☆GÜNÜN ÖZETİ☆

Ayy insallah canim yaa .artik 65 olmak istiyorum. insallah en azindan haftaya biraz daha yol katetmis olurum .sen ne yaptin nasıl gecti ?
Birden bire 2 kilo vereceksin bak gör :)
Menü:
Kahvaltida keçi peyniri ve 2 ceviz. Sonrasında 1 muz.
Öğlen yarım simit ve peynir.
2 saat yürüyüş.
Akşam ise bitter çikolata 1 paket:/

Şekersiz 21 gün yapmak istiyorum bugün başlayacaktım güya yine cozuttum. Yarın inşallah:/

İnşallah canım

Bugun cook karışık bir menu oldu bu haftanın kaćamak günü olsun artık

Sabah bir meyve tabaği yaptm yedim ve kahvaltim ogleden sonraya kalınca doymadan kalktım ve gün boyu birseyler atıştırmıs bulundum:/ ben anladım ki kahvaltı da doymam şart ancak o zman günüm güzel geciyo yumurta kayisı findik ceviz salatalik peynir yesillik vs gibi . Dolu bir tabak olmayınca erken acıkıyorum. ama eger doyup kalkiyosam sofradan o zman gün boyu tok hissediyorum :/
Neyse 2 hafta oldu nerdeyse bir gün ara vermis olmak çokta sorun olmaz heralde .yarın iyi bir menu ile burada olacam

Menumm:Yumurta zeytin peynir
1 dilim kepekli ekmek 2 parça hellim peynir,Birkaç çatal biber(kızartma oldugu icin tadımlık yedim)

Ara ögun;1 mandalina

16:00 da ;
bir kepce ezogelin corbası ,
1 kase yoğurt ,Biraz yeşil salata.
Bir dilim kepekli ekmek üstüne ezmiş oldugum çeyrek avokado sürüp yedim (acayip tok tutuyo

Dışardaydım hem yürüyüşyaptım hem alışveriş

Menum ; yumurta ,peynir zeytin ,bir kucük krep,biriki çatal peynir eritme, 3 hindi salam

Akşam 18:00
5 tane mercimek kofte (zeytinyagli)
5sarma(zeytinyagli)
Bir kase yogurtlu havuç tarator

Bugun de hafta sonu olmasina rağmen fena degildi bence menum. Aslinda salı tartılcaktım ama salı günü misafirlerim geliyo beş on gün cok yogun olcam diyet psikolojisinde olamam.zatençoģunluk dışarda olcam nete bile giremeyebilirim. Ama on gün sonra tabiiki tam gaz diyete devam etcem insallah

Menum sabah bir avuc kadar patates kızartmasi ,bir dilim kepekli ekmek ,2yk kadar kuymak
Zeytin, peynir, cay

Ara öğün ;1 mandalina, 1portakal

Akşam
Tavuk (suda pismis)
Salata
2 bardak ayran

Son düzenleme:
Ben geldimmm. Malum tatildeydim.Yarın 10 gün olacak diyete ara vereli . Bu on gun boyunca cok fazla yurudum bircok sehir gezdim dolaştım ayaklarım şişene kadar gezdim.ama çoģunluk disarda yemek yemek zorunda kaldim yeme düzenim bozuldu. yarin yine diyete ve spora başlıyorum 1 ocak tartı günüm olsun.

Menum
Sabah yarim avokado
3 yumurta,2 dilim kepekli ekmek
Salatalik zeytin peynir iki dilim salam
2 gün kurusu yesil cay

Ara :malesef:/ kucuk bir kase pismaniye bir mandalina ve bir kase cekirdek

Aksam saat 19:00
Bir tabak barbunya
4 yk bulgur pilavi

Spor yok ama temizlik yaptim yarinda temizlik islerim var yarindan sonra guzel bir spor bildirimi yapmayi planliyorum

Menum. Yumurta zeytin peynir
biriki tane salam ,2 krep ,cay

Ara ogun bir muz bir kucuk mandalina

Aksam 17:30
Bir tabak bulgur uzerine barbunya
Biraz salata ve bir kase yogurt

Pes etme canım nasılsın ? Güncel kilon nedir? Ben diyeti bıraktım son zamanlarda o yüzden hiç yazmadım kusura bakma. Pztesinden itibaren tekrar başlicam.

