- 20 Ağustos 2014
- 3.410
- 9.375
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Daha yapıcı yorum , varsa alalım bir dalbundan sonra yapabildiğiniz kadar gürültü yapın kapıya geldiğinde açmayın! hadsiz ya
Arkadaşlar iki tane bebeğim var.Onların az çok gürültüsü oluyordu, alt kattan şikayet gelince devamlı kullandığım salonu değiştirip küçük odaya geçtim.gündüz saatlerinde alttakilerin kullanmadığı odayı oturma odası haline getirdim ve çocukları orada tutuyorum.bundan iki hafta önce öğleden sonra 4'de süpürge açtım ve etrafı toparlıyordum ki o odada da süpürge en fazla beş dakika açık kalıyor, zil çaldı alt komşu rahatsız oluyoruz uyuyorduk gürültüyü azaltın dedi.kusura bakmayın dedim kapattım olayı.Bugün gene kapıya gelmişler, çocuklarım en geç 9-10 gibi uyumumalarına rağmen geçe ikide üçte çocukların top oynadığını iddia etti kadın.böyle bir şey olmadığını çocukların o saatte uyumuş olduğunu üstelik bahsettikleri odada bile yaşamadığımı söyledim.ısrarla hayır ses geliyor demeye devam etti, gündüz temizlik yaparken bile tedirgin olduğumu söyledim ve bana "ağzına çakarım bir daha gürültü olursa" cümlesini kurdu.o noktadan sonra bende de ipler koptu ve çok ciddi kavga ettik.şimdi siz saat kaçta temizliğinizi yapıyorsunuz, gündüz süpürge açmak bu kadar rahatsız edici bir şey mi? iki bebeğim var ve elimden geleni yapıyorum, çocukları bağlamam mümkün değil.sanırım evden çıkacağım çünkü altlı üslüyüz ve ben bu tarz durumlarda diken üstünde hissediyorum kendimi.nasıl bir öneride bulunursunuz bana.inanın sinirlerim çok bozuk.
haklısınız, tehdit davası açılabilir, bu sinirle hiç aklıma gelmedi inanın ama onlar kanun hukuk tanıyacak insanlar değil gördüğüm kadarıyla, ben kendi işimi kendim hallederim, polisle işim olmaz diyor.Dava aç haneye tecavuzden ve tehditten
bende düşünüyorum bunu ama hiç gelip gitmişliğimiz yok sadece merhaba merhabaydı durumumuz.neden taktılar bu derece çözemedim.Aaaaa ne terbiyesizlermiş.
Başka bir takıntıları var size karşı bence.
Bende şaşırıdım, kendisi ev hanımı hani vardiyalı çalışan biride değil salonda uyuyup kalmış ve benim süpürge sesinden uyanmış, daha dikkatli olacakmışım öyle diyor.Gündüz de süpürge açılmayacaksa ne zaman açılacakmış? Gayet dikkatli ve özenli davranmışsınız ama komşunuz sorunlu. Şikayet edin tehdit etmek ne demek
Vardır çekemediği bir şey illa ki!bende düşünüyorum bunu ama hiç gelip gitmişliğimiz yok sadece merhaba merhabaydı durumumuz.neden taktılar bu derece çözemedim.
Daha yapıcı yorum , varsa alalım bir dal
Bende şaşırıdım, kendisi ev hanımı hani vardiyalı çalışan biride değil salonda uyuyup kalmış ve benim süpürge sesinden uyanmış, daha dikkatli olacakmışım öyle diyor.
Sonra haklıyken haksız duruma düşsün değil mi? :)bundan sonra yapabildiğiniz kadar gürültü yapın kapıya geldiğinde açmayın! hadsiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?