Aminn canımYaşın daha çok genç. Allah hayırlısını versin canim elbet bir zamanı var.
Ayy insallah canim yaa .artik 65 olmak istiyorum. insallah en azindan haftaya biraz daha yol katetmis olurum .sen ne yaptin nasıl gecti ?Vücut yağ verip su tutarmış. O su, yani ödem gidince tartiya yansıyacak.
Menü yine süper.
Birden bire 2 kilo vereceksin bak gör :)Ayy insallah canim yaa .artik 65 olmak istiyorum. insallah en azindan haftaya biraz daha yol katetmis olurum .sen ne yaptin nasıl gecti ?
İnşallah canımBirden bire 2 kilo vereceksin bak gör :)
Menü:
Kahvaltida keçi peyniri ve 2 ceviz. Sonrasında 1 muz.
Öğlen yarım simit ve peynir.
2 saat yürüyüş.
Akşam ise bitter çikolata 1 paket:/
Şekersiz 21 gün yapmak istiyorum bugün başlayacaktım güya yine cozuttum. Yarın inşallah:/
Iyiyim sen nasilsin canım .bende iki hafta kadar tatildeydim diyebilirim . o yuzden duzenim bozuldu ve halen daha tam eski sisteme döndüm sayılmam ama çabalıyorum. Kiloma gelince malesef yarım kilo daha almışım .cok fena şişkinlik var .şimdilik durum bu yavas yavaş eski programima donerim insallah. Morelim bozuk ama yinede Motivasyonumu düşurmemeye calsyorum.insanız ne yapalım bazen bazi zmanlarda kilomuzda değişiklik olabiliyo. Morel bozup birakırsam daha cok pisman olcam .en iyisi zararın neresinden donersek kar .diye düşunup devam ediyorum mecburPes etme canım nasılsın ? Güncel kilon nedir? Ben diyeti bıraktım son zamanlarda o yüzden hiç yazmadım kusura bakma. Pztesinden itibaren tekrar başlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?