Gürültü meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz odayı degistirerek insanlık yapmıssınız ama ne yazıkki bunu anlayacak insan yokmus karsınızda belliki problemli adam bosanmakta haklıymıs demekki herkes acı cekiyorda insanlara boyle salgırgalık yapmıyor belkide kocası cok ezdi bunu oda baska insanlara yapmaya calısıyor..siz kapıyı bir daha acmayın ve acıcagınız zaman bir koseye koyun telinizi goruntuyu alın o kimmis de polis falan islemiyormus karsısında gorse tırsacak bos atıyor bana kalırsa ne sorunlu insanlar var yahu

çünkü bizde saygılı kibar olmak kişinin tercihi olduğunun farkında değiller ezik ve güçsüz olduğundan kibar sanıyorlar. insanın sabrını zorlamaya başlıyorlar nası olsa çirkeflik yapmaz diye. o kadar zorluyorlar ki bu sefer de insan patlıyor resmen. sonra da aman şimdi noldu da patladı oluyor

ne yazık ki ailem bile böyle. ara ara harlayıp susturmak gerekiyor insanları deli deliyi görünce çomağını saklıyor ancak çünkü.

Gündüz istediğin saatte süpürgeyi açarsın. Çocuklar saat 12 kadar oynayabilir kış uykusuna mı yatmışlar her saat uyuyorlar.

anenmlerin apartmanda bir komşu var. yukardan ekmek, sulu yemek, yazın kavun karpuz kabuğu.. yani eline geçen herşeyi balkondan atar bunlarda alt komşunun camlarını kirletir. komşu defalarca kez uyardı gayet hoş bir üslupla fakat kadın anlamadı, zabıta çağırıldı kadına kimse bişey yapamadı. demek istediğim şikayetler bir şey değiştirmiyor. inşallah konu sahibi sakin tavrıyla değiştirmeyi başarabilir.

kesinlikle her cumlesine katiliyorum.hani bir söz var ya" edebli edebinden susar.edepsiz ben susturdum zanneder".insanlar o kadar musait ki suistimal etmeye.azcik diş gösterince geri adim atiyorlar.kiymete biniyorsun.sustukca eziyorlar nasilsa susar diye..

ağzına çakarım dediğinde kolaysa çak polisle muhattap ederim seni diye tehdit etmeliydin. ikincisi bir daha kapıyı açma. ayrıca canın ne zaman isterse elektrik süpürgesini açarsın kimse karışamaz buna.

çok haklısınız kesinlikle katılıyorum, uzun süredir yetişkin insanlarız normal yollardan çözülür sorunlar diye uğraşıyorum.ama onlar bunu farklı algılıyorlar.benim ezik bir insan olduğumu düşünüyorlar belliki.bugün cevap verincede "deli" olduğumu iddia etti.

iyi de bir binada ses katlar arası geçebilir yani bazen en üst kattakinin ayak tıkırtısını sanki bi üst kat gibi duyabilirsiniz
kadın boşuna size yükleniyor

Benim komsumun 4 tane cocugu var en buyugu 14 yasinda. Cak aşırı olmasa da gürültü yapiyorlar. Ama kadin cok iyi birisi.
Sesimiz cok geliyo mu diye soruyor bana ben evet bile diyemiyorum yani. Yok abla ben duymam oyle rahatsiz olmam diyorum.

Ne insanlar var şu hayatta...

Kiracıysanız yaza doğru taşının ama çıkıncaya kadar da gürültünüzden kısmayın . Bırakın çocukları oynasınlar. Alttanda asla almayın. Gündüz vakti süpürge sesinden de rahatsız oluyorlarsa da bence gürültü konusunda takıntılılar. Size rahatlık vermezler.

siz alttan aldıkça o üste çıkmış
tebrik ederim sizi gerek özeni göstermişsiniz
rahatınıza bakın.. pardon da gündüz ev temizlenmeyecekse ne zaman temizlenecek?

aynen öyle. böyle gelmiş böyle gidiyor ne yazık ki.

hiç şaşırmadım :)

ben deli olarak anılmaktan rahatsız değilim. dışarıdaki insanların ne düşündüğünü umursamam, mühim olan sevdiklerim mutlu huzurlu olsun. o yüzden böyle saçma durumlarda direkt deli rolü yapıyorum.

mesela bir örnek daha vereyim.

alt komşumun ilk taşındığımızda üniversitede kızı vardı. ben de üniversitedeydim o zaman. deli gibi çalışıyorum derslere vs.

kızın bir huyu varmış, müziği son ses açıp evin içinde diğer odalarda her yerde dans ediyormuş.

bir açtı, iki açtı. arkadaş evde durulmuyor bile bırak ders çalışmak. hani sanki odamda son ses müzik var gibi. gündüz vakti yapıyor bunu.

gittim kapısına zili çalıyorum zil sesi bile duyulmuyor müziğin içerisinde. kapıyı çaldım tıklatıyorum açan yok.

gittim mecbur eve geri ama durulmuyor. şimdi hatırlamıyorum ama bi sınavım da var mühim zaten stresim artık ağlıcam.

sonunda tak etti canıma, ayağıma giydim en takırtılı topuklularımı, tüm gücümle zıplayıp durdum yukarıdan. (çünkü tıklatmalarımı bile duymuyordu)

bi baktım ses hemen kapatıldı. sonra da gözüm dönmüş son ses bir bağırdım aşağıdan duyabileceği şekilde "kapına kadar geldim duymuyorsun bile, bir daha o müzik sesini duyayım her sabah sabahın köründe seni böyle tepende zıplayarak uyandıracağım" diye.

o günden sonra kızın sesini bir daha duymadım. ben sandım taşınmış, aksine üzerinden sanırım 7 sene geçti hala aşağıda oturuyormuş :)

maalesef yok, ev sahibimizde yurt dışında ama sanırım evden çıkacağım en kısa sürede.yoksa işler daha kötüye gidecek ki.sürekli diken üstündeyim zaten evde.
sürekli diken üstünde olmak yavrularınızı da gerer
lütfen yapmayın
bırakın ne hali varsa görsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…