Gürültü meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.410
9.375
358
Arkadaşlar iki tane bebeğim var.Onların az çok gürültüsü oluyordu, alt kattan şikayet gelince devamlı kullandığım salonu değiştirip küçük odaya geçtim.gündüz saatlerinde alttakilerin kullanmadığı odayı oturma odası haline getirdim ve çocukları orada tutuyorum.bundan iki hafta önce öğleden sonra 4'de süpürge açtım ve etrafı toparlıyordum ki o odada da süpürge en fazla beş dakika açık kalıyor, zil çaldı alt komşu rahatsız oluyoruz uyuyorduk gürültüyü azaltın dedi.kusura bakmayın dedim kapattım olayı.Bugün gene kapıya gelmişler, çocuklarım en geç 9-10 gibi uyumumalarına rağmen geçe ikide üçte çocukların top oynadığını iddia etti kadın.böyle bir şey olmadığını çocukların o saatte uyumuş olduğunu üstelik bahsettikleri odada bile yaşamadığımı söyledim.ısrarla hayır ses geliyor demeye devam etti, gündüz temizlik yaparken bile tedirgin olduğumu söyledim ve bana "ağzına çakarım bir daha gürültü olursa" cümlesini kurdu.o noktadan sonra bende de ipler koptu ve çok ciddi kavga ettik.şimdi siz saat kaçta temizliğinizi yapıyorsunuz, gündüz süpürge açmak bu kadar rahatsız edici bir şey mi? iki bebeğim var ve elimden geleni yapıyorum, çocukları bağlamam mümkün değil.sanırım evden çıkacağım çünkü altlı üslüyüz ve ben bu tarz durumlarda diken üstünde hissediyorum kendimi.nasıl bir öneride bulunursunuz bana.inanın sinirlerim çok bozuk.

aaa hadsize bak insanları böyle böyle delirtiyorlar demek ki. siz gayet düzgünce cevaplar vermişsiniz ama kendisi hiçbir şey öğrenememiş ki öyle geri zekalıca bir cümle kurmuş. terbiyesiz nasıl sinirlendim.

sende yanlış bir şey yok. doğru saatte süpürgeni açıyorsun. ayrıca bebek diyorsun onları gırtlaklayacak halin yok susturmak için. benim üst katımda bi subay eşi ve 2 çocuğu oturuyor. adam doğuda görevde kadın 2 çocukla baş edemiyor çocuklar da gece boyunca oturuyor uyumuyorlarmış. ben de çıktım yukarı ama sadece oğlumun yattığı odada gürültü olmaması için özen göstermelerini rica ettim gerisi için önemli değil çocuktur yapılacak bir şey yok dedim kadın da dikkat edeceğini söyledi karşılıklı teşekkürleştik bitti gitti.
senin alt katındaki hem saygısız hem terbiyesiz.
aynı şekilde hayatına devam et bir daha kapına gelirse de polis çağır.

benim yatak odam ile yanımdaki dairenin banyosu ve çocuk odası bitişik ,akşam adam banyoda bağıra çağıra şarkı söylüyor birde sesi iğrenç güzel olsa ninni gibi gelir diycem,çocukları söylemeye gerek bile yok ,pamuk tıkayıp yatıyorum çoğu zaman ama hiç tartışma gereği duymadım ,gidip bendemi çaksam ağzının orta yerine

Gündüz de süpürge açılmayacaksa ne zaman açılacakmış? Gayet dikkatli ve özenli davranmışsınız ama komşunuz sorunlu. Şikayet edin tehdit etmek ne demek
Bende şaşırıdım, kendisi ev hanımı hani vardiyalı çalışan biride değil salonda uyuyup kalmış ve benim süpürge sesinden uyanmış, daha dikkatli olacakmışım öyle diyor.

bende düşünüyorum bunu ama hiç gelip gitmişliğimiz yok sadece merhaba merhabaydı durumumuz.neden taktılar bu derece çözemedim.
Vardır çekemediği bir şey illa ki!
Ay çok terbiyesizlermiş,bilmiyorum şikayet etsen sonuç alır mısın?
Tehdit ettiğini ispat etmek gerekmiyor mu ki?

Daha yapıcı yorum , varsa alalım bir dal

annemin apartmanında da arsız bir komşu var zabıta çağırılmasına rağmen kadında en ufak bir değişiklik olmadı. ama sizin bahseettiğiniz apartman yönetici umarım faydalı olur.

yorumlar yapıcı olur veya olmaz lütfen polemik yaratmak için uğraşmayın

Bende şaşırıdım, kendisi ev hanımı hani vardiyalı çalışan biride değil salonda uyuyup kalmış ve benim süpürge sesinden uyanmış, daha dikkatli olacakmışım öyle diyor.

Sessiz çalışan süpürge varsa buyrun getirin onu kullanayım deyin size kafayı takmış ne yaparsanız yapın kusur bulacak.
O evden taşınmayacaksanız çok kasmayın bence hareketlerinize dikkat ettiğiniz halde şikayetçi çünkü

Benim alt katimdakilerin cocuklari her gece 2 ye 3 e kadar bagirip cagirip surekli guldur guldur kostururlar. Geceleri camasir makinesi acar ve balansi bozulmus makinesi tum apartmani inletir. Surekli paldir kuldur sesler. Bir gun nazikce uyarayim dedim "begenmeyen mustakil evde otursun" dedi ya

Bir kere siz fazla dusunceli davranip oda degistirmissiniz. Uyku saatleri zaten duzenli. Yapmadiginiz bir gurultuyu yaptin diyorsa ve gunduz acilan supurgeyi sorun yapiyorsa onun derdi baskadir. Gunduz 4 de gec kalkan da erken kalkan da mutlaka uyanik olur. Evden tasinmayin bence siz hatali degilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…