Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

çok geçmiş olsun

keşke bir bilgim olsa da paylaşsam

kabızlık desen, hemoroit desen bende bilgi çok da bu konuda bişey bilmiyorum malesef

kizlar simdi misafir geldi bize, annem batirik hazirlamis az önce birtane tadimlik olsun diye yedim
sadece 1 tane ama yaninda haslanmis lahana.
cok olmamistir insallah

marankinin formülünü de dene bence kesin

ben onun daha çok faydası olduğunu düşünüyorum

onu da bu şişe bitince denerim artık.
annem öldürcek beni.
zayıflama işi pahalıya patlamaya başladı.
tüm pantolonlarıma düğmelerini açmadan girebiliyorum
allahtan mont giyiyorum da kemerle falan kapatıyorum işte bolluğu.
yaza sağlam bi alışveriş yapmam lazım.

zayıflayayım da alışverişe razıyım walla

zaten ben zayıflarsam giyecek o kadar çok şeyim var ki dolaplarda.

son 5 yılda 23 kilo aldığım için :)

zayıflayayım da alışverişe razıyım walla

zaten ben zayıflarsam giyecek o kadar çok şeyim var ki dolaplarda.

son 5 yılda 23 kilo aldığım için :)

ben bi lisede 60 kilo idim. o zaman giydiklerim de çoktan birilerine verildi kilo alınca. ay zaten giymem onları bee
yepyeniiii şeyler alıcam kendime.
tek hayalim dar kesim siyah kot!!!
ben son 10 yılda 30 kilo aldım. 60 kiloydum ya

çok geçmiş olsn canım
canımmmm belimde iltihap var diyodun yoksa o bumuyduuu(
çok üzüldüm yaa benim çevremde kıldönme olan herkes ameliyat oldu bi süre yatarak geçiriyorsun
başka bi doğal yöntem varmı bilmiyorum hiç
bende grip olunca burnumdan çok gözlerimden akar gözlerim şişer enaz 4gün sürer
canım acile git çok kötüysen sonuçda seni böyle bırakacak halleri yok değilmii
diyeti felan düşünme şimdi

Son düzenleme:
selam güzellerim
yazılanlara yorumlar yapıp menümü aktaracağım size...
bugun tam 1000kalorilik bir beslenme yaptım ama bunu 1000e tamamlamak için 3 gofret yedim
daha doğrusu herkes çayın yanında yiyince dayanamıyorum tatlı şeylere, ztn çayı tek başına sevmem ki ben

neyse yazılanlara yorumlarımı yapayım...
ben de mekik çekemiyorum yasak maalesef, ama lesliede ve zumbada yaptığım hareketler ztn ayakta mekik gibi oluyor göbüşüm incelmişti ama 84-85in altına inemedi bir türlü

Beyazbulutcum...
menün idare eder, öğlen tam bir karbonhidrat yüklemesi olmuş tatlım kuru meyve+pilav+mercimek+grisini
diğerleri iyi, afiyet olsun

Kalbimmmm...
menün her zmanki gibi maşallahsporun da...
bu arada spor yaptığımızdan ben zayıflarken sarkacağımızı düşünmüyorum inanın 1 haftadır daha düzenli spor yapıyorum ya bnm de kalçam, göbeğim sıkılaştı gibi, bu gidişle sıkı ve sarkmayan bir görünüme kavuşacağız gibi geliyor inşallah

Random'ummmmmm....
canım menün ve sporun harika, evet 2 kahvaltı gibi oluyor ama nesfit sabah açlığı için sporda yakıyorsundur fazlasını
bence menün şahane, hem alkış hem maşallah nazar değmesin hiçbirinize canlarım bnm

Karameleğimmmmm
kuzum menğn bence harika, o bisküviler arada kaynar ya çok kasma, ama tatlı bişeyle kuru yemiş yemeni tavsiye etmem aklında bulunsun
bu kaçamakları da yavaş yavaş uzaklaştıracağız zamanla ben inanıyorum sana da kendime de diğer arkadaşlarıma da... bunlar bizim vazgeçilmezlerimiz madem birden vazgeçemeyiz zamnla inşallah

bu arada ben geçen gün Dr. Mehmet Öz'ün bir videosunu izledim, başka yerlerde de okudum, tabii bilimsel kaynaklı, %70 ve üstü kakao kitlesine sahip bitter çikolatadan günde 10-20g yani yaklaşık olarak bir paketin dörtte biri kadarı (20g yani) karın düzleştirmede sorun yaşatmazmış hatta Mehmet Öz, bitter çikolata için "flattening" yani düzleştirici etkide diye bahsediyor "fattening" değil yani yağlandırıcı etkide değil

bir de karamelek, sen kendine kaçamakçı demişsin ama ben de az değilim, ama kaloriye vurduğunda az besleniyoruz bilgin olsun...

