☆GÜNÜN ÖZETİ☆

Ben de salı. Aynen ben de hazır hissetmezsem tartilmiyorum. Salı ve cuma olsun mu? Gerektiğinde 'pas' deme hakkımız da olsun:)

Denerim insallah.

Menum; sabah yumurta zeytin peynir 1 domates 1 salatalık

Ara ogun; yarım muz 2 mandalina

Akşam
Bir kucuk kase kadar tavuksote ve salata

Sade kahve ve 3 parca bitter :/
Ve 1 avuc kadar zeytinyagiyla yaptgm patlak misir

Yemekten sonra bisey tuketmemek daha mutlu ediyo beni ama malum hafta sonu bugunde boyle oldu

Spor yapamadim ama disarda yine alisveris ve yurus yaptm

Böyle haftasonu kaçamağına can kurban:)

Menum: sabah zeytin peynir yumurta
üc dört çatal domatesli biber kızartmasi
2 dilim kepekli ekmek ve çay

Ara öģun :1 portakal

Akşam :bir tabak tavuklu patates yemegi bir kase salata bir kase yoğurt

Menum ;bir gün kurusu bir kayısı,omlet zeytin ,peynir, salatalık 2 hindi salam
Limonlu yeşilçay

Ara öğün ;1 mandalina ve yarim avuç fındık

Akşam;1 tabak zeytinyağlı yeşil mercimek yemeģi .1 kase yoğurt

İnce Temizliģe başladım bir hafta sonra yatıya misafirlerim gelcek o yüzden bugün cam silmekle başladım birazdanda perdeleri ütülücem bu hafta boyle gececek umarım spora fırsat bulurum .yine sağliklı beslenmeye çalıscam ama şuan önceliğim evdeki işlerim sanirım 1 haftayı bulur bitmesi .sonra ki hafta da misafirler gelecek 1 hafta kadar kalacaklar gez toz ye iç derken umarım ipin ucu kaçmaz ama sonrasinda yine tam gaz devam

Pes etme canım bugün tartilmadin galiba dimi? Ben tartilmadim. Çok fena yedim. Regl olacam 2-3 güne. Reglden sonra tartilacam. Kilo aldığımı hissediyorum

Pes etme canım bugün tartilmadin galiba dimi? Ben tartilmadim. Çok fena yedim. Regl olacam 2-3 güne. Reglden sonra tartilacam. Kilo aldığımı hissediyorum
yarın tartılcam insallah. Canım herşey beyinde bitiyo inan sen kendine guven birkac lokma az yesek ölmeyiz ki . Aksine mutlu oluruz. Kaçamak yapsanda bir lokma ye tadımlık olsun ya da tutamiyom kendimi devami geliyo diyosan o zman biseyler eksik demektir. Karnın doysun sofrada ama ne yedigin onemli mesela bol salata yogurt sebze yemekleri tavuk vs. Bunlar gercekten tok tutuyo . Ama bazı yiyecekler aksine aciktırıyo sende biliyosundur bunları . Acıkınca da gözümuz dönüyo ve tatlı abur cubur vs bunlarla doymaya calisıyoruz ee abur cubur hamur isi vs bunlarda cabuk aciktiran ve kilo yapan seyler biraz sonra canımız tekrar istiyo.o yzuden ne yedigimz onemli dikkat etmemiz gerek . Regl donemindeyken de bir iki parca bitter. Meyve . kuru meyve vs .bu tarz sağlıklı tercihlerde bulun inan tatlı krizi dedigin seyde kafada bitiyo. Mesela bir hedefin olsun illaki beğendigin hedefledigin vucuda sahip birileri vardir cevrende onlari dusun surekli ,bende oyle olcam de .ben oyle yapiyorum insan hirs yapiyo inanki ve diyette istek hırs çok önemli bence . ben diyete baslayali sanirim 15 gibi bir sure oldu ve ilk 10 günden sonra zaten tamam dedim ben artık düzene soktum bu diyet isini cünku artık kilo vermekten ziyade sağlikli tercihler yapmak alıskanlik haline geliyo.şuan sıkıntım ilk gunler musaittim spora daha cok vaktim oluyodu ama bu ay sonuna kadar cok firsat bulamayabilirim . Ama 2019 benim icin dönüm noktasi olacak benim 2019daki en önemli hedeflerim arasinda zayıflamak başta geliyo.sende bir hedef belirle kendine ve eminim başaracaksın .ve sakın erteleme.

Hafta da bir ödül günün olsun bende kendi canım istemese de kocam illaki tatli hamur isi vs istiyo nadiren de olsa istiyo oyle durumlarda tabiki bende yerim ama direkt kiloya dönüsmemesi icin1( en önemlisi porsiyon kontrolu )ve erken saatte yemek (en gec 4 e kadar )2.o gün mutlaka spor yapmak 3.iki ogun yiyorsam kacamaktan sonra ki öğunu cook hafif tutmak 5.ara öğun yapmamak 6.o gün bool su icmek ve yesilcay muhakkak icmek 4.ertesi gun karbanhidrat az tuketmek yada hic tuketmemek . bunlar gibi bazı kurallar var eger uyulursa oyle hemen kiloya dönüsmez . Bu kadar yazdım cunku belki okuyanlar olur istifade edilir.sonucta azda olsa deneyim kazanmıs insanlariz sen de bende

Menum; sabah biriki catal peynir ve zeytin iki dilim kepekli ekmek ve menemen( yarım tabak kadar )ve sekersiz cay

Ara ogun 1 mandalina

Aksam saat 16:00
1 kepce yesil mercimek yemegi
Bir kucuk kase havuc tarator
1 kase de domatesli bulgur pilavı

15 dk egzersiz

Çok sağol canım. Bugün güzel başladım güzel bitirecem ve böyle devam edecek inşallah. Sen de hedefine ulaşacaksın yeni bir yıl yeni bir görüntü :)
Ev işleri nasıl gidiyor:)
Günaydın bu arada:)

Çok mantıklı. Ellerine sağlık

Gunaydın canım .temizlik iyi gidiyo kendimi yormadan yapmam gereken isi yavas yavas yapiyorum günlere dağitınca insan cok yorulmuyo.ama yazın insan daha bir şevkle yapıyo temizliği:) hava çok kapalı şuan insan enerjisiz oluyo valla

Çocuğun var mı? Benim kızım var 1 yaşında. O yüzden temizlik lüks benim için :))

Bugun tartildim ama tartıda bir degişıklik yok aynıyım. Ama biriki gündür şişkinlik var sanırım biraz da ondan.aynaya baktığimda farkı göruyorum ama tabi herzaman tartiya yansimiyo. Neyse bugun ku emnum;
kahvaltiyi 12 de yaptim
Omlet zeytin peynir birer domates salatalık
Bir tane kepekli tost (hindi salamlı)2 bardak limonlu yeşilćay

Ara;bir mandalina

Saat 17:30
bir tane balık ve biraz salata

Vücut yağ verip su tutarmış. O su, yani ödem gidince tartiya yansıyacak.
Menü yine süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…