Gurbete evlendiğinize pişman mısınız?

bugün gene pismanim keske imkan olsada zamani geri cevirebilsem. bugün bayram bayrammis öyle diyorlar ama benim bayramim degil ben nezaman türkiyeye gelebilirsem o zaman benim bayramim. canim annem hazirliklarini dünden yapmistir babacim sabah bayram namazina gitmistir sonrada kardeslerim yegenlerim gelmistir el öpmeye. sadece hayalini kuruyorum su nda orada olabilmek icin neler vermezdim.

hep zorlugu neden kadinlar ceker neden hep esim nerde ben orda oluyo da ben nerde esim orda olmuyo bu benim zoruma gidiyo ben bugün esime ben burda yasayamam mutlaka dönerim türkiyeye dedim o da bana yolun acik olsun dedi belki ciddi demedi ama benim cok zoruma gitti.

bende 2 senedir almanyadayim.bende gurbete geldigime cok pismanim.cok zorluklar yasadim.aileme okadar ihtiyac duydumki.onlar yoktu benden cok uzaktalardi.esim teyzemin oglu.ama teyzelik kalmiyo sonucta kaynana oluyo.akrabanin yaptiginida akbaba yapmiyo yanii

allah baska ayrılık vermesin :Saruboceq:
ayda bir görüyorum her gün seslerini duyuyorum iyi olduklarını biliyorum bu bana yeter
o yüzden gurbete evlenmekten pişman değilim

bende simdiki aklım olsa evlenirmiydim hic töresi farklı ahlakı ayrı anneyi babayı özlüyorsun en ufak bir sey olursa bilerek evlendin diyorlar birde

bence gurbette sadece eşinle berabersen sorun yok, yani ailelerin ikiside uzaktaysa, ama sen eşinin memleketine onun ailesinin bulunduğu şehire gelin gittiysen ve senin ailenden kimse yoksa bence en zoru budur. kendi ailenin özlemi bir yana birde tam olarak güvenemeyeceğin sana el kızı olarak bakan bisürü kişiyle yaşamak zorundasın.

allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

bence gurbetten evlenmeyin demek saçmalık bu nasip işi arkadaşlar nasibinizde ne varsa o olur siz kendinizi yırtsanızda gurbetten evlenmicez diye o gelir sizi bulur

Aileme çok düşkünüm ama eşimle gene karşılaşıyım düşünmem gene evlenirdim uzak yakın farketmez. Hiç unutmam ayrılırken babamın sarılırken titreyişini, onları alıp götüren otobüsün arkasından ağlayarak koştuğumu bir kez daha göreceğim diye. Günlerce boğazım düğümlendi. İçim ateş gibi oldu ama alıştım artık. Kameraydı msn cepti derken özlem dahada kolay çekeilir oldu. Eşimide seviyorum uzakta olsamda yanımda ailem kadar yakın sıcak kocam var.

Artk aile oluyoruz büyüyoruz, önceden kahvaltı masamızda sadece ailemiz vardı. Kız kardeşimde ayrı bir şehirde. Şimdi o kahvaltıları çok nadir yapıyoruz ama bıcırık yiğenimde oluyor :)

Aileme çok düşkünüm ama eşimle gene karşılaşıyım düşünmem gene evlenirdim uzak yakın farketmez. Hiç unutmam ayrılırken babamın sarılırken titreyişini, onları alıp götüren otobüsün arkasından ağlayarak koştuğumu bir kez daha göreceğim diye. Günlerce boğazım düğümlendi. İçim ateş gibi oldu ama alıştım artık. Kameraydı msn cepti derken özlem dahada kolay çekeilir oldu. Eşimide seviyorum uzakta olsamda yanımda ailem kadar yakın sıcak kocam var.

Artk aile oluyoruz büyüyoruz, önceden kahvaltı masamızda sadece ailemiz vardı. Kız kardeşimde ayrı bir şehirde. Şimdi o kahvaltıları çok nadir yapıyoruz ama arık masamızda bir sandalye daha oldu, bıcırık yiğenimde oluyor :)

bende Türkiye içinde ama ailemden uzakta evlendim Pişmanım ama gurbette evlendiğime değil ,,,Evlendiğim için pişmanım hemde hergeçen gün artan bir pişmanlık bu ....hemde köpekler gibi pişmanımmm

Bende Türkiye içinde ama ailemden uzakta evlendim Pişmanım ama gurbette evlendiğime değil ,,,Evlendiğim için pişmanım hemde hergeçen gün artan bir pişmanlık bu ....hemde köpekler gibi pişmanımmm

bence gurbetten evlenmeyin demek saçmalık bu nasip işi arkadaşlar nasibinizde ne varsa o olur siz kendinizi yırtsanızda gurbetten evlenmicez diye o gelir sizi bulur

evet haklisin ben hayatta yurtdisindan evlenmem derdim ailemde olani bir kiz onuda yurtdisina mi verelim diye herzaman soylerlerdi ama nasip iste boyle durumlarda insanin agzi dili baglanirmis oyle olduk neyse ki ben esimle cok mutluyum sukurler olsun ama ailesizde olmuyo :çok üzgünüm:

bende cok isterdim ailem evimi gormedi bende istedim gelebilsinler ben canim sikilinca cikip gideyim ramazanlarda iftara cagirayim ama turkiye avrupa birligine giremezse cok zorrrr:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…