- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi denizkabugu
-
ya gece gece ağlattınız beni... 2 sene sonra evlenip almanyaya gidicem. eşimin ailesini çok iyi tanıyrum ve birbirimizi çok seviyruz. onlarla yaşicam. rahat ediceğimi biliyrum el üstünde tutucak bi aileye gelin gidicem ve beni her ay aileme yollicağını söyledi....ama yinede sizleri okuyunca süpheye düştümmm...
Evet hemde cok pismanimmmmmmm cokkkkkkk
esimle mutluyum tabiki ama insan ailesini kardesini ne bilem candan kandan birilerine ihtiycai oluyor bazen
cok isterdim ailemin benim evime gelmesini onlarla kahvalti yapmayi ne bilem herseyi isterdim ofssssss
arkadaşlar ben gelin olarak almanyaya gittim
8yıl orda kaldım babamın rahatsızlandığını duyunca duramadım oralarda eşimle türkiyeye 4 yıl önce dönüş yaptık babamın yanında olmak için geçen yıl babacığım vefat etti.gurbet zor tabikeşke yaşaydı ben gurbette olsaydım sesini duysaydım onu çok özlüyorum.
ya gece gece ağlattınız beni... 2 sene sonra evlenip almanyaya gidicem. eşimin ailesini çok iyi tanıyrum ve birbirimizi çok seviyruz. onlarla yaşicam. rahat ediceğimi biliyrum el üstünde tutucak bi aileye gelin gidicem ve beni her ay aileme yollicağını söyledi....ama yinede sizleri okuyunca süpheye düştümmm...
konuyu acan arkadasin sorusuna gelince
evet cok pismanim keske hic gelmeseydim ask sevgi bos bombos
anan yok baban yok kardesin dostun hayat SIKINTISI
dil bilmemezlik oku oku burda bi ise yaramasin gel bide burda oku cabala sürün
zor cok zor yasamayan bilemez
ben eşimi kendi memleketimde alıkoymuş biri olarak söylüyorum, onun durumunda olmak istemezdim...sadece ailesiyle telefonla görüşebiliyor, kışın bir kere gittik, 1 hafta kaldık....yazında 10 gün kaldık...bu kış ailesi gelecek..ama kadının ailesine yakın olması daha iyi.....Allah herkese sabır versin.....
neden aşk sevgi boş derler bunu anlamıyorum (genel olarak yazdım)
ya sevgi aşk olmadan evlilik güzel olur mu ki ..
Allah yar ve yardımcınız olsun....
her ay mi mirmirmirmir
seni üzmek istemem ama
köprüyü gecene kadar..... :ecrin_bebek:
almanyada zaten durumlar icler acisi
es adayin mukemmel bir iste calisiyor olmali ki seni her ay yollayabilsin :bbo:
ki bu mumkun degil ya sen bir senede yada alti ayda bir gidebilcegine dua et benneyaptımki
Gülsemcime katiliyorum, selincim bende üzmek istemem seni ama bana biraz bos laflar gibi geldi..
Ben ve esim almanyada yasiyan insanlariz.Lakin esimin yasadigi yer bana 2,5 saatlik uzakliktaydi..Bana cok sözler verdi, her ay gidersin ailenin yanina vs. diye
Gel görki 4-5 ayda bir gidebiliyorum , durumlar Gülseminde dedigi gibi cok kötü buralarda. Iyi olsa bile göndermemek icin cogu zaman bin bir türlü bahane yaratiyor .. Yani Gurbette, gurbeti yasiyorum.. Ailem bana hem cok yakin hemde cok uzak...
Bu arada Türkiyeden buraya gelin gelen tüm arkadaslarima Allah´tan sabir diliyorum.. Gercekten cok zor bir durum...Dedigim gibi ben ailemle ayni ülkede yasadigim halde cok özlerken, ailesine okadar uzakta yasayan kizlarimiz napsin...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?