Pes etme canım nasılsın ? Güncel kilon nedir? Ben diyeti bıraktım son zamanlarda o yüzden hiç yazmadım kusura bakma. Pztesinden itibaren tekrar başlicam.
Iyiyim sen nasilsin canım .bende iki hafta kadar tatildeydim diyebilirim . o yuzden duzenim bozuldu ve halen daha tam eski sisteme döndüm sayılmam ama çabalıyorum. Kiloma gelince malesef yarım kilo daha almışım .cok fena şişkinlik var .şimdilik durum bu yavas yavaş eski programima donerim insallah. Morelim bozuk ama yinede Motivasyonumu düşurmemeye calsyorum.insanız ne yapalım bazen bazi zmanlarda kilomuzda değişiklik olabiliyo. Morel bozup birakırsam daha cok pisman olcam .en iyisi zararın neresinden donersek kar .diye düşunup devam ediyorum mecbur

Bugunku menum
Sabah lorlu yumurta
Kepekli ekmekle 1 tost
Salatalık
Peynir

Ara iki parca bitter

Akşam
Corba salata
Bir dilim kepekli ekmek
Yağsız ton baligi

Menume gelcek olursak
1 dilim firinda mucver(kabak cok iyi oluyo diyette tuketmeye calsyorum .ama en iyisi biriki damla zeytin yaginda rendelenmis kabaģi soteleyip yogurtlamak cook faydasini gorduydum yine denicem sizede tavsiye ederim

2yk kadar kendi yagnda pismis kiymali yumurta
1 parca patlican kizartma diye sadece tadina baktim :/
Peynir 3 yesil zeytin
Bir dilim ekmek
1er domates salatalik

20 dk eliptik
10 dk egzersiz

Akşam bir tabak ıspanak yemeği ve yogurt

Ekstra bisey olursa ekleme yaparim

Bu sabah 68.9 geldim ama sorun degil diyet iyi gidiyo kisa zamanda yine gidecek kilolar kararlılıkla devamm

Menum
Sabah kucuk bir tabak kuymak
Biriki catal lor peynir 1 catal bal
Bir haşlama yumurta
Domates salatalık
3 kucük dilim kepekli ekmek

Ara ogün
Bir portakal, yarım elma

Akşam bir tabak yesil mercimek yem.(zeytinyaģli )
Biriki catal ıspanak yogurtlama

Menum
2 yumurta (bir cay kasigi tereyagda)
2 salatalık
1 yk lor peynir +bir catal peynir
1 yeşil zeytin
1 gün kurusu
1 dilim ekmek
Yarım limonlu yeşilcay

Ara;yarım avuç fındık

Akşam saat 17:00
1 tabak Patlicanli patatesli musakka
(Once sebzelere Cok az zeytin yagi surup fırınladim sonra kendi yaginda pisen kiymalı soganlı biberli domatesli az salcali harcı uzerine doktum tekrar verdim firina ) yani gayet hafifti
Yaninda salata ve ayran

20 dk eliptik bisiklet surdum

Menum sabah az sucuklu yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
2 yk kadar peynir yarısı lor yarisi normal peynir.salatalik

Ara ogun :sade kahve 2 siyah kuru üzüm bir gün kurusu

Akşam; 2 kepce tarhana çorbasi
1 kepce dunku patlicanli yemek
Sadece iki yemek kasigi domatesli makarna

Bu sabah 67.2 geldim belimin inceldiģini fark ediyorum . :) fakat biriki gune regl olabilirim bir sonraki kilo bildirimimi regl sonunda yaparim muhtemelen.kilo vermem Bir suredir duraklamisti .ama tekrar Kilo vermeye devamm umarım bu defa bu düzenim bozulmaz toparlamam zor oluyo .

Menüm
Sabah omlet dunden kalan bir kepce mantar sote
3 yesil zeytin 2 gün kurusu bir kupa bitki cayi ( limon ilaveli)

Kahvaltiyi erken yaptiydim oglende ara ogun olarak bir dilim kepekli ekmek bir parca peynir

Akşam balik ve biraz salata (ekmek yok)
Sonrada sade kahve ve bir parca bitter (balığin ustüne iyi geliyo)

25 dakika eliptik bisiklet kullandim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…