dün tartılmıştım 59du, bugun de yine afedersiniz büyük wc ye çıkmadan tartıldım gene aynı çıktı. artık tickerimi değiştircem. moral olur bana. hem de 60tan kurtulmuş olurum durmasın gözümün önünde.
bugün sınavda resmen sıçıngen(((
cevaplara bakıyorumda bazıları doğru bazıları yanlış
özelikle tarih çok zor geldi bana
ençokda tarihe çalışmıştım
türkçe çook çok basitti
matematikdende 3 4 tane yaptım eminim onlarda yanlıştır
oh ohh süpersindün tartılmıştım 59du, bugun de yine afedersiniz büyük wc ye çıkmadan tartıldım gene aynı çıktı. artık tickerimi değiştircem. moral olur bana. hem de 60tan kurtulmuş olurum durmasın gözümün önünde.
beni solladı geçti senide sollar yakındaaferin kız sana süpersin bana yetiştin işte
buda bana ders olsun ben halen 59 larda geziyorum
geçmiş olsun şeker
inşallah zannettiğin kadar kötü değildir
aaaaaaa yarın tartı günüydü
öküz gibi yedim tartı gününden önce
Sıkma canını 59çıkacaksın eminol
günaydın kızlar
önce bildirimimi yapayım kilom 59
dün akşam çok yedim ama tartıya yansımadı neyse ki
şimdi spora gidicem
sonra gelip yorumlarımı yaparım
bugün p.tesi pembe yok bide resim eklicekti
tebrikler canım
sağolun kızlar :)Random sonunda 59u görmüşsünn helal olsuuuuuuun çok sevindimmm
yettim garrriiii:) sabahtan beri işlerimi hallediorum canım ondan giremedim daha dün geldim İstanbula inanılmaz yorgundum yattım uyudum bide foto makinesi annemlerdeydi onlar daha geç geldiler bugün eve gidince yüklerim bende merk ediorm fotoları nasıl cıktı acaba hiç bakamadım yaa bide birdünya aksilik oldu mal kuaför saçıma asıla asıla fön çekti boynum tutuldu sağ tarafa dönemiyorum bide ben şehir dışına çıkınca şişiyorum burda eridim eridim oraya gittim bi kabızlık bi gaz falan ayı gibi göründüm elbisenin içinde kuaförde saçımı istediğim gibi yapmadı saçımı yamuk yaptı salakkkk Allahtan makyajı güzel yaptımda durumu toparladım teyzem annem falan en güzel kız sendn dedi bilmiorum işte bi çok şey içime sinmedi bayada okudular beni çok ağırlık var banada bulaştı agırlık dediler bilmiorm artık nazaramı geldim noldummm
Kilomda:56,500 çıktı ne güzel cuma günü 55 falan çıkıodum uyuz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?