Günümüz Kocaları Ne İşe Yarıyor ?

bu erkeklern bakış açısuna bağlı bişey dediğiniz gibi kimi erkek çalışsın ister eşinin sizin söylediğiniz tarzda kimi erkekte hayat standartlarından dolayı ister eşinin çalışmasını vs.konu anneye gelincede burda okuduklarımıza göre evet çoğu annesini savunuyor.ama çevremde gördüğümdüğüm kadarıyla bende dahil eşim haklıyı haksızı ayırabiliyor çok şükür.

Eleştiri alacağım belki ama
Ben günümüz kocalarini sadece sperm kaynağı olarak görüyorum.
Bu bahsettiğimiz kriterde çalışan kazanan kendi ayakları üzerinde duran bir kadın erkeğe çocuk yapmak için ihtiyaç duyar.
Erkekte illa böyle bir kadın olsun yanımda diyorsa, o kadının sperm Bankası olmayı kabul etmiş demektir.

İstisna değil. Benim eski sevgilim bendeyken gayet yapması gerekenler belliydi. Ben hiçbir zaman evi temizleyen üzerine yemek yapan, üzerine ütü yapan bir kadın değildim.
İşe mi gidecek? Hangimiz erken kalktıysa çayı o yapardı. Dolaptan peynir zeytin çıkarmak için 3 haneli IQ'ya gerek yok sonuç olarak.
Ben ütü yapıyorsam gömleklerini ütülerdim ama o hafta ütü işim yoksa, gayet ütüsünü fişe takar kendi kendine ütülerdi, gömleğini kravatını.
Ben homeoffice çalışıyordum ve bazen akşam 9'a 10'a kadar rapor yazmam gerekebiliyordu, o işten geldiğinde süpürgeyi açar, üzerine bir de paspas yapardı. Canı yemek yapmak istemiyorsa dışarıdan söylerdi, sofrayı kurardı.
Ve bu adamın maddi durumu iyiydi. Değil kendisi annesi bile ev işi yapmazdı evlerinde yatılı kalan yardımcıları vardı.
Ama benim kurallarım bellidir, benim evimde misafir değilse herkes temizlikte, ev toplamada, çamaşır bulaşıkta üzerine düşeni yapar.
Annemin evine gidip temizlik yaparken gazete okuyan babamın eline vileda vermiş insanım

Hiyar gibi oturmaya yariyor (geneli tabii,simdi yine saldirmasin kimse )

Bunu yapan erkek değil kadındır. O ustlenir. Evi sanki onun üssü gibi davranır.

Iş bölümü yapsalar bile beğenmediği için kendi yeniden yapar. Eve misafir gelecekse hemen amir moduna girer.
O yokken e e biri gelirse kıyamet koparır.
Bazı kadınlar bayılıyor hem dışarıda çalışıp hem de evde dört dönmeye.
Karnı burnundayken dahi tam gaz devam eder .

Adam iki iş yapar yardım ettim sayar kendini. Iş bölümünden habersizdir kazma , kadında hatırlatmaz.

Ve kadın hiç bilmez " o yapmıyorsa bende yapmıyorum aman " demeyi.

Kadınları ben bile anlamıyorum. Hem adamın köleliğini yap, her işe deli gibi koş sonra ayy ne işe yariyor herşeyi ben yapıyorum. Yapma! Yapma! Napalım yani?
Yine başlamış güçlü kadın rolleri, halleri.

İlk konunuzda size karşı çok ılımlı yazdım ama bu defa aynı yazamayacağım.
Sizin gibi kadınlar, eşlerine değer veren, ılımlı, alttan alan adamlara ıyyy pısırık yanımda gezdiremem diyor. :) Layığınıda buluyorlar, bulmuş oluyorlar.

ha ha karısı su vermese ölecek adamlar var bu ülkede

Ben çalışmıyodum da yemek ve ev işi de yapmıyodum. Çünkü kocam benim istediğim şeyleri yapmama izin vermiyordu ben de onun için istemediğim şeyleri yapmıyodum. Noluyodu ? Mecbur kendi yapıyodu. Kimse iş yapmıyorum diye topuğuma sıkmadı. Hem yapıp hem sızlanmak da tuhaf.

Evet bende aynen öyle. Ben hicbir zaman böyle hamatat, hem yemek hem temizlik yapan biri degildim. Ilk evlendiginizdede hali ile "ben yeni gelinim, herseyi yapmam lazim" havasinda degildim. Evlilik paylasmak demektir zaten. Biri yemek yapar, digeri temizlik,... Ben mesela hafta ici isten dolayi cok halsiz oluyorum be ondan dolayi esim evi idare eder, bulasik felan. Hafta sonu büyük temizligi ben yaparim ve esimde gerekirse yardim eder.

Ama iste bu anlatilamiyor bazen. Bircok kadin evlilige, yeni gelin olmaya cok fazla anlam yüklüyorlar. En basit yeni evlisin cokmu önemli kv'denin aramasi? Gezmekmi istiyorsun? Bin arabia otobüse git kurslara, arkadaslara. Caninmi sikildi, anlat. Bdv'dede konularda "sustum, bisey demedim" ya de arkadasim de! Sanki evlenince elinden hür iraden aliniyormus gibi, köle gibi davraniyor baze kadinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…