- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
selam hatunlar 
cornellacım hala yatıyorsun . canım eşin yanına en aından sandöviç bıraksın yahu :26:
mevcan geçmiş olsun kolay etletsın insşallah hastanız ameliyatı
cumartesi akşam erken yendi efem ne yadim hatırlamıyıorum durun günlügüme bakıp geleyim .
heh geldim 18:30 sıcacık yeni aldıgım yulaf ekemeginden 2 dl yemişim domates peynirle . 1 kşda yeşil fasulye
dün pazar günü
geç kahvaltı yaptık .. avm dede 5. gibi.kızımın kumpirinden sadece 2 kş aldım . ama eve gelince 21 gibi lezetine dayanamadıgım yr dl etimek talısı yedim
yattıgımda ise saat 2 ye geliyordu bir filme takıldımda . kaçamaklı olsada miktarlarından dolayı kendimi kutluyorum 
hafta başladı unuttum hafta sonunu yahu
hayır püsküğtüm almıoycaksın hatta vericeksin bunu ikşmizde biliyoruz canım . dedigim gibi hafta sonunu unut okadar kusur kadı kzındada olur . nefis taşıyoruz kadisimin dedigi gibi ölekmi yahu :) afiyet olsun .

cornellacım hala yatıyorsun . canım eşin yanına en aından sandöviç bıraksın yahu :26:
mevcan geçmiş olsun kolay etletsın insşallah hastanız ameliyatı

cumartesi akşam erken yendi efem ne yadim hatırlamıyıorum durun günlügüme bakıp geleyim .
heh geldim 18:30 sıcacık yeni aldıgım yulaf ekemeginden 2 dl yemişim domates peynirle . 1 kşda yeşil fasulye

dün pazar günü

hafta başladı unuttum hafta sonunu yahu

Bu topik bu hafta itiraf yerine döndü sanırım benim için..
Hiç motivasyon yok, ne yalan söyleyeyim..
Dün akşam 18:30 da yoğurt ve müsli ile bitirip, akşam 22:00 de 3 tane mısır krakeri ve 6 tane light zeytin yedim.
Akşam üzeri de Türk kahvesinin yanında bitter çikolata yemiştim. Sonuç: +200 gr![]()
Bu hafta 500 gr alayım ben, rahatlayayım..![]()
hayır püsküğtüm almıoycaksın hatta vericeksin bunu ikşmizde biliyoruz canım . dedigim gibi hafta sonunu unut okadar kusur kadı kzındada olur . nefis taşıyoruz kadisimin dedigi gibi ölekmi yahu :) afiyet olsun .
Son düzenleme: