☆GÜNÜN ÖZETİ☆

Bugun ku menum
Yarim avuc yulaf ile yaptigim bol maydanozlu biraz lorlu omlet .
biraz zeytin 3 kücük parca peynir
Yaninda bol limonlu bitki çayı
Ara ogun bir mandalina

Akşam (Saat 16:00)
2 kase tarhana corbasi
1kepce nohut(suyundan yemedim)
1 kase yogurt

2 lt yakın su
20 dk eliptik bsklet
10 dakika egzersiz

Çok iyi ya

Oglen
2 kupa Nescafe ve 2 şekersiz kurabiye
1 küçük tabak kıymalı Karnıbahar
1 kase yoğurt
1 portakal.

Akşam
1 tabak dolusu yoğurtlu sarımsaklı karnabahar

Menum =sabah; *yumurtalar kucüktü*3yumurta ile yaptigim omlet icinde azar azar maydanoz yulaf ezmesi,lor, süt vardı 1er ymek kasigi kadar 2 parca peynir 3 zeytin yarim limonlu bitki çayı

Ara öğün :1 mandalina

Akşam 1er kase tarhana nohut ve kısır (kısır az zeytinyaģlı bol limonlu pul biberli yaptım )
1 bardakta ayran

liliyaa nasıl gecti bugun menu paylaşmamışsın?
sabah 1 h. yumurta, peynir, zeytin ve domates. Siyah çay
Öğlen z.yagli pırasa ve turşu
Sonrası saçma oldu
10 taneye yakın hosbes gofret yedim.
Bide 5-6 tane susamlı çubuk.
Arada sade Nescafe ve türk kahvesi.
He bide 70 gr.lik bir paket %70 kakaolu bitter çikolata :/

Annem geldi abur cuburu o yüzden aldım. Olunca yiyorum işte :/ eve almamam lazım böyle şeyleri. Reglime de az kaldı. Ödem vardır fazla çıkarım diye de tartilmiyorum.
2-3 gün bi detoks yapmam lazım acil.
Yarış falan yapalım gaza gelmem gerek:))

Tabiki ben kendimle yarış halindeyim zaten. Seninlede yarısalim .Ama seninde önce kendini motive etmen lazım .emin adımlarla gitmen lazım. Neyse bu haftanın kaçamğini yapmıs say ve bundan sonra düzenli ve saģlıkli beslenmeye gayret et .bir iki hafta sabredince sonrasinda insan saģliksiz seyler tuketmek istemiyo .bak iki gündür kocama patates kizartiyorum bazen kuymak vs. .ama ayriyetende kendime ayrı hazırliyorum daha saģlikli tercihlerde bulunyom.ve sonrasinda da nesfime hakim oldugum icin kendimle gurur duyuyorum. Onceden de diyet yaptim ama arada kacamak oluyodu simdi elimden geldigince yapmiyorum .yapmakta istemiyorum belki sadece tadina bakar geçerim.ya da haftada bir tadımlık kaçamk yaparım ama cok canim isterse ki şu aralar hic canım istemiyo insallah boyle devam ederim.çunku insan kendine durr deyince durmalı.durmayınca sonrasinda pismanlik yasiyo o yuzden durmamiz gereken yeri bilmemiz gerekiyor.arada bir bunalri kendimize hatırlatalım

Sağol canım desteğin için. Seni tebrik ediyorum çok güzel nefsine hakim olabilmen. Menulerin super zaten. Hedefine ulaştığın zaman hepsine değecek. Yiyince noluyor sanki dimi, bir kaç saniye zevk sonrası yağ halinde geri dönüyor.
Bugün tek fazladan yediğim şey küçük bir parça pide oldu.
Öğlen yoğurtlu karnabahar yedim.

Karnabahar kızartma ise eğer miktarına dikkat et canım

Menum; sabah ;dunku kahvaltımın aynısı
Akşam 16:00 da ; bol salata ve ton balıklı noodle (noodledan 5 kaşık kadar yedim )yaģsiz yapiyorum ton baliginda yagini süzdürüp tüketiyorum

Ve öģlenden saat 3 e kadar yuruyus ve alısveris yaptım o da bir aktivite hareket sonucta .ama yarin iyi bir egzersiz yapmam gerek .

Ne zaman tartılacaksin?

Ne zaman tartılacaksin?
Sanırım salı günü sen ne zman tartilcaksın? Açıkcasi ben kendimi hazir hissettgimde tartiliyorum genelde .cunku bazen şişkinlik ödem vs olunca tartiya yansiyo motivasyonum düsmesin diye o zmanlar tartilmiyorum. Ama onun haricinde tartilip kilo bildirimi yapıcam sürekli haftada en az 2 defa kilo bildirimi yapalim bence.

Bende bugun karnabahar alcaktim ama haslamasini pek yiyemiyorum kizartma yapmakta istemedim. Aslında birde fırinda denemek lazim en azindan daha saglikli olur.denicem paylasirim sonucu
Haşlama derken kızartma tadında:) yapışmaz tavaya çok azıcık su ekleyip ilk önce kapağı kapalı şekilde biraz yumuşayana kadar pişir. Sonra ağzını aç ve kızartma rengini alana kadar pişirmeye devam et. İnan hem tadı hem görüntüsü kizartmadan farksız.
Fırında da oluyor. Ama yine önce biraz hasla. Üzerine yoğurt ve yumurta çırp ilave et bide baharat tuz. Fırına ver mis. Kalori yok denecek kadar az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…