Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar kopyala yapıştır yapınca renkler görünmüyor ama olsun artık napalım...
[TABLE="width: 401"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD="align: right"]30.12.2011[/TD]
[TD="align: right"]07.01.2012[/TD]
[TD="align: right"]13.01.2012[/TD]
[TD]Toplam fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD="align: right"]77,0[/TD]
[TD="align: right"]76,5[/TD]
[TD="align: right"]75,5[/TD]
[TD="align: right"]-1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevgi_meleği[/TD]
[TD="align: right"]77,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Randomlife[/TD]
[TD="align: right"]74,0[/TD]
[TD="align: right"]72,0[/TD]
[TD="align: right"]72,0[/TD]
[TD="align: right"]-2,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karamelek[/TD]
[TD="align: right"]65,4[/TD]
[TD="align: right"]65,1[/TD]
[TD="align: right"]64,9[/TD]
[TD="align: right"]-0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizeliklim[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD="align: right"]61,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]-0,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KalbimEllerinde[/TD]
[TD="align: right"]88,0[/TD]
[TD="align: right"]86,4[/TD]
[TD="align: right"]85,8[/TD]
[TD="align: right"]-1,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembepalto[/TD]
[TD="align: right"]59,6[/TD]
[TD="align: right"]59,5[/TD]
[TD="align: right"]58,9[/TD]
[TD="align: right"]-0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeyazBulut[/TD]
[TD="align: right"]67,8[/TD]
[TD="align: right"]0,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD="align: right"]83,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD="align: right"]82,5[/TD]
[TD="align: right"]-0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katzi[/TD]
[TD]66,0[/TD]
[TD="align: right"]67,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]1,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esincan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze21[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu arada ölçü bildirimlerini ay sonu yapıcaz bilginize... ben size bir gün öncesinden söylerim tamam fıstıklarım???

sağol tatlım, evet kalori dengelemek için yaptım

bu arada sporumu yaptım hanımlar...

25dk zumba cardio+5dk zumba flamenco+2dk belly dance (flamencoyu zumba kadar beceremedim ama kıvırttım işte beli belly dance da video takıldı ondan 2 dk)

bir de her zamanki bacak hareketimden 200 tane + 25-30 tane kalça kaldırma hareketlerimi yaparım yatmadan önce de...
ben belin yan kısımları için yana bacaklarımı kaldırıyorum balerin gibi hehe işte 10-15 anca yapabiliyorum şimdilik
suyu da 1,5 lt yaptım mı yatmadan günü kapatırım

bu arada karameleğimmm, altta adını gördüm söylemeden geçmeyim
düşük karbonhidrat diyeti ile ilgili fazla bilgi yok internette
var da monti, karatay şeklinde
o yuzden yabancı genellikle Amerikan kaynaklı sitelere bakıyorum, şu an mesela bir sitede okuyorum karbonhidrat diyeti nedir diye...
biraz öğreneyim sana da daha doğrusu hepinize açıklarım sonra

tamam canım ögrende banada ögret

wooowww listede 4üncüyüm yaşasınnn

lilymmmm tatlimm menünü okudum cok ama cok basarili tebrik ederim devam et böyle
sporunda süper cok iyi gidiyorsunnn

kızlar sporumu yaptım 5 mil leslinin 4 mili(50 dk) 10 dk sıkılaşma yaptım oryantalden vazgeçtim şimdi duşa gidiyorm

sporcularim benim aferinnnnn
yarasinnn erisin yaglarrr

Bir yazı okudum bir yerde

Paylaşmak istedim

Bir okuyun bence

1 HAFTADA EN FAZLA KAÇ KİLO VERİLEBİLİR

Her geçen gün yeni yeni diyetlerle karşılaşmaktayız. Bunların arasından gayet bilinçlice hazırlanmış olanlar olduğu gibi sadece dikkat çekmek için hazırlanmış olanlar da vardır. Bilinçlice hazırlanan diyet zaten kendisini haftalık verilebilecek kilo kaybı ile belli eder. Bu diyetler genelde haftada 0.5 - 1 kg. ağırlık kaybını doğru bulurlar. Bunların dışında öyle ' Mucize Diyet 'ler çıkarılır ki haftada 3 - 4 hatta bazen 6 kilo bile verilebileceğini iddia ederler. Peki bu ne kadar mümkün? Hesaplayalım; bunu hep en iyi ihtimalleri göz önüne alarak yapacağız.

