afiyet olsun kuzum ben de sabah 1-2 tatlı kaşığı kadar az pekmezli tahin yedim ben de pişman değilim sonuçta pazar kahvaltısıydıaz önce bi parca sütlü cikolata yedim
cok özlemisim vallah hic pisman degilim
beyazbulutum boyun sanırım 1,62 falan tahminimce dogru mu?, buna göre alman gerek kalori miktarı 1460 yani hiç hareket etmezsen bu kadar yakar vücudun o nedenle 1400kalorilik bir beslenme ideal senin için ki metabolizman çalışsın mesela bnmki 1540 falandı ben de 1500kalorilik beslenirsem vücudum süper hızlı çalışır ve kilo veririm sporla beraber...
afiyet olsun kuzum ben de sabah 1-2 tatlı kaşığı kadar az pekmezli tahin yedim ben de pişman değilim sonuçta pazar kahvaltısıydı
gün içinde dengelerim bi şekilde sen de aynı şekilde, sonucta spor yapıyoruz bi de...
iyi yapmışsın afiyet olsunlilycimmm benim almam gereken kalori miktari ne pekii?
pekmez dedin aklima geldi simdi, bende kahvaltida az pekmez ve recel yedim
iyi yapmışsın afiyet olsun
en az alman gereken enerji 1660 yani 1600 kalorilik bir diyet senin metabolizmanın gerekli hızda çalışmasını sağlar sporla yaktığın kaloriler ekstra, vücut yağlarından gider direkt
rica ederim tatlımbunu bildigim iyi oldu tsk ederim fistigimmm
beyazbulutum boyun sanırım 1,62 falan tahminimce dogru mu?, buna göre alman gerek kalori miktarı 1460 yani hiç hareket etmezsen bu kadar yakar vücudun o nedenle 1400kalorilik bir beslenme ideal senin için ki metabolizman çalışsın mesela bnmki 1540 falandı ben de 1500kalorilik beslenirsem vücudum süper hızlı çalışır ve kilo veririm sporla beraber...
iyi ya sevindim doğru hesapladığıma...sağol lilycim evet boyum 1.61 civarı ben yapmıyorum kalri hesabıda işte merak ettim bir öyle hesaplıyım dedim ama bir daha tövbe
kızlar naber :)
biz iyiyiz de sen iyileştin mi ondan haber ver meleeemmm
yoo hiç öyle bir derdi yok o tarafımın bana garezi var
şaka maka iyi değilem valla
dün akşamdan beri araştırıyorum tırsıyorum bi yandan
valla ilerletmeden o masaya ya yatacam ya yatacam
yoksa ilerletince kronikleşip cilt kanserine dönüşüyor
şekil a babam
niye şu zamanda çıktı karşıma ya
cnm o zor bi ameliyat diil ya. arkdaşımın sevgilisi kaç kez oldu..
korkma bence rahat ol..
iyi yapmışsın afiyet olsun
en az alman gereken enerji 1660 yani 1600 kalorilik bir diyet senin metabolizmanın gerekli hızda çalışmasını sağlar sporla yaktığın kaloriler ekstra, vücut yağlarından gider direkt
olsan da tekrarlama ihtimali var normal ameliyatlarda daha yüksek tekrarlama bak kaç kez oldu diyosun :)
bi yöntem buldum ama yeşilyurttaymış hastane baya da uzak.
bakırköy sanırsam.
anadolu yakasında o yöntemi yapanda bulamadım. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?