cyy, Yasminimmmmm
kız sen de boşver bugün felekten bi gün çalmışsın biliyoruz sen ztn az yiyorsun telafi edersin, afiyet olsun yarasın inşallah yağlarını eritmek için vücudun şaşırmıştır

Karamelek, ben de bir ara kalori manyağına dönmüştüm diyetisyen diyordu "psikopata bağlama" diye o gün bugundur saldım birazcık kendimi
bu arada karatayı tavsiye etmem ben biraz araştırma yaptım kadını tvde de dinledim, cok faydalı bilgiler edindim elbette ama diyetini beğenmedim, monti ona göre daha rahat
ben de bu aralar karbonhidrat diyetini araştırıyorum burdaki bir bayanın yardımıyla hani 36 bedene inen vardı ya... arada onun topiğini de takip ediyorum ztn kilo bildirim listesini gece 2:30a kadar uğraştım hazırladım bu konuda da biraz canım sıkıldı ama burdan yazmıcam
ama sayesinde karbonhidrat diyeti konusunda bilgilenmeye başladım ama tam okumadım iyice öğrenip sizle de paylaşırım tmm tatlım?

Sevgiiiimmm bebeğim
kuzum bak böbreklerin de iltihaplı dikkat et kendine kuzucummmmm kıyamam sana ben

kızlar ben de yeni şeyler almak istiyorum artık
ztn kıyafet diye bişey yok yani bu bol kesimler haricinde....
olmayanların bir kısmını verdim
ben sevmem oyle giyilmeyen şeyleri saklamayı, fazlalık oluyor

bu arada masraf demişken valla bnm de bu diyet işi biraz masraflı oluyor neden derseniz peynir konusunda ztn uyuzumdur yağlı peynir sevmem şimdi uni.den beri alıştım hep light alıyorum bugun annem de almak istemedi dedim ben peynir yemek istemiyorum sırf yemiş olmak için yioyrum lezzet alamıyorum dedim hadi alalım dedi, binbir laftan sonra
bi de kızlar ya kendi param olsa hemen almak istediğim bişey var ki o da haftaya cuma bim'e kondisyon bisikleti gelecekmiş, stepper ve çekme ipi falan da yazıyor 199tl, valla sponsor bulsam hemen alcam
hem kalbim gibi tv izlerken falan geçerim karşısına hem izlerim hem sporumu yaparım bilgisyarı açamasam bile sporumu yapmış olurum ama işte tamamen duygusal

offf benim de eski kıyafetlerim kotlarım montlarım çeketlerimin hepsi olmaya başladı
bol gelir inşallah
üstüme oturan dapdar bi deri mont istiyorum
ilk olarak iç çamaşırlarımı değişcem çünkü üstler bayağı bolardı

yine ben
size menümü yazayım hemen

sabah - 10:30
- 1.5 dl büyüklüğünde sütlü bazlama (yaklaşık 3 etimek kadar yedim, hamur da annemin poğaça hamuru ama sütlü oluyor maalesef beyaz undan)
- 1 kk peynir
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 3 bardak çay

ara - 13:00
- 1 anamur muzu

öğle - 14:45
- 7-8 yk karnabahar yemeği (susuz kendi suyunda pişirmiş annem)
- 3 yk yogurt

akşam - 18:00
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 4 yk karnabahar yemeği
- 3 yk yogurt
- 1 tabak karışık salata
- 1 etimek kadar kepek ekmeği

ara - 20:00
- çayla beraber 3 kakaolu gofret

akşam çok gibi gözükse de dengeli olsun diye herşeyden yedim ekmek de küçüktü, çabuk acıkmayım diye yedim hem öğlen yiyememiştim
yediklerimin kalorisini hesaplayınca yaklaşık 800-850 kalori ediyordu ondan en azından 1000kalori olsun diye 3 gofret yedim
bu arada 1 gofret =40 kalori, üzerindeki değerlerden hesaplayarak buldum

su - 1 lt anca oldu evde su kalmadı annemle gittik aldık yemekten önce, 1.5ltye tamamlarım+6bardak çay
spor - henüz yapmadım yapınca yazarım birazdan

işte böyle canlarım
hepinize sevgiler...

yaaa bu bisküviye ve çikolataya karşı koyamamam moralimi çok bozuyo işte dün koca bi paket yedin bugün niye yiyorsun( artık sıkılmaya başladım vazgeçmicem devam edecem tamam ama insanında ömründe ömür gidiyo 1 ayda 1 kilo veirlirmi yaaaa
canım ben yediklerimi arttırdım zaten farkındaysan bisküviyi saymazsak
calorisini hesaplamadım ama ortalama 1500 geçmiştir kesin caloriyi takmıyorum kafama artık geçen bir ara herşeyi hesaplar olmuştum
karatay diyetini araştırdım biraz ekmek yok yerine ceviz fındık fıstık yiyorsun aslında güzel bişe ama çok masraflı dediğiniz gibi diyet iş,i banada pahalıya patlıyo bi markete gidiyorum kendime ekstra şeyler alıyorum eşim ne aldığımı nekadar tuttuğunu sormaz ama genede ektra masraf o parayla başka şeyler yapabilirim
neden kilo bildirimini yaparken canın sıkıldı bence her hafta biri hazırlasın ilk sayfaya isimlerin yanına tarih yaz herkes hazırlar canım

cnm sen de çikolatalı diyet yap hem diyetisyenin de vermiş ztn menünde

kilo bildirimi sizinle ilgili değil, diğer topikle ilgili burda sorun yaşamıyorum sizle Allah razı olsun hepinizden şekerlerim güzellerim
bu konu ile ilgili facete yazarım sonra anlarsınız ne demek istediğimi

karbonhidrat diyetine baktım da ya sebzeler bile sorun ama uygulanamaz değil, hatta gece acıkıp bile bişeyler yemenizde sakınca yok yeter ki k.hidrat değeri 70in üzerine çıkmasın
ben araştırayım iyice öğrenince sizle de paylaşırım inşallah

bu arada bizim listeyi de birazdan yayınlıcam fıstıklar...

tamam canım. ben bizimle ilgili sandım.

tamam canım. ben bizimle ilgili sandım.
ay sizle ilgili olur mu fıstığım???
meleklerim bnm yaaaa
siz bana hiç sorun çıkartmadınız ki aksine meleksiniz yaaaaaaaaaaaa
sizi çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum bennnnnnnnnn

wooowwww lilycim seni ayakda alkışlıyorumm (alkışlıcamda benim smilyler gözümküyo)
harika menün canım abartılı bişi yok zaten cal dengelemek için 3 göfret yemişsin afiyet olsun canım
suyuda tamamlarsın zaten sporunuda yaparsan direkman yağdan giderr

ay sizle ilgili olur mu fıstığım???
meleklerim bnm yaaaa
siz bana hiç sorun çıkartmadınız ki aksine meleksiniz yaaaaaaaaaaaa
sizi çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum bennnnnnnnnn

kızzzzzzzz bende çok seviyorum hem seni hemde hepiniziiiii canlarım

bu arada ben kalkıp sporumu yapayımmm hadi yapınca yazarım
amaa 3 mil leslie 10 dk sıkılaşma 10 dk oryantal yapmayı planlıyorum hadi görüşürüz meleklerim

kızlar kilo bildirimini excelde renklendirdim öyle ekliyorum inşallah görünür...
[TABLE="width: 401"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD="align: right"]30.12.2011[/TD]
[TD="align: right"]07.01.2012[/TD]
[TD="align: right"]13.01.2012[/TD]
[TD]Toplam fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD="align: right"]77,0[/TD]
[TD="align: right"]76,5[/TD]
[TD="align: right"]75,5[/TD]
[TD="align: right"]-1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevgi_meleği[/TD]
[TD="align: right"]77,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Randomlife[/TD]
[TD="align: right"]74,0[/TD]
[TD="align: right"]72,0[/TD]
[TD="align: right"]72,0[/TD]
[TD="align: right"]-2,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karamelek[/TD]
[TD="align: right"]65,4[/TD]
[TD="align: right"]65,1[/TD]
[TD="align: right"]64,9[/TD]
[TD="align: right"]-0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizeliklim[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD="align: right"]61,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]-0,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KalbimEllerinde[/TD]
[TD="align: right"]88,0[/TD]
[TD="align: right"]86,4[/TD]
[TD="align: right"]85,8[/TD]
[TD="align: right"]-1,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembepalto[/TD]
[TD="align: right"]59,6[/TD]
[TD="align: right"]59,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]-0,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeyazBulut[/TD]
[TD="align: right"]67,8[/TD]
[TD="align: right"]0,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD="align: right"]83,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD="align: right"]82,5[/TD]
[TD="align: right"]-0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katzi[/TD]
[TD]66,0[/TD]
[TD="align: right"]67,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]1,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esincan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze21[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

en fazla kilo veren arkadaşımız Randomlife... onu alkışlıyorum
tebrikler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…