Gürültü meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelince kapıyı açmayın. Odanızı eski yerine taşıyın. Bu kadar diken üstünde yaşamayın.Bir daha olurasa anladığı dilden konuşun. İçinizdeki vahşiyi görsün.

Savcılığa git bir tutanak tuttur bir daha kapına gelirse polis çağır belli hasta demek ki

Sizin komşunun ağzına çakan çok olmuş heralde beyin hücreleri bile hasar görmüş
Çocukları sıkıştırma kendini de sıkıntıya sokma havlasın dursun aşağıda deli

siz alttan aldıkça o üste çıkmış
tebrik ederim sizi gerek özeni göstermişsiniz
rahatınıza bakın.. pardon da gündüz ev temizlenmeyecekse ne zaman temizlenecek?
Muhtemelen saçma sapan şeylerine bile dur demediğim için benim kendinden korktuğumu sandı.Birde çok ilginç insanlar, kv'demin evinde görmüştüm annesini aylar önce, bir komşusunun üstüne nasıl saldırdığını anlatıp kendini övüyordu.Zaten o noktadan sonra uzak durmuştum onlardan.ailede bu tavırlar bir güç gösterisi galiba.Bende bir şekilde baş edeceğim mecbur.

sürekli diken üstünde olmak yavrularınızı da gerer
lütfen yapmayın
bırakın ne hali varsa görsün
gerginler zaten.oyuncak kutuları salonda oradan oyuncak alıp odaya geliyorduk bugün izin vermedim.ama haklısınız rahat hareket etmek lazım.sağolun.teşekkür ederim desteğiniz için

gerginler zaten.oyuncak kutuları salonda oradan oyuncak alıp odaya geliyorduk bugün izin vermedim.ama haklısınız rahat hareket etmek lazım.sağolun.teşekkür ederim desteğiniz için
Bizim komşu de apartman da kiracı 5 kişilik apartman Yen'i taşındık matkap gürültü sü oldu ilk gün neyse yaşlı dedik gönderdik ertesi gün aranasınızı yola çekmeyin diyor o düzen kurmuş bana bak dedim düzenine de sana da devletin yolu güç gösterisi yaptı baktı ben delirdim sıvıştı daha adam o gün bu gündür Yok ortalıkta güç deniyor

Vala ben saat 12 den sonra gayette yapiyorum temizligimi bazen asagidaki cok titizsin galiba her gun temizlik yapiyorsun diyo bende evet sonucta yasaniyor bu evde illaki toparliyorum gunluk diyorum ve asla taviz vermiyorum o kiraciysa bende kiraciyim o para veriyorsa bende para veririm ki ev sahibine bile minnet etmem yani....Birisi gelecek kapima ve bana agzina cakarim diycek yemin ederim o apartmani onun basina yikardim....Kesinlikle polis cagrirdim o kim oluyorda benle oyle konusuyor derdim yani ...Ayrica cocuklari baglayamassin cocuklara kizamassin adi ustunde cocuk...Bazi insanlar cocuklari buyuttukten veya evlendirip iki kari koca bas basa kaldiktan sonra tahammulsuz oluyorlar cok ornek var cevremde unutuyorlar kendileride ayni seyleri yasadi aslinda bi insan bencil olmamali...Sakın sakın taviz vermeyin cocuklarinizi azarlamayin kizmayin onlara rahatsiz olan cekip gider...Herkez biraz haddini bilsin

İnsanlar artık suyunu çıkardı. Oturup dinliyor bence bazıları
Ramazan boyunca üst komşum sahura kadar misafir ağırladı, çocuklar koşuyordu pat pat diye, uykudan uyandım öyle bir gürültü.
Asla çıkmadımkapısına. kadın çocukları bağlayacak değil ya.
Aşağı çöp atılmadığı ve ya Halı çırpılmadığı sürece benim için komşuya kızılmaz. İdare edilir.

Tam tersi bir konu açılsaydı ona da yine ağzının payını ver dişini göster, tepen de ses yapacağına gitsin müstakilde otursun derdik, bu böyle olmaz ki.
Konuyu kimden dinlersek ona hak veriyoruz.
Malesef arkadaşlar elektrik süpürgesinin açılma saatleride varmış ben duyunca çok şaşırdım.
Siz yine de fiziksel şiddete maruz kalabilceğiniz kavgalardan geri durun iki tane evladınız var ne olaylar dinliyoruz. Belli ki çirkef siz ağırlığınızı gösterin.

Küçük cocuk lu evde supurge2 calistirmanin saati olmuyor malesef.Gece calistirlmadigi surece onemli degil.
Cocuklar bişey döküyor ,bazen supurmeden olmuyor.
Dün aksam yemeginde bizimkiler masadan bardak düşürdü her yere dagildi kiriklari.O saatte açmak zorunda kaldim supurgeyi.

Sizin alt kat komsunuz cidden sorunlu bir daha kapiniza gelirse direkt polius cagirin ,
Ben aksam 8 de ev supuruyorum 9 da camasir yikaniyor ,en ust katta oturuyorum ,alt kattaki sabah 5 te cocuguna ninni soyluyor onu bile duyuyorum
Apartmanda oluyor boyke durumlar ,
12 e kadar rahat reahat takilin ,cok isterse tasinsin

Gündüz 4 te uyuyorsa onun sorunu, o saatte süpürge açılması çok normal. Gece açmamışsın sonuçta. Ee kaçta süpüreceksin o zaman? Onun izin verdiği belli dakikalar varsa ona göre süpür. Zaten gece 2 de çocukların top oynadığını iddia ettiğine göre akıl sağlığı yerinde değil. Aman kendine mukayyet ol ortalık psikopat komşu kaynıyor kim vurduya gitme.

Öyle şey mi olur çocuklusun bu bir ikincisi akşam 10 dan sonra gürültü olmaz ve sen gündüz tüm gün süpürgeni açabilirsin şikayetçi olacağını söyle

Huzur bozmuş işte. Haklı olan diken üstünde...çekmem, ben olsam taşınırdim ama o zamana kadarda Allah ne verdiyse yapardım artık. Her türlü ses yapılır modunda yasarim

Vereceğin cevap : bu evde çocuklar var ve biraz sakin olup gülümseyeceksin

belki başka komşudan geliyordur diyorum kesinlikle kabul etmiyor, polisi yasayı da umursamıyormuş , asar kesermiş o.polisle kanunla iş bitirmeyi zayıflık olarak değerlendiriyor.

Valla dinsizin hakkindan imansiz gelirmis, kapisina polis gelsin gor bak bi daha efelenebiliyor mu. Bence bir daha kapina gelir tehdit ederse direkt polisi ara, can guvencenin olmadigini anlat. Hatta bulabilirsen birkac tane de sahit bul. Ev sahibi degillerse ev sahibiyle konusabilirsin ya da apartmanca karar alip atabilirsiniz daireden. Kanunlar sizin yaninizda.

çok sabırlıymışsınız
öğleden sonra 4 te temizlik yapmak gayet normal bir durum
gecenin bir vakti yapmamışsınız ki
siz sustukça tepenize binmişler
hakkınızı arayın, polise şikayet edeceğinizi söyleyin

E yok artık gündüz 4'te süpürge açılmasına rahatsız olduysa diyecek söz bulamıyorum,hanımefendinin keyfine göre mi işlerinizi halledeceksiniz? Yapmış olduğu terbiyesizliğin de bir karşılığı olmalı,lütfen böylelerinin ağzının payını verin. Ben yerinizde olsaydım hiç keyfimi bozmazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…