem pilav hem bamyaya yumulurum hiç diyet modunda değilim çünkü

yaaaa kızlar ben okulda çok yoruluyorum
bu sene çok fazla ağlayan öğrencim var
velilerde sınıfta durunca bazen sınıftaki kişi sayısı 50 yi buluyor
çocuk sesi,ağlayanlar,çığlık atanlar üstüne velilerin gırgırı kafa davul gibi oluyor
bugün sınıfta yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeer diye bağırasım geldi
yakında fıttırabilirim
bugün dayanamadım tüm velileri dışarı çıkardım bide sınıfın kapısını kitledim çocuklar kaçmasın diye
çığlık kıyamet yerlerde sürünen kapıları yumruklayan etrafa sandelyeleri fırlatan görmeniz lazımdı
ama yorulunca hepsi sakinleşti bende açtım müziği çocuklarla zıpladım
ağlayanlar bile kalkıp dans ettiler ama halimi görmeniz lazımdı savaştan çıkmış gibiydim
bide bunun yarını var allahım artık okula gitmekten korkuyorum

Son düzenleme:
cnm menün güzel ama kurabiye ve akşamki 1,5dl ekmeği saymazsak
öğlen 2 etimek yemişsin zaten o 1 dl ekmek yerine geçer baklagil yendiğinde 1 dl ekmek yenebilir
akşamları da ekmek hakkını 1 dl ile sınırlamaya çalış aslında 2 dl ekmek yenebilir normalde ama sen şimdi vermeye çalıştığından biraz porsiyonları azaltmak lazım değil mi
bir de tavsiyem akşam yatmadan 1 saat önce süt veya ayran iç o da metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olabilir

selam kızlar valla kaç sayfa konuşmuşsunuz hepsine yetişemedim
yarın annemin günü var
2 tane tatlı yaptım
şu an ev hiç diyet modunda diil :)

menümü yazayım

spordan önce 2 yk nesfit süt
kahvaltı 2 dl ekmek omlet peynir zeytin yeşil çay
ara yok değil aslında kahve içtim ya şimdi aklıma geldi dışardaydım çünkü
öğlen yoğurtlu yumurta 2 dl ekmek
ara çeyrek kadar simit çay 2 zeytin
akşam etli biber dolması var

çok fazla karbonhidrat oldu bugun yaaa
spor: 1 saat
su az içtim

Son düzenleme:
okuyunca oldum
bence çocuklardan çok veliler senin kafayı şişirmiştir insanız susup duramıyoruz
Allah kolaylık versin cnm
bence sen gene müzik falan derken onları dizginlersin ama velileri al konuş en iyisi bu sanki:44: tabii sen daha tecrübeli ve bilgilisindir bu konuda... acaba onlar da size yardımcı olamazlar mı ki?

allah yardımcın olsun çok zor işiniz
akşam ekmek yemiyecektim aslında da yedim işte

kurabiye zaten başlı başına cısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…