- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.665
- 133
- Konu Sahibi tuanarosele
-
Su an calisiyor olsaydim hayret ederdim buna sevindiginize. Pek bi sey yapmamis be kardeş. Yapmasi gerekeni yapmis.
Hem disarida hem içeride calisiyosunuz yuz vermeyin su adamlara bu kadar. Simidini yesin ciksin iste. Kahvalti ne diye istiyor?
Akıllı olup hiç evlenmiycen
Evet Arkadaşlar ; Günümüz Kocaları Ne İşe Yarıyor ?
(Bazı ) Erkekler neden evlenmeden önce gerçek yüzlerini göstermiyor da evlendikten 2 - 3 sene sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar . Biz bayanlar onca yükü sırtımızda neden taşıyoruz . Çamaşır , bulaşık , yemek , temizlik bunların yanında kariyerimiz (kpss , ales , doktora vs ) için çalışmak sizce kendimize eziyet mi ediyoruz .
Günümüz erkeleri (genelleme yapmıyorum ) çok akıllı seçimler yapıyorlar ; çalışan bayan olsun , kendini toplum içinde ifade etsin, kendini savunsun istiyor , bunlara sahip bi bayanın yanında koca sıfatıyla gezmek gerçekten onları gururlandırıyor mu ? hooop bunları bi kenara bırakıyorum ; manevi olarak neden yanlarında bulunmuyorlar , örneğin annesiyle eşinin arasında ufak bir tartışma çıksa neden hep eş suçlanıyır bla blaa blaa...
her işi üstünüze alıp sonrada bu kocalar ne işe yarıyor demek biraz çelişkili olmuyor mu?
kendi yaşadığı yeri temizlemekten kendi karnını doyurmaktan aciz adamlara uyuz oluyorum..
niye temizlik , yemek vs ev işleri göreviniz gibi davranıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?