kızlar o kadar hasatyım ki
söylemicektim ama söyliyim
kıl dönmesi var bende tam kuyruk sokumu denilen yerde
kocaman oldu oturamıyorum gezemiyorum
iltihap ateş yapıyor
üstüne gribim gözlerim ağlıyor
napcam bilemedim
ameliyat olmak da istemiyorum ama mecburum galiba
bildiğiniz doğal yntemler varmı kesin işe yarayan
yoksa böyle havale geçircem ya bide hafta sonu
yemek falanda yemedim bu saat oldu bilginize.
evet ben 50 ml şişeyi 10 liraya aldım.
küçük yer burası ya, böyle oluyor.
marankinin formülünü de dene bence kesin
ben onun daha çok faydası olduğunu düşünüyorum
onu da bu şişe bitince denerim artık.
annem öldürcek beni.
zayıflama işi pahalıya patlamaya başladı.
tüm pantolonlarıma düğmelerini açmadan girebiliyorum
allahtan mont giyiyorum da kemerle falan kapatıyorum işte bolluğu.
yaza sağlam bi alışveriş yapmam lazım.
zayıflayayım da alışverişe razıyım walla
zaten ben zayıflarsam giyecek o kadar çok şeyim var ki dolaplarda.
son 5 yılda 23 kilo aldığım için :)
kızlar o kadar hasatyım ki
söylemicektim ama söyliyim
kıl dönmesi var bende tam kuyruk sokumu denilen yerde
kocaman oldu oturamıyorum gezemiyorum
iltihap ateş yapıyor
üstüne gribim gözlerim ağlıyor
napcam bilemedim
ameliyat olmak da istemiyorum ama mecburum galiba
bildiğiniz doğal yntemler varmı kesin işe yarayan
yoksa böyle havale geçircem ya bide hafta sonu
yemek falanda yemedim bu saat oldu bilginize.
ben bi lisede 60 kilo idim. o zaman giydiklerim de çoktan birilerine verildi kilo alınca. ay zaten giymem onları bee
yepyeniiii şeyler alıcam kendime.
tek hayalim dar kesim siyah kot!!!
ben son 10 yılda 30 kilo aldım. 60 kiloydum ya
Karameleğimmmmm
kuzum menğn bence harika, o bisküviler arada kaynar ya çok kasma, ama tatlı bişeyle kuru yemiş yemeni tavsiye etmem aklında bulunsun
bu kaçamakları da yavaş yavaş uzaklaştıracağız zamanla ben inanıyorum sana da kendime de diğer arkadaşlarıma da... bunlar bizim vazgeçilmezlerimiz madem birden vazgeçemeyiz zamnla inşallah
bu arada ben geçen gün Dr. Mehmet Öz'ün bir videosunu izledim, başka yerlerde de okudum, tabii bilimsel kaynaklı, %70 ve üstü kakao kitlesine sahip bitter çikolatadan günde 10-20g yani yaklaşık olarak bir paketin dörtte biri kadarı (20g yani) karın düzleştirmede sorun yaşatmazmış hatta Mehmet Öz, bitter çikolata için "flattening" yani düzleştirici etkide diye bahsediyor "fattening" değil yani yağlandırıcı etkide değil
bir de karamelek, sen kendine kaçamakçı demişsin ama ben de az değilim, ama kaloriye vurduğunda az besleniyoruz bilgin olsun...
Karamelek, ben de bir ara kalori manyağına dönmüştüm diyetisyen diyordu "psikopata bağlama" diye o gün bugundur saldım birazcık kendimi
bu arada karatayı tavsiye etmem ben biraz araştırma yaptım kadını tvde de dinledim, cok faydalı bilgiler edindim elbette ama diyetini beğenmedim, monti ona göre daha rahat
ben de bu aralar karbonhidrat diyetini araştırıyorum burdaki bir bayanın yardımıyla hani 36 bedene inen vardı ya... arada onun topiğini de takip ediyorum ztn kilo bildirim listesini gece 2:30a kadar uğraştım hazırladım bu konuda da biraz canım sıkıldı ama burdan yazmıcam
ama sayesinde karbonhidrat diyeti konusunda bilgilenmeye başladım ama tam okumadım iyice öğrenip sizle de paylaşırım tmm tatlım?
kızlar ben de yeni şeyler almak istiyorum artık
ztn kıyafet diye bişey yok yani bu bol kesimler haricinde....
olmayanların bir kısmını verdim
ben sevmem oyle giyilmeyen şeyleri saklamayı, fazlalık oluyor
bu arada masraf demişken valla bnm de bu diyet işi biraz masraflı oluyor neden derseniz peynir konusunda ztn uyuzumdur yağlı peynir sevmem şimdi uni.den beri alıştım hep light alıyorum bugun annem de almak istemedi dedim ben peynir yemek istemiyorum sırf yemiş olmak için yioyrum lezzet alamıyorum dedim hadi alalım dedi, binbir laftan sonra
bi de kızlar ya kendi param olsa hemen almak istediğim bişey var ki o da haftaya cuma bim'e kondisyon bisikleti gelecekmiş, stepper ve çekme ipi falan da yazıyor 199tl, valla sponsor bulsam hemen alcam
hem kalbim gibi tv izlerken falan geçerim karşısına hem izlerim hem sporumu yaparım bilgisyarı açamasam bile sporumu yapmış olurum ama işte tamamen duygusal
cnm sen de çikolatalı diyet yap hem diyetisyenin de vermiş ztn menündeyaaa bu bisküviye ve çikolataya karşı koyamamam moralimi çok bozuyo işte dün koca bi paket yedin bugün niye yiyorsun( artık sıkılmaya başladım vazgeçmicem devam edecem tamam ama insanında ömründe ömür gidiyo 1 ayda 1 kilo veirlirmi yaaaa
canım ben yediklerimi arttırdım zaten farkındaysan bisküviyi saymazsak
calorisini hesaplamadım ama ortalama 1500 geçmiştir kesin caloriyi takmıyorum kafama artık geçen bir ara herşeyi hesaplar olmuştum
karatay diyetini araştırdım biraz ekmek yok yerine ceviz fındık fıstık yiyorsun aslında güzel bişe ama çok masraflıdediğiniz gibi diyet iş,i banada pahalıya patlıyo bi markete gidiyorum kendime ekstra şeyler alıyorum eşim ne aldığımı nekadar tuttuğunu sormaz ama genede ektra masraf o parayla başka şeyler yapabilirim
neden kilo bildirimini yaparken canın sıkıldı bence her hafta biri hazırlasın ilk sayfaya isimlerin yanına tarih yaz herkes hazırlar canım
cnm sen de çikolatalı diyet yap hem diyetisyenin de vermiş ztn menünde
kilo bildirimi sizinle ilgili değil, diğer topikle ilgili burda sorun yaşamıyorum sizle Allah razı olsun hepinizden şekerlerim güzellerim
bu konu ile ilgili facete yazarım sonra anlarsınız ne demek istediğimi
karbonhidrat diyetine baktım da ya sebzeler bile sorun ama uygulanamaz değil, hatta gece acıkıp bile bişeyler yemenizde sakınca yok yeter ki k.hidrat değeri 70in üzerine çıkmasın
ben araştırayım iyice öğrenince sizle de paylaşırım inşallah
bu arada bizim listeyi de birazdan yayınlıcam fıstıklar...
ay sizle ilgili olur mu fıstığım???tamam canım. ben bizimle ilgili sandım.
ay sizle ilgili olur mu fıstığım???
meleklerim bnm yaaaa
siz bana hiç sorun çıkartmadınız ki aksine meleksiniz yaaaaaaaaaaaa
sizi çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum bennnnnnnnnn
yine ben
size menümü yazayım hemen
sabah - 10:30
- 1.5 dl büyüklüğünde sütlü bazlama (yaklaşık 3 etimek kadar yedim, hamur da annemin poğaça hamuru ama sütlü oluyor maalesef beyaz undan)
- 1 kk peynir
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 3 bardak çay
ara - 13:00
- 1 anamur muzu
öğle - 14:45
- 7-8 yk karnabahar yemeği (susuz kendi suyunda pişirmiş annem)
- 3 yk yogurt
akşam - 18:00
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 4 yk karnabahar yemeği
- 3 yk yogurt
- 1 tabak karışık salata
- 1 etimek kadar kepek ekmeği
ara - 20:00
- çayla beraber 3 kakaolu gofret
akşam çok gibi gözükse de dengeli olsun diye herşeyden yedim ekmek de küçüktü, çabuk acıkmayım diye yedim hem öğlen yiyememiştim
yediklerimin kalorisini hesaplayınca yaklaşık 800-850 kalori ediyordu ondan en azından 1000kalori olsun diye 3 gofret yedim
bu arada 1 gofret =40 kalori, üzerindeki değerlerden hesaplayarak buldum
su - 1 lt anca oldu evde su kalmadı annemle gittik aldık yemekten önce, 1.5ltye tamamlarım+6bardak çay
spor - henüz yapmadım yapınca yazarım birazdan
işte böyle canlarım
hepinize sevgiler...
ay sizle ilgili olur mu fıstığım???
meleklerim bnm yaaaa
siz bana hiç sorun çıkartmadınız ki aksine meleksiniz yaaaaaaaaaaaa
sizi çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum bennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?