1) Her besin maddesinin vücuda kazandırdığı bir enerji değeri vardır. Bu protein ve karbonhidratların 1 gramları için 4 kalori iken, yağlar için 9 kaloridir. Öte yandan 7.000 kalorilik ekstra harcama ile 1 kilo kaybedilmektedir.

2) Her insanın günlük ihtiyacı olan bir kalori değeri vardır. 1.65 metre boylarında, 70 kilo ağırlığında yetişkin bir bayanın (yaklaşık olarak ideal kilosunun 12 kilo üstünde) günlük kalori ihtiyacı ortalama olarak 2.500 kaloridir.

3) Günlük yapılan egzersizlerle bu değeri 3.000 kaloriye kadar çıkarmak mümkün. Biz yine en iyi ihtimalleri göz önüne aldığımız için hadi diyelim ki bu bayan arkadaşımız günlük olarak 20 km. de yürüyüş yapsın! (Bu durum 1.200 kalorilik ekstra bir enerji harcaması yaratacaktır)
4) Yani günlük olarak egzersiz yapan ve bununla da kalmayıp 20 km. yürüyüş yapan bir bayanın günlük kalori ihtiyacı 4.200 kaloriye kadar çıkacaktır. 5)

Hadi diyelim ki bu bayan arkadaşımız günlük 1.200 kalori içeren bir diyet uyguluyor olsun (burada bahsettiğimiz olanaksız bir şeydir. Çünkü günlük 20 km. yürüyen bir kişinin ayakta kalabilmesi icin en az 2.000 kaloriye ihtiyacı vardır. Ama biz yine 'en iyi ihtimalleri' göz önüne alacağımız için bunu mümkünmüş gibi kabul edelim).

6) Bu da demek oluyor ki; bu bayan günlük 4.200 – 1.200 = 3.000 kalori ekstradan enerji harcamaktadır. Bir haftada 3.000 x 7 = 21.000 kalori eder.

21.000 kalorilik enerji açığı ise 21.000 / 7.000 ? 3 kg demektir.

7) Yani günlük egzersiz yapan, 20 km. yürüyen ve 1.200 kalorilik bir rejim uygulayan bayan (ki böyle bir varlık dünyada yoktur!) haftada en fazla 3 kilo yağ yakabilir!!! (Bu değer 20 km. yürüyüşü hesaba katmazsak 1.8 kilo kadardır).

O halde bu sonuç ne demek oluyor? Hani haftada 6 kilo kaybedecektiniz? İşte burada o dramatik gerçek ortaya çıkıyor. Kaybedilen bu 6 kilonun büyük çoğunluğu vücut suyudur. Diyet yapayım derken sağlığınızdan oldunuz!!!

Peki gerçekten sağlığa zarar vermeden verilebilecek kilo kaybı ne kadardır? Bu değer haftalık 0.5 kg. ile 1 kg. arasındadır. Diyete başlamadan önce hedeflerinizi bu değere göre belirleyin. Sadece bu şekilde başarıya ulaşmak mümkündür.

Hatta Dünya Sağlık Örgütü (WHO) son sağlık raporunda diyet yaparken hiç acele edilmemesini, haftalık ağırlık kaybının da 250 - 950 gr arasında olması gerektiğini bildirmiştir.

Kaynak: Diyetisyen M.Turgay KÖSE

Kahvaltı:

1,5 yumurta
1 kk kaşar peynir
yarım kk beyaz peynir
2dilim kepek ekmeği
Accıkta helva

Ara

Salep

Akşam

Cajun Finger (böyle pane harçlı tavuk parçaları gibi bişey)
elma dilim patates
1 dilim ekmek
yeşillik
Bide sos barbekü ve ballı hardal

Çok oldu ama bugünlük böyle:)

Son düzenleme:
düşük karbonhidrat içeren diyetlerde genelde k.hidratın eksikliği protein ve yağlarla kapatılmaya çalışılır
yağların bu diyette çok fazla sınırı yoktur çünkü vücutta yağın depolanmasına yol açan yağ değil, şekerdir
k.hidrat az alındığı zmn vücut fazla enerjiyi yakıp oluşan ketonları vücuttan suyla atar
yani eriyen yağ atıkları da denebilir bunlara
bu diyette genel olarak etlerin birçok çeşidi serbest, balık, yumurta, peynir (günde 4kkyı geçmemeli ama), glisemik indeks değeri düşük meyve ve sebzeler genelde serbest
bu incelediğim sitede 7000in üstünde gıdanın hem karbonhidrat hem de kalori değerleri verilmiş tek tek yazmam mümkün değil elbette
ben bu diyeti kısmen uygulayabilirim malum yüksek proteinli beslenemiyorum böbrekten dolayı ama montide yaptığım gibi ekmeği sabahla sınırlandırıp pilav makarna gibi şeyleri yemezsem faydası olur sanırım
aslında düşünüldüğü kadar maliyetli değil
hani karatayda ekmek yerine ceviz var ya, aslında bence evde hangi çerez varsa ne bileyim badem de olur fındık fıstık da... önemli olan ölçüyü kaçırmamak
bir de mesela sabah tahıllı ekmek yersin bir daha gün içinde ekmek yemezsin dengelenir bence
örnek menü için karatay veya monti sayfasına bakabilirsiniz
ben montiyi tuttum aslında hem düşük k.hidratlı hem de ekmek de karatay gibi yasak değil
düşünen olursa yardımcı olmaya çalışırım bilgim dahilinde...

he ben bilmeden bunlara uygun davranıyomuşum ben sabah dışında ekmek yemiyorum..

kalbimmmm teşekkürler tatlım, ben de seni tebrik ediyorum 86yı kırdın sonunda

pembem menün güzel şekerim o kadar olur yine dengeli ki ztn az yiyordun afiyet olsun

yasminimmmm
eklediğin tarzda yazıları çok okuduğumdan herhalde okurken her kelimesini sanki daha dün okumuşum gibi geldi
farkındaysan sen de şok diyet yapıyorsun
ben en fazla 1 kg kuralını bildiğimden fazla kendime yüklenmiyorum aslında dijital tartım olsa daha da belli olacak da, bnm için 300g ya da 900g olması önemli değil önemli olan kalıcı yağ kaybı yaşamak
paylaşım için teşekkürler

aslında hepimiz sağlıklı beslenme ve sporla gayet de başarılı sonuclar alabilecek potansiyele sahip insanlarız
ki ztn bunun meyvelerini de toplamaya başladık 2 haftadır gördüğünüz üzere...
inşallah yaza kadar hepimiz fazlalıklarından kurtulmuş olup başarı öykülerine birer birer topik açarız
aminnnnnn

pembisim sen iyimisin? hicte cok olamis hatta az bile olmus
kus kadar yemissin tatlim ac kalma sakin.
menüyü begendim ama. keske arada ceviz felan yeseydin..

agzindan bal damliyor lilymmm insallah yazariz hepimiz basari öykümüzü

pembisim sen iyimisin? hicte cok olamis hatta az bile olmus
kus kadar yemissin tatlim ac kalma sakin.
menüyü begendim ama. keske arada ceviz felan yeseydin..

cnım hiç acıkmadım kii yok yok elma dilim patatesler baya cok geldi yani kızartma sonuçta cajun fingerde kızarma neyse napim bgn cumartesi herşeyi yerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…