- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi tuanarosele
-
bu erkeklern bakış açısuna bağlı bişey dediğiniz gibi kimi erkek çalışsın ister eşinin sizin söylediğiniz tarzda kimi erkekte hayat standartlarından dolayı ister eşinin çalışmasını vs.konu anneye gelincede burda okuduklarımıza göre evet çoğu annesini savunuyor.ama çevremde gördüğümdüğüm kadarıyla bende dahil eşim haklıyı haksızı ayırabiliyor çok şükür.Evet Arkadaşlar ; Günümüz Kocaları Ne İşe Yarıyor ?
(Bazı ) Erkekler neden evlenmeden önce gerçek yüzlerini göstermiyor da evlendikten 2 - 3 sene sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar . Biz bayanlar onca yükü sırtımızda neden taşıyoruz . Çamaşır , bulaşık , yemek , temizlik bunların yanında kariyerimiz (kpss , ales , doktora vs ) için çalışmak sizce kendimize eziyet mi ediyoruz .
Günümüz erkeleri (genelleme yapmıyorum ) çok akıllı seçimler yapıyorlar ; çalışan bayan olsun , kendini toplum içinde ifade etsin, kendini savunsun istiyor , bunlara sahip bi bayanın yanında koca sıfatıyla gezmek gerçekten onları gururlandırıyor mu ? hooop bunları bi kenara bırakıyorum ; manevi olarak neden yanlarında bulunmuyorlar , örneğin annesiyle eşinin arasında ufak bir tartışma çıksa neden hep eş suçlanıyır bla blaa blaa...
İstisna değil. Benim eski sevgilim bendeyken gayet yapması gerekenler belliydi. Ben hiçbir zaman evi temizleyen üzerine yemek yapan, üzerine ütü yapan bir kadın değildim.Anlatmaya calistiginda kabul etmiyorlar, niye? Tüm erkekler odundur onlara göre. Türk kültürü böyle iste ne yapacan. Ben kendi esimden bahs ettigimde samimi bulunmuyorum yada istisna deniliyor. Hayir istisna degil! Ben kendimi ikimizi esit gören, ikimizin mutlulugunu önemseyen birine laik gördüm. Sen kendini maco birine laik gördüysen ben ne yapayim?
HahahaCevap veriyorum
Günümüz kocaları psikologlari zengin etmeye yariyor
her işi üstünüze alıp sonrada bu kocalar ne işe yarıyor demek biraz çelişkili olmuyor mu?
kendi yaşadığı yeri temizlemekten kendi karnını doyurmaktan aciz adamlara uyuz oluyorum..
niye temizlik , yemek vs ev işleri göreviniz gibi davranıyorsunuz ?
ha ha karısı su vermese ölecek adamlar var bu ülkede
Sen bu aralar her şeyi genelliyorsun vik vik vik
Kendi içinde analiz yap
Memnun olmadıklarını eşine söyle
Çözmeye çalışın bence
İstisna değil. Benim eski sevgilim bendeyken gayet yapması gerekenler belliydi. Ben hiçbir zaman evi temizleyen üzerine yemek yapan, üzerine ütü yapan bir kadın değildim.
İşe mi gidecek? Hangimiz erken kalktıysa çayı o yapardı. Dolaptan peynir zeytin çıkarmak için 3 haneli IQ'ya gerek yok sonuç olarak.
Ben ütü yapıyorsam gömleklerini ütülerdim ama o hafta ütü işim yoksa, gayet ütüsünü fişe takar kendi kendine ütülerdi, gömleğini kravatını.
Ben homeoffice çalışıyordum ve bazen akşam 9'a 10'a kadar rapor yazmam gerekebiliyordu, o işten geldiğinde süpürgeyi açar, üzerine bir de paspas yapardı. Canı yemek yapmak istemiyorsa dışarıdan söylerdi, sofrayı kurardı.
Ve bu adamın maddi durumu iyiydi. Değil kendisi annesi bile ev işi yapmazdı evlerinde yatılı kalan yardımcıları vardı.
Ama benim kurallarım bellidir, benim evimde misafir değilse herkes temizlikte, ev toplamada, çamaşır bulaşıkta üzerine düşeni yapar.
Annemin evine gidip temizlik yaparken gazete okuyan babamın eline vileda vermiş insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?