Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hahaha biri sanki beni tarif ediyo:):):) bir öğün bozduysam o gün gitti demektir pide yediysem tatlıda yiyim abur cuburda yiyim aklım kalmasın falan oluyorum halbuki ye pideni pişmanlığını yaşa kalk sofradan ama gözümüzz aç gözümüzzzzzzzz

Dünkü saçmasalak menüm

Sabah: light yoğurtlu keten tohumu

Ara: Tahıllı simit (yarım)

Öğle: 2 minik salatalık,1 bardak sebze çorbası

Ara: 1 sıra diabetik çikolata,1 bardak light ayran

Akşam: 3-4 çatal salata,2-3 parçada ıspanak soslu tavuk

Akşam yemeğimi büyük bi iştahla sipariş vermiştim geldi ilk çatalı attım ve ucuna kıl takıldı bende tabağı geri yollattım bide iletmeci kadın gelmiş porçini mantarının lifidir o diyo kıl çıkması mümkün değil diyo uyuz oldum kadına bide ne bi özür dilemek ne bişey özür diliceği yerde utanmadan salatamıda önümden aldı heryere şikayet edicem görcek o

Su: 1 litre bi dünyada çay

Son düzenleme:
günaydın kızlar

bi kaç günlük diyet bozma törenlerinden sonra bugün çok dikkatli gitmeyi planlıyorum
sabah yine 60ın altında çıktım
tam 59 diil öle aralarda bişey :)
inşallah tartı gününe kadar tam 59 olurum:)

ben hiç diyet modunda deilim yaa bide aç karnına 56 çıkıorum yani artık tok karnına 57lere vuruyorum eskiden tokken 56buçuk oluyodum ne güzelll pffffffff halada kendimi mutsuz hissedip yemeklere vurasım varrr buarada sen ne zaman regly olcannn bende senden takip ediorum aynı gün olmuştuk ehehe

daha 2 hafta falan var galiba canım ben de tam bilmiyorum, olunca yazıyorum zaten buraya :)
ya ben de diyet modunda değilim hiç
çok sıkıldım ve bunaldım
protein yapcam yapcam dedim yapamadım kaldı hep
şimdi de biraz grip gibiyim ayaktayım ama halsizim yani
gene de spora gidicem bugun dün gitmedim ztn salladım işimiz var diye
haftada en azından 4 gün gidiyim diyorum

acaba mevsimsel olarak mı diyet modunda olmuyoruz çünkü bikaç gün önce herkes iyiydi dün mesela herkes sözleşmiş gibi kaçamak yaptı=) bgn zayıflamak hiç umrumda deil mesela tek umurumda olan kurabiye yemek 2 gün sonra nişan var ben kurabiye derdine düştüm tartıdada fazla çıkıorum hala kurabiye diyorum eheheheh şu sayfada olmasa regly tarihimizi bilmmicez hee ben baktım 6 sında olmuşuz tarihi sormamın sebebide tamamen yemek yemeğe dayanıo reglym ondan canım çekio nasılsa reglyken kilo almam deyip yicektimm ama daha cok varmış ehehehe

yok canım yaaa 62yi ucundan görmüştüm 62.9 dü
dünkü kaçamaktan sonra bugün geri 63.3 geldim
bugün protein günüm belki yarın gene 62leri görürüm
incelme var gibi ama o resim hem açkarnınaydı hemde üstümde siyah var belki ondan ince görünmüşümdür sizi kandırdım hehe
günaydın yeni bir gün bugün kaçamaksız geçsin hepimiz için inşlalh
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
işte kendimi tarif etmiştim ama biz hepimiz birbirimize benzedik artık
bende öyle ama dün kendimi zorr tuttum
10 tanede yerfıstığı yedim
menünün kalorisini toplasak anca 250 cal yapar pembişş
hiç bişe yememişsin ki
kızım akşam madem siparişin öyle çıktı eve gidince meyve felan yeseydin
ben senin menülerinde meyve felan hiç görmüyorum doğru dürüst
bu sene sen hiç karpuz kavun yemedin akşam eve giderken alda yeeee hehe
oh ohh negüzel 59 olmak üzeresin
vallahi bendede diyet modu yok bugün
hatta bugün yaşamak modu bile yokk
çok duygusalım çok hassasım dokunsan ağlıcak durumdayım
sınava son 3 gün kaldı çok kötü yusuf yusufum

1 saat 10 dk spor yaptım bugun çok iyiyim bence
çenemi de tutarsam belki yarın tam 59u görürüm:44:

bana incelmişsin gibi geldi ya
zaten bu protein diyetleri incelme sağlıyo kesinlikle
üstünde siyah olsa nolcak kızım totodan belli gitmiş yani
hem kendini inceldiğine inandırmak çok önemli
kendim yapamasam da her zaman siz yapın

ohhh ohhh süpersin canım
bende bugün efeyi uyuttukdan sonra leslie yapcam bakalım

inceldiğim kesin hele bayramdan sonraki halime göree süperim
vallahi işte bende senin gibiyim pek inanamıyorm

bu arada pembem o liste klasik bizim uyguladığımız listeler
sen çok az yiyorsun ondan veremiyorsun bence
bu hafta baktımda menülerinde kaydedeğer hiçbir yemek yok
genede uygula bakalım nişana kadar 1 kilo versen yeter
ama bence şu bizim 1 girip 2 gün kaybolan yeni üyemizin verdiği şok diyeti uygula derim 2 günlükmüş zaten dene ne kaybedersin

Meyveyi soymaya hazırlamaya üşendiğim için yemiyorum anca önüme konursa yiyorummm sizinde gördüğünüz gibi önüme koyanda yok eheheh alışverişe gittiğimizde canım deli gibi meyve istiyo alıyorum sonra dolapta bozuluyoo ailecek meyve kültürümüz yok ayrıca bende hassasım dün habire herkesle kavga ettim gözyaşlarım aktı akıcaktıı:) bugünde hassasım sankimmm bence hepsi evrenin bize kurduğu bi tuzak hepsi mevsimsel:) yada acaba mars falan dünyayamı yakşalıo güneş aya mı deyiyo kesin bişeyler var eheheheheh valla bende okdr aç nasıl kaldım bilmiyorum ama sinirimden yiyemedm işte

Klasik mılasik nasıl zayıflamış millet çatır çatır ama tamamen açlığa dayalı bi diyet yani bunu bırakp normal yemeğe başlayınca ayı gibi olma ihtimali var:)

Vayyy afferin canım bide kırgınlık var diodunn kocaman maşşşallaaaaaaaah

protein galiba göbekteki yağları yakmaya meyilli ben dukan yaparken göbeim baya inmişti harikaydı yaa brakıp fos olmayaydım iyiyidi:)

vallahi bende ayın evrelerine göre bizi etkiliyor diye düşünüyorm mesela dolunayda
çok agrasif hassas alıngan herşey olabiliyorm
durduk yere herşeye sinirleniyorm
protein vücutdaki bütün ödemide hemen atıyor bence
göbeğimin indiğinin bende farkındayım

ayyy komşuma gittiğimle geldiğim bir oldu efeyle onun oğlu bir kavgaya tutuştu
bende sinirlendim aldım eve geldim toplasan 5 dk bile oturmadım

Efe ne anlar kavgadan dünya tatlısı o kesin komşunun veledinin yüzündendir eheheh buarada sorcam sorcam unutuorum sizin güvercinlerden ses seda yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…