Gerçekten tavuk acaip tok tutuyorKarbonhidrat yüklü şeyleri öğlen yemen güzel olmuş canım hatta karbonhidratı proteinle desteklemen dahada güzel zaten sabah ve akşam mükemmel su sporada artık dicek bişey bulamıorum güzell menüü
Şu tavuğun gözünü seviyim nasılda tok tutuyo insanı:) ıslak keki bian görünce kızıcaktım bi baktım dukan yazıyooo:):):) afiyet bal şeker olsun yawrum şu senin dukan kaçamaklarını görünce canım dukan yapmak istiyo nişandan dönüşte yaparım belki bende buarada cildin ne durumda bozulma varmı
Kızz hani akşamda çok yemiştin yanlışmı okudum yoksasana az yedin diyemiyorum çünkü bende çok az yedimm vucuda kıtlık hissini vermekte kapışırız yani
Günaydınn kızlarrr dünkü menüm şu şekilde
Sabah: 1 avuç kelogs special k ve süt
Ara: 1 minik salatalık,Kahve
Öğlen: 1 kupa domates çorbası,1dilim kepek ekmeği,bikaç kaşık light yoğurt
Ara: 1 minik salatalık,1kupa light ayran, 1 tane fıstıklı sticks (55 kalori)
Akşam: 4 tane formun pirinç patlaklarından,1 minik salatalık
Su: 2litreyi geçti
Gerçekten tavuk acaip tok tutuyor
ben dukani sevdim istediğini yapıp yiyorsun
ama ıslak kek bir igrencti çöpü boyladi bende helva yapcm yedim
Ama bu kektı pastayı tatliyi felan p.tesviye kadar ara vercm
cildimde sorun yok aksine dahada düzeldi
Senin menüler neden böyle annen yokmu
kacgundur yemek goremiyorumda
Menü güzel suda güzel suda
Günaydın kızlar
busabah tartildim ve 62.8 ciktm
Ama acaip kabızlık var
keten tohumu ictm kalkar kalkmaz umarım faydasi olur
buarada beyazbulut nerelerde yahu
menü çok değil aksine az canımbugün sabah kahvaltımı iki dilim kepek ekmeğinin arasına sürdüyüm peynir ve domatesli sandaviçle yaptım
arada 1 bardak az şekerli çay içtim
öğlen 1 dilim çavdar ekmeğiyle çok ince bir parça kaşar yedim
arada 1 armut
akşam yemeğide yemedim sayılır 1 lokmacık ekmekle yine 1 lokmacık kağıt kebebı
ardındanda 1 bardak sütlü neskafe öyle çok yazdığıma bakmayın hepsi azıcık şeylerdi
ekmekleride zaten hep tost makinesinde kızartarak kullanıyorum
bugünlük böyle oldu yarın dikkat etmeye çalışacam
tabi okulda sigortalarım atmazsa yoksa vay halime
.
vallahi bu işin piri dukan diyorumhaftaya okulum düzene girerse bende dukan tarzı beslenmeye çalışacam
inşallah becerebilirim topu topu vereceğim 2-3 kilo kaldı
onuda verebilmek için kı.......mı yırtıyorum
ne sıkıcı iş ya
fark ederim bennAhahahahha hemende herşeyi farkettt:) annemle ablam konyaya gitti haftasonu nişan varya kızın kıyafetlerini pastaları ıvır zıvırları halletcekler abimde geceden geceye gelio bende kendi kendime yemek hazırlamaya üşeniyorum.Annesizlik beni aç bıraktı
işte tavuğun sıkıntısıda burda devreye giriyo adam gibi tuvalete çıkartmıo insanı
yemeden dönme vallahiiBende bu sabah 55.500 çıktım ama üstümde bi dünya kıyafet vardı acaba 55 olmuşmuyumdur insan azaldığını görünce yemek yemek istemiyo valla ama mecbur haftasonu yicem yarın nişanımız var konyada oraya gidipte etli ekmek yemeden dönmem yoldada çenem durmaz bişeyler yiyesim gelir diye düşünüyorum ama tam terside olabilir inşallah iştahım kapanırda pazartesi 55 çıkarım
selam kızlar annemden giriyorum şu an nettim bir süre kapalı kalıcak
sözleşme bitince ttnetti iptal ettirdik şimdilik böyle ama fazla sürmez
gelicem yine diyetede devam :128::128:
şimdi fazla vaktim yok hepiniz selamlar sevgiler kaçamaksız güzel güzel günler
kaçtım ben
fark ederim benn
kızz çok merak ediyorum nasıl olcaksın diyee
kız ne iş yapıyor abin neiş yapıyor güzelmi kız ahahah
daha çok sorarımda neyseeee
ketende işe yaramazsa aktara gider bişeler alırım
yemeden dönme vallahii
aslında bende dukan usulü etli ekmek yapabilirim
bende yolculukda tıkınmayı çok severim
:
Günaydınn kızlarrr dünkü menüm şu şekilde
Sabah: 1 avuç kelogs special k ve süt
Ara: 1 minik salatalık,Kahve
Öğlen: 1 kupa domates çorbası,1dilim kepek ekmeği,bikaç kaşık light yoğurt
Ara: 1 minik salatalık,1kupa light ayran, 1 tane fıstıklı sticks (55 kalori)
Akşam: 4 tane formun pirinç patlaklarından,1 minik salatalık
Su: 2litreyi geçti
bu ne şimdi ya
yemek memek göremedim ben
hem çok zarif hem çok şık Allah tamamına erdirsin hayırlı olsunEki Görüntüle 515257 Bakın bakıyim beğendinizmi
sende ozaman 3 5 gün ye belkide az yiyorsundurofff moralim alt üst
dün o kadar dikkat ettim gene 60 çıktım
kaçamak yapıp spor yapmadığım günün ertesi günü ekside çıkıyorum
dikkat edip spor yapınca artıda çıkıyorum
nasıl bi insanım ben ya
bunca kiloyu vermiş olmasam valla inanmıycam hiç kilo verebilceğime
hayret bişey yemin ederim
ayyy seni korkutmayayım ama onların dili evlendikden sonra çıkar ahahahhacanım valla öyle çok meral edilcek bi elbise almadım gayet mütasıp bişey:)ama üstüme yakıştı zayıf gösterdiğimi söylediler foto çekerim görürsünüz saçımı başımı ne yaptırsam bir fikrin varmıı? Bizim dükkan var balık ve olta mlzemeleri üzerine bide internet sitsi üzrinden av malzemeleri satışına bşlıcak site tasarım aşamasında kızda daha öğrenci ama bu sene son senesi mezun olunca hemen kapcaz getircez buraya:) valla ben abime genelde kimseyi yakıştırmam ama çok yakıştılar güzel kz aynı ablam gibi zayıf çıtı pıtı40kilo eheheheh Ya bide en önemlisi hörmetli kız yani tam eş olcak bi kız aileside iyi şu kadınlar klubnde neler okuyorum nişanda düğünde aileler birbirine giriyo sırf onu isteme bunu isteme sevdasından ama bunlar yapmayın ne gerek var falan dio onların mütevaziliği bize herşeyn daha iyisi olsun isteği uyandırıyo buarada nişan tepsisine falan çok özendik bulursam fotosunu atıyım size hee unutmadan şunuda söyliyim keten tohumunun etkisi 1 haftada oluyomuş hergün tavuğun üstüne yoğgurdun içine falan serpp rahatlatır en azından dukan usulüetli ekmekte pek güzel olurr hee:)
offf çok hoşEki Görüntüle 515257 Bakın bakıyim beğendinizmi
pizzamı offff canım istediiben bugun az yedim
sabah normaldi 1 dl pizza bir dl ekmek öğlen de 1,5 dl pizza
annem dün pizza yapmış çavdar unundan incecik tabanlı üstü de domates-soğan-peynir falan çok diyet usulü:)
akşam da normal yemek yerim
bugun de moral bozuktu ama diyet biraz